ARJEOS

Société en commandite simple


Dénomination : ARJEOS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 598.763.083

Publication

02/03/2015
ÿþa Med Word 11.1

4>i ~S I a~ á In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~. «

Voor-

behoudel aan het Belgisch

Staatsbla

NEERGELEGD

1 '8 FEB. 2015

REC H K VAN

KOOP fL TE GENT

11011119111111111

Ondernemingsnr : s5 g Y~ /~ g 3

Benaming

(voluit) : ARJEOS

(verkorl)

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : KALVERBOSSTRAAT 31 -- 9070 NEUSOEN (volledig adres)

On . erwerp akte ; OPRICHTING

Uit een onderhandse akte d.d. 02/01/2015, blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van Commanditaire Vennootschap.

Rechtsvorm en naam: De vennootschap heeft de vorm aangenomen van een `Gewone Commanditaire Vennootschap" onder de naam Arjeos".

- Zetel: Kalverbosstraat 31-9070 Heusden

- Duur: De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur vanaf heden.

- Oprichters:

De heer Bruno Notte, wonende te Kalverbosstraat 31 9070 Heusden, werkend vennoot;

* Mevrouw Ellen Bockstaele, wonende te Kalverbosstraat 31 9070 Heusden, stille vennoot.

- Doel:

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden,

als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

" In het algemeen: consultancy activiteiten, onder meer;

" Het beheer van vennootschappen;

" het geven van advies van welke aard ook, aan natuurlijke of aan rechtspersonen zoals onder meer op het vlak van logistiek, administratie, organisatie enz. ;

" het bemiddelen in geschillen van welke aard of oorsprong ook ;

" hot geven van advies in verband met aan - of verkoop van roerende of onroerende goederen ;

" hot kopen, verkopen, huren en verhuren van handelsgoederen. Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland In eigen naam en voor eigen rekening: het bestuur en normaal beheer van roerend en onroerend vermogen, de aankoop, de verkoop, de verhuring, inpandgeving, verkaveling, het bouwen of verbouwen, en in het algemeen alles wat ten goede komt, in de meest ruime zin van het woord, aan het onroerend patrimonium, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan. Dit behelst tevens koop, verkoop, beheer, huur, verhuur alsook herstelling en/of onderhoud van alle onroerende goederen, materieel, outillering en uitrusting.

De vennootschap heeft ook  voor eigen rekening  het verwerven, aanhouden en beheren van het beleggen van vermogens op rekening, in effecten of waarden van welke aard ook, anders dan bedoeld in artikel 157 van de Wet van 4 december 1990 tot doel. Ze zal daarenboven als doel het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake vermogensbeheer hebben met uitzondering van die vermogensbeheeractiviteiten bedoeld In arlikel 157 van de Wet van 4 december 1990.

Tevens kan de vennootschap optreden als raadgever voor derden betreffende de voormelde activiteiten en meer ln het algemeen Inzake organisatie van ondernemingen, verrichtingen en algemeen beleid. Daartoe kan zij adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks alsook op het vlak van aankoop, verkoop, marketing en onderhandelingen in het bijzonder, onder meer het voeren van managementopdrachten en het verrichten van advies- en consultancymissies, raadgevingen, expertises van welke aard ook bij ondernemingen en particulieren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

een Gewone

Op de laatste biz. van Luik R vermeiden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Daartoe Kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap mag aile leningen en Kredietopeningen toestaan en kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen In hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap Kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiele, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

- Meatscbannellik katoitaat: Het geheel geplaatst en volstort kapitaal bedraagt 20.000,00 euro. Het is verdeeld in 100 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Verklaring van wederbelegging:

Voornoemde heer None Bruno verklaart dat de door hem gedane inbreng geschiedt ten titel van wederbelegging van eigen gelden, zijnde gelden die hem voor het huweelijktoebehoorden.

Mevrouw Ellen Bockstaele bevestigt de echtheid van het eigen karakter van de door haar echtgenoot ingebrachte gelden en van de wederbelegging door hem gedaan en verklaart te erkennen en te bevestigen dat de in ruil voor deze inbreng verkregen aandelen haar echtgenoot als eigen goed zullen toebehoren, overeenkomstig artikel 1404 Burgeriijk Wetboek.

Voornoemde mevrouw Bockstaeie Ellen verklaart dat de door haar gedane inbreng geschiedt ten titel van, wederbelegging van eigen gelden, zijnde golden die haar voor het huwelijk toebehoorden.

De heer Natte Bruno bevestigt de echtheid van het eigen karakter van de door zijn echtgenote ingebrachte gelden en van de wederbelegging door haar gedaan en verklaart te erkennen en te bevestigen dat de in ruil voor deze inbreng verkregen aandelen zijn echtgenote als eigen goed zullen toebehoren, overeenkomstig artikel 1404' Burgerlijk Wetboek

- Boekiear: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van dal jaar.

- Algemene v raaderinq: zal worden gehouden op de tweede woensdag van de maand juni om 11.00 uur.

- Winatverdefing: Het "te bestemmen winstsaldo" of het le verwerken verilessaido", zoals dit wordt bepaald door het geldende boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met Inachtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

- Overpanq rbgpalIngen:

1. Eerste boekjaar: begint vanaf 02101/2015 tot 31/12/2015.

2. Eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de tweede woensdag van de maand juni 2016.

3. Zaakvoerder: de heer Bruno Notte. iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap.

4. Er werd geen commissaris benoemd.

5. Volmacht: De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan BVBA D&D Fisc, ondememingsnummer 0421.971.972, met als zaakvoerders Delputte Gûnther, De Clercq Steven en Martens Mieke, evenais aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake de Kruispuntbank der ondernemingen, evenals aile formaliteiten met betrekking tot de BTW en fiscale administraties, alsmede aile verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit, te verzekeren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

lesamen hiermee neergelegd:

- Geregistreerd exemplaar van de oprichtingsakte

De heer Bruno Natte

Zaakvoerder

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening_

Coordonnées
ARJEOS

Adresse
KALVERBOSSTRAAT 31 9070 HEUSDEN(O-VL)

Code postal : 9070
Localité : Heusden
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande