COMFITEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : COMFITEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.795.532

Publication

28/07/2014
ÿþ mari 11 1

+

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

R BELGE



`.- 2014 NEERGELEGD

30 JUNI 2014

TAATSBL ARrIchtbank yejR4r129PHANDEL

Gent, ahl.-KORTRIJK

--

MON1TE

18 -0 ELG1SCH

....... ---

Ondernemingsnr : 0546.795.532

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

111111n0111

bel

a

8( sta

!Benaming \Joitlit) COIVIFITEC

(verkort)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 8790 Waregem, Achterstraat 42

Onderwerp akte :NAAMSWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Meester BÉNÉDICTE STROBBE, notaris met standplaats te Waregem, op 3

juni 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelljheld "COMFITEC'', waarvan de zetel gevestigd is te 879(1,

I; Waregem, Achterstraat 42, volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing: Naamswijziging

De vergadering beslist dat de naam van de vennootschap voortaan zal luiden als volgt:  TF1ORGATEC".

De vergadering beslist artikel 1 van de statuten in die zin aan te passen.

Tweede beslissing : Machtiging

De vergadering verleent aan de zaakvoerder aile machten om voorgaande beslissing uit te voeren en

aan de Notaris voor de coördinatie van de statuten.

Stemming

Deze beslissingen worden genomen met eénparigheid van stemmen.

Voor echt verklaard ontledend uittreksel

(getekend) Bénédicte Strobbe, notaris

Samen neergelegd met dit uittreksel: de uitgifte van de akte en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste biz van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

25/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

- het verwerven van onroerende goederen, verkavelen, het laten bouwen van onroerende constructies, de verkoop en verhuring van onroerende goederen, het in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of onbemeubeld, alsmede alle verrichtingen van onroerende leasing; het beheer van roerende en onroerende goederen.

Voormelde opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap alle burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, alles in de meest ruime zin van het woord.

De zetel is gevestigd te 8790 Waregem, Achterstraat 42 (gerechtelijk arrondissement Kortrijk).

Het kapitaal van de vennootschap dat volledig geplaatst is bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) en is verdeeld in honderd twintig (120) aandelen met een fractiewaarde van één/honderd twintigste (1/120ste) van het kapitaal.

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters die ze hebben volgestort door geldelijke inbreng, en wel als volgt:

INBRENG IN GELD

De comparant sub 1 heeft ingetekend op honderd negentien (119) aandelen voor achttienduizend vierhonderd vijfenveertig euro (18.445,00 EUR), volgestort tot beloop van zesduizend honderd achtenveertig euro drieëndertig cent (6.148,33 EUR).

De comparant sub 2 heeft ingetekend op één (1) aandeel voor honderd vijfenvijftig euro (155,00 EUR), volgestort tot beloop van eenenvijftig euro zevenenzestig cent (51,67 EUR).

Samen: honderd twintig (120) aandelen, voor achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), volgestort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR).

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE13 7380 4060 5939 bij KBC Bank te Anzegem, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op dertien februari tweeduizend en veertien afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Als niet-statutaire zaakvoerder is aangesteld voor onbepaalde duur:  VST CONSULT besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 8570 Anzegem, Steenbruggestraat 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Kortrijk onder nummer 0892.390.595, met als vaste vertegenwoordiger de heer Peter Vansteenkiste, voornoemd.

Krachtens artikel 7.2. der statuten is haar volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Zij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het volgende jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot dertig september tweeduizend vijftien.

De jaarvergadering zal gehouden worden de vierde vrijdag van de maand maart om achttien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangewezen in de oproeping. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Voorwaarden voor de toelating tot de vergadering: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Voorwaarden voor de uitoefening van het stemrecht: Ieder aandeel heeft recht op één stem in de vergaderingen, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen voortvloeiend uit de aandelen zonder stemrecht. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst. Elke vennoot kan schriftelijk volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat tussen beide echtgenoten bestaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of, indien dit hoger is, het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Coordonnées
COMFITEC

Adresse
ACHTERSTRAAT 42 8790 WAREGEM

Code postal : 8790
Localité : WAREGEM
Commune : WAREGEM
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande