3L TRADING

Société en commandite simple


Dénomination : 3L TRADING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 599.931.736

Publication

17/03/2015
ÿþ :~} Mod Word 11.1

" Z) ~.~_.. __J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I I111 11111 IMI 11M 1111111111 1111 II1 11

*15040231*

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : 3L Trading

(verkort) :

Gent

Afdeling Oudenaarde

0 5 tita 2015

Griffie

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Gaverland 56 - 9620 Zottegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - UITTREKSEL DER STATUTEN

In het jaar tweeduizend en veertien op 1 oktober

Werd onderhands opgericht door

1)Verschijning van partijen

De heer Koen Lecocq

Wonende te 9620 Zottegem, Gaverland 56

In hoedanigheid van beherende vennoot;

Mevrouw Patricia De Vleeschouwer

Wonende te 9620 Zottegem, Gaverland 56

In hoedanigheid van stille vennoot;

Een vennootschap onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap, die zij hebben opgericht onder naam van "3L Trading", met maatschappelijke zetel Gaverland 56 te 9620 Zottegem, met als adres Gaverland 56, 9620 Zottegem.

2)Vermogen  Eigen middelen

De comparanten verklaren en erkennen dat het maatschappelijk kapitaal 18.600,00 EUR bedraagt, waarvan reeds 6.200,00 EUR is volstort en verdeeld over 100 aandelen.

3)lnbreng in geld

Deze inbreng in geld, wordt voor een bedrag van respectievelijk, 16.740,00 EUR (waarvan reeds volstort 5.580,00 EUR) door Koen Lecocq en 1.860,00 EUR (waarvan reeds volstort 620,00 EUR) door Patricia De Vleeschouwer gedaan. Waarvoor zij ieder een participatie In het vermogen van de vennootschap In verhouding tot hun inbreng bekomen, hetzij 90% voor Koen Lecocq en 10% voor Patricia De Vleeschouwer van het vermogen van de vennootschap.

STATUTEN

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt:

HOOFDSTUK 1 : NAAM  DUUR  ZETEL - DOEL

Artikel 1 : Naam

De vennootschap is opgericht als vennootschap onder de vorm van Gewone Commanditaire Vennootschap onder de naam "3L Trading".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2 : Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De artikelen 1865, 5° en 1869 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden warden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzing.

Artikel 3 : Zetel

De vennootschap gevestigd te 9620 Zottegem, Gaverland 56. De zetel kan met eenparig goedvinden van de vennoten verplaatst worden in België.

Artikel 4 : Doel

De vennootschap heeft tot doel :

-Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondernemingen waarin zij participeert. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert, te stimuleren, te plannen en te coordineren,

-Het deelnemen in of en de directie te voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen, het optreden als vereffenaar

-Verlenen van ondersteunende diensten en adviezen aan het bedrijfsleven op gebied van projectmanagement, organisatie management, interim management, verandermanagement, ...

-Verlenen van uiteenlopende diensten en het geven van advies, informatie, bijstand en ondersteuning voor zelfstandigen, vennootschappen, bestuurders, verenigingen, openbare bestuursorganen en dergelijke meer en dit onder meer op vlak van informatie, administratie, organisatie, verkoop, financiering, strategie, personeel,...

-Optreden als tussenpersoon in alle voornoemde verrichtingen

-Vervaardiging van lichtreclames, verlichte aanwijzingsborden, enz. (2740203) -Onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren (4321101) -Elektrotechnische installatiewerken aan gebouwen (43211)

-Onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen (4321102)

-Onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal (4321103)

-Onderneming voor de installatie van elektrische verwarmingsinstallaties (432221 1)

-Overige bouwinstallaties (43299)

-Adviesbureau op het gebied van bedrijfsbeheer, bedrijfsvoering, public relations & communicatie

-inrichten van meetings, demonstraties, cursussen, scholing en publicitaire activiteiten

-Management activiteiten van holdings: tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz. (6420011)

-Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz, (7022001)

-Overige zakelijke dienstverlening, n.e.g. (82990)

-Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen , te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden. De vennootschap zal er zorg voor dragen haar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

onroerende goederen slechts te vervreemden, wanneer deze bouwrijp zijn of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, verkopen, beheren, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, zakelijke rechten verlenen of afsluiten, in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of ongemeubeld, alsmede alle verrichtingen van onroerende leasing.

-Tussenpersoon in de handel;

-Aan- en verkoop van management, consulting- en beheersactiviteiten. Deze activiteiten omvatten ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen, het stuiten van consulting overeenkomsten, het uitoefenen van consulting-functies op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privépersonen of instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van marketing, it, management, producten en eveneens hun ontwikkeling, processing en bestuur.

-De vennootschap mag tevens alle diensten en adviezen betreffende voormelde activiteiten verschaffen, ontwikkelen en leveren, alsook overgaan tot het organiseren van opleiding en incentives.

-Voor eigen rekening en/of voor rekening van derden, alle handelsverrichtingen te stellen, die zowel rechtstreeks ais onrechtstreeks verband houden met de aankoop, de verkoop, de invoer, de uitvoer van grondstoffen en benodigdheden van algemene ondernemingen.

-Het deelnemen in het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

-Het verhuren of huren al of niet onder het BTW-stelsel, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten, evenals alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing.

-De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

-De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtsreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

-Groothandel in elektrisch materiaal, inclusief installatie materiaal (46.693)

-Groothandel in andere machines en werktuigen, n.e.g. (46699)

-Groothandel in machines voor de productie van voedings- en genotmiddelen (46691)

-Groothandel in verpakkingsmachines en weegtoestellen (46692)

-Vervaardiging van elektrische en niet-elektrische huishoudapparaten (27510 - 27520)

-Verv. van niet-elektrische verwarmings- en kooktoestellen (toest. voor verwarming van woonruimts, keukenfornuizen, kookketels met vuurhaard, kachels, heetwatertoest., kook- of braadtoest.) (2752001)

-Vervaardiging van machines voor de productie van voedings- en genotmiddelen (28930)

-Vervaardiging van machines en toestellen voor de bereiding van voedsel in gaarkeukens, hotels, restaurants, enz (2893005)

-Vervaardiging van keukenmeubelen (31020)

-Groothandel in onderhouds- en reinigingsproducten, inclusief waspoeders (4644201)

-Fokken van paarden (01430)

-Africhten van dieren (9609401)

-Sport- en recreatieonderwijs (85510)

-Bedoelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

HOOFDSTUK 2 : VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 5 : Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, gedeeltelijk volstort voor 6.200,00 EUR, bedraagt 18.600,00 EUR en is verdeeld In 100 aandelen.

Artikel 6 : Overdracht van een participatie

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht, zijnde het eigen vermogen van de laatste jaarrekening.

De afkoop moet in elk geval tot stand komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde definitief is vastgesteld.

HOOFDSTUK 3 : BEHEER

Artikel 7 : Benoeming - Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Het mandaat van de zaakvoerder is te allen tijde herroepbaar.

Tot zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

Koen Lecocq wonende te 9620 Zottegem, Gaverland 56.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd,

Artikel 8: Safaris

Aan een zaakvoerder of een beherend vennoot kan, onverminderd zijn kosten, een vast wedde worden toegekend, waarvan het bedrag door de vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap.

Artikel 9 : Bestuur en vertegenwoordiging

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de vergadering van vennoten bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt.

Artikel 10 : Volmacht

De zaakvoerder of beherende vennoot kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 11 : Hoofdelijke en onbeperkte aansprakelijkheid

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

HOOFDSTUK 4 : TOEZICHT

Artikel 12: Benoeming en bevoegdheid

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatste inzage nemen in de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK 5 : VERGADERING VAN DE VENNOTEN

Artikel 13 : Dag, uur en plaats  Oproeping

Een vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste

donderdag van de maand juni om 20.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap.

Artikel 14 : Bevoegdheid van de gewone of Bijzondere vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten ter zake van:

-De vaststellen van de jaarrekening,

-De bestemming van de beschikbare winst,

-De wijziging van de statuten,

-De benoeming en het ontslag van de zaakvoerder, de vaststelling van zijn salaris, het instellen van een

vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting.

Artikel 15 : Besluitvorming  Notulen

Elke vennoot heeft recht op één stem in verhouding met zijn aandelen,

In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid; bij wijziging van de statuten is

drie vierde van de stemmen vereist.

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt

HOOFDSTUK 6 : INVENTARIS -- JAARREKENING  WINSTVERDELING  VERLIEZEN Artikel 16 : Boekjaar -- Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op 1 januari en eindigt op 31 december van het jaar.

Op het einde van elke boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de

inventaris op, alsmede de jaarrekening.

Artikel 17 : Bestemming van de winst  verliezen

Het batig saldo, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten , de nodige

voorzieningen en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

De vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de verdere bestemming van dit saldo van de winst.

HOOFDSTUK 7 : ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 18 : Vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar.

De vereffenaar is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 181, 185 en 183 van de Vennootschappenwet.

Artikel 19 : Overlijden van een vennoot

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenaam in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde.

HOOFDSTUK 8 : KEUZE VAN WOONPLAATS

Artikel 20 ; Woonplaats

Alle vennoten en zaakvoerders wier woonplaats onbekend is, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgeven kunnen worden gedaan betreffende de zaken van hun vennootschap.

HOOFDSTUK 9: VOLMACHT

Artikel 21 : Volmacht

Worden in de akte van oprichting tot bijzondere gevolmachtigden aangesteld

Boekhoudkantoor Cardon & Partners & de Heer Filip Cardon, erkend boekhouder-fiscalist 30046152, wonende te 9170 Sint Gillis Waas, Varenbergstraat 8

met macht ieder afzonderlijk te handelen om :

" r

.De inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister van de kruispuntbank van ondernemingen, en alle latere wijzigingen.

" Het verzorgen van de publicatie in het Belgisch Staatsblad

" De neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de Hechtbank van koophandel.

" De inschrijving en alle latere wijzigingen bij, en de vertegenwoordiging tegenover de administratie van de BTW en de directe belastingen.

OVERGANGS  EN SLOTBEPALINGEN

Het eerste boekjaar loopt pro fisco vanaf 1 oktober 2014 tot 31 december 2015.

De eerste algemene vergadering wordt gehouden op de laatste donderdag van de maand juni op 24 juni

2016.

Tegelijk hiermee neergelegd: de oprichtingsakte

Gedaan te Zottegem op 1 oktober 2014,

Zaakvoerder

Koen Lecocq

Voor-

behouden

- aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van LuiK B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
3L TRADING

Adresse
GAVERLAND 56 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande