2 INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2 INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.169.593

Publication

04/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 14.02.2014, NGL 02.04.2014 14082-0435-009
06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 08.02.2013, NGL 30.04.2013 13108-0116-009
19/08/2011
ÿþ Mod 2.1

!~ç ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

0 $ AUG. HU

Griffie

1Il ll 11 1I ll IIl1 w~iwiiiw

+11127933*

be

B St.

Ondernemingsnr : p g 3 C , Sej

Benaming

(voluit) : 2 INVEST

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : (9500) Geraardsbergen, Brugstraat 39

Onderwerp akte : RECHTZETTING

Ter rechtzetting van de publicatie van de akte verleden voor notaris Paul De Man te Geraardsbergen op 6 mei 2011, neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel Oudenaarde op 11 mei 2011 en gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 23 mei 2011 , dat de oprichters verklaren te benoemen als niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 2 INVEST voor onbepaalde duur: de heer Dieter Krikilion, oprichter voornoemd, die verklaart dit te aanvaarden.

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte (Getekend) Paul DE MAN, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/05/2011
ÿþ100 2.1

Ondernemingsnr : O f36 a69 593

Benaming

(voluit) : 2 INVEST

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I IIIl IIII 111111111111111 IIIl 11111 III 1111 II } Oudenaarde

~iio~~asa* il MD 2011

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : (9500) Geraardsbergen, Brugstraat 39

Onderwerp akte : Oprichting  Benoeming Zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul De Man te Geraardsbergen op 6 mei 2011, ter registratie, dat; door 1. De heer KRIKILION Dieter Robert, geboren te Geraardsbergen op achttien oktober negentienhonderd; negenenzeventig, wonende te 9500 Geraardsbergen (Viane), Kouterstraat 36 en 2. De heer KRIKILION Hubert, Franz, geboren te Edingen op vijftien juli negentienhonderd zesenveertig, wonende te Geraardsbergen, Dokter: De Rolaan 26, opgericht werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als:

- naam : 2 INVEST

- zetel : 9500 Geraardsbergen, Brugstraat 39

doel : De -vennootschap heeft tot doet, alleen of in samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland :

-De uitoefening voor rekening van derden van de activiteit van vastgoedmakelaar zijnde de activiteiten van; bemiddelaar met het oog op verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen alsook de activiteiten van beheerder van goederen die instaat voor ofwel het beheer van onroerende goederen of rechten, ofwel het syndicusschap van onroerende goederen in mede-eigendom.

-De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteit de wet en de beginselen van waardigheid en discretie, inherent aan de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar, zoals vastgesteld door bevoegde instanties eerbiedigen.

-Projectontwikkeling en verkavelingen, onroerend goed, investeringen in de meest uitgebreide zin van het; woord.

-Schatten en evalueren van onroerend goed voor een vast bedrag of op contractbasis.

-Het opmaken van plaatsbeschrijvingen, het uitvoeren van energie-audits en in het algemeen het uitvoeren van onderzoeken met betrekking tot alle bestanddelen van onroerende goederen ;

-Alle handelingen stellen of transacties verrichten in verband met onroerende goederen en de studie en/of: de uitvoering van onroerende markten, met name de verkoop, de aankoop, de ruiling, afbraak, oprichting, huur,; verhuring, leasing, inrichting, inzonderheid van (al dan niet gemeubelde) appartementen en woningen, de expertise, het beheer, de uitbreiding, opschikken, reinigen, opknappen, valoriseren en het laten bouwen of: verbouwen van onroerende goederen van alle aard; alsmede de promotie en de coördinatie van de leiding vanj dergelijke werken, hetzij in algemene exploitatie van een immobiliënkantoor en woningbureau, met inbegrip van: verzekeringsmakelarij van aile risico's en aile administratie en beheerzaken aangaande:

-Het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen. -Het geven van adviezen en leveren van diensten op het vlak van rendementsstudies, in het domein van vastgoedontwikkeling en renovatieprojecten.

-Het verlenen van diensten van economische en/of juridische aard, zowel in eigen beheer als in deelname; met derden, daartoe behoren techno-consult, assistentie op het gebied van management, engineering,; consulting, merchandising, franchising, technisch, commercieel en administratief beheer en advies, alsook het; ter beschikking stellen en het huren en verhuren van personeel.

-Het patrimonium van de vennootschap beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende', goederen. Binnen dit kader over te gaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor; eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei, van vennootschappen en/of verenigingen: eender welke, alsmede van andere roerende en /of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen, alsmede; het aankopen, verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren, onderverhuren, in huur nemen of leasen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

-Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mogen hebben, het deelnemen',` in en het directie voeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie als bestuurder, of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtsvormen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : ~....._..-. ----._... __........ _..__. _...._ .....__ ... _._._............._..........._......__ .-__... --_......_ ..._--......_ ..

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

-Het bevorderen van de oprichting van andere vennootschappen of het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen; de vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen instellingen en/of ondernemingen; zonder onderscheid, ongeacht of het maatschappelijk doel gelijk verwant, verknocht of analoog is aan het hare.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan particulieren onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook mits vergoeding, borg stellen of haar aval verlenen of zakelijke zekerheden vestigen op haar goederen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten, behalve diegene die wettelijk zijn voorbehouden aan depostitobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitaalondernemingen. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en de wet op het vermogenbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd tweeënnegentig en het koninklijk besluit van negenentwintig november negentienhonderd drieënnegentig. Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap gesteld worden die een technische en/of andere kennis, te bewijzen door één of meer activiteitsattesten, kunnen deze activiteiten maar gesteld worden als deze activiteitsattesten aanwezig zijn binnen de vennootschap. Deze terbeschikkingstelling van activiteitsattesten kan noch mag geen belemmering zijn voor de latere persoonlijke activiteit van de houders van attesten.

-Verhuur op korte en lange termijn van roerende goederen in de ruimste zin van het woord.

-Verhuur van voertuigen voor personen en goederenvervoer.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële als roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

Verder mag de vennootschap alle transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede komen van de uitbating; derhalve mag zij financiële transacties verrichten en om het even welke roerende én onroerende goederen kopen, bouwen, verkopen, verkavelen, leasen en in leasing geven, huren en verhuren.

Zij mag haar maatschappelijk doel uitoefenen zowel in het binnen- als in het buitenland. _

Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of een gelijkaardig doel nastreven, door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen ondermeer opdrachten van bestuur of van vereffenaar.

Tenslotte mag zij zich, ten bezwarende titel, borg stellen voor andere ondernemingen met een al of niet gelijkaardige activiteit alsmede zakelijke of persoonlijke zekerheden vestigen op haar goederen. Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren, zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

Deze lijst is exemplatief, zijn in de ruimste zin te interpreteren en niet beperkend.

- Het geheel geplaatste kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde. De oprichters verklaren dat alle aandelen waarop werd ingeschreven tegen inbrengen in speciën zijn gestort ten belope van tweeënzestig euro (¬ 62,00) en dat het volledige kapitaal is gestort ten belopen van één/derde. Er zijn geen inbrengen in natura. De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

De aandelen zijn genummerd van nummer één (1) tot en met nummer honderd (100).

- bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke personen en/of rechtspersonen al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal en hun vergoeding vaststelt, alsmede de duur van hun opdracht. Voor de eerste maal werd als statutair zaakvoerder aangesteld, die verklaarde te aanvaarden, voor een onbeperkte duur : de heer Hubert KRIKILION, oprichter voornoemd.

Er wordt van nu af uitdrukkelijk overeengekomen dat wanneer de opdracht van de heer Hubert Krikilion als statutair zaakvoerder door zijn overlijden moest komen te vervallen, hij onmiddellijk door de heer Dieter Krikilion oprichter voornoemd, die verklaart van nu af en voor alsdan te aanvaarden, zal vervangen worden; hij zal dan van rechtswege statutaire zaakvoerder zijn zonder beperking van zijn opdracht.

Het lid van een college van zaakvoerders dat bij een verrichting of een te nemen beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks een strijdig belang heeft van vermogensrechtelijke aard, tegenstrijdig met dat van de vennootschap, is gehouden de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

Ieder statutair zaakvoerder, zelfs alleenhandelend, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Ieder statutair zaakvoerder, zelfs alleenhandelend, vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de statutaire zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Evenwel met betrekking tot alle handelingen van deelneming in andere ondernemingen, voor de verkoop en aankoop van onroerende goederen voor eigen rekening alsmede voor het aangaan van leningen, is het akkoord van alle zaakvoerders vereist. Deze beperking van hun bevoegdheid kan niet worden ingeroepen tegen derden.

De statutaire zaakvoerder mag bijzondere machten verlenen aan mandatarissen.

het maatschappelijk jaar .loopt van één oktober tot dertig september van ieder jaar. . a H . ..

et eerste

maatschappelijk jaar loopt vanaf 6 mei 2011 tot 30 september 2012.

- de jaarvergadering wordt gehouden op' de TWEEDE VRIJDAG VAN DE MAAND FEBRUARI om 18.00 UUR in de namiddag, in de maatschappelijke zetel of iedere andere plaats der gemeente of agglomeratie waar de maatschappelijke zetel gevestigd is en die aangeduid worden in de bijeenroepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, zelfde plaats en uur. Buitengewone algemene vergaderingen kunnen bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s), ze moeten worden bijeengeroepen, wanneer dit gevraagd wordt door de vennoten die samen tenminste een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen de drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven, dat met de opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerder(s) is gericht. De vennoten worden voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekend schrijven, tenminste vijftien dagen voor de vergadering. Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is. De oproeping moet de volledige agenda bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd, indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmede akkoord gaan. Elk aandeel geeft recht op een stem, behoudens schorsing. tedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die vennoot moet zijn. Dit laatste geldt nietvoor wettelijke vertegenwoordigers, als voogden, ook niet voor de echtgenoot die optreedt voor de huwelijksgemeenschap, waarin de delen gevallen zijn.

-De eerste jaarvergadering valt in het jaar tweeduizend en dertien. "

-Het batig overschot der balans, na aftrekking van alle lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst. Deze wordt verdeeld als volgt:-1 tenminste vijf procent aan het wettelijk reservefonds. Deze afhouding is niet meer verplichtend zodra de wettelijke reserve het tiende van het kapitaal bereikt heeft, maar ze moet opnieuw hernomen worden wanneer dit tiende aangetast is.-2 Over de aanwending van het overige zal de algemene vergadering met gewone meerderheid beslissen. De wettelijke beperkingen terzake zullen moeten nageleefd worden. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het niet-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder niet-actief moet worden verstaan : het geheel van het actief zoals het blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen, schulden en overlopende rekeningen van het passief.

_ -Verdeling. Het batig saldo na betaling van de schulden en de lasten van de vennootschap of gerechtelijke; toevertrouwing te dien einde, zal dienen om de maatschappelijke aandelen terug te betalen ten belope van het bedrag dat erop gestort werd. Het saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot het aandeel van hun respectieve aandelen, ieder aandeel gevende een gelijk recht.

Werd benoemd als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van bestuursmandaten door de vennootschap

de heer KRIKILION Hubert, oprichter voornoemd, onder opschortende voorwaarde van aanstelling tot bestuurder van de vennootschap "2 INVEST" door andere vennootschappen. De heer KRIKILION Hubert voornoemd, verklaarde zijn benoeming te aanvaarden.

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte (Getekend) Paul DE MAN, notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/04/2015
ÿþ Llik4~s1 Mod Word 37.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

#1.11J1,01 111

Onclernemingsnr : e,$M, S' 3

Benaming

(voluit) : 2 INVEST

(verkort) :

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Gent

Afdeling Oudenaarde

27 MA.MÎ 2015

Griffie

Rechtsvorm : BESLOTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2015 - Annexes du Moniteur belge VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BRUGSTRAAT 39, 9500 GERAARSBERGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 20 MAART 2015, AANVAARD HET ONTSLAG VAN DE HEER KRIKILION DIETER ALS ZAAKVOERDER BVBA 2-INVEST HET ONTSLAG ZAL INGAAN VANAF DEZE DATUM

Tegelijk hiermee neergelegd: verslag van de bijzondere

algemene vergadering

KRIKILION HUBERT

ZAAKVOERDER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
2 INVEST

Adresse
BRUGSTRAAT 39 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande