BEZIB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEZIB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.037.110

Publication

29/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 02.03.2013, NGL 22.03.2013 13072-0157-014
08/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 11.02.2012, NGL 02.03.2012 12054-0308-013
05/12/2011
ÿþ M"d Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111M1111,114111 I

ber

az

8e Sta;

0475.037.110

BEZIB

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 8940 Wervik, Robert Klingstraat 98

PARTIËLE SPLITSING MET OVERNAME DOOR EEN BESTAANDE VENNOOTSCHAP STATUTENWIJZIGING

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte :

Uit een proces-verbaal opgemaakt voor geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen op 14 november 2011 (neergelegd voor registratie), blijkt het volgende:

De buitengewone algemene vergadering heeft unaniem de volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het voorstel van partiële splitsing opgesteld door het bestuursorgaan van de BVBA "Bezib" en van de NV "Belfra Vermogensbeheer" (met zetel in het gerechtelijk arrondissement leper, te 8940 Wervik, Robert Klingstraat 96B, houder van het ondernemingsnummer en BTW-nummer BE 0452.257.649) op 5 juli 2011 overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te leper op 23, september 2011, hetzij meer dan 6 weken vódr de huidige algemene vergadering (artikel 728, laatste lid, van het Wetboek van Vennootschappen), gepubliceerd in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 5 oktober 2011, onder nummer 11150090.

De algemene vergadering verklaart kennis genomen te hebben van de inhoud van het document, en beslist het document af te geven aan de instrumenterende notaris.

TWEEDE BESLUIT

Zoals voorzien in de agenda van huidige vergadering, verzaken de aanwezige of vertegenwoordigde: vennoten individueel en eenparig aan de volgende documenten:

- het omstandig schriftelijk verslag opgesteld door het bestuursorgaan van de BVBA "Bezib" en van de NV "Belfra Vermogensbeheer" met betrekking tot de partiële splitsing overeenkomstig artikel 730 van het Wetboek. van Vennootschappen.

- het schriftelijk verslag opgesteld door de commissaris, de aangewezen bedrijfsrevisor of externe: accountant over het voorstel tot de partiële splitsing overeenkomstig artikel 731 van het Wetboek van Vennootschappen.

DERDE BESLUIT

Overeenkomstig artikel 732 van het Wetboek van Vennootschappen deelt het bestuursorgaan van de BVBA "Bezib" mee aan de algemene vergadering dat er geen belangrijke wijzigingen in de activa en de passiva van het vermogen van de BVBA "Bezib" hebben voorgedaan sinds de datum van het splitsingsvoorstel.

VIERDE BESLUIT  SPLITSING ZONDER ONTBINDING OF VEREFFENING

De algemene vergadering beslist tot partiële splitsing van de BVBA "Bezib" en de bedrijfstak bestaande uit het beheer van een onroerende vermogen wordt ingebracht in de NV "Beifra Vermogensbeheer" met zetel te 8940 Wervik (Geluwe), Wervikstraat 116, houder van het ondememingsnummer en BTW-nummer BE 0452.257.649, overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden van het vernielde splitsingsvoorstel; deze activiteit maakt op zich een bedrijfstak uit en de activiteit wordt ingebracht zowel wat de rechten als de verplichtingen betreft.

De handelingen van de BVBA `Bezib" sinds 1 mei 2011 betreffende deze bedrijfstak zullen boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de NV "Beffra Vermogensbeheer".

De inbreng krachtens deze partiële splitsing in de NV "Beffra Vermogensbeheer" is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het splitsingsvoorstel, waarnaar voor zoveel nuttig als nodig wordt verwezen.

Naar aanleiding van de partiële splitsing en de inbreng ontvangen de vennoten van de BVBA "Bezib" in ruil 66 nieuw te creëren aandelen van de NV "Belfra Vermogensbeheer". Deze 66 aandelen delen in de winst van de NV "Belfra Vermogensbeheer" die gerealiseerd wordt vanaf 1 mei 2011.

De algemene vergadering is op de hoogte van artikel 684 van het Wetboek van Vennootschappen dat onder. meer het volgende bepaalt:

- uiterlijk binnen 2 maanden na de publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de splitsingsakte kunnen de schuldeisers van elke vennootschap die deelneemt aan splitsing

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2011- Annexes du Moniteur belge

- met een vordering die ontstaan is vôôr die bekendmaking en nog niet is vervallen,

- zekerheid eisen niettegenstaande enig hiermee strijdig beding.

De BVBA "Bezib", hierna genoemd "inbrenger, is eigenaar van de volgende onroerende goederen die

worden ingebracht in de NV "Belfra Vermogensbeheer", hiema genoemd "verkrijger":

BESCHRIJVING

Stad Wervik, eerste afdeling

1. Een magazijn op en met grond gelegen te 8940 Wervik, Robert Klingstraat 98, bekend volgens het kadaster in de eerste afdeling, sectie B, nummer 7661C, met een oppervlakte van 40a 00ca, volledig toebehorend aan de BVBA "Bezib".

Bekend volgens de laatst overgeschreven titel als een perceel nijverheidsgrond te Wervik aan de Klingstraat, bekend volgens het kadaster in de eerste afdeling, deel van nummer 76618, met een gemeten oppervlakte van 40a OOca.

2. Een perceel landbouwgrond gelegen te 8940 Wervik aan de Vagevuurstraat, bekend volgens het kadaster en de laatst overgeschreven titel in de eerste afdeling, sectie B, nummers 760/A en 761/A, met een gezamenlijke oppervlakte van 01ha 91a 60ca, toebehorend aan de BVBA "Bezib" voor 1% in volle eigendom.

3. Een perceel landbouwgrond gelegen te 8940 Wervik aan de Robert Klingstraat, bekend volgens het kadaster en de laatst overgeschreven titel in de eerste afdeling, sectie B, nummer 765/A, met een oppervlakte van 42a 60ca, toebehorend aan de BVBA "Bezib" voor 1% in volle eigendom.

1...]

VIJFDE BESLUIT  KAPITAALVERMINDERING

De algemene vergadering beslist de vermindering van het vermogen van de BVBA "Bezib" ingevolge de

partiële splitsing aan te rekenen door een kapitaalvermindering, zonder vernietiging van aandelen, ten belope

van 27.544,15 ¬ , om het bestaande maatschappelijk kapitaal van 50.000,00 ¬ te brengen naar 22.455,85 E.

Het nieuwe bedrag van het maatschappelijk kapitaal is hoger dan het minimum kapitaal voor een BVBA,

zodat er geen kapitaalverhoging dient te gebeuren.

ZESDE BESLUIT ACTUALISATIE VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist om artikel 29 van de bestaande statuten aan te vullen met de volgende

alinea:

"Zolang wettelijk vereist, treden de vereffenaars pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van

koophandel overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen is overgegaan tot de bevestiging van hun

benoeming door de algemene vergadering."

ZEVENDE BESLUIT  ONTSLAG EN KWIJTING ZAAKVOERDER

De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van een zaakvoerder, nl. de heer DUVERGER Frankie

Leonard, wonende te 8940 Wervik (Geluwe), Wervikstraat 116. Het ontslag gaat in vanaf heden.

De goedkeuring van de jaarrekening over het voorbije boekjaar geldt als décharge aan deze zaakvoerder

voor de volledige periode van zijn bestuur.

De goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar geldt als décharge aan deze zaakvoerder

voor de volledige periode van zijn bestuur.

ACHTSTE BESLUIT  OPDRACHTEN EN VOLMACHTEN

De algemene vergadering geeft opdracht en volmacht

- aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst van de statuten van de BVBA "Bezib". aan het bestuursorgaan van de BVBA "Bezib", met recht van indeplaatsstelling, voor de uitvoering van de genomen beslissingen en om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

- aan het bestuursorgaan van de BVBA "Bezib", om de voorbeschreven goederen in te brengen in de NV "Belfra Vermogensbeheer" als maatschappelijk kapitaal in ruil voor 66 nieuwe aandelen die gecreëerd worden in de NV "Belfra Vermogensbeheer", en daartoe alle rechtshandelingen te verrichten, akten en stukken te tekenen, in de plaats te stellen, woonplaats te kiezen en in het algemeen datgene te doen wat noodzakelijk of nuttig zou zijn, zelfs niet uitdrukkelijk in deze akte vermeld.

- aan de medewerkers van de BV onder de vorm van een BVBA "Benoot Marc Accountant" te 8900 leper, Albert Dehemlaan 5 bus c (ondernemingsnummer 0474.012.175), met recht om afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

NEGENDE BESLUIT - OPSCHORTENDE VOORWAARDE

De algemene vergadering beslist dat alle voorgaande beslissingen genomen zijn met de opschortende voorwaarde dat de inbreng naar aanleiding van huidige partiële splitsing in de NV "Belfra Vermogensbeheer" wordt goedgekeurd door de algemene vergadering van de NV "Belfra Vermogensbeheer".

Opgemaakt te Menen op 21 november 2011. Geassocieerd notaris Filip Logghe te Menen

Hierbij ook neergelegd:

- historiek en coördinatie van de statuten.

- afschrift van de akte.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2011
ÿþMod 2.0

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va " =

NiP N I

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I II II I1IH II II II II

" 11150090*

Onciememingsnr : 0475037110 Benaming

(voluit) : BEZIB

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Robert Klingstraat 98, 8940 WERVIK

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel Partiële Splitsing

Neerlegging van het voorstel tot partiële splitsing van de BVBA BEZIB door inbreng

van enerzijds een deel van het actief en passief van de BVBA BEZIB in de

reeds bestaande NV BELFRA VERMOGENSBEHEER.

Jan HOEI

Zaakvoerder

Frankie DUVERGER

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, helzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Neem en handtekening.

Rijlagen bid het Belgisch Staatsblad - 05/10/2011- Annexes du Moniteur belge

01/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 05.03.2011, NGL 28.03.2011 11069-0493-013
29/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 27.02.2010, NGL 23.03.2010 10073-0218-013
12/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 14.02.2009, NGL 06.03.2009 09070-0067-014
16/05/2008 : IE040054
28/03/2008 : IE040054
03/05/2007 : IE040054
23/05/2005 : IE040054
03/03/2004 : IE040054
21/02/2003 : IE040054
10/07/2001 : IEA004990

Coordonnées
BEZIB

Adresse
ROBERT KLINGSTRAAT 98 8940 WERVIK

Code postal : 8940
Localité : WERVIK
Commune : WERVIK
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande