B.P.V. GRONDWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B.P.V. GRONDWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.797.276

Publication

25/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 02.09.2013, NGL 15.11.2013 13662-0091-013
27/12/2011
ÿþ`11196338*

mod 11.1



,.\A.. lA4irf` itl l i~R, lsatTTIE tiECHTBANK `PAN KOOá'HANDEI,

1 4 DEC. 2011 UreeNE

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : o x 4 A 9 a2

Benaming (voluit) : B.P.V. Grondwerken

{verkort) : *

, Rechtsnorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wijnendalestraat 4

8610 Kortemark

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats te' Diksmuide, op 9 december 2011, dat:

1° Door:

` 1 / de heer VULSTEKE Brecht Rik, werfleider, geboren te Roeselare op 11

september 1986, ongehuwd, wonende te 8610 Kortemark, Wijnendalestraat 4.

2/ de heer VULSTEKE Pieter Krist, werfleider, geboren te Roeselare op 15;

december 1988, ongehuwd, wonende te 8610 Kortemark, Wijnendalestraat 4.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

2° De benaming van de vennootschap is: B.P.V. Grondwerken.

3° De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8610 Kortemark,

!!Wijnendalestraat 4

4° Deze vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor,, eigen rekening of voor rekening van derden, als zelfstandig vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon:

i L Specifieke activiteiten

De vennootschap heeft tot doel: het uitvoeren van alle grond- en nivelleringswerken, groot- en kleinhandel in alle grondmaterialen, alle i afbraakmaterialen van gebouwen en schroot, het uitvoeren van alle vervoer voor ;; eigen rekening of voor rekening van derden, niets uitgezonderd, speciaal vervoer van ondeelbare stukken, buitengewoon transport internationaal of nationaal, algemene aannemingen van wegenbouwkundige werken, algemene aannemingen, van grondwerken, borings- en sonderingswerken en injecties, draineerwerken, waterbouwkundige werken hetzij de eigenlijke zee- en stroomwerken zoals het bouwen en herstellen van sluizen, stuwdammen, dijken, zeedammen, kanalen en technische werken aan de waterwegen en de havenwerken, alsook de grote werken van droogleggen en pompen, de grote irrigatiewerken en de regeling der'. waterlopen, de uitbaggering, bijzondere grondwerken zoals baringen, peilingen, uitdiepingen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken,; versterkingen van de bodem, draineringswerken. Het verrichten van alle'i afbraakwerken. Het verrichten van alle landbouwwerken (loonwerk).

IL Algemene activiteiten,

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te' richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de:, coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen eni; ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad mod 11.1



B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en " onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te ' bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle handelingen mogen verrichten, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan zich borg stellen , voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake. Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake.

5° Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op veertigduizend (40.000) euro en wordt vertegenwoordigd door vierhonderd (400) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één /vierhonderdste van het kapitaal.

1.- De heer Brecht Vux.STEKE, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

twintig duizend (20.000) euro, waarvoor hem tweehonderd (200) aandelen toegekend worden zonder nominale waarde vertegenwoordigend elk één /vierhonderdste van het kapitaal van de vennootschap, volgestort ten bedrage van zevenduizend (7.000) euro;

2.- De heer Pieter VULSTEKE, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van twintig duizend (20.000) euro, waarvoor hem tweehonderd (200) aandelen toegekend worden zonder nominale waarde vertegenwoordigend elk één /vierhonderdste van het kapitaal van de vennootschap, volgestort ten bedrage van zevenduizend (7.000) euro.

bewijs van volstorting

Ondergetekende notaris bevestigt dat genoemde bedragen van in totaal veertienduizend (14.000) euro zijn gestort op een bijzondere rekening onder nummer BE 93 0688 9408 2167, bij de Dexia Bank, te Brussel geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 9 december 2011.

6° De duur: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

De comparante(n) verklaart/verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 november 2011.

7° De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die zullen beraadslagen en beslissen volgens de gewone regelen van de algemene vergadering.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn te bepalen door de algemene vergadering en zijn ten allen tijde herkiesbaar.

Hun mandaat is steeds herroepbaar.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder van deze vennootschap wordt benoemd, is zijn bestuursorgaan verplicht onder zijn vennoten/aandeelhouders, zaakvoerders/bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijke persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht. Deze vaste vertegenwoordiger moet voorafgaandelijk de goedkeuring van de algemene vergadering van onderhavige vennootschap verkregen hebben. Ingeval het mandaat van deze vaste vertegenwoordiger zou beëindigd worden, is de betrokken bestuurder-rechtspersoon van rechtswege ontslagnemend. Een uittreksel uit de notulen van het bestuursorgaan van de rechtspersoon-bestuurder, houdende benoeming/ontslag van een vaste vertegenwoordiger, moet door de bestuurde vennootschap worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, en onder haar naam en hoofding worden bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad.

Wanneer deze vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd van een andere rechtspersoon, is/zijn haar zaakvoerder(s) verplicht onder haar vennoten, zaakvoerder(s) of werknemers een vaste vertegenwoordiger (natuurlijke persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van deze bestuursopdracht in haar naam en voor haar rekening. De zaakvoerder(s) mogen deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Een uittreksel uit de beslissing van de zaakvoerder(s) houdende de benoeming/ontslag van de vaste vertegenwoordiger moet overgemaakt worden aan de bestuurde vennootschap, met oog op neerlegging daarvan ter griffie van de Rechtbank van Koophandel en publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Statutaire zaakvoerder

De heer VULSTEKE Brecht Rik, wonende te 8610 Kortemark, Wijnendalestraat 4, en de heer VULSTEKE Pieter Krist, wonende te 8610 Kortemark, Wijnendalestraat 4, worden beiden als statutaire zaakvoerders van de vennootschap aangesteld, die verklaren dit mandaat te aanvaarden, en bevestigen niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen deze benoeming verzet.

Op de laatste blz, van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behour3en

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1



De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt, en zijn ontslag zal slechts uitgesproken mogen worden, hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om ernstige en zwaarwichtige redenen bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

In geval van overlijden of ontslag van voornoemde statutaire zaakvoerder, of in geval van gerechtelijke vaststelling dat de statutaire zaakvoerder niet meer voldoende wilsgeschikt is, zal deze van rechtswege als statutair zaakvoerder opgevolgd worden door

- Extern en intern bestuur /beperkingen

De zaakvoerders vormen een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid

van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen.

Het college van zaakvoerders, optredend door de meerderheid van haar leden, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Het college van zaakvoerders, optredend door de meerderheid van haar leden, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden, en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen, welke door het college van zaakvoerders werden verricht, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door haar bijzondere mandatarissen binnen de begrenzing van hun mandaten.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

Onder haar verantwoordelijkheid kan het college van zaakvoerders, optredend door de meerderheid van haar Ieden, op personen, volgens haar goeddunken, hetzij al dan niet vennoten, bepaalde machten overdragen voor welbepaalde doeleinden; de kwijtschriften en facturen, kwijtingen en ontvangstbewijzen af te leveren door of aan het beheer van spoorwegen, posterijen of andere, zullen geldig getekend worden door de bijzondere gevolmachtigden, daartoe door het college van zaakvoerders aangesteld of afgevaardigd.

8° Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart.

9° Verdeling van de winst - aanleggen van reserves - verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Op de winst van het boekjaar wordt vijf procent (5 %) vooraf genomen voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het Iaatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen uitgekeerd worden, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van : artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

10° De gewone algemene vergadering, "jaarvergadering" genoemd, wordt ` jaarlijks gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging aan te duiden.

Zij zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand september van elk jaar om veertien uur.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aen het Belgisch Staatsblad

mod 11.1



Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals- uiteengezet in Fout! Verwijzingsbron niet gevonden, van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. Elk aandeel geeft recht op één stem.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorziet. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

En onmiddellijk na de oprichtingsvergadering van de vennootschap "B.P.V. Grondwerken", verklaren dezelfde comparanten samen te komen in buitengewone algemene vergadering, om over te gaan tot de volgende besluiten:

Eerste boekjaar en eerste jaarvergadering

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op 31 maart 2013.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in september 2013.

Bijzondere volmacht

Gebruik makende van hun machten, ingevolge Artikel 16 van de statuten, verklaren de zaakvoerders om de vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiscaal Bureel Vandevyver & Delie, BTW BE 431.046.719, met zetel te 8820 Torhout, Bruggestraat 106/1A, als bijzonder gevolmachtigde aan te stellen voor het voeren van alle communicatie met en het vervullen van alle formaliteiten bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het ondernemingsloket alsook bij alle andere administraties. Deze lastgeving kan ten allen tijde worden ingetrokken.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

' afgeleverd v 56r registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel

Hendrik DEBUCQUOY,

notaris

tegelijk hiermee neergelegd:

- een voor eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte.

Op de kaatste bkz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan,het Belgisch Staatsblad

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 07.09.2015, NGL 30.10.2015 15661-0479-009

Coordonnées
B.P.V. GRONDWERKEN

Adresse
WIJNENDALESTRAAT 4 8610 KORTEMARK

Code postal : 8610
Localité : KORTEMARK
Commune : KORTEMARK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande