WILLY DEBOUVER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : WILLY DEBOUVER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 426.462.478

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.05.2014, NGL 26.06.2014 14231-0220-016
04/04/2014
ÿþVoor-

behouder, aan het Belgisch

Staatsblal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wafd 11.1

rjà11-11- ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

1111111111,11.11J111111,1.111111111111

..... ...... ^

Ondernemingsnr : 0426.462.478

Benaming

(voluit) : WILLY DEBOU VER

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 8760 Meulebeke, Tieltstraat 144B

(volledig adres)

Onderwerp akte NAAMWIJZIGING KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit de notulen van de buitengewone vergadering opgemaakt door notaris HENRY DECLERCK te Lichtervelde op vier en twintig maart twee duizend en veertien blijkt dat ondermeer de volgende besluiten werden genomen met eenpa-righeid van stemmen:

1. De naam van de vennootschap te wijzigen in "WILLY DEBOUVER" zo-danig dat er geen verwarring ontstaat en aldus artikel één van de statuten aan te passen,

2. Kennisname van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 31 december 2013 houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van 750.000,- euro, waarop tien procent roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij 75.000,- euro en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

3. Ontslag van lezing van het verslag van de raad van bestuur inhoudende de beknopte uiteenzetting van de omstandige verantwoording van de op het agenda voorgestelde punten, alsook van het verslag van Heer Weemaes Marc, bedrijfsrevisor te 2110 Wijnegem, Turhoutsebaan 621, gedateerd te Wijnegem op 14 maart 2014, houdende de beschrijving van de inbreng in nature, de aan-gewezen wijze van schatting en de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

De aandeelhouders erkennen een exemplaar van gezegde verslagen te hebben ontvangen en er volledige kennis van te hebben.

In het verslag van de bedrijfsrevisor luiden de besluiten ais volgt

"Ondergetekende, Marc Weemaes, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 2110 Wijnegem, Turnhoutsebaan 621, aangesteld door de heer Debouver Willy aan-deelhouder en gedelegeerd bestuurder van de nv Willy Debouver 3760 Meulebe-ke, Tieltstraat 144 B, om het verslag op te stellen overeenkomstig artikel 601 en 602 van de Vennootschappenwet verklaart dat

-de beschrijving van de inbreng van het vorderingsrecht op het dividend aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

-de schattingswijze bedrijfseconomisch verantwoord is en leidt tot een in-brengwaarde van 675.000 EURO zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Uit de werkzaamheden is niet gebleken dat enige overwaardering heeft plaatsgehad;

-met betrekking tot de waardering van het vorderingsrecht op het dividend verklaarden de huidige aandeelhouders vruchtgebruiker-blote eigenaars zich akkoord;

-Dezelfde verhouding vruchtgebruik/blote eigendom wordt voortgezet op de aandelen.

-De inbreng in nature tot kapitaalverhoging van de naamloze vennootschap Willy Debouver bestaat ui vorderingen ten leste van de vennootschap voor een totaal van 675.000 EURO,

-Betreffende de vordering ten leste van de vennootschap naar aanleiding van de dividenduitkering wensen wij een voorbehoud te formuleren aangaande de zienswijze dat van zodra de aandeelhouder-vruchtgebruiker op de jaarver-gadering beslist om de winst van het boekjaar in de vennootschap te laten en dus niet meteen als dividend uit te keren, hij zodoende afstand doet van de voile eigendom van deze winsten.

-Wij vetwijzen in dit verband naar de vraag van de week 45(11/2013) van het consultatiecentrum van de Federatie van Notarissen te Brussel die deze kwestie juridisch behandeld en waarop de aandeelhouders, vruchtgebruiker en naakte eigenaars zich gebaseerd hebben.

Dit verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voor-waarden:

a)de algemene vergadering van 31 december 2013 heeft vooraf beslo-ten tot de kapitaalverhoging beoogd in onderhavig verslag tot toeken-ning van een dividend ten belope van 750.000,00 EURO in toepassing van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde procedure

Op de laatste biz. van Luik Et vermelden': Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

, Voor-leouden Can het Belgisch Staatsblad

b)-de algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, -na aftrek van de in "artikel -------bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening 489X Ontvangen voorschotten op kapitaal van iedere aandeelhouder.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, en onder de hierboven beschreven cumulatieve opschortende voorwaarden, zijn wij van oordeel dat:

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaar-digd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

ender voorbehoud van de niet-annulering van de algemene verga-dering van 31 december 2013 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de ingebrachte schuldvordering op grond van niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

«De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

«De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waar-dering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de no-minale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de in-breng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Dit verslag is enkel dienstig met betrekking tot de onderhavige opdracht en kan niet aangewend worden voor andere doeleinden.

Wijnegem, 14 maart 2014

Marc Weemaes

Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor zal worden neer-gelegd ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, samen met de expeditie van onderhavige.

De vergadering besluit het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor goed te keuren,

4. Het kapitaal te verhogen ten belope van zes honderd vijf en zeventig dui-zend euro (675.000 E) om het te brengen van twee en zestig duizend euro (62.000 E) op zeven honderd zeven en dertig duizend euro (737.000 ¬ ) zonder creatie van nieuwe effecten. Deze kapitaalverhoging zal gebeuren door inbreng in natura, door inbreng in nature van voormelde vorderingsrecht op het dividend.

Er is wel duidelijk een unaniem akkoord tussen aile voormelde aandeelhouders, hetgeen al eens bevestigd werd in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, dat er geen nieuwe aandelen worden uitgegeven en dat dezelfde verhouding vruchtgebruik/blote eigendom wordt voortgezet op de aandelen. Daaromtrent wordt verwezen naar de vraag van de week 45 (11/2013) van het Consultatiecentrum van de Federatie van Notarissen te Brussel, die deze kwestie uitklaarde.

De vergadering deelt mee dat voormelde kapitaalverhoging gebeurt in toe-passing van artikel 537 WIB 92 (ingevoerd door artikel 6 van de programmawet van 28 juni 2013.

De aandelen worden thans genummerd.,

5. Beslissing tot de bovengemelde kapitaalverhoging van zes honderd vijf en zeventig duizend euro (675.000 E) door inbreng in natura van voormelde vorderingsrecht op het dividend en zonder creatie van nieuwe aandelen.

6. Vaststelling dat de kapitaalverhoging werkelijk verwezenlijkt is.

7. De effecten thans te nummeren en de tekst van artikel vijf van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe toestand van het kapitaal van de vennootschap en wel door de tekst ervan te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op zeven honderd zeven en dertig dui-zend euro (737.000,- euro) en is vertegenwoordigd door twee honderd vijftig (250) effecten, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/twee honderd vijf-tigste (1/250ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Alle door twee honderd vijftig (250) effecten zijn gelijkwaardig en geven de-zelfde rechten en voordelen. De effecten worden thans genummerd."

8. De nodige machten te verlenen aan de bestuurders voor de uitvoering van de genomen besluiten, tot coördinatie van de statuten en neerlegging van de gecoördineerde tekst van de statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

9. Bijzondere volmacht aan WDV Accountantskantoor te Waregem (Sint-Eloois-Vijve), Posterijstraat 33,

evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle

nuttige of noodzake-lijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW,

Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd:

-Afschrift van de akte

-Verslag van de bedrijfsrevisor

-Verslag van de raad van bestuur

-gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van j.jjB B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/06/2013 : KO106671
04/07/2012 : KO106671
02/08/2011 : KO106671
30/11/2010 : KO106671
24/06/2010 : KO106671
13/07/2009 : KO106671
24/10/2008 : KO106671
18/07/2008 : KO106671
24/06/2008 : KO106671
21/06/2007 : KO106671
14/10/2005 : KO106671
09/06/2005 : KO106671
03/09/2004 : KO106671
09/06/2004 : KO106671
11/07/2003 : KO106671
25/09/2002 : KO106671
29/06/2000 : KO106671
19/12/1997 : KO106671
02/12/1995 : KO106671
01/01/1995 : KO106671
01/01/1986 : KO106671
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.05.2016, NGL 29.08.2016 16521-0447-017

Coordonnées
WILLY DEBOUVER

Adresse
TIELTSTRAAT 144B 8760 MEULEBEKE

Code postal : 8760
Localité : MEULEBEKE
Commune : MEULEBEKE
Province : Flandre occidentale
Région : Région flamande