ACLAGRO

NV


Dénomination : ACLAGRO
Forme juridique : NV
N° entreprise : 415.256.901

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.04.2014, NGL 18.04.2014 14096-0366-040
18/04/2014
ÿþ1

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai

Mod Waal 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

08 APR, 2014

RE C -p ir:: VAN

KOOPI-1 `-Ll'il.

Ondernemingsnr : 0415.256.901

Benaming

(voluit) : Aclagro

(verkort):

Rechtsvorm naamloze vennootschap,

Zetel: Industrieweg 74 te 9032 Gent (Wondelgem)

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslagen - Benoemingen

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering der vennoten op 17 april 2014: 1.De benoeming van de commissaris

De algemene vergadering beslist unaniem Ernst & Young Lippens & Rabaey Audit BV CVBA, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Moutstraat 54 en met ais vaste vertegenwoordiger mevrouw Marleen Mannekens te benoemen als commissaris van de vennootschap.

1 11111il§11,112!111111

De commissaris zal controle verrichten over drie boekjaren, namelijk van de boekjaren eindigend op 31 december 2014, 31 december 2015 en 31 december 2016. Zijn mandaat zal, behoudens herverkiezing, eindigen op de jaarvergadering van het jaar 2017.

JM de Buck van Overstraeten

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto ". Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.04.2013, NGL 24.04.2013 13097-0001-046
25/01/2013
ÿþ,à

~

C, B

mai 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie tan de akte

- ," e r.~ .

.....í~~i.:r:~.i...

t 2a

VAN

~~``~b~; ~i~t~~l~=1=º%G~t~i;3~.NT

111111

*1301533



Ondernemingsnr : 0415256901

VBenaming (voluit) : ACLAGRO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Endustrieweg 74

9032 Gent (Wondelgem)

Onderwerp akte : PARTIÊLE SPLITSING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de naamloze; vennootschap "ACLAGRO", met zetel te 9032 Gent (Wondelgem), Industrieweg 74 (opgericht als; personenvennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij akte verleden voor meester Albert Van' der Auwermeulen, notaris te Zomergem op negenentwintig juli negentienhonderd vijfenzeventig),; welk proces-verbaal werd opgemaakt door meester Jan Baal, geassocieerd notaris met zetel van de' burgerlijke vennootschap ander de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael-De Brauwer& te Gent op eenendertig december tweeduizend en twaalf, hetgeen volgt:

- De vergadering heeft kennis genomen van het splitsingsvoorstel dat de gegevens bevat zoals; vereist door artikel 743, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen.

- De vergadering heeft beslist af te zien van de toepassing van de artikelen 745, 746 en 748 van het Wetboek van Vennootschappen, wat dit laatste artikel betreft in zoverre dit naar de verslagen; bedoeld in artikel 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen verwijst. Er werd dus! overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen vrijstelling gegeven van het; opmaken van de verslagen door het bestuursorgaan en de commissaris, de bedrijfsrevisor of de; accountant zoals vereist door de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen en; I! van de verplichtingen voorzien door artikel 748 van het Wetboek van Vennootschappen, wat dit; laatste artikel betreft in zoverre dit naar de verslagen bedoeld ïn artikel 745 en 746 van het Wetboek; van Vennootschappen verwijst.

- De vergadering heeft kennis genomen van het verslag van de raad van bestuur en van het!

verslag van 30 november 2012 van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een; ;I cot peratieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ERNST & YOUNG LIPPENS & RABAEY

AUDIT', bedrijfsrevisor, met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de naamloze; ; vennootschap "SQ Services" ingevolge de partiële splitsing van de vennootschap.

É De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt;

"8. Besluiten.

De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap NV SQ Services, bestaat uit de inbreng van de bestanddelen van het vermogen van de partieel te splitsen NV Aclagro die verband houden; met de exploitatie en ontwikkeling van het vastgoedpatrimonium alsook het beheer van de financiële; activa (23.712.354 EUR), eveneens de vergunningen, het geheel van contracten, directe; verbintenissen en verplichtingen, noodzakelijk voor de uitoefening van deze activiteiten (18.373.424; EUR). De nettowaarde van het partieel afgesplitste netto-actief bedraagt bijgevolg 5.338.930 EUR. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der; Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is ;! verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het; aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



a)de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

b) dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

c) daar de bodemattesten voor de site te Zomergem, die zullen worden ingebracht in het maatschappelijk kapitaal, tot op vandaag (30 november 2012), nog niet ter onzer beschikking gesteld is, blijft een onzekerheid bestaan over het mogelijke effect dat dit bodemattest zou kunnen hebben op de vergoeding als tegenprestatie voor de inbreng. De aanvraag van het bodemattest werd wel door OVAM ontvankelijk verklaard dd 24.10.2012,

d) daar het akkoord van de banken voor de partiële splitsing nog niet verkregen zal worden voor het einde van het boekjaar 2012, zal de notariële akte van de partiële splitsing verleden worden onder opschortende voorwaarde van het akkoord van de banken.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 6.250 aandelen van de op te richten vennootschap uit de partiële splitsing NV SQ Services, zonder vermelding van nominale waarde. Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Gent op 30 november 2012

(get.)

Ernst & Young, Lippens & Rabaey BV CVBA

Vertegenwoordigd door

Jan LIDPENS

Bedrijfsrevisor"

- De vergadering heeft ingestemd met het ontslag van de verplichting tot mededeling door de raad van bestuur van de naamloze vennootschap "ACLAGRO" overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen van gebeurlijke belangrijke wijzigingen in de activa en passiva van het vermogen van de naamloze vennootschap "ACLAGRO" sedert de datum van het splitsingsvoorstel.

- De vergadering heeft beslist tot partiële splitsing van de vennootschap door overgang van de activa en passiva van de vennootschap die verband houden met de exploitatie en de ontwikkeling van het vastgoedpatrimonium, de ondersteunende dienstverlening en het beheer van de deelnemingen van de vennootschap in een nieuw op te richten vennootschap overeenkomstig het verslag van de oprichters en het verslag van de bedrijfsrevisor.

- In het kader van de partiële splitsing werden de bestanddelen van het vermogen van de naamloze vennootschap "ACLAGRO" die verband houden met de exploitatie en de ontwikkeling van het vastgoedpatrimonium, de ondersteunende dienstverlening en het beheer van de deelnemingen, overgedragen, hetzij volgende vermogensbestanddelen:

- Activa: 23.712.354 euro

" Immateriële vaste activa (software)

" De grand en de toebehorende gebouwen thans eigendom van de partieel te splitsen naamloze vennootschap Aclagro gelegen te 9032 Gent, Industrieweg 74, evenals bepaalde toebehoren, uitrusting en goederen die onroerend zijn door bestemming;

" De grond en de toebehorende gebouwen thans eigendom van de partieel te splitsen naamloze vennootschap Aclagro, gelegen te 9930 Zomergem, Grote Steenweg 13, evenals bepaalde toebehoren, uitrusting en goederen die onroerend zijn door bestemming;

" De deelnemingen thans eigendom van de partieel te splitsen naamloze vennootschap Aclagro in de naamloze vennootschap Aclagro Projects, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Keizerpoort RED en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Antonius RED, alsook de vorderingen op de verbonden ondernemingen.

" Liquide middelen

- Passiva: 18.373.424 euro

" Financiële schulden op lange termijn en op korte termijn:

o Leasingsschulden

o Schulden ten opzichte van kredietinstellingen, inclusief straight Joans

o Volgende zekerheden worden mee overgedragen van de naamloze vennootschap Aclagro

naar de naamloze vennootschap SQ Services ter waarborg van de overgedragen schulden:

" Hypotheek: 522.683 euro

" Volmacht hypotheek: 11.750.000 euro

" Overige schulden in de vorm van rekening courant op verbonden ondernemingen

Dit omvat tevens de vergunningen, het geheel van contracten, directe verbintenissen en ver-

plichtingen, noodzakelijk voor de uitoefening van deze activiteiten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Alle hangende gerechtelijke procedures, zowel ten voordele als ten nadele, zullen ten bate of ten laste komen van de nog op te richten naamloze vennootschap SQ Services.

Zij omvatten tevens het geheel van rechten en verplichtingen met name de splitsingskosten die daarop betrekking hebben.

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe vennootschap werd verder verwezen naar het verslag van de oprichters en naar het verslag van de bedrijfsrevisor, waarin de overgedragen activa en passiva uitvoerig werden beschreven.

Meer in het bijzonder werden de hierna beschreven onroerende goederen overgedragen aan de nieuw op te richten naamloze vennootschap "SQ Services":

L STAD GENT, voorheen gemeente Wondelgem

Een perceel grond met alle gebouwen en alle aanhorigheden, gelegen te 9032 Gent (Wondelgem), Industrieweg 74.

l!. GEMEENTE ZOMERGEM

Een perceel grond met alle gebouwen en alle aanhorigheden, gelegen te 9930 Zomergem, Grote Steenweg 13 en +13.

Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap -- ruilverhouding

De vergadering heeft beslist dat elk aandeel van de vennootschap recht geeft op een nieuw aandeel in de op te richten vennootschap dat een fractiewaarde van éénlzesduizendtweehon-derdvijftigste (116.250518) zal hebben.

Er zullen derhalve zesduizendtweehonderdvijftig (6.250) nieuwe aandelen worden uitgegeven door de op te richten vennootschap naar aanleiding van de partiële splitsing, die elk dezelfde rechten zullen hebben, zoals voorzien door de statuten van de op te richten vennootschap. Er zal geen opleg in geld worden toegekend naar aanleiding van de partiële splitsing.

De door de op te richten vennootschap nieuw uit te geven aandelen zullen aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap worden toegewezen in verhouding tot hun deelneming in kapitaal van de partieel te splitsen vennootschap op de datum van de partiële splitsing.

De facto betekent dit dat:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LT CAPITAL & ADVICE", afgekort "LTCA", voornoemd, eigenaar van zesduizend tweehonderd achtenveertig (6.248) aandelen, zesduizend tweehonderd achtenveertig (6.248) aandelen van de nieuwe vennootschap zal ontvangen;

- de heer Jean-Marie de Buck van Overstraeten, voornoemd, eigenaar van één (1) aandeel, één (1) aandeel van de nieuwe vennootschap zal ontvangen;

- mevrouw Sylve Mannens, voornoemd, eigenaar van één (1) aandeel, één (1) aandeel van de nieuwe vennootschap zal ontvangen.

De door de op te richten vennootschap nieuw uit te geven aandelen zullen op naam zijn en volledig volstort zijn.

Twee bestuurders van de op te richten vennootschap zullen onmiddellijk na de partiële splitsing, in het aandelenregister van de op te richten vennootschap de identiteit van de nieuwe aandeelhouders, het aantal aan hen toegekende aandelen en de datum van uitgifte inschrijven.

Deze inschrijving zal ondertekend worden door twee bestuurders van de op te richten vennootschap en door de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap.

Alle aandelen van de partieel te splitsen vennootschap zijn gewone aandelen, zonder nominale waarde.

Er werden door de partieel te splitsen vennootschap geen effecten uitgegeven waaraan bijzondere rechten zijn toegekend.

De partieel te splitsen vennootschap heeft geen andere effecten dan aandelen uitgegeven. Deelnam " in de winst

De vergadering heeft beslist dat de nieuwe aandelen van de op te richten naamloze vennootschap "SQ Services" onmiddellijk recht geven om te delen in de winst, inclusief deze welke voortvloeit uit de handelingen welke de naamloze vennootschap "ACLAGRO" sinds 1 juli 2012 boekhoudkundig wordt geacht te hebben verricht voor rekening van de naamloze vennootschap "SQ Services" voor wat betreft het gedeelte dat wordt opgesplitst.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf 1 juli 2012 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

Het afgesplitste vermogen zal dus voor boekhoudkundige en fiscale doeleinden aan de op te richten vennootschap overgedragen worden op 1 juli 2012.

Vanuit boekhoudkundig oogpunt zal het afgesplitste vermogen worden opgenomen in de jaarrekening van de op te richten vennootschap overeenkomstig de van kracht zijnde boekhoudkundige normen op de vermelde datum, zijnde 1 juli 2012,

di Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

- De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ACLAGRO" heeft beslist dat het" kapitaal, ingevolge de hogervermelde overdracht van vermogen, verminderd is met negenenzestigduizend vijfhonderd vijfenzeventig euro (69.575,00 EUR) en dat het thans van zeshonderd zestigduizend euro (660.000,00 EUR) is gebracht op vijfhonderd negentigduizend vierhonderd vijfentwintig euro (590.425,00 EUR).

- De algemene vergadering heeft beslist de tekst van artikel 5 van de statuten te wijzigen ais volgt om ze in overeenstemming te brengen met de hiervoor gemaakte beslissing:

"Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfhonderd negentigduizend vierhonderd vijfentwintig euro (590.425,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door zesduizendtweehonderdvijftig (6.250) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zesduizendtweehonderd-vijftigste (116.250510) van het kapitaal"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen

of voorbehoud strijdig met de inhoud

van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris lise De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 3111212012;

2. Coördinatie van de statuten van 10/01/2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/01/2013
ÿþ Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste big. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

1'9 DEC. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHAND ierE GENT

i

i

Ondernemingsnr : 0415.256.901

Benaming

(voluit) : Aclagro

(verkort) :

Rechtsvorm : " naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 74,9032 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Inbreng van een bedrijfstak

Op 18 december 2012 is overeenkomstig artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen door de raad van bestuur van Aclagro nv, met maatschappelijke zetel te 9032 Gent, Industrieweg 74, met ondernemingsnummer 0415.256.901, RPR Gent, hierna de "Inbrengende Vennootschap", en AC Materials nv, met maatschappelijke zetel te 9032 Gent, industrieweg 74, met ondernemingsnummer 0848.329.633, RPR Gent, hierna de "Verkrijgende Vennootschap", in gemeen overleg dit voorstel van inbreng van bedrijfstak opgesteld en goedgekeurd.

De Inbrengende Vennootschap en de Verkrijgende Vennootschap worden gezamenlijk de "Vennootschappen" genoemd.

1.VOORAFGAANDE BESCHOUWINGEN

De raden van bestuur van de Vennootschappen hebben het initiatief genomen een inbreng van bedrijfstak; door te voeren waarbij de activa en passiva verbonden aan een bedrijfstak van de lnbrengende Vennootschap,' met toepassing van de bepalingen van de artikelen 760 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, zullen overgaan op de Verkrijgende Vennootschap.

De raden van bestuur van de Vennootschappen stellen voor de bedrijfstak Beton- en Breekinstallatie (de "Bedrijfstak") in te brengen in de Verkrijgende Vennootschap.

De raden van bestuur verbinden zich er toe te doen wat in hun macht ligt om tussen de Vennootschappen de inbreng van' Bedrijfstak tot stand te brengen tegen de hierna genoemde voorwaarden en zij leggen bij deze het voorstel van inbreng van bedrijfstak vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van de aandeelhouders.

De Vennootschappen verklaren op de hoogte te zijn van de verplichting overeenkomstig artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen het voorstel van inbreng neer te leggen ter griffie van de rechtbank van koophandel ten minste zes weken váár de buitengewone algemene vergadering die wordt bijeengeroepen ten einde te beslissen over de inbreng van Bedrijfstak.

Voormelde inbreng zal plaatsvinden overeenkomstig het fiscaal neutraiiteitsbeginsel, bij toepassing van, artikel 46 van het Wetboek Inkomstenbelastingen, artikel 117 van het Wetboek Registratierechten en artikel 11; van het BTW-Wetboek, en aldus eveneens overeenkomstig het continuïteitsprincipe op boekhoudkundig vlak.

2.OMSCHRIJVING VAN DE BEDRIJFSTAK

Voor een gedetailleerde staat van actief en passief begrepen in de Bedrijfstak op basis van de boekwaarden per datum van 30 september 2012 is toegevoegd als bijlage.

De Bedrijfstak maakt uit technisch oogpunt een onafhankelijke bedrijvigheid uit die in staat is om met eigen; middelen te werken en omvat het geheel van de in deze Bedrijfstak belegde bestand-delen.

De Bedrijfstak omvat de uitbating te Gent (Wondelgem), Ringvaartweg 10 van:

- een beton- en mengcentrale te Gent (Wondelgem) waar gestabiliseerde producten worden vervaardigd;

- een installatie voor de recyclage van bouw- en slooppuin, afkomstig van diverse afbraak- en wegenbouwwerken;

- een tijdelijke opslagplaats voor gronden;

en alle daaraan onmiddellijk verbonden activiteiten zoals de administratie, kwaliteitscontrole, marketing, ontwikkeling, klantendienst, de productie- en leveringscyclus en het transport.

Het geheel van de ln de Bedrijfstak belegde bestanddelen omvat het integraal cliënteel en aile activa en passiva, ieveranclerscontracten, cliëntencontracten, vergunningen en alle andere contracten en administratieve' regelingen welke in het kader van de uitbating van de Bedrijfstak gebruikt worden of vereist zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De inbreng omvat op de meest algemene wijze alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve vorderingen, vergunningen en erkenningen, persoonlijk en zakelijke waarborgen alsook aile overige waarborgen, waarvan de inbrsngende Vennootschap titularis of bevoordeelde is om welke reden ook binnen het kader van de Bedrijfstak, dit ten opzichte van aile derden, Inbegrepen de openbare besturen.

Het personeel exclusief werkzaam binnen de Bedrijfstak wordt mee overgedragen met de Bedrijfstak.

Bestanddelen welke niet uitsluitend worden aangewend voor de Bedrijfstak, maar welke gemeenschappelijk gebruikt worden voor de Bedrijfstak en de andere bedrijfstakken welke behouden blijven in de Inbrengende Vennootschap, worden niet mee ingebracht. Voor zover het gebruik van deze bestanddelen voor de uitbating van de Bedrijfstak nodig of nuttig is, worden hiertoe door de Vennootschappen afzonderlijke contracten gesloten.

3.VERPLICHTE VERMELDINGEN

Overeenkomstig artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen worden de volgende vermeldingen opgenomen in onderhavig voorstel van inbreng van bedrijfstak:

3.1.Rechtsvorm  naam  doel  zetel

(a)inbrengende Vennootschap

De naamloze vennootschap Aclagro, met maatschappelijke zetel te 9032 Gent, industrieweg 74, met ondernemingsnummer 0415.256.901, RPR Gent, die overeenkomstig artikel 3 van haar statuten het volgende doel heeft:

"De vennootschap heeft de volgende activiteiten tot doel:

Voor haar rekening of voor rekening van derden te doen:

-Het storten, het recycleren, het reinigen en het opslaan van alle bouw- en slooppuin. Handel in grondstoffen voorde bouw.

-Het storten, het opslaan, het reinigen, de overname en administratieve behandeling van uitgegraven bodem. Handei in uitgegraven bodem.

-Het beheer van stortplaatsen, het beheer van tijdelijke en van definitieve opslagplaatsen.

-Het aannemen en uitvoeren van slopings-, waterbouwkundige-, wegen- en kunstwerken alsmede het oprichten van gebouwen. Het aanieggen en het onderhouden van verkeerssignalisatie en wegmarkeringen. Het bouwen, aanleggen en onderhouden van spoorwegen en andere spoorlijnen. Het bouwen of aanleggen van riolen en moerriolen.

-Het aannemen en uitvoeren van alle gewone en bijzondere grondwerken waaronder het egaliseren en aanvullen van terreinen, boringen, peilingen, uitdiepingen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, damplanken en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes. Het leggen van allerhande leidingen in de grond. Het aannemen en uitvoeren van alle drainering- alsook saneringwerken. De aanleg en onderhoud van terreinen. Het ontginnen van zavelputten.

-Aile bovenvermelde werkzaamheden zijn te begrijpen in de breedste zin van het woord en onder andere in de zin van de omschrijving van de categorieën voor geregistreerde aannemers specialiteiten 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11 en 13.

-Het optreden als vastgoedmakelaar, als ontwikkelaar van vastgoedprojecten en/of ais bouwpromotor, ais adviseur in onroerende goederen'=en rechten. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en verbouiai'ren =of dit' lateh doen, zowel niet het oog op het beheer ais met het oog op de wederverkoop erven. Het verstrekken van advies en verlenen van bijstand aan elke derde, zowel technisch, administratief of commercieel van aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met onroerende goederen of rechten.

-Het goederenvervoer langs de weg.

-De handel, de aan- en verkoop, import en export, bemiddeling van allerhande bouw- en recuperatiematerlalen.

-Het verhuren van grondverzetwagens, kranen, bulldozers en ander materieel. Het installeren, onderhouden en uitbaten van werkplaatsen voor het herstellen van motorvoertuigen waarvoor het vestigingsattest 44080/026/2164 werd afgeleverd. Het installeren, onderhouden en uitbaten van werkplaatsen voor het herstellen van koetswerk, waarvoor het vestigingsattest 44080/37/1237 werd afgeleverd.

-De kleinhandel van nieuwe en tweedehandswagens inzake motorvoertuigen, waarvoor het vestigingsgetulgschrlft 44080/029/2034 werd afgeleverd.

in het algemeen zal zij aile maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zai zij aile, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen, patenten en fabrieksmerken, aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen.

ZIJ mag eveneens alle belangen hebben bij wijze van associatie, inbreng, inschrijvingen, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen steilen voor derden.

De vennootschap kan samenwerken niet, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen In ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of In pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deeine-'men aan het bestuur, de directie, de controle en vereffe-'ning van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

al dan nlet een belang of deelneming heeft. Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

ln hot algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële aard, van roerende, onroerende, Industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Dit altes Is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

(b)Verkrijgende Vennootschap

De naamloze vennootschap AC Materials, met maatschappelijke zetel te 9032 Gent, Industrieweg 74, met ondemerningsnummer 0848.329.633, RPR Gent, die overeenkomstig artikel 3 van haar statuten het volgende doel heeft:

"De vennootschap heeft tot doel, zowei in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of ln samenwerking met derden:

-Het storten, recycleren, het reinigen en het opslaan van alle bouw- en slooppuin. Handel in grondstoffen voor bouw.

-Het storten, het opslaan, het reinigen, de overname en administratieve behandeling van uitgegraven bodem. Handel In uitgegraven bodem.

-Het vervaardigen, het vervoer, de verkoop en het aanbrengen van beton en alle complementaire en aanverwante Industriële en commerciële activiteiten.

in het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal zij aile, om het even welke verrichtingen, uitvoeren welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen, patenten en fabrieksmerken, aankopen, in huur nemen, leasen dan wel in lease geven, verhuren, verkopen en ruilen.

Zij mag eveneens alle belangen hebben bij wijze van associatie, inbreng, inschrijvingen, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van die aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden,

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de ' controle en vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij al ' dan niet een belang of deelneming heeft. Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

ln het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel, of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te bralden,

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn."

De Vennootschappen verklaren dat het maatschappelijk doel van de Verkrijgende Vennootschap de activiteiten binnen de Bedrijfstak omvat en dat bijgevolg het doel van de Verkrijgende Vennootschap niet dient te worden gewijzigd.

3.2.Datum van winstdeeiname van de aandelen

De aandelen uitgereikt door de Verkrijgende Vennootschap geven recht te delen in de winst vanaf 01 oktober 2012. Er geldt geen enkele bijzondere regeling betreffende dit recht.

3.3.Boekhouding  verrichtingen voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap

De verrichtingen van de Inbrengende Vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap vanaf 01 oktober 2012.

3.4,Bijzondere voordeien aan bestuurders

Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de Vennootschappen.

4.VOORWAARDEN

Ais vergoeding voor de inbreng van de Bedrijfstak worden 391 nieuwe aandelen uitgegeven door de Verkrijgende Vennootschap, aan een waardering van 2.500 EUR per aandeel, zijnde de fractiewaarde van de bestaande aandelen. Aile nieuwe aandelen worden toegekend aan de Inbrengende Vennootschap.

Het hanteren van de fractiewaarde is gerechtvaardigd gezien de recente oprichting van de Verkrijgende Vennootschap en het feit dat de Verkrijgende Vennootschap tot op heden weinig operationele activiteiten heeft gevoerd.

5.SLOTBEPALINGEN

De raden van bestuur van de Vennootschappen verbinden zich er toe, elk voor de betrokken vennootschap die zij vertegenwoordigen, een buitengewone algemene vergadering samen te roepen op het eerst nuttige ogenblik ten einde te beslissen voor de Inbreng van de Bedrijfstak overeenkomstig wat werd bepaald ln onderhavig voorstel.

4-jtejoli.

et e es Vcaor5tel inbra g eds'ce

sa,k. JM de Buck van Overstraeten

Gedelegeerd .Bestuurder-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/10/2012
ÿþ Nad Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- 5 OKT, 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHAN, GENT

111111I 11111 011111111 9Y

*12170639*







Ondernemingsnr : 0415256901

Benaming

(voluit) : Aciagro

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 74, 9032 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurders

De raad van bestuur van de vennootschap heeft op 13 juii 2012 kennis gekregen van het ontsiag als bestuurder van de heer Nicolas de Buck van Overstraeten en van de nv DB Finaco (rechsopvolger ten gevolge de fusie met Hose BVBA) met ais vaste vertegenwoordiger de heer Xavier de Buck van Overstraeten. De raad van bestuur aanvaardt dit ontslag en dankt belde bestuurders voor hun inzet.

JM de Buck van Overstraeten

Gedelegeerd Bestuurder

' J: M..." :J'-r`'!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

09/10/2012
ÿþMod Word 11.1

Ondernemingsnr : 0415256901 Benaming

(voluit) : Aclagro (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootsohap

Zetel : Industrieweg 74, 9032 Gent (volledig adres)

Onderwerp akte : Splitsingsvoorstel - neerlegging

Neerlegging van het splitsingsvoorstel dat werd opgesteld met het oog op een partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap overeenkomstig de artikelen 677, 743 en 744 van het Wetboek van vennootschappen:

BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

De vennootschap die partieel gesplitst zal worden kan als volgt geïdentificeerd worden:

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE GENT

- xw

" " ~~.~..

*12166654`

1.De naamloze vennootschap "Aclagro"

De naamloze vennootschap "Aclagro", met maatschappelijke zetel te 9032 Gent, lndustrfeweg 74, RPR Gent, BTW BE 0415.256.901, de partieel te splitsen vennootschap.

Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt 660.000 euro en is vertegenwoordigd door 6.250 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Maatschappelijk doel

"De vennootschap heeft de volgende activiteiten tot doel:

Voor haar rekening of voor rekening van derden te doen:

Het storten, het recycleren, het reinigen en het opslaan van alle bouw- en slooppuin. Handel in grondstoffen voor de bouw.

Het storten, het opslaan, het reinigen, de overname en administratieve behandeling van ultgegraven bodem. Handel in uitgegraven bodem.

Het beheer van stortplaatsen, het beheer van tijdelijke en van definitieve opslagplaatsen.

Het aannemen en uitvoeren van slopings-, waterbouwkundige-, wegen- en kunstwerken alsmede het, oprichten van gebouwen. Het aanleggen en het onderhouden van verkeerssignalisatle en wegmarkeringen. Het: bouwen, aanleggen en onderhouden yen spoorwegen en andere spoorlijnen. Het bouwen of aanleggen van riolen en moertolen.

Het aannemen en uitvoeren van alle gewone en bijzondere grondwerken waaronder het egaliseren en, aanvullen van terreinen, boringen, peilingen, uitdiepingen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, damplanken en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes. Het leggen van allerhande leidingen in de grond. Het aannemen en uitvoeren van aile drainering- alsook saneringwerken. De aanleg en onderhoud van terreinen. Het ontginnen van zavelputten.

Alle bovenvermelde werkzaamheden zijn te begrijpen In de breedste zin van het woord en onder andere In de zin van de omschrijving van de oategorieën voor geregistreerde aannemers specialiteiten 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11 en 13.

Het optreden als vastgoedmakelaar, als ontwikkelaar van vastgoedprojecten en/of als bouwpromotor, ais adviseur in onroerende goederen en rechten. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, bouwen, opschikken, uitrusten en verbouwen of dit laten doen, zowel met het oog op het beheer ais met het oog op de wederverkoop erven. Het verstrekken van advies en versenen van bijstand aan elke derde, zowel technisch, administratief of commercieel van aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met onroerende goederen of rechten.

Het goederenvervoer langs de weg.

De handel, de aan- en verkoop , import en export, bemiddeling van allerhande bouw- en recuperatiematerialen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het verhuren van grondverzetwagens, kranen, bulldozers en ander materieel. Het Installeren, onderhouden en ultbaten van werkplaatsen voor het herstellen van motorvoertuigen waarvoor het vestigingsattest 44080/026/2464 werd afgeleverd. Het installeren, onderhouden en uitbaten van werkplaatsen voor het herstellen van koetswerk, waarvoor het vestigingsattest 44080/37/1237 werd afgeleverd.

De kleinhandel van nieuwe en tweedehandswagens inzake motorvoertuigen, waarvoor het vestigingsgetuigschrift 44080/029/2034 werd afgeleverd.

ln het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal zij aile, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen, patenten en fabrieksmerken, aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen.

Zij mag eveneens aile belangen hebben bij wijze van associatie, Inbreng, Inschrijvingen, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in aile ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelne-men aan het bestuur, de directie, de controle en vereffe-+ning van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij al dan niet een belang of deelneming heeft. Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

In het algemeen mag de vennootschap alle daden stellen van zowel burgerlijke ais commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn."

De op te richten vennootschap is:

2.De naamloze vennootschap "SQ Services"

De naamloze vennootschap "SQ Services", op te richten vennootschap die zal ontstaan uit de partiële splitsing van de nv "Aciagro", waarvan de zetel bij de oprichting zal gevestigd zijn te 9032 Gent, industrieweg 76, verkrijgende vennootschap of op te richten vennootschap.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap zal 61.500 euro bedragen en is vertegenwoordigd door 6,260 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Maatschappelijke doei

"De vennootschap heeft tot doel:

- het maken van aile studies, het verlenen van haar technische, juridische, financiële en administratieve bijstand of bijstand in het bestuur, het deelnemen in het bestuur aan, en in alle vennootschappen of instellingen en het voeren van alle activiteiten van management en consultant;

- het beheer van een onroerend patrimonium, te weten onder meer: kopen en verkopen, huren en verhuren, in concessie geven en nemen, het verlenen en het aangaan van pacht en erfpacht, het doen bouwen en doen verbouwen, leasen, alsmede het gebruiksklaar maken van alle onroerende goederen, evenals de uitvoering van aile verkavelingen, de promotie en verbouwing van aile onroerende goederen, zowel ongebouwd, ln opbouw als gebouwde, en in het algemeen aile onroerende verrichtingen;

- deelnemen aan zogeheten "projectontwikkeling" in de ruimst mogelijke betekenis, zowel in België als in het buitenland;

"

- het verwerven van participaties in aile commerciële en niet-commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse; zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten;

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen, al dan niet met een (semi-)publiekrechterlijk statuut;

- het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, hot waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

-- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan aile verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van aile verbintenissen van zelfde ondernemingen;

 , . --il " .

t

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal zij alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag onder meer alle roerende en onroerende goederen, handelsfondsen, vergunningen, patenten en fabrieksmerken, aankopen, in huur nemen, leasen dan wei in lease geven, verhuren, verkopen en ruilen. Zij mag eveneens aile belangen hebben bij wijze van associatie, inbreng, inschrijvingen, versmelting, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doei nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderend Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor der-den.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij al dan niet een belang of deelneming heeft. Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

In het algemeen mag de vennootschap aile daden stellen van zowel burgerlijke als commerciële aard, van roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Dit alles is niet limitatief en in de meest ruime zin te beschouwen, voor zoveel de eventueel benodigde vergunningen en toelatingen bekomen zijn.

DATUM VANAF WANNEER DE AANDELEN NV "SQ SERVICES" RECHT GEVEN OM TE DELEN 1N DE WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT

De nieuwe aandelen, uitgegeven door de NV "SQ Services", geven onmiddellijk recht om te delen in de winst, inclusief deze welke voortvioeit uit de handelingen welke de NV "Aciagro" sinds 1 juli 2012 boekhoudkundig wordt geacht te hebben verricht voor rekening van de NV "SQ Services" voor wat betreft het gedeelte dat wordt opgesplitst.

Er worden geen bijzondere regelingen getroffen met betrekking tot dit recht.

DATUM VANAF WANNEER DE HANDELINGEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN NV "ACLAGRO" BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE NOG OP TE RICHTEN NV "SQ SERVICES"

Vanaf 1 juli 2012 warden de verrichtingen van de partieel te splitsen NV "Aciagro" voor wat betreft het gedeelte dat wordt opgesplitst, vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de nog op te richten NV "SQ Services".

BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE DEELNEMEN AAN DE SPLITSING

Aan het bestuursorgaan van de partieel te splitsen NV "Aclagro" en de nog op te richten NV "SQ Services" worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Voor uittreksel.

JM de Buck van Overstraeten

Gedelegeerd Bestuurder

Tegelijk hiermee wordt het volledig voorstel neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.03.2012, NGL 08.05.2012 12112-0234-041
02/05/2011
ÿþ Motl2.f

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude

aan het

Belgiscr

Staatsbla

NEE)I:tGELEGi?

1 9 -04- 2011

RECHTBANK VAN

kooPHAkttfierE GENT

" iiosea~a*

' Ondememingsnr : 0415.256.901

Benaming

(voluit) Aclagro

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 74, 9032 Gent

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders - commissaris - voorzitter - gedelegeerd bestuurders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Uit de notulen van de algemene vergadering gehouden op 11 april 2011 blijkt dat het mandaat van alle bestuurders met eenparigheid van stemmen hernieuwd wordt voor een periode van 6 jaar. De opdracht van de hierna volgende bestuurders zal bijgevolg een einde nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2017:

-Jean-Marie de Buck van Overstraeten

-LT Capital & Advice BVBA, met vaste vertegenwoordiger Sylva Mannens

-Jean Pierre Vandenabeele

-Hose BVBA, met vaste vertegenwoordiger Xavier de Buck van Overstraeten

-Nicolas de Buck van Overstraeten.

Uit de notulen van de algemene vergadering gehouden op 11 april 2011 blijkt dat het mandaat van de commissaris, zijnde Grant Thornton, vertegenwoordigd door de heer Jan Lippens, met kantoren te 9000 Gent, Lievekaai 21, met eenparigheid van stemmen hernieuwd wordt voor een periode van 3 jaar. Hun opdracht zal bijgevolg een einde nemen onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2014.

Uit de notulen van de opvolgende Raad van Bestuur blijkt dat de Raad van Bestuur overeenkomstig artikel 14 van de statuten bij eenparigheid van stemmen de heer Jean-Marie de Buck van Overstraeten heeft herbenoemd als Voorzitter van de Raad van Bestuur.

Uit dezelfde notulen blijkt dat de raad van bestuur overeenkomstig artikel 19 van de statuten het dagelijks bestuur heeft opgedragen aan de Heer Jean-Marie de Buck van Overstraeten en aan de BVBA LT Capital 8( Advice, met vaste vertegenwoordiger Sylva Mannens, elk van hen afzonderlijk. Overeenkomstig artikel 18 van de statuten worden zij elk afzonderlijk eveneens benoemd als gedelegeerd bestuurder waardoor zij de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig zullen verbinden.

JM de Buck van Overstraeten

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/05/2011
ÿþ Mod 2 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoudc aan het Belgiscl

Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011- Annexes du Moniteur belge



NEERGELEGD

1 9 -Ok- 2011

KOOPHeeE ENT

Ondernemingsnr : 0415.256.901

Benaming

(voluit) : Aclagro

"

Rechtsvorm : SOC e-4t #+' .. ny -en c

Zetel : Industrieweg 74, 9032 Gent

Onderwerp akte : Nomination - administrateurs - commissaire - président - administrateurs délégués - traduction

Du procès verbal de l'assemblée générale des actionnaires en date du 11 avril 2011 il ressort que le mandat de tous les administrateurs a été renouvelé à l'unanimité pour un terme de 6 ans. Le mandat des administrateurs cités ci-dessous expirera donc à l'issue de l'assemblée générale des actionnaires de 2017:

-Jean-Marie de Buck van Overstraeten

-LT Capital & Advice SPRL, représentée par son représentant permanent Sylva Mannens

-Jean Pierre Vandenabeele

-Hose BVBA, met vaste vertegenwoordiger Xavier de Buck van Overstraeten

-Nicolas de Buck van Overstraeten.

Du même procès verbal de l'assemblée générale des actionnaires en date du 11 avril 2011 il ressort que le mandat du commissaire Grant Thornton, représentée par monsieur Jan Lippens, ayant son siège social à 9000 Gent, Lievekaai 21, a été renouvelé à l'unanimité pour un terme de 3 ans. Le mandat expirera donc à l'issue de l'assemblée générale des actionnaires de 2017.

Du procès verbal de la réunion consécutive du conseil d'aministration il ressort que le conseil d'administration a renouvelé à l'unanimité le mandat de monsieur Jean-Marie de Buck van Overstraeten en tant que président du conseil d'administration, conformément à l'article 14 des statuts.

Du même procès verbal il ressort que le conseil d'administration a, conformément à l'article 19 des statuts, chargé individuellement monsieur Jean-Marie de Buck van Overstraeten et la SPRL LT Capital & Advice , représentée par son représentant permanent Sylva Mannens, du gestion journalière. Conformément à l'article 18 des statuts ils ont également été nommé en tant qu'administrateur délégué d'ou il suit qu'ils puissent individuellement représenter et engager la société dans toute action judiciaire et extra-judiciaire.

JM de Buck van Overstraeten

Administrateur délégué

1101

*11066275'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/04/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.04.2011, NGL 18.04.2011 11086-0220-041
28/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.03.2010, NGL 21.04.2010 10096-0109-041
05/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.03.2009, NGL 24.04.2009 09125-0338-041
09/04/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.03.2008, NGL 04.04.2008 08098-0345-039
26/04/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 22.03.2007, NGL 20.04.2007 07122-0031-042
19/07/2006 : GE117274
05/10/2005 : GE117274
16/05/2005 : GE117274
10/12/2004 : GE117274
10/12/2004 : GE117274
09/09/2004 : GE117274
29/08/2003 : GE117274
30/04/2002 : GE117274
09/06/2000 : GE117274
12/05/1999 : GE117274
01/01/1997 : GE117274
24/02/1995 : GE117274
06/05/1994 : GE117274
01/01/1993 : GE117274
29/11/1990 : GE117274
03/04/1986 : GE117274
01/01/1986 : GE117274

Coordonnées
ACLAGRO

Adresse
INDUSTRIEWEG 74 9032 WONDELGEM

Code postal : 9032
Localité : Wondelgem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande