ADVOCATENKANTOOR VAN RAEMDONCK, AFGEKORT : KVR-LAW

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR VAN RAEMDONCK, AFGEKORT : KVR-LAW
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.997.376

Publication

11/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 05.09.2013 13575-0409-015
21/05/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Neergelegd

16-05-2012

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*12302797*

Ondernemingsnr :

0845997376

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Advocatenkantoor Van Raemdonck

(verkort): KVR-Law

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 9120 Beveren, Esstraat(MEL) 8

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

UITTREKSEL: OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ons meester Joost Vercouteren, notaris met

standplaats te Beveren op 16 mei 2012, vóór registratie, blijkt dat:

Een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die zij voornemens is op te richten onder de naam "Advocatenkantoor Van Raemdonck , afgekort  KVR-Law" met maatschappelijke zetel te Beveren deelgemeente Melsele, Esstraat 8 en met uitbatingszetel te 9120 Beveren, Peperstraat 1 bus 202.

De vennootschap zal worden opgericht voor onbepaalde tijd en begint te werken vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie.

A. Plaatsing van en storting op het kapitaal.

De comparant verklaart en erkent dat het maatschappelijk kapitaal van twintigduizend euro volledig geplaatst is; dat het vertegenwoordigd wordt door tweehonderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde; dat het volstort is.

IS VERSCHENEN:

De heer VAN RAEMDONCK Kris Leon Godelieve, belg, geboren te Beveren, op twintig juni duizend negenhonderdvierenzestig, nationaal nummer 640620-289-12, hier vermeld met zijn uitdrukkelijke instemming, gehuwd met mevrouw Van Hul Nicole Irma Petrus, beiden wonende te 9120 Beveren, Esstraat(MEL) 8.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan een huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden.

Inbreng in natura

a. Inbreng :

De heer Kris Van Raemdonck, voornoemd, verklaart inbreng te doen in

natura van de vermogensbestanddelen die tot zijn zelfstandige

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

advocatenpraktijk behoren, gevestigd te 9120 Beveren, Peperstraat, 1 bus 202, zoals nauwkeurig omschreven in na vermeld verslag van het bedrijfsrevisorkantoor BVBA Ira Nicolaij, vertegenwoordigt door mevrouw NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor opgemaakt op 06 april 2012.

DE TOTALE WAARDE VAN DE INBRENG in natura van voormelde goederen wordt geschat op honderd dertigduizend tweehonderd euro (¬ 130.200,00). Deze inbreng in natura wordt deels vergoed door tweehonderd (200) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde per aandeel, elk vertegenwoordigd één/tweehonderdste van het maatschappelijk kapitaal, als tegenprestatie voor de inbrengwaarde van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), dewelke worden toegekend aan de heer Kris Van Raemdonck en deels anderszins.

b. Vergoeding van de inbreng in natura :

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de verschenen partij verklaart volledig kennis te hebben wordt aan de heer Kris Van Raemdonck tweehonderd (200) aandelen toegekend, die volledig volstort zijn.

c. Bestemming van de inbreng:

Deze inbreng in natura wordt bijgevolg ingeboekt in de boekhouding van de vennootschap :

- op het kapitaal : twintigduizend euro (¬ 20.000,00);

- op rekening-courantschuld te openen op naam van de heer Kris Van Raemdonck : voor het saldo van honderd en tienduizend tweehonderd euro (¬ 110.200,00), zijnde het verschil tussen het bedrag van de inbreng in natura van de activa-bestanddelen voor een bedrag van honderd dertigduizend tweehonderd euro (¬ 130.200,00), verminderd met de onderschrijving van het kapitaal voor een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), hetgeen een bijzonder voordeel voor de inbrenger vormt.

d. Verslag van de bedrijfsrevisor:

Mevrouw Ira Nicolaij, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 3800 Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, daartoe door de oprichter verzocht, heeft het verslag opgesteld voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen. De besluiten van dat verslag luiden letterlijk als volgt: BESLUIT:

In verband met de geplande oprichting van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  ADVOCATENKANTOOR VAN RAEMDONCK , afgekort  KVR-LAW , met zetel te Beveren, Peperstraat 1 bus 202 en overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, werd het dossier van de inbreng in natura, bestaande uit de vermogensbestanddelen toebehorend aan de advocatenpraktijk van de Heer VAN RAEMDONCK Kris, gecontroleerd overeenkomstig de geldende controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel dat, onder normale marktomstandigheden en op going concernbasis:

ª% de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

ª% de oprichter van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

ª% de inbreng bestaat en de methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en leiden tot een inbrengwaarde van 130.200,00 EUR, die tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

ª% de als tegenprestatie verstrekte vergoeding aan de Heer VAN RAEMDONCK Kris, wonende te Beveren, Esstraat 8, bestaat uit 200 volstorte aandelen van de BVBA ADVOCATENKANTOOR VAN RAEMDONCK en de toekenning van een rekening courant vordering ten bedrage van 110.200,00 EUR;

ª% ik een voorbehoud wens te formuleren inzake het latent fiscaal risico dat kan bestaan in hoofde van de  inbreng genietende vennootschap, gezien de inbrenger geen fiscale certificaten zoals bedoeld in artikel 442bis van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992 en artikel 93undecies B van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde kon voorleggen.

Ik wil er tenslotte wel aan herinneren dat mijn opdracht niet bestaat in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Sint-Truiden, 6 april 2012.

Voor BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR,

NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor.

e. Verslag van de oprichter

De oprichter heeft zelf een bijzonder verslag opgesteld aangaande de gedane inbrengen in natura zoals voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

f. Neerlegging

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel; de besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor worden gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

g. Bijzonderheden van de inbreng in natura

1. De vennootschap verkrijgt vanaf heden de volle eigendom en het genot van de ingebrachte goederen.

2. De vennootschap moet de goederen aanvaarden in de staat waarin ze zich bevinden.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de heer Van Raemdonck voornoemd, tweehonderd aandelen toegekend zonder vermelding van nominale waarde.

B. Overname van verbintenissen

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van één januari tweeduizend en twaalf.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Uit welke statuten blijkt hetgeen volgt:

S T A T U T E N

Artikel 1 - Naam

De vennootschap wordt als burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam : Advocatenkantoor Van Raemdonck, afgekort  KVR-Law . Artikel 2 - Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9120 Beveren Esstraat(MEL) 8 en met uitbatingszetel te 9120 Beveren, Peperstraat 1, bus 202.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden naar het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s).

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft een burgerlijk doel, m.n.:

Het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen met zij zich mag associëren overeenkomstig de geldende reglementering van de Balie te Dendermonde en de Orde van de Vlaamse Balies en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals (zonder dat deze opsomming beperkend is) het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit. De deontologie, zoals deze o.a. vervat is in de Beroepscodex der Orde van Advocaten bij de balie te Dendermonde, maakt deel uit van de statuten.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap zal zich inspannen om haar patrimonium op zo efficiënt mogelijke wijze te beheren en zal derhalve haar actiefbestanddelen / geldmiddelen op een optimale wijze beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen. De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, huren en verhuren, kredieten en leningen aangaan en

toestaan, borgstellingen aangaan, deelnemen in

middelenvennootschappen voor het leveren van infrastructuur, beleggingen plaatsen.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Artikel 5  Kapitaal - Aandelen

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het is verdeeld in tweehonderd aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Alle aandelen zijn uitsluitend op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

In het register van aandelen wordt aangetekend :

1° nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hem toebehorende aandelen;

2° de gedane stortingen;

3° de overdrachten en de overgangen van aandelen: deze dienen, in geval van overdracht onder de levenden, gedag- en genaamtekend te worden door de overdrager en de overnemer en, ingeval van overgang mortis causa, door de zaakvoerder en de erfgenamen en/of legatarissen. Artikel 12  Benoeming  Ontslag  Intern bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Zij moeten natuurlijke personen en advocaten zijn.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

Artikel 13  Externe vertegenwoordigingsmacht  Bijzondere volmachten De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn vertegenwoordigen zij gezamenlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 15

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde woensdag van de maand juni om negentien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen de algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

eventuele commissaris ten minste vijftien dagen vóór de vergadering met opgave van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent deze alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend; hij kan die niet overdragen.

Artikel 17 -Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem in de algemene vergadering.

Artikel 21  Boekjaar - Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris op; alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, dit alles overeenkomstig artikel 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 22  Bestemming van de winst - Reserve

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze kan beslissen dat een door haar te bepalen gedeelte van de uitkeerbare winst als dividend uitgekeerd wordt aan de vennoten. Zij is steeds bevoegd te besluiten dat de winst geheel of gedeeltelijk wordt gereserveerd of zal worden overgedragen naar het volgend boekjaar.

Artikel 23  Ontbinding  Benoeming vereffenaars

Ingeval van ontbinding van de vennootschap worden één of meer vereffenaars aangeduid door de Stafhouder van de Orde van Advocaten van de balie tot dewelke de vennoten behoren of behoorden en desgevallend in gemeenschappelijk overleg tussen de stafhouders van de betrokken verschillende Orden.

Voor het overige zal er gehandeld worden volgens de bepalingen opgenomen in het Wetboek van Vennootschappen.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening.

Artikel 24  Bevoegdheden van vereffenaars

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

TIJDELIJKE BEPALINGEN - SLOT VAN DE AKTE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot eenendertig december tweeduizend en twaalf. Evenwel zullen alle facturen, rekeningen, nota s.... op naam van de heer Kris Van Raemdonck vanaf 01 januari 2012 tenlaste genomen worden door de vennootschap.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde woensdag

van de maand juni tweeduizend dertien om negentien uur.

3. Tot eerste gewone zaakvoerder wordt benoemd, voor onbepaalde duur

:

- de heer VAN RAEMDONCK Kris, voornoemd, hier aanwezig.

Die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de haar verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal zijn taak maar kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

4. Voor alles wat in de statuten niet werd voorzien verklaren de partijen uitdrukkelijk zich te gedragen volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de reglementering, geldende in de balie te Dendermonde en de Orde der Vlaamse Balies.

5. Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden  in toepassing van art. 60 van het Wetboek van Vennootschappen  alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van één januari 2012 tot op heden.

Partijen erkennen door de ondergetekende Notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de zaakvoerder te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de zaakvoerder zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

6. Alle betwistingen die mochten ontstaan tussen de vennoten onderling, tussen de vennoten en gewezen vennoten of hun rechthebbenden, tussen de vennootschap en vennoten of gewezen vennoten, en hun rechthebbenden of tussen zaakvoerders, vennoten en de vennootschap, zullen in laatste aanleg worden beslecht door de Stafhouder van de Orde van Advocaten van de desbetreffende balie. In geval de vennoten tot verschillende Orden behoren / behoorden, zal de aanduiding in gezamenlijk overleg tussen de Stafhouders geschieden.

7. De oprichter beslist als bijzondere gevolmachtigde aan te stellen:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accountantskantoor Fibelco, te Linden, Diestsesteenweg 103, om alle formaliteiten te vervullen en uit te voeren onder meer vereist voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de belasting over de

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de oprichter.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Luik B - Vervolg

toegevoegde waarde, de federale gewestelijke en lokale diensten van de directie van de directe en indirecte belastingen, een ondernemingsloket en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/05/2015
ÿþMod Word 15.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111

150 92 2x







GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 3 APR. 2015

Griffie

AFDELING DENDERMOdr)F

4). i .1=Ïrr 1l;aunçi inr Benaming

:, lr Advocatenkantoor Van Raemdonck

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid (.114$£ .JCr~c "

Zetei . Esstraat 8, 9120 Beveren ~l

(,;ctjedig Ite )

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op de bijzonder algemene vergadering van 2 januari 2015 werd volgende beslissing genomen:

1) De bijzondere algemene vergadering aanvaardt de benoeming van Dhr, Foubert Raf als zaakvoerder vanaf 1 januari 2015.

0845.997.376

Bijlagen _bij _het Belgisch, Staatsblad - 0610512015 -. Annexes du Moniteur belge

Van Raemdonck Kris

Zaakvoerder

roi. ." ;w i?~cEo . N3..r.,,.~ ar w, ~.r~" Z~) i" ?rt ~{3rF c!u ~r1`3lr~r.r:'.tllr:rc:rlu: nt,l:i°rs t,w~.»ri vanhv Zx.isr~ty nirsrti w

J t»r arxlr_r>" =r é1iY t1['.tít r~' Id :')~;;.1.)f1t:r(x)f,~l~.;tr

Verso r" J..ert(1lesY.,nl1rlGt.

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.06.2015, NGL 25.06.2015 15212-0419-014
04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.06.2016, NGL 29.06.2016 16249-0311-016

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR VAN RAEMDONCK, AFGEKORT : K…

Adresse
ESSTRAAT 8 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande