A & C

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A & C
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 607.869.702

Publication

01/04/2015
ÿþ~

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 0 MAART 2015

RECH eífieZ VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Voor-

behoude aan het Belgisci"

Staatsbla

111

1509 978

Ondernemingsnr: O --2)C>

Benaming (voluit) : A&C

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"

"

Zetel ; Bevrijdingstaan 127

9000 Gent

Onderwerp akte :OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Luc JANSEN, notaris te Gent op 18 maart 2015,

neergelegd ter registratie

il oprichters:

1. Mevrouw ONDER Zeynur, geboren te Cifteler (Turkije) op 18 maart 1986, van Turkse nationaliteit (rij ksregisternummer 86.03.18-490.21), echtgenote van de heer ANDER Turan, wonend te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Doornakkerstraat 51.

Zij verklaart gehuwd te zijn te Cifteler (Turkije) op 22 maart 2004 zonder,, voorafgaande huwelijkse voorwaarden, tot op heden ongewijzigd, alzo verklaard.

2. De heer ONDER Ozean, geboren te Alikan (Turkije) op 2 oktober 1955 (zijksregisternummer 55.10.02-365.24), echtgenoot van mevrouw ANDER Nezahat, wonend te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Doornakkerstraat 51.

Hij verklaart gehuwd te zijn te Cifteler (Turkije) op 18 juli 1977 zonder voorafgaande huwelijkse voorwaarden, tot op heden ongewijzigd, alzo verklaard.

2/ rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid genaamd "A&C""

3/ zetel: 9000 Gent, Bevrijdingslaan 127

4f doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleert~, of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking;` hebben op:

- Uitbating van tankstation met bijhorende shop;

- Groot- en kleinhandel in koffie en afgeleide producten

- Onderhoud en herstelling van de koffie automaten (groot .- en klein)

- Groot- en kleinhandel in dranken (zowel alcoholische als niet alcoholische dranken);

- Import en export van dranken;

- Groot- en kleinhandel in zuivelproducten;

- Groot- en kleinhandel in koffie automaatwisselstukken;

- Groot- en kleinhandel in goud en sieraden of andere souvenirs;

- Groot- en kleinhandel en import en export van alles: in meubels, geschenkartikelen,;

bouwmaterialen, speelgoed, decoratiemateriaal, voeding, groenten en fruit, textiel, goud: en sieraden, houtproducten;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Annexes du Moniteur belge

01/04/2015

Staatsblad

d,o

et

mati 11.1

- De import en export van allerlei goederen;

- Het vervoer voor rekening van derden of voor eigen rekening, zowel nationaal als internationaal, per spoor, te water, langs de weg en de lucht;

Goederenvervoer over en langs de weg, voor eigen rekening of voor rekening van derden tegen vergoeding en opslag van goederen.

De exploitatie of uitbating van overig vervoer van personen te land met personenwagens en autobussen, zonder dienstregeling zoals chartervervoer, busreizen, toeristische excursies, enz.

Transportbedrijf in de ruimste zin van het woord. Onderneming voor goederenvervoer langs de weg lucht of water. Nationaal en internationaal goederenvervoer over de weg, zee en lucht, voor eigen rekening of voor rekening vanderden. Expeditie-, verzendings- en transportbedrijf in de ruime zin van het woord. Vervoer en verzending van goederen en personen in de meest ruime zin van het woord. Verhuisdiensten van het meubilair van het meubilair van particulieren, kantoren, werkplaatsen of fabrieken.

De exploitatie of uitbating van een taxibedrijf en van taxi's zowel van personenwagens als lichte en zware vrachtwagens. Personenvervoer (taxi).

- Collievervoer en/of verhuur van voertuigen en personenwagens met chauffeur. De verhuur van vrachtwagens met bestuurder.

- Alle expeditie en commissiewerken alsmede tussenkomst in het vervoer en bevrachtingen, inbegrepen scheepsbevrachtingen.

- Het laden en lossen van goederen in spoorwagens, vrachtwagens en andere vervoermiddelen, het overslaan van goederen uit een vervoermiddel in een andere vervoermiddel.

- Opslag en vrachtbehandeling en distributie.

- Vervoer van alle voedingsproducten en van alle dranken in de breedste zin, het vervoer van bereide maaltijden, koude en warme bakkerij.

- Elke handeling met betrekking tot het uitbenen, verwerken en versnijden van vlees en vleeswaren, verwerking van vis en andere soorten vleesbewerkingen.

- Industriële reiniging en andere vormen van schoonmaak

- De uitbating in brede zin van alle restaurants, traiteurs, tavernes, snackbars, meeneem-en afhaalrestaurants, frituur, pitazaak met belegde broodjes, pizzeria, warme en koude bakkerij

- Alle soorten aannemingswerken in de brede zin;

- Groot- en kleinhandel in voertuigen;

- Het aanleg van pijpleidingen, telecommunicatieleidingen, waterdistributienetten, elektriciteitsleidingen, rioleringsleidingen, hoogspannings-leidingen;

- Het aanleg van telecommunicatielijnen en -netten;

- Het aanleg van waterdistributienetten en rioleringen;

- Het uitvoeren van isolatiewerken in de breedste zin;

- Het uitvoeren van algemene grondwerken;

- Het aanleggen van gazons en algemene tuinwerken;

- Het uitvoeren van kleine afbraakwerken;

- Het uitvoeren van algemene onderhoudswerken (binnen en buiten);

-- Uitbaten van een kapsalon, internetcafé, copycenter, nachtwinkel, dancing, disco en

swingcafé;

- Uitbaten van garage (verkoop, onderhoud en herstelling)

- Onthaalmoeder, kinderopvang;

- Het verhuren van chauffeurs voor allerlei functies;

- Het organiseren van sportorganisaties of muziekoptreden, fuiven,

- Het organiseren toeristenevenementen, toeristische uitstappen, organiseren van alle soorten activiteiten in toerismesector;

- Import en export in marmerproducten, marmer, edelstenen

- Import en export van. middelen uit. gezondheidseetor (geneesmiddelen, elektronisch

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen billet Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

uitrustingen;

-- Handel in levende dieren en handel in dieren in breedste zin;

- Handel in agrarische producten en landbouwproducten;

- Het uitbaten van immobiliënbureaus;

- Het uitbaten van modelbureaus, public relationbureaus en interimbureaus; reisbureaus;

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als

" tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen, ook als bestuurder, in alle ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen ; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of

" afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap kan vertegenwoordigd worden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere buitenlandse- of binnenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financierings-huur.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

5/ duur: onbepaalde duur.

6/ maatschappelijk kapitaal

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600,-¬ en is 6.200,-¬ volgestort.

Het is verdeeld in honderd (100) maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

* onderschrijving in geld:

Het kapitaal wordt volstort ten bedrage van 6.200,-¬ , op rekening bij Fortis Bank te Wilrijk en nummer BE21 0017 5220 8303.

De verschijners verklaren en erkennen dat het volledig maatschappelijk kapitaal is geplaatst en' dat alle aandelen in geld volgestort zijn als volgt :

1. Genoemde mevrouw ONDER Zeynur, die verklaart in te schrijven op negenennegentig (99) aandelen, volgestort ten belope van zesduizend honderd achtendertig euro (¬ 6.138,00).

2. Genoemde heer ONDER Ozcan, die verklaart in te schrijven op één (1) aandeel, volgestort ten belope van tweeënzestig euro (¬ 62,00).

OVERDRACHT VAN AANDELEN

ALGEMEEN

De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder de levenden of overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld of de overgang is vastgesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Zijn er slechts twee vennoten, op het ogenblik van deze afstand onder levenden of

overdracht bij overlijden, dan zal deze afstand of overdracht slechts mogelijk zijn mits

het uitdrukkelijk akkoord van de andere vennoot.

Deze instemming is niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, of aan de bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager of erflater.

ENIGE VENNOOT

Tot overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist. Indien de enige vennoot overlijdt en erfgenamen of legatarissen nalaat, zijn de beperkingen van de overgang van aandelen niet van toepassing. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN

Bij overdracht onder levenden, moet de vennoot die een of meer aandelen wil

overdragen, van zijn voornemen aan de vennoten, zo er meerdere zijn, kennis geven bij een aangetekende brief waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

- Indien de vennoten akkoord gaan met de overdracht, delen zij dit schriftelijk mede binnen drie maand na een verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden.

- Indien zij in gebreke blijven binnen die drie maand te antwoorden, worden zij geacht zich niet te verzetten tegen de overdracht.

- Indien zij weigeren, staat tegen weigering van goedkeuring geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen zes maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, geldt dezelfde volgorde van voorkeur als voor de intekening op de kapitaalverhoging waarvan sprake hierboven.

Wordt aan deze voorwaarde niet binnen de gestelde termijn voldaan, dan hebben de belanghebbenden het recht de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vorderen.

De verkoopprijs is gelijk aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een deskundige, zoals bepaald in artikel zes/quater.

De betaling van de aandelen moet gebeuren zoals bepaald in artikel zes/quinquies OVERDRACHT BIJ OVERLIJDEN

Bij overgang van aandelen door overlijden, moeten de erfgenamen, legatarissen of' rechtverkrijgenden binnen drie maand na het overlijden van de vennoot, zo er meerdere vennoten zijn, aan de zaakvoerder(s) of vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de', rechtverkrijgenden alsook hun respectieve erfrechten opgeven. De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hierna wordt bepaald in artikél zes/quater en zes/quinquies. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap hun aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten. In dat geval geldt dezelfde volgorde van voorkeur als voor de intekening op de kapitaalverhoging waarvan sprake hierboven.

ENIGE VENNOOT

Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, komen de aandelen hen voorlopig in onverdeeldheid toe, maar worden de hieraan verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid tot hun rechten in de nalatenschap, behoudens in geval van vruchtgebruik.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij lïëtBelgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De persoon die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot oefent de rechten uit die aan deze aandelen zijn verbonden. De wettelijke bepalingen met betrekking tot het vruchtgebruik moeten geëerbiedigd worden en de vruchtgebruiker mag geen handelingen stellen die raken aan het wezen van de vennootschap zelf. Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

8/ BESTUUR-VERTEGENWOORDIGING-BEVOEGDHEDEN

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder worden benoemd.

Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden (zie ook artikel vijftien inzake handtekening hierna).

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd in deze vennootschap, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming of beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, handelen zij ieder met volheid van machten. I. NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER

Deze worden benoemd door de algemene vergadering, bij gewone meerderheid, hetzij voor onbepaalde duur, hetzij voor bepaalde duur.

Wanneer een zaakvoerder werd benoemd dooi de algemene vergadering voor een bepaalde termijn, kan deze laatste slechts ontslaan worden mits de vereisten van een statutenwijziging te eerbiedigen. Wanneer een zaakvoerder werd benoemd door de algemene vergadering voor een onbepaalde termijn, kan deze laatste ad nutum (dit houdt in zonder motivering of redengeving), worden ontslagen, mits een gewone meerderheid verkregen wordt op de algemene vergadering. De zaakvoerder kan zelf vrijwillig ontslag geven. In dit geval zal de zaakvoerder in functie blijven totdat redelijkerwijze in zijn vervanging is voorzien, indien er geen andere zaakvoerder overblijft. Zo moet hij zijn medewerking blijven verlenen aan de opstelling van de jaarrekening. Het ontslag mag niet op een ongelegen moment worden ingediend. Gebeurt dit toch dan zal de zaakvoerder gehouden zijn tot schadevergoeding.

R. STATUTAIR ZAAKVOERDER:

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden afgezet:

- hetzij door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals voor een wijziging der statuten;

- hetzij om gewichtige redenen, door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten; indien de zaakvoerder recht op schadevergoeding meent te hebben, zal hij zijn gebeurlijke vordering voor de burgerlijke rechtbank brengen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Het ongevraagd ontslag van een statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

De (iedere) zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet . uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

' HANDTEKENINGEN

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministrieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel elf en dertien hiervoor.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels.

9/ `aarvergadering  toelating  voorwaarden uitoefening stemrecht

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde woensdag van de maand maart om 18uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

VERTEGENWOORDIGING

Iedere vennoot mag zich op de vergaderingen door een volmachtdrager laten vertegenwoordigen voor zover deze zelf vennoot is. De zaakvoerder mag de formule van de volmachten bepalen en eisen dat zij minstens vijf werkdagen voor de algemene vergadering op de plaats door hem aangeduid worden neergelegd.

Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

Indien de vennoot de hierboven vermelde verplichtingen niet is nagekomen kan hij, of de door hem aangestelde gevolmachtigde, door de zaakvoerder op de desbetreffende vergadering geweigerd worden.

De enige vennoot kan zich niet systematisch laten vertegenwoordigen op de vergadering.

STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire beperkingen, en rekening houdend met geldig afgesloten stemrechtovereenkomsten zoals bepaald in het wetboek van vennootschappen.

Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, wordt gehandeld zoals bepaald onder artikel zes/ter van deze statuten.

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars in onverdeeldheid toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk - is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend zoals bepaald onder artikel zes/octies van deze statuten.

De stemmingen gebeuren bij handopsteken of bij naamafroeping tenzij de vergadering ermetgewone meerderheid van stemmen. anders _over_beslist.

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naurn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

iflagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

10/ Begin en einde boekjaar

Het boekjaar vangt aan op één oktober om te eindigen op dertig september van ieder daaropvolgend jaar.

11/ BESTEMMING VAN DE WINST- RESERVE

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen. Op de winst van het boekjaar zal één/twintigste voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of ' een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het ' laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet

" mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder op een plaatselijke zetel van de Nationale Bank worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 100 wetboek van vennootschappen.

12/ VERDELING VAN HET NETTO-ACTIEF

Na aanzuivering van alle schulden, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in ' geld of in effecten, het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd af-geschreven terug te betalen.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

13/ zaakvoerder:

Wordt hierbij als zaakvoerder benoemd, onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en met ingang op dat ogenblik, voor onbepaalde duur:

Mevrouw ONDER Zeynur, voornoemd, die aanvaardt en verklaart over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te beschikken om dit mandaat te aanvaarden.

Haar mandaat is onbezoldigd.

14/ Overgangsbepalingen:

Eerste boekjaar begint op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en wordt afgesloten op 30/09/2016 Eerste jaarvergadering: in het jaar 2017;

Overname der verbintenissen aangegaan door de vennootschap in oprichting: vanaf 18/03/2015.

15/Machten

' Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de heer Kaya Ferhat, erkend boekhouder-fiscalist, kantoorhoudende te Francisco Ferrerlaan 216, 9000 Gent, met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, ieder afzonderlijk handelend, om alle nodige formaliteiten te vervullen in verband met deze oprichting, zoals de werkzaamheden voor het ondernemingsloket voor de Kruispuntbank van Ondernemingen, het aanvragen van het ondernemingsnummer, het bekomen van de noodzakelijke vergunningen en alle hiertoe noodzakelijke aanvragen in te

:_dienen en te. tekenen. _

Op de laatste blz. van Luik B verroerden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Deze bijzondere volmacht omvat eveneens:

inschrijving en wijziging evenals schrapping te bekomen van het ondernemingsnummer;

het BTW-nummer aan te vragen, te wijzigen en te schrappen evenals alle verbintenissen

aan te gaan met de BTW-administratie;

de jaarrekening neer te leggen op de Nationale Bank van België;

Aansluitingen bij sociale secretariaat en sociaal verzekeringsfondsen,

Aanvraag van vergunningen

met de diverse fiscale en sociale administraties te onderhandelen, inlichtingen te

verstrekken en te verkrijgen, akkoorden af te sluiten en bezwaar aan te tekenen.

Dit alles tot schriftelijke herroeping

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL Luc JANSEN, notaris

Tegelijk hiermede neergelegd : -expeditie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/06/2015
ÿþ Mod woM 19.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iu111iN~~iniwu~g1~~nr

" 1584

t3ndern2rnirigrnr 0607.869.702

Benemin9

(Kilo) A&C

(verkort)

NEERGELEGD

0 5 JUNI 2015

ttECHTBArarieNN

1COO~FiANDEL 7F ç,~r~T

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BEVRIJDINGSLAAN 127 - 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING LASTHEBBER

OP DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING D.D. 24/05/2015 WORDT HET VOLGENDE BESLIST:

De heer ERSEZER Mustafa (80.07.27-345-89), houder van getuigschrift van vakbekwaamheid voor nationaal en internationaal goederenvervoer over de weg (Nr. 018965), woonachtig te Nieuwland 79 - 9000 Gent, geboren op 27/07/1980 te ESKISEHIR (Turkije), wordt vanaf heden benoemd als lasthebber en is belast met de vervoerswerkzaamheden van de venncotschap,

Onder Zeynur

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste btz van Luik E3 vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Coordonnées
A & C

Adresse
BEVRIJDINGSLAAN 127 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande