2311 FACTORY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2311 FACTORY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.884.497

Publication

26/11/2013
ÿþbdod WmV 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

3177 33

Ondernemingsnr : 0537.884.497

Benaming

(voluit) : 2311 Factory

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lauwestraat 12 - 8560 Wevelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Dat de buitengewone algemene vergadering, gehouden op 15 september 2013, van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem - Lauwestraat 12. Ingeschreven te Kortrijk  ondernemingsnummer 0537.884.497. Opgericht bij authentieke akte van 30 augustus 2013; de statuten werden bij uittreksel gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 03 september 2013, onder meer volgende beslissing heeft genomen, met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

Benoeming zaakvoerder

TITEL I.: BENOEMING ZAAKVOERDER

De heer Mike Decandt (NN 69.11.23-323-28) wordt benoemd als zaakvoerder en dit vanaf 15/0912013. Zijn

mandaat is onbezoldigd en van onbeperkte duur.

De statutenwijziging werd met unanimiteit van stemmen aanvaard.

De buitengewone algemene vergadering gehouden op 15 september 2013 wordt gesloten om 18u

Mevr. Damienne Will

Zaakvoerder

__._____.I~ ~

1 4. 11. 2013

RECHTBANK KOOPHANDEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/09/2013
ÿþMod Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

e

NEEPGEG.EGO

03. 09. 2013

irt `ál~~l~á

Veor-

behouden aan hot r- Belgisch _ Staatsblad

Ondernemingsnr Ber=aming 5~~. 4q~

(veut) : 2311 FACTORY

tverkori1

Rechtsvoren Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

:Zetel : 8560 Wevelgem, Lauwestraat, 12

(volledig adres)

Ondemerp at,te : OPRICHTING - STATUTEN - VERKLARINGEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Meester Bernard Loontjens, Notaris te Izegem, op 30 augustus 2013, ter registratie.

blijkt dat navermelde personen door of namens wie de oprichtingsakte is ondertekend, waarvan hierna de identiteit volgt:

Mevrouw WILL Damienne Reine Margriet, identiteitskaartnummer 591-7009966-72  rijksregistemummer 811130 024-78, geboren te Roeselare op 30 november 1981, gescheiden, wonende te 8800 Roeselare, Pilkemstraat, nummer 16.

Dewelke ons verklaard heeft gescheiden te zijn van de Heer Kurt William Rogers Maurits Vermaut, ingevolge vonnis van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Kortrijk de dato 17 maart 2009, waarbij beroepen vonnis tot op 30 augustus 2013 niet werd overgeschreven in de registers van de Burgerlijke Stand te Roeselare.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "2311 FACTORY", waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 8560 Wevelgem, Lauwestraat, nummer 12.

Het doel van de vennootschap is in de oprichtingsakte letterlijk omschreven als volgt:

De vennootschap heeft als doe! in België enfof in het buitenland, voor eigen rekening, hetzij in eigen naam hetzij als tussenpersoon of commissionair, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden: L Specifieke activiteiten

- De uitbating, aankoop, verkoop, exploitatie, terbeschikkingstelling, handelsbemiddeling, verhuur van drankgelegenheden, ontspanningsgelegenheden, eetgelegenheden, feestzalen in de ruimste zin. (o.a, café, danscafé, tavernes, bar, restaurant, discotheek, snackbar, frituur, herberg, kantine, tearoom, traiteur, hotel, bed & breakfast, gastenkamer, gite, vakantiewoning en appartementen, camping, motel enzovoort).

- Alle activiteiten van een evenementbureau in de ruimste zin, (onder andere de organisatie, exploitatie van evenementen, manifestaties, wedstrijden, thema-avonden, klank  en lichtspelen, enzovoort).

Alle activiteiten van klusjesman In de ruimste zin.

- De aankoop, verkoop, verhuur, onderhoud, herstelling, handelsbemiddeling en terbeschikkingstelling van allerlei machines, werktuigen, materialen, transportmiddelen en andere materiële goederen.

- De organisatie en exploitatie van loterijen, lotto's, pronostieken, kansspelen, elektronische spelen, weddingschappen, gokautomaten, casino's, speelzalen, enzovoort.

Alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende bewerkingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in betrekking staan met haar doel. De vennootschap mag belangen nemen door inbreng, afstand, samensmelting, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze in alle vennootschappen of ondernemingen die eenzelfde, gelijkaardige of verwant doel nastreven, of die aard is haar bedrijvigheid uit te breiden.

- Het afsluiten van overeenkomsten, al dan niet als agent of tussenpersoon, van verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen.

- Het aanzoeken, verwerven, afstaan, verhandelen, verpachten en uitbaten van allerhande concessies, brevetten, licenties en andere intellectuele rechten.

- Uitvoeren van secretariaat  en administratief werk zowel intern als extern, vertaalwerk, tekstverwerking, formulierenontwerp en lay-out, management, consultancy en advies in de meest ruime zin van het woord,

- Het verstrekken en de begeleiding van (beroeps)opleidingen, onderwijs, (her)scholing en dit zowel op permanente of occasionele wijze, zowel volgens de traditionele, onderwijsmethodes, als schriftelijk of audiovisueel.

- Het organiseren van seminaries met het doel opleiding of vorming te geven in de ruimste zin van et woord. - Bijstand en diensten op financieel, technisch, commercieel, juridisch en administratief vlak.

Op de laatste vtz van luik B vert'nelder3 " ~c~~to Nan" r 4ei hoe.iarngileitr van de insirurnentererzr3e hetzij vz:tt perso{en(en)

besroWgo da rechwpersoon tan aanzr;=n van dorden te vertegenwoordigen Verso , M^arrt en handrekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 12/09/2013 --Annette tiü Mi:nitëür lielg"e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard.

Het besturen van vennootschappen.

- Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en opstarten van organisatiesystemen.

- Management en consultancy in de ruimste zin van het woord.

- De handel, onder al zijn vormen en in de ruimste zin, in alle goederen, materialen, machines.

- De handel in, het verhuren en huren van alle kunstvoorwerpen en antiek: het organiseren van

tentoonstellingen, markten, beurzen en gelijkaardige evenementen inzake kunstvoorwerpen.

- Het beheren van onroerend patrimonium (patrimoniumvennootschap)

- Door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze, het deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig of bijhorend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zouden zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp. Zij zal mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland (holdingvennootschap).

- Het aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen en ruilen van alle onroerende en roerende goederen, materieel en inrichting.

- De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunninglattest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

H. Algemene activiteiten

Ai het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, aile handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen; De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

CI het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur, engineering, technologie en public relations;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies;

EI het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

FI het verlenen van administratieve prestaties en computerservices, public relations en andere zakelijke dienstverlening;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel; handelsagentuur;

HI het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

ill. Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van rcerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doei.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en koninklijke besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting, De rechtspersoonlijkheid wordt verkregen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de grifffe van de bevoegde rechtbank van koophandel.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 é) en is verdeeld in honderd zes en tachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Tot gedeeltelijke volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer BE84 7380 3895 8959 op naam van de vennootschap in oprichting, bij de Naamloze Vennootschap KBC Bank Roeselare-Centrum te 8800 Roeselare, Noordstraat, nummer 34.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van het zelfde jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft gekregen, om te eindigen op 31 december 2014.

Elk jaar op op de laatste vrijdag van de maand juni om negentien uur wordt een jaarvergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping, en waarvan de eerste zal plaatsvinden op de laatste vrijdag van de maand juni 2015,

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Omtrent het aanleggen van reserves, de verdeling van de winst en het saldo na vereffening, bepalen de statuten wat volgt:

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Bestuursbevoegdheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De enige zaakvoerder, of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerdere zijn, hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap wanbelangen, te stellen, in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Voormelde bevoegdheidsbeperking kan niet worden tegengeworpen aan derden zelfs als zij openbaar wordt gemaakt.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden,

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

Aan deze volmachtdragers kunnen vergoedingen toegekend worden, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

De beslissingen van de zaakvoerder(s) worden vastgelegd in notulen, ondertekend door ten minste de meerderheid van de zaakvoerder(s) die aan de beraadslagingen hebben deelgenomen.

De aan het gerecht of eiders over te leggen afschriften of uittreksels worden ondertekend door één zaakvoerder,

CONTROLE

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris vereisen of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering van de vennoten voor een termijn van drie jaar.

Zijn opdracht eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervalt.

De bezoldiging van de commissaris(sen) wordt vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber gekozen onder de andere vennoten, of schriftelijk hun stem uitbrengen. Volmachten dienen een handtekening te dragen (kan voor de toepassing hieraan voldoen: de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek), De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

OVERNAME VERBINTENISSEN

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen, sedert 15 juli 2013, inclusief deze opgenomen in onderhavige akte, worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid als gevolg van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

~ b f&

:roo(-

behiÇluGCer{

aars httt

Balgiscz}

Staatsblad

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

COMMISSARIS

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter zake.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap heeft de verschijnver mij, notaris, verzocht te akteren dat

benoemd wordt tot niet-statutaire zaakvoerder:

Mevrouw Will Damienne, wonende te 8800 Roeselare, Pilkemstraat, nummer 16.

De aldus benoemde niet-statutaire zaakvoerder, verklaart het haar toegekend mandaat te aanvaarden en

verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat,

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de

vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte,

De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder, voornoemd, zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit

van de algemene vergadering.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf 30 augustus 2013, met dien verstande, dat zij vanaf 30 augustus

2013 tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel, zal optreden als volmachtdrager van de gezamenlijke vennoten en dat zij

vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de

bepalingen van de statuten en de wet.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de

oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel,

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL

Notaris Bernard Loontjens

TEGELIJK NEERGELEGDE STUKKEN

- afschrift van de akte de dato 30 augustus 2013

Op de laats^e b!z van Luik t3 verrrelcen : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenteencie nots/r,s hetzij un eo pnrw a(o)n(e+7) bevoegd do rechtspersoon ten aanzien van rterdcn te vcrtngenreraor'digc n

Vnrso . Naam en handtekening

02/02/2015
ÿþMod Ward 17.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van KOOPHANDEL

BELGISCH STAAL Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

MONITEUR ~;~ :4 ~ NEERGELEGD

2~~~ 12 DEC, 2014

23 -01-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0537.884.497

Benaming

(vormt) : 2311 Factory

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lauwestraat 12 - 8560 Wevelgem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Op de Buitengewone Algemene Vergadering, gehouden op 9 december 2014, van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem - Lauwestraat 12, werden onder meer volgende beslissingen genomen, met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING

Ontslag zaakvoerder

TWEEDE BESLISSING

Wijziging maatschappelijke zetel

I. Ontslag zaakvoerder

De heer Mike Decandt (NN 69.11.23-323-28) wordt ontslaan als zaakvoerder en dit vanaf 30 september

2014. Er wordt kwijting verleend voor de uitoefening van zijn onbezoldigd mandaat.

Il. Wijziging maatschappelijke zetel

De vergadering besluit, bij eenvoudige beslissing, de maatschappelijke zetel van de vennootschap mét

ingang vanaf 01 oktober 2014 te verplaatsen van 8560 Wevelgem  Lauwestraat 12 naar 9770 Kruishoutem

Oudenaardsesteenweg 30

Bijgevolg beslist de vergadering de paragraaf met betrekking tot de zetel te vervangen door de volgende;

tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9770 Kruishoutem - Oudenaardsesteenweg 30."

De statutenwijziging werd met unanimiteit van de stemmen aanvaard.

De buitengewone algemene vergadering gehouden op 09 december 2014 wordt gesloten om 15u.

Mike Decandt

Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/12/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
2311 FACTORY

Adresse
OUDENAARDSESTEENWEG 30 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande