A.A.B.P.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A.A.B.P.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 877.747.654

Publication

23/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 05.05.2014, NGL 20.05.2014 14128-0367-013
27/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.05.2013, NGL 22.05.2013 13126-0031-012
01/03/2013
ÿþMod Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0877.747.654.

Benaming

(voluit) : A.A.B.P.

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Moorselbaan 318

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit de notulen opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron& Tim Herzeel, geassocieerde notarissen", met zetel te Aalst-Erembodegem, Hogeweg, 3B, op 14 februari 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.A.B.P.", met zetel te 9300 Aalst, Moorselbaan 318, volgende beslissingen genomen heeft :

1/Wijziging van artikel 2 der statuten

De vergadering beslist artikel 2 der statuten te wijzi-gen om dit in overeenstemming te brengen met de huidige zetel van de vennootschap te 9300 Aalst, Moorselbaan 318. Bijgevolg wordt de eerste zin van artikel 2 der statuten door volgende tekst vervangen

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 Aalst, Moorselbaan 318."

2/Invoeging statutaire clausules bij overdracht van aandelen

De vergadering beslist in de statuten de hiernavolgende statutaire clausules in te lassen welke de overdracht van aandelen binnen de vennootschap regelen. Bijgevolg wordt een artikel 9bisf9ter/9quater/9quinquies ingelast in de statuten, als volgt

"ARTIKEL 9BIS  VOORKOOPREGELING

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen alle ven-noten, mogen de aandelen niet aan om het even wie, noch ge-heel, noch gedeeltelijk ten bezwarende titel overdragen wor-den, zonder ze voorafgaandelijk te koop te hebben aangeboden aan alle medevennoten.

Met aandelenoverdracht in de zin van het vorig lid, wordt naast een overdracht in volle eigendom ook de overdracht van vruchtgebruik en blote eigendom bedoeld, alsmede het verlenen van pandrechten op aandelen.

Voor de toepassing van onderhavig artikel wordt ieder aangetekend schrijven geacht ontvangen te zijn de derde werkdag na postdatum.

A. Eerste ronde

De vennoot die alle of een gedeelte van zijn aandelen wenst over te dragen (hierna genoemd: de kandidaat-overdrager), brengt hiervan bij aangetekend schrijven alle mede-vennoten gelijktijdig op de hoogte, met vermelding van de identiteit van de kandidaat-overnemer, het aantal aandelen dat de kandidaat-overdrager wil overdragen en de voorwaarden voor de vooropgestelde overdracht, inclusief de prijs.

Wanneer de hiervoor gemelde kennisgeving aile voormelde gegevens niet bevat, wordt zij als niet

geschreven gehouden. . -

Dit aangetekend schrijven moet mee ondertekend worden door de kandidaat-overnemer(s) en geldt gedurende de ganse voorkoopperiode als een onherroepelijk verkoopaanbod van de kandidaat-overdrager aan de voorgestelde prijs in voordeel van de medevennoten.

De vennoten hebben een recht van voorkoop pro rata hun aandelenbezit om de aangeboden aandelen aan de kopen.

De medevennoten beschikken over een termijn van twee maanden, die ingaat op datum van het aangetekend schrijven waardoor zij door de kandidaat-overdrager verwittigd worden, om bij aangetekend schrijven aan deze laatste mede te delen of zij hun recht van voorkoop ai dan niet wensen uit te oe-fenen, met opgave van het maximaal aantal aandelen dat zij wensen te verwerven.

Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken medevennoot geacht zijn recht van voorkoop niet uit te oefenen.

B. Tweede ronde

Op de laatste blz. van Luik R vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tà~tlt-t-1~13EGH'ï t3AiVK VAN KOOPHANDEL

19 FEB. 2013

DENDERMONDE

" 13035995+

-Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien één of meerdere van de vennoten hun voorkooprecht niet of slechts gedeeltelijk uitgeoefend hebben, komt het voorkooprecht op de resterende aandelen toe aan de vennoten die reeds van hun voorkooprecht gebruik hebben gemaakt, en dit in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten, hetzij in eender welke andere verhouding te bepalen tussen deze vennoten.

Daartoe zal de Kandidaat-overdrager de vennoten die hun voorkooprecht uitgeoefend hebben op de hoogte brengen per aangetekend schrijven binnen een periode van acht dagen na het verstrijken van de eerste ronde.

Het voorkooprecht in de tweede ronde kan uitgeoefend wor-den gedurende een termijn van één maand na deze kennisgeving.

C. Resultaat uitoefening voorkooprecht

Binnen de acht dagen na het verstrijken van de tweede ronde, zal de kandidaat-overdrager alle vennoten

aangetekend op de hoogte brengen van het uiteindelijke resultaat van de uitoefening van het voorkooprecht.

D. Verkoop en betaling

Indien het voorkooprecht werd uitgeoefend op de totaliteit van de aangeboden aandelen, ontstaat een verkoopovereenkomst tussen de betrokken partijen op de derde dag na de postdatum van de aangetekende bevestiging met het resultaat van het voorkooprecht.

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen de partijen, zal de betaling van de prijs dienen te gebeuren uiterlijk drie maanden na het totstandkomen van deze verkoopovereen-komst.

Bij niet-(tijdige) betaling zal op het schuldig gebleven saldo van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interestvoet verhoogd met twee procent, te rekenen vanaf de vervaldag tot en met de datum van de werkelijke betaling.

De eigendomsoverdracht van de betrokken aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

E. Verzaking voorkooprecht

Indien het voorkooprecht uitgeoefend werd op minder dan de totaliteit van de te koop aangeboden aandelen worden de vennoten geacht integraal aan hun voorkooprecht te verzaken en zal de goedkeuringsclausule, voorzien hierna, in werking treden, behoudens andersluidende overeenkomst tussen alle vennoten.

ARTIKEL STER  AANDELENOVERDRACHTEN ONDER LEVENDEN  GOEDKEURINGSREGELING

Indien het voorkooprecht niet uitgeoefend werd, of vervalt ingevolge de niet uitoefening op het totaal aantal aangeboden aandelen of ingevolge wettelijke uitzonderingen niet kan uitgeoefend worden, is de overdracht van aandelen onder levenden enkel toegelaten mits de uitdrukkelijke toestemming van de andere vennoten, overeenkomstig de procedure hierna uiteengezet. Deze procedure is eveneens van toepassing op aandelenoverdrachten onder levenden ten kosteloze titel.

A. Procedure goedkeuringsregeling

De kandidaat-overnemer en de kandidaat-overdrager verzoe-ken bij aangetekend schrijven de medevennoten om de over-dracht van de aandelen en, in voorkomend geval, de aanvaar-ding van de overnemer ais vennoot goed te keuren.

Waardebepaling

Behoudens unanieme instemming met de aandelenoverdracht en, in voorkomend geval, met de aanvaarding van de overnemer als vennoot binnen de maand na ontvangst van dit aangetekend schrijven, wordt een deskundige aangeduid in gemeen overleg tussen de kandidaat-overdrager en de overige vennoten, stem-mende pro rata hun aandelenbezit, met als opdracht het bepa-len van de waarde van de aandelen. Bij gebrek aan overeen-komst tussen partijen aangaande de aanduiding van deze des-kundige binnen dezelfde termijn van één maand, zal deze aan-geduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koop-handei van de zetel van de vennootschap, zetelend zoals in kort geding en dit op verzoek van de meest gerede partij.

Bij de waardebepaling zal de deskundige minstens rekening dienen te houden met het eigen vermogen, de rendementswaarde, de niet-geboekte min- en meerwaarden en de toekomstver-wachtingen van de vennootschap. Er mag evenwel geen rekening gehouden worden met meer- of minwaarden die het gevolg zouden zijn van een meerderheids- of een minderheidsparticipatie.

In de mate er één of meer commissarissen benoemd zijn, dient de deskundige deze commissaris(sen) te aanhoren ten-einde tot een correcte waardering te komen.

De deskundige dient zijn waarderingsrapport aan alle ven-noten aangetekend te verzenden binnen de twee maanden na de aanvaarding van zijn opdracht.

De kosten en erelonen van de deskundige, en in voorkomend geval de aanstellingskosten, worden gedragen door de Kandi-daat-overdrager voor de helft en door de overige vennoten, pro rata hun aandelenbezit, voor de andere helft.

Twee vennoten

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, is de overdracht van aandelen enkel toegelaten mits de uitdrukke-lijke, voorafgaande en geschreven toestemming van de andere vennoot.

De beslissing van deze laatste moet aan de kandidaat-overdrager meegedeeld worden per aangetekende brief, binnen de maand na ontvangst van het waarderingsrapport van de des-kundige.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken vennoot geacht niet met de overdracht in te stemmen.

Bij weigering dient de weigerende vennoot de betrokken aandelen over te nemen, behoudens de mogelijkheid voor de weigerende vennoot, om váór het verstrijken van de termijn waarbinnen de weigering moet meegedeeld worden, zelf een kandidaat-ovememer voor te stellen, aan de prijs en tegen de voorwaarden zoals hierna bepaald.

De kandidaat-overdrager is alsdan verplicht zijn aandelen aan de weigerende vennoot of deze derde-overnemer te verkopen, tenzij hij zijn aanbod tot verkoop herroept over-eenkomstig hetgeen is bepaald onder punt B. van onderhavig artikel.

Meer dan twee vennoten

Indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, is de overdracht van aandelen alleen toegelaten mits instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De algemene vergadering die over de overdracht van de aandelen en, in voorkomend geval, over de aanvaarding van de kandidaat-overnemer als vennoot moet beraadslagen, wordt bijeengeroepen door de zaakvoerders) en zal gehouden worden binnen de maand na ontvangst van het waarderingsrapport van de deskundigen

De beslissing moet per aangetekende brief aan de kandi-daat-overdrager meegedeeld worden binnen de vijftien dagen na de vergadering.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Bij weigering dienen de weigerende vennoten de betrokken aandelen over te nemen, pro rata hun aandelenbezit, onver-minderd het recht van de niet weigerende vennoten om eveneens pro rata hun aandelenbezit, aandelen over te nemen, dit alles onder voorbehoud van andersluidende overeenkomst tussen de weigerende en niet weigerende vennoten.

De vennoten die zich moeten uitspreken over de aandelen-overdracht en, in voorkomend geval, over de aanvaarding ais vennoot, hebben het recht om vôôr het verstrijken van de termijn waarbinnen de beslissing moet meegedeeld worden, ge-zamenlijk zelf een kandidaat-ovememer voor te stellen, aan de prijs en tegen de voorwaarden zoals hierna bepaald.

De kandidaat-overdrager is alsdan verplicht zijn aandelen aan de mede-vennoten of deze derde-overnemer te verkopen, tenzij hij zijn aanbod tot verkoop herroept overeenkomstig hetgeen is bepaald onder punt B. hierna.

B. Prijs

In geval van aanvaarding van de aandelenoverdracht ten bezwarende titel, is de prijs per aandeel, de prijs zoals bepaald in de betekening van het voorkoop recht.

In geval van weigering van de aandelenoverdracht ten be-zwarende titel, is de prijs per aandeel, de prijs zoals be-paald in het waarderingsrapport van de deskundige, tenzij deze hoger zou liggen dan de prijs zoals meegedeeld in het voorkooprecht, waarbij alsdan de prijs zoals bepaald in de betekening van het voorkooprecht zal gehanteerd worden.

Indien de prijs zoals bepaald in het waarderingsrapport van de deskundige lager is dan de door de kandidaat-overnemer geboden prijs, heeft de kandidaat-overdrager de mogelijkheid om binnen de vijftien dagen na de kennisgeving van de beslissing van de algemene vergadering, zijn aanbod tot verkoop te herroepen bij aangetekend schrijven gericht aan de vennoten en de eventueel door hen aangebrachte kandidaat-overnemer.

In geval van weigering van de aandelenoverdracht ten kos-teloze titel, is de prijs per aandeel, de prijs zoals bepaald in het waarderingsrapport van de deskundige. De kandidaat-overdrager behoudt evenwel het recht om binnen de vijftien dagen na kennisgeving van de beslissing van de algemene vergadering mee te delen, bij aangetekend schrijven aan alle vennoten, dat hij niet instemt met de verkoop van de aandelen aan de medevennoten of de door hen aangebrachte overnemer. Hij blijft aldus vennoot met de totaliteit van zijn aandelen.

C. Betaling  eigendomsoverdracht

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen, dient de prijs door de vennoten of de door hen aangebrachte koper, betaald te worden binnen de drie maanden na ontvangst van de beslissing van de algemene vergadering houdende wei-gering van de voorgestelde aandelenoverdracht.

De eigendomsoverdracht van de betrokken aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

Bij niet-(tijdige) betaling zal op het schuldig gebleven saldo van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interestvoet verhoogd met twee procent, te rekenen vanaf de vervaldag tot en met de datum van de werkelijke betaling.

Voor de toepassing van onderhavig artikel wordt ieder aangetekend schrijven geacht ontvangen te zijn de derde werkdag na postdatum.

ARTIKEL 9QUATER  VOLGRECHT

De kennisgeving van het voorkooprecht hiervoor door een kandidaat-overdrager, geldt als onherroepelijke verbintenis van de kandidaat-overdrager om, indien het voorkooprecht niet uitgeoefend wordt en de overdracht niet geweigerd wordt, de aandelen van iedere medevennoot aan te kopen, mits dezelfde prijs per aandeel en onder dezelfde voorwaarden zoals meegedeeld in de betekening van het voorkooprecht.

ledere medevennoot is alsdan gerechtigd een deel of het geheel van zijn aandelen door de kandidaat-verkoper te laten aankopen.

,%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

A. Procedure

Daartoe moet de medevennoot die van het volgrecht gebruik wenst te maken binnen de acht dagen na de realisatie van de overdracht aan de derde-overnemer, bij aangetekend schrijven mee te delen aan de oorspronkelijke overdrager, hoeveel aan-delen hij wenst over te dragen.

Indien het volgrecht wordt uitgeoefend, ontstaat een ver-koopovereenkomst tussen de betrokken partijen binnen de drie dagen na de postdatum van de aangetekende bevestiging van de uitoefening van het volgrecht.

B. Prijs en betaling

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen, dient de prijs bij uitoefening van het volgrecht betaald te worden binnen de zes maanden na het tot stand komen van de verkoopovereenkomst.

De eigendomsoverdracht van de betreffende aandelen geschiedt van rechtswege op het ogenblik van de betaling van de prijs, in afwijking van artikel 1583 van het Burgerlijk Wetboek.

Op het schuldig gebleven saldo zal van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interestvoet, te rekenen vanaf de vervaldag tot en met de datum van de werkelijke betaling.

ARTIKEL 9QUINQUIES OVERGANG VAN AANDELEN TEN GEVOLGE VAN OVERLIJDEN

Bij overlijden van een vennoot zal de vennootschap van rechtswege voortbestaan tussen de overige

vennoten.

De overgang van aandelen ten gevolge van het overlijden van een vennoot zal steeds onderworpen zijn aan

de goedkeu-ring door de overige vennoten volgens de procedure zoals hierna voorzien.

A. Procedure goedkeuringsregeling

De procedure voor het al dan niet aanvaarden van de over-gang van aandelen aan de erfgenamen en/of legatarissen kan ingesteld worden zowel door deze laatsten als door de overige vennoot of vennoten, of één van hen.

Bij de aanvraag door de erfgenamen en/of legatarissen, te richten aan het bestuursorgaan van de vennootschap bij een ter post aangetekende brief, zullen deze een door een Belgi-sche notaris ondertekende erfrechtverklaring moeten voegen, waaruit duidelijk blijkt op welke manier de aandelen van de overleden vennoot werden vererfd.

Indien de aandelenoverdracht geweigerd wordt, hebben zij recht op de waarde van de overgedragen aandelen berekend overeenkomstig de waardering van de deskundige zoals hierna bepaald.

De weigering van aanvaarding is zonder verhaal.

Indien de afkoop niet binnen de drie maanden na weigering is geschied, hebben de erfgenamen en/of legatarissen het recht de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vorde-ren.

B. Waardering afkoopwaarde

Behoudens unanieme aanvaarding van de overgang van de aandelen van de overleden vennoot aan zijn rechtsopvolgers binnen de maand na ontvangst van een aangetekende aanvraag, wordt over de aanvaarding of weigering beslist nadat een deskundige is aangeduid in gemeen overleg tussen de vennoten en de erfgenamen en/of legatarissen met ais opdracht het be-palen van de waarde van de aandelen. Bij gebrek aan overeenkomst tussen partijen tot aanduiding van deze deskundige binnen de termijn van één maand zoals hiervoor bepaald, zal deze aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel, zetelend zoals in kort geding en dit op verzoek van de meest gerede partij.

Bij de waardebepaling za! de deskundige minstens rekening dienen te houden met het eigen vermogen, de rendementswaarde, de niet-geboekte min- en meerwaarden en de toekomstver-wachtingen van de vennootschap. Er mag evenwel geen rekening gehouden worden met meer- of minwaarden die het gevolg zouden zijn van een meerderheids- of een minderheidsparticipatie.

In de mate er één of meer commissarissen benoemd zijn, dient de deskundige deze commissaris(sen) te aanhoren ten-einde tot een correcte waardering te komen.

De deskundige dient zijn waarderingsrapport aan alle ven-noten, het bestuursorgaan en de erfgenamen en/of legatarissen aangetekend te verzenden binnen de maand na de aanvaarding van zijn opdracht.

De kosten en erelonen van de deskundige, en in voorkomend geval de aanstellingskosten, worden gedragen door de erfge-namen en/of legatarissen voor de helft en door de vennoten, pro rata hun aandelenbezit, voor de andere helft.

G. Besluitvorming over aanvaarding  gevolgen

Twee vennoten

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, zal, bij het overlijden van één van hen, over deze

aanvaarding beslist worden door de overblijvende vennoot.

De beslissing van deze laatste moet aan erfgerechtigden meegedeeld worden per aangetekende brief,

binnen de maand na ontvangst van het waarderingsrapport van de deskundige.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Bij gebrek aan antwoord binnen de voormelde termijn, wordt de betrokken vennoot geacht niet met de

overdracht in te stemmen.

Bij weigering dient de weigerende vennoot de betrokken aandelen over te nemen, behoudens de

mogelijkheid voor de weigerende vennoot, om vôôr het verstrijken van de termijn waarbinnen de weigering moet

~

' M

"

meegedeeld worden, zelf een kandidaat-overnemer voor te stellen, aan de prijs en tegen de voorwaarden zoals hierna bepaald.

De erfgerechtigden zijn alsdan verplicht hun aandelen aan de weigerende vennoot of deze derde-overnemer te verkopen.

Meer dan twee vennoten

Zijn er meerdere overblijvende vennoten, dan zal de alge-mene vergadering die over de overdracht van de aandelen moet beraadslagen, bijeengeroepen worden door de zaakvoerder(s) en gehouden worden binnen de maand na ontvangst van het waarderingsrapport van de deskundige.

Tot aanvaarding dient beslist te worden met toestemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de aanvaarding is voorgesteld.

De beslissing moet per aangetekende brief aan de erfge-rechtigden meegedeeld worden binnen de vijftien dagen na de vergadering.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Bij weigering dienen de weigerende vennoten de betrokken aandelen over te nemen, pro rata hun aandelenbezit, onver-minderd het recht van de niet weigerende vennoten om eveneens pro rata hun aandelenbezit, aandelen over te nemen, dit alles onder voorbehoud van andersluidende overeenkomst tussen de weigerende en niet weigerende vennoten.

De vennoten die zich over de aandelenoverdracht moeten uitspreken, hebben eveneens het recht cm, gezamenlijk een kandidaat-overnemer voor te stellen, die de aandelen over-neemt aan de prijs en mits de betalingsmodaliteiten zoals hierna bepaald.

De erfgenamen en/of legatarissen zijn alsdan verplicht hun aandelen aan de overnemende vennoten of deze derde-overnemer te verkopen.

D. Prijs

De prijs per aandeel is de prijs bepaald in het waarde-ringsrapport van de deskundige.

E. Betaling

Behoudens andersluidende overeenkomst tussen partijen, dient de prijs door de vennoten of de door hen aangebrachte koper, betaald te worden binnen de drie maanden na ontvangst van de beslissing van de algemene vergadering houdende wei-gering van de aandelenoverdracht.

De eigendomsoverdracht van de betrokken aandelen geschiedt op datum van ontvangst van de kennisgeving van de weigering.

Bij niet-(tijdige) betaling zal op het schuldig gebleven saldo van rechtswege en zonder ingebrekestelling een interent verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interestvoet verhoogd met twee procent, te rekenen vanaf de vervaldag tot en met de datum van de werkelijke betaling.

Voor de toepassing van onderhavig artikel wordt ieder aangetekend schrijven geacht ontvangen te zijn de derde werkdag na postdatum.

F. Enige vennoot

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen en/of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nala-tenschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte en coördinatie.

Bíjzagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

i=rederid CAUDIRON, Tim HERZEEL

Op de 14o$ ordeende Nl i àts$rSericto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) Hogeweg 3 b - 9320 Erembodegem (Aalst ,voegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53:l aam en handtekening

e-mail: info Onotariscaudron.be

15/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.05.2012, NGL 09.05.2012 12110-0244-012
14/06/2011
ÿþOndernemingsar : 0877747654

Benaming

(voluit) : A.A.B.P.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moorselbaan 318 9300 AALST

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Volgende beslissingen werden genomen op de buitengewone algemene vergadering van 10.05.2011 :

De Heer Wim D'HONDT, wonende Parklaan 49 bus 9 te 9300 AALST neemt vanaf 10.05.2011 ontslag als' zaakvoerder.

D'HONDT Kim

Zaakvoerder

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

LtJik`B.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Voor behouc aan h. Belgis Staatsb

UhI1DhIU IIII I IIIIIIIIIVIIV MIIV

*1108811]*

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOUri-rANu i...

31. 05. 2011

DENDERMONDE

na neerlegging ter griffie van de

Griffie

Mod 2,1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

r"

10/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 05.05.2011, NGL 06.05.2011 11104-0372-010
10/03/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IV IIUU IIUI HI 1011 IHIHI I

*11038086"

1PFIE RECI ITDANI 1

VAN KOOPHANDEL

28 FEB 2011

DENDERMONDE

Q,;Ifie

Onde rnemingsnr : 0877.747.654.

Benaming

(voluit) : A.A.B.P.

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Moorselbaan, 318

Onderwerp akte : FUSIE

Er blijkt uit de notulen opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-B, op 11 februari 2011, dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.A.B.P." met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Moorselbaan, 318, ingeschreven in het rechtspersonensregister te Dendermonde, met ondernemingsnummer 0877.747.654, zijn samengekomen in algemene vergadering en geldig volgende besluiten hebben genomen :

Eerste - tweede en derde besluit: Besluit tot fusie

1. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen, hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap "Profyma" door fusie overgenomen wordt door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.A.B.P.".

De raad van bestuurizaakvoerders van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist en bevestigen, dat sinds de datum van opstelling van de fusievoorstellen en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van de respectievelijke vermogens van de twee vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

2. Na kennisname van deze verslagen, besluit de algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Profyma" tot de ontbinding van deze vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.A.B.P.".

3. De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "Profyma" en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.A.B.P." besluiten tot de fusie door overneming van gans het vermogen van de naamloze vennootschap "Profyma" over te gaan.

Deze overgang wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.A.B.P.", en zonder omwisseling van aandelen, overeenkomstig artikel 740 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen, op basis van de actief- en passief toestand van de vennootschap, afgesloten per 31 oktober 2010.

4. Bijgevolg gaat gans het vermogen van de vennootschap "Profyma", met alle rechten en plichten, onder algemene titel, over op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.A.B.P." Kapitaal, reserves, provisies en schulden gaan over op de overnemende vennootschap.

Aile rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 november 2010 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap A.A.B.P..

Vermits de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.A.B.P." houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap "Profyma", worden de aandelen van de overgenomen vennootschap "Profyma" vernietigd.

Aile rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming, zijn ten laste van de ovememende vennootschap.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat:

- enerzijds de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "Profyma", door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A.A.B.P." werd verwezenlijkt.

- anderzijds de naamloze vennootschap "Profyma" definitief opgehouden heeft te bestaan.

Tengevolge van de fusie door overneming is, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de naamloze vennootschap "Profyma", zoals hierna beschreven overgegaan, onder algemene titel ,op de overnemende vennootschap °A.A.B.P.".

Vierde besluit: Goedkeuring van de tussentijdse jaarrekening - Kwijting

De tussentijdse jaarrekening van de over te nemen vennootschap "Profyma" van 1 januari 2010 tot 31 oktober 2010 wordt door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap goedgekeurd.

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap verleent kwijting aan de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap "Profyma".

Op de laatste biz. van t.uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Frederic

a. \re

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

AUDRON, Tim HERZEEL

Op de Iageastacem irIdlM lari8Sencto, : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) Hogeweg 3 b - 9320 Erembodegem Aal voegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)5 V s am en handtekening

e-mail: info@notarlscaudron.be

14/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.05.2010, NGL 09.06.2010 10164-0169-011
15/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.05.2009, NGL 12.05.2009 09143-0293-012
16/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.05.2008, NGL 09.05.2008 08135-0262-013
10/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.05.2007, NGL 07.05.2007 07136-0205-011

Coordonnées
A.A.B.P.

Adresse
MOORSELBAAN 318 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande