BEHEERSMAATSCHAPPIJ GOBERT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BEHEERSMAATSCHAPPIJ GOBERT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 415.684.194

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 31.07.2014 14383-0585-031
16/08/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111





VAN-KOOPHANDEL

0 0 AUG. 2013

DENDERMONDE

Griffie

;! Ondernemingsnr : 0415.684.194

,; Benaming (voluit) : Beheersmaatschappij Gobert

If

(verkort): B.M.G.

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Oudenaardsesteenweg 739

9420 Erpe-Mere

Onderwerp akte :NV: gemengde partiële splitsing

f; f

;? Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Guy Walraevens te Herzele op 31 juli 2013, dat zijn verschenen

1) de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap!, i Beheersmaatschappij Gobert, met maatschappelijke zetel te 9420 Erpe-Mere,;; Oudenaardsesteenweg 739, BTW BE 0415.684.194 RPR Dendermonde.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Pierre-Michel de Vuyst te Herzele met standplaats te;; Borsbeke op 17 december 1975, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 januari 1976 onder nummer 156-1. ji De statuten werden verschillende malen gewijzigd en voor het laatst ingevolge akte verleden voor;; ;; notaris de Vuyst voornoemd op 27 juni 2001, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad; van 18 juli 2001 onder nummer 1218.

2) de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap;; Meulecauter Business Park, met maatschappelijke zetel te 9420 Erpe-Mere,;; Oudenaardsesteenweg 739, BTW BE 0417,432.966 RPR Dendermonde.

Opgericht onder de benaming « Rijm Couture » ingevolge akte verleden voor notaris Pierre-Michel,; de Vuyst te Borsbeke op 22 augustus 1977, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad;; van 9 september 1977 onder nummer 3480-11. De statuten werden verschillende malen gewijzigd?; il en voor het laatst ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris op 7 november 2011,,1 gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 december 2011 onder nummer;; 0180956. om te beraadslagen en te besluiten over de gemengde partiële splitsing waarbij de partieel te.; splitsen vennootschap NV Beheersmaatschappij Gobert enerzijds een deel van haar vermogen zalf overdragen aan de NV Meulecauter Business Park en anderzijds een deel van haar vermogen zalf; overdragen aan een nieuw op te richten vennootschap Share Invest zonder dat NV.; il Beheersmaatschappij Gobert ophoudt te bestaan en tegen de uitreiking van (nieuwe) aandelen in de; verkrijgende vennootschappen aan de aandeelhouders van NV Beheersmaatschappij Gobert, 3 overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 675 en 677 iuncto 728 en 742 W, Venn., envi bijgevolg authentieke akte te verlenen van de notulen van de algemene vergaderingen die zullen.: i; beslissen over 1/ de splitsing door overneming, waarbij een deel van het vermogen van de NV; jj Beheersmaatschappij Gobert, zowel de daaraan verbonden rechten als verplichtingen, overgaat op de NV Meulecauter Business Park, en in aansluiting hiermee, authentieke akte te verlenen voor de,, il wijzigingen in de statuten van de NV Meulecauter Business Park, en 2/ de splitsing door oprichting;, ij van een nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Share Invest, waarbij een; !i deel van het vermogen van de NV Beheersmaatschappij Gobert, zowel de daaraan verbonden rechten als verplichtingen, zal overgaan op deze op te richten vennootschap Share Invest, en ini aansluiting hiermee, de goedkeuring van de oprichtingsakte en van de statuten van de nieuweji ;; vennootschap. Dit alles tegen uitreiking aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap van aandelen van de verkrijgende vennootschappen a rato van hun aandelenbezit in de gesplitste;: vennootschap..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Na onderzoek nemen de buitengewone algemene vergaderingen, ieder afzonderlijk, bij eenparigheid van stemmen, volgende besluiten

Eerste besluit: splitsingsvoorstel

1.1. Overeenkomstig de artikelen 728 en 743 van het Wetboek van Vennootschappen, werd het splitsingsvoorstel opgesteld door de raden van bestuur van de NV Beheersmaatschappij Gobert en de NV Meulecauter Business Park op datum van 17 juni 2013. Dit splitsingsvoorstel werd door beide vennootschappen uiterlijk 6 weken vóór deze algemene vergaderingen, namelijk op 18 juni 2013, neergelegd op de rechtbank van koophandel te Dendermonde en nadien gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 juni 2013 onder nummer 0098123 en 0098122.

De voorzitter geeft lezing van het splitsingsvoorstel waarvan hoger sprake. De algemene vergadering keurt dit voorstel eenparig goed.

1.2. De voorzitter verklaart, namens de raden van bestuur van de NV Beheersmaatschappij Gobert en de NV Meulecauter Business Park, dat geen enkele belangrijke wijziging zich heeft voorgedaan in de activa en de passiva van het vermogen van deze vennootschappen sinds de datum van het opstellen van het voormelde splitsingsvoorstel.

Tweede besluit: afstand van verslaggeving omtrent splitsing en controle

2.1 Overeenkomstig artikel 734 van het Wetboek van Vennootschappen wordt uitdrukkelijk afstand gedaan van het opstellen van het omstandig schriftelijk verslag door de raden van bestuur zoals voorgeschreven door artikel 730 Wetboek van Vennootschappen, en van de mededeling zoals voorgeschreven door artikel 733 van zelfde Wetboek.

Artikel 734, eerste en tweede lid, van het Wetboek van Vennootschappen bepaalt wat volgt

"De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730 en 733 niet toe te passen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en alle houders van effecten waarvan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien. De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten."

Overeenkomstig artikel 749 Wetboek Vennootschappen wordt uitdrukkelijk afstand gedaan van het opstellen van het omstandig schriftelijk verslag door de raden van bestuur zoals voorgeschreven door artikel 745, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen, en van de mededeling zoals voorgeschreven door artikel 748 van zelfde Wetboek.

Artikel 749, eerste en tweede Sid, van het Wetboek van Vennootschappen bepaalt wat volgt

"De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 745 en 748 niet toe te passen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en alle houders van effecten waarvan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien. De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten,"

2.2 Overeenkomstig artikel 731 § 1, laatste lid van het Wetboek Vennootschappen wordt uitdrukkelijk afstand gedaan van het opstellen van het schriftelijk verslag door de bedrijfsrevisor zoals voorgeschreven door artikel 731 § 1 eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen. Overeenkomstig artikel 746, voorlaatste lid van het Wetboek Vennootschappen wordt uitdrukkelijk afstand gedaan van het opstellen van het schriftelijk verslag door de bedrijfsrevisor zoals voorgeschreven door artikel 746 eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen.

Tevens beslist de vergadering afstand te doen van de mededeling voorgeschreven door de bepalingen van de artikelen 733 en 748 van zelfde Wetboek.

Derde besluit: het verslap van de bedriifsrevisor en het biizonder verslag van het bestuursorgaan over de inbrengen in natura

3.1 Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de Burg. BVBA Bart Bosman, vertegenwoordigd door Bart Bosman, vennoot en bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Guido Gezellelaan 116, met betrekking tot de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap NV Meulecauter Business Park, overeenkomstig de artikelen 731 § 2 iuncto 602 Wetboek van Vennootschappen, luidt als volgt: "Ondergetekende, de Burg. BVBA Bart Bosman, vertegenwoordigd door Bart Bosman, vennoot en bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Guido Gezellelaan 116, werd aangesteld om overeenkomstig art. 677 juncto 742 en artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te stellen over de beschrijving van elke inbreng in nature en over de toegepaste methoden van waardering, dit alles onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de voorgenomen dubbele partiële splitsing waarbij een deel van het vermogen van de NV Beheersmaatschappij Gobert, met name het exploitatie gebonden vastgoed, alsmede aile rechten en verplichtingen met betrekking tot deze activiteit, overgaan op de NV Meulecauter Business Park Hij bevestigt bij deze op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden, dat naar zijn mening:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vooç

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

a

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering vastgesteld op basis van de netto-boekhoudwaarde zoals blijkt uit de jaarrekening per 31.12.2012 van de NV Beheersmaatschappij Gobert, is verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuiteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenstemmen met het aantal en met de fractiewaarde van de inbrengen uit te geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

- de inbrengwaarde van de activa - en passivabestanddelen wordt overeenkomstig de wettelijke bepalingen in artikel 80, verwijzend naar art 78 en 79, van het KB van 30 januari 2001 aangaande de verwerking van splitsingen vastgesteld tegen de waarde waarvoor zij op het tijdstip van de inbreng in de boekhouding van de inbrengende vennootschap voorkwamen en bedraagt ¬ 837.865,55. Ondergetekende maakt melding dat de hiervoor vermelde boekwaarde niet noodzakelijk overeenstemt met de bedrijfseconomische waarde. Er dient echter gesteld te worden dat in het kader van de splitsingsoperatie deze waardering beantwoordt aan de vennootschapsrechterlijke en boekhoudkundige reglementeringen ter zake.

- de beschrijving van de inbreng, met name activa- en passivabestanddelen die de NV Meulecauter Business Park worden toegewezen uit de dubbele partiële splitsing van de NV Beheersmaatschappij Gobert aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

-de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura van welbepaalde activa- en passivabestanddelen voortvloeiende uit de partiële splitsing van de NV Beheersmaatschappij Gobert, namelijk de toekenning van 827 aandelen in de NV Meulecauter Business Park tegen voorlegging van 125 aandelen van de NV Beheersmaatschappij Gobert, als redelijk kan aanzien worden zodat de wederzijdse rechten der betrokken partijen volkomen gevrijwaard zijn en hun verplichtingen volledig vastgelegd.

Ondergetekende wil er tevens op wijzen dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature.

Deinze, 15 juli 2013.

Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman vertegenwoordigd door Bart Bosman, zaakvoerder."

De voorzitter legt eveneens, in toepassing van artikel 602 Wetboek van Vennootschappen, het bijzonder verslag van het bestuursorgaan waarin uiteengezet wordt waarom de inbreng in natura en de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn, neer,

3.2 Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de Burg. BVBA Bart Bosman, vertegenwoordigd door Bart Bosman, vennoot en bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Guido Gezellelaan 116, met betrekking tot de inbreng in natura naar aanleiding van de oprichting van de nieuwe BVBA Share Invest, overeenkomstig de artikelen 742 § 3, laatste lid iuncto 219 Wetboek Vennootschappen, luidt als volgt

Ondergetekende, de Burg. BVBA Bart Bosman, vertegenwoordigd door Bart Bosman, vennoot en bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Guido Gezellelaan 916, werd aangesteld om overeenkomstig art. 677 juncto 742 en artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag op te stellen over de beschrijving van elke inbreng in natura en over de toegepaste methoden van waardering, dit alles onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de voorgenomen dubbele partiële splitsing waarbij een deel van het vermogen van de NV Beheersmaatschappij Gobert, met name de activiteit met betrekking tot de participatie Soficotex, alsmede alle rechten en verplichtingen met betrekking tot deze activiteit, overgaan op een nieuwe op te richten vennootschap, namelijk de BVBA Share Invest.

Hij bevestigt bij deze op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden, dat naar zijn mening:

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering vastgesteld op basis van de netto-boekhoudwaarde zoals blijkt uit de jaarrekening per 31.12.2012 van de NV Beheersmaatschappij Gobert, is verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuiteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenstemmen met het aantal en met de fractiewaarde van de inbrengen uit te geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

- de inbrengwaarde van de activa - en passivabestanddelen wordt overeenkomstig de wettelijke bepalingen in artikel 80, verwijzend naar art 78 en 79, van het KB van 30 januari 2001 aangaande de verwerking van splitsingen vastgesteld tegen de waarde waarvoor zij op het tijdstip van de inbreng in de boekhouding van de inbrengende vennootschap voorkwamen en bedraagt ¬ 108.446, 76. Ondergetekende maakt melding dat de hiervoor vermelde boekwaarde niet noodzakelijk overeenstemt met de bedrijfseconomische waarde. Er dient echter gesteld te worden dat in het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vaan-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 19.1

kader van de splitsingsoperatie deze waardering beantwoordt aan de vennootschapsrechterlijke en' boekhoudkundige reglementeringen ter zake.

- de beschrijving van de inbreng, met name activa- en passivabestanddelen die de BVBA Share Invest worden toegewezen uit de dubbele partiële splitsing van de NV Beheersmaatschappij Gobait aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

-de als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura van welbepaalde activa- en passivabestanddelen voortvloeiende uit de partiële splitsing van de NV Beheersmaatschappij Gobert, namelijk de toekenning van 4 aandelen in de BVBA Share Invest tegen voorlegging van 10 aandelen van de NV Beheersmaatschappij Gobert, als redelijk kan aanzien worden zodat de wederzijdse rechten der betrokken partijen volkomen gevrijwaard zijn en hun verplichtingen volledig vastgelegd.

De incorporatie van de beschikbare reserves dient beoordeeld te worden in het kader van de venootschaprechterlijke bepaling betreffende het minimumkapitaal bij de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten bedrage van ¬ 18.550,00, waardoor het kapitaal van BVBA Share Invest wordt verhoogd tot ¬ 20.000,00.

Ondergetekende wil er tevens op wijzen dat zijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Deinze, 15 juli 2013.

Burg. BVBA Bedrijfsrevisor Bart Bosman vertegenwoordigd door Bart Bosman, zaakvoerder," De voorzitter legt eveneens, in toepassing van artikel 219 Wetboek van Vennootschappen, het bijzonder verslag van de oprichters waarin uiteengezet wordt waarom de inbreng in natura van belang is, neer.

De vergaderingen stellen vast dat er op de verslagen geen opmerkingen te formuleren zijn, en dat zij instemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat.

Vierde besluit: besluit tot splitsing

De vergaderingen aanvaarden het splitsingsvoorstel. Zij besluiten dus tot :

1) inbreng van een deel van het vermogen - met de daaraan verbonden rechten en verplichtingen - van de gesplitste vennootschap NV Beheersmaatschappij Gobert in de bestaande vennootschap NV Meulecauter Business Park, en

2) inbreng van een deel van het vermogen - met de daaraan verbonden rechten en verplichtingen - van de gesplitste vennootschap NV Beheersmaatschappij Gobert in de nieuw op te richten vennootschap BVBA Share Invest.

De voorwaarden gesteld in dit splitsingsvoorstel bepalen onder meer

- de overgang geschiedt op basis van de staat afgesloten op 31 december 2012,

Alle rechten, plichten en verbintenissen verbonden aan de aan NV Meulecauter Business Park en BVBA Share Invest toegewezen activa- en passivavermogensbestanddelen van de gesplitste vennootschap warden vanaf heden overgenomen door NV Meulecauter Business Park respectievelijk BVBA Share Invest.

- de ruilverhouding van de aandelen : toekenning aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap NV Beheersmaatschappij Gobert, van :

1) t654 nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde en volledig volgestort, van de NV Meulecauter Business Park, die zullen worden verdeeld door en onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de NV Beheersmaatschappij Gobert onder de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, a rato van 827 aandelen voor elke aandeelhouder, zonder opleg in geld; De nieuw uit te geven aandelen zullen van dezelfde soort zijn en van dezelfde rechten genieten als de reeds bestaande aandelen van de NV Meulecauter Business Park;

2) 100 nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde en volledig volgestort, van de nieuw op te richten vennootschap BVBA Share Invest, die zullen worden verdeeld door en onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de NV Beheersmaatschappij Gobert onder de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap, a rato van 50 aandelen voor elke aandeelhouder, zonder opleg in geld;

Overeenkomstig het voorliggend splitsingsvoorstel, geschiedt deze verdeling, onder de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap, naar evenredigheid met hun rechten in het maatschappelijk kapitaal van de gesplitste vennootschap.

- de datum vanaf dewelke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschappen :

Alle handelingen uitgevoerd door de te splitsen vennootschap met betrekking tot de over te dragen vermogensbestanddelen sinds 1 januari 2013, zullen vanuit boekhoudkundig standpunt worden beschouwd als zijnde uitgevoerd voor rekening van de vennootschappen NV Meulecauter Business Park en BVBA Share Invest, respectievelijke verkrijgers van de overgedragen bestanddelen, op last

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

- Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-behouslen aan het Belgisch Staatsblad



voor deze laatsten om al de verplichtingen en verbintenissen van de te splitsen vennootschap uit te voeren voor zover zij betrekking hebben op deze respectievelijke bestanddelen.

- de datum vanaf dewelke de aandelen van de verkrijgende vennootschappen recht geven op winst De nieuw uitgegeven aandelen zullen recht geven op winst van de NV Meulecauter Business Park als verkrijgende vennootschap vanaf 1 januari 2013 of op winst van de nieuw op te richten vennootschap vanaf de datum van haar oprichting,

- de nieuwe aandelen uitgereikt door de NV Meulecauter Business Park, zullen binnen de maand te rekenen vanaf heden ingeschreven worden in het aandelenregister van de NV Meulecauter Business Park, door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van deze vennootschap.

De nieuwe aandelen uit te geven in de nieuw op te richten vennootschap zullen eveneens binnen de maand vanaf heden door het bestuursorgaan van de nieuwe vennootschap worden ingeschreven in het aandelenregister van deze nieuwe vennootschap.

Vijfde besluit: kapitaalverhoging in de NV Meulecauter Business Park en daarmee overeenstemmende wijzigingen aan de statuten van de NV Meulecauter Business Park overeenkomstig artikel 738 Wetboek van Vennootschappen, en goedkeuring van het ontwerp van oprichtingsakte en statuten van de BVBA Share Invest overeenkomstig artikel 753 van het Wetboek van Vennootschappen en oprichten van de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Share Invest.

5.1 Kapitaalverhoging in de NV Meulecauter Business Park en daarmee overeenstemmende wijzigingen aan de statuten van de NV Meulecauter Business Park overeenkomstig artikel 738 Wetboek van Vennootschappen.

Het kapitaal van de NV Meulecauter Business Park wordt verhoogd met eenendertigduizend zeshonderdentwee euro vijfenzeventig cent (31.602,75 EUR), om het dus te brengen van 62.000,00 euro naar 93,602,75 euro, door uitgifte van 1.654 nieuwe aandelen, elk met een fractiewaarde van 111.6545,

Deze aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen hebben als de bestaande aandelen, zij zullen delen in de winst en toegekend worden aan de aandeelhouders van de NV Beheersmaatschappij Gobert zoals hiervoor vermeld.

Deze kapitaalverhoging wordt verwezenlijkt door de inbreng van volgende activa en de passiva van het vermogen van de NV Beheersmaatschappij Gobert, uitvoerig beschreven in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor de Burg. BVBA Bart Bosman, vertegenwoordigd door Bart Basman, vennoot en bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Guido Gezellelaan 116, in de NV Meulecauter Business Park, onder de voorwaarden bepaald in het splitsingsvoorstel en bovendien onder de hierna vermelde lasten en voorwaarden

ACTIVA

1. Volgende onroerende goederen

Gemeente Erpe-Mere  5de afdeling  Bambrugge (artikelnummer 020841

a) een woning gelegen Oudenaardsesteenweg 745, kadastraal gekend volgens titel sectie B nummers 5C en 5W/ex, groot 4a 21ca, en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie B nummer 5E12, groot 4a 35ca,

b) Een woning gelegen Oudenaardsesteenweg 739, kadastraal gekend volgens titel sectie B nummer 391B, en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie B nummer 391F, groot 3a 84ca, KI 3.014 euro.

c) Een perceel tuin gelegen Meulecauter, kadastraal gekend volgens titel sectie B nummers 40A, 40D en 41, en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie B nummer 41A, groot 1 ha 47a 98ca.

d) Een woning gelegen Oudenaardsesteenweg 739, kadastraal gekend volgens titel en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie B nummer 38/A2, groot 3a 89ca, KI 845 euro,

e) Een nijverheidsgebouw gelegen Oudenaardsesteenweg +739, kadastraal gekend volgens titel sectie B nummer 38/X, en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie B nummer 38/L2, groot 48a 46ca, Kl 18.272 euro.

f) Een perceel weiland gelegen Meulecauter, kadastraal gekend volgens titel sectie B nummers 38/Z, 381W en 381Y, en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie B nummer 38/D2, groot 30a 84ca,

g) Een perceel weiland gelegen Meulecauter, kadastraal gekend volgens titel en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie B nummer 38/B2, groot 22a 28ca.

h) Een perceel weiland gelegen Meulekauter, kadastraal gekend volgens titel en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie B nummer 38D, groot 22a 47ca,

i) Een perceel weiland gelegen Meulecauter, kadastraal gekend volgens titel sectie B nummer 39C, en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger sectie B nummer 39G, groot 37a 98ca.

j) Een perceel weiland gelegen Meulekouter, kadastraal gekend volgens titel en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger, sectie B nummer 43A, groot 17a 60ca.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

4 e VooÇ-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

k) Een perceel weiland gelegen Meulekauter, kadastraal gekend volgens titel en volgens recent;

uittreksel uit de kadastrale legger, sectie B nummer 366, groot 48a 25ca.

2,

installaties, machines en uitrusting; 17.340,90 EUR

3. Meubilair: 0,00 EUR

4. Vorderingen < 1 jaar geboekt onder de post `nog op te maken facturen': 131.847, 48 EUR

5. Terug te vorderen BTW: 1.236, 66 EUR

6. De lopende contracten met betrekking tot voormelde onroerende goederen

7, De vergunningen die zijn toegekend en verband houden met de onroerende

goederen

Totaal activa: 975.292,99 EUR

PASSIVA

1. Leveranciers; 100.887, 86 EUR

2. Nog te ontvangen facturen: 1,887, 76 EUR

3 . Geraamde te betalen belastingen; 15.410, 60 EUR

9 . Verschuldigde BTW divers 1.706, 89 EUR

5. Bedrijfsvoorheffing; 1.771, 81 EUR

6. RSZ; 2.257, 11 EUR

7 . Provisie vakantiegeld bedienden: 6.519, 04 EUR

8 . Uitgestelde belastingen: 4.080,17 EUR

9. Voorzieningen sociaal passief: 2.906,20 EUR

Totaal passiva: 130.441,07 EUR

Alle aan de verkrijgende vennootschap NV Meulecauter Business Park toegewezen actief- en passiefbestanddelen van de gesplitste vennootschap, inclusief de verschillende bestanddelen van haar eigen vermogen, de afschrijvingen, waardeverminderingen en de door haar gevormde voorzieningen, haar rechten en verplichtingen alsook haar opbrengsten en kosten van het boekjaar, worden geboekt overeenkomstig het boekhoudkundig continuïteitsbeginsel zoals opgenomen in artikel 78 § 2 juncto 80 K.B.M. Venn. Bij opname van het eigen vermogen van de gesplitste vennootschap in de boekhouding van de verkrijgende vennootschap NV Meulecauter Business Park wordt rekening gehouden met de fiscale samenstelling en kwalificatie van de bestanddelen van dit eigen vermogen ten name van de verkrijgende vennootschap.

De vergadering besluit aan de statuten van de NV Meulecauter Business Park de volgende wijziging aan te brengen : het artikel 5 van de gecoordineerde statuten wordt vervangen als volgt

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt thans 93.602,75 euro, Het is verdeeld in 1.904 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 111.904ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

Algemene voorwaarden van de overdracht

1. De inbreng omvat een geheel van goederen dat uit technisch oogpunt een onafhankelijk geheel en samen de bedrijfstak "Meulecauter" vormt.

2, Vanuit boekhoudkundig standpunt, wordt de overdracht gerealiseerd op basis van de stand van de activa en de passiva van het vermogen van de te splitsen vennootschap afgesloten per 31/12/2012.

3. Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden, met alle eraan verbonden voordelen en lasten.

De onroerende goederen worden overgedragen in de staat waarin ze zich bevinden, met aile erfdienstbaarheden die ze kunnen bevoordeligen of bezwaren, zonder verhaal tegenover de,. gesplitste vennootschap en zonder enige waarborg uit haren hoofde omtrent deze erfdienstbaarheden, de slechte staat van de gebouwen en de constructies, of de verborgen gebreken.

De verkrijgende vennootschap wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

4. De uitgedrukte oppervlakte van de onroerende goederen wordt niet gewaarborgd. Het verschil in min of meer, zelfs al overtreft het één twintigste, zal in het voor- of nadeel zijn van de verkrijgende vennootschap.

5, De kadastrale aanduidingen van de onroerende goederen worden slechts gegeven bij wijze van loutere inlichting en de verkrijgende vennootschap kan geen beroep doen op de onjuistheid of de weglating van deze aanduidingen.

6. De verkrijgende vennootschap zal met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap als hiervoor bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor"

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



7. De verkrijgende vennootschap die begunstigde is van deze overdracht, zal eventuele huurcontracten moeten respecteren, zoals de gesplitste vennootschap ertoe was gehouden. Dit alles zonder enige tussenkomst of verhaal van de gesplitste vennootschap.

8. De schuldvorderingen en rechten, die kunnen afhangen van de overgedragen vermogens, gaan over op de verkrijgende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in aile rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de gesplitste vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren met betrekking tot het vermogen door hen verkregen.

9. Het personeel, tot op heden in dienst bij de gesplitste vennootschap, zal in voorkomend geval overgenomen worden met behoud van rechten en anciënniteit door de verkrijgende vennootschap,

10. Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en aile activa- of passivabestanddelen die later zouden worden ontdekt, zullen volledig worden toebedeeld aan de gesplitste vennootschap NV Beheersmaatschappij Gobert, dit evenwel in zoverre zij niet specifiek toerekenbaar zijn aan activa- of passivabestanddelen die naar de verkrijgend vennootschap overgaan.

11 . De archieven en boekhoudkundige documenten met betrekking tot de overgedragen bestanddelen van de gesplitste vennootschap worden overgedragen aan de verkrijgende vennootschap die zich ertoe verbindt deze te bewaren en ter beschikking te houden van de gesplitste vennootschap telkens wanneer laatstgenoemde daarom verzoekt.

12. Alle kosten, honoraria, en welke lasten ook die verband houden met deze splitsing en de overgang van de vermogens, zullen door de gesplitste vennootschap, de NV Beheersmaatschappij Gobert, gedragen worden.

5.2 Machtiging aan het bestuursorgaan van NV Meulecauter Business Park om over te gaan tot de toekenning van de in vergoeding van de inbreng uitgegeven aandelen aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap NV Beheersmaatschappij Gobert.

Er worden aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap 1.654 aandelen van NV Meulecauter Business Park uitgereikt.

Binnen de maand na de publicatie van het splitsingsbesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zullen onder de verantwoordelijkheid van de bestuurders van NV Meulecauter Business Park in het register van aandelen van NV Meulecauter Business Park de volgende gegevens worden aangetekend:

-de identiteit van elke aandeelhouder van de partieel gesplitste vennootschap;

-het aantal aandelen dat deze aandeelhouder toekomt;

-de datum van het besluit tot splitsing.

Deze inschrijving wordt door de bestuurders en de respectieve vennoot (of zijn gevolmachtigde) ondertekend.

5.3 Goedkeuring van het ontwerp van oprichtingsakte en statuten van de BVBA Share Invest, overeenkomstig artikel 753 van het Wetboek van Vennootschappen, en oprichten van de nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Share Invest.

De volgende activa en de passiva van het vermogen van de NV Beheersmaatschappij Gobert, uitvoerig beschreven in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor de Burg. BVBA Bart Bosman, vertegenwoordigd door Bart Bosman, vennoot en bedrijfsrevisor, met maatschappelijke zetel te 9800 Deinze, Guido Gezellelaan 116, worden ingebracht in de nieuw op te richten BVBA Share Invest, onder de voorwaarden bepaald in het splitsingsvoorstel en bovendien onder de hiervoor onder 5.1 vermelde `algemene voorwaarden van de overdracht':

ACTIVA

1. Financiële vaste activa: 356.966,68 EUR

Totaal activa: 356.966,68 EUR

PASSIVA

1. Te betalen RV: 52.605,79 EUR

2, Overige schuld Soficotex: 195.539,81 EUR

Totaal passiva: 248.145,60 EUR

Alle aan de verkrijgende vennootschap BVBA Share Invest toegewezen actief- en passiefbestanddelen van de gesplitste vennootschap, inclusief de verschillende bestanddelen van haar eigen vermogen, de afschrijvingen, waardeverminderingen en de door haar gevormde voorzieningen, haar rechten en verplichtingen alsook haar opbrengsten en kosten van het boekjaar, worden geboekt overeenkomstig het boekhoudkundig continuïteitsbeginsel zoals opgenomen in artikel 78 § 2 juncto 80 K.B.IW. Venn. Bij opname van het eigen vermogen van de gesplitste vennootschap in de boekhouding van de verkrijgende vennootschap BVBA Share Invest wordt rekening gehouden met de fiscale samenstelling en kwalificatie van de bestanddelen van dit eigen vermogen ten name van de verkrijgende vennootschap.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

,

De algemene vergadering keurt het ontwerp van de oprichtingsakte en van de statuten goed van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Share Invest. Zij keurt eveneens het financieel plan goed.

5.4 Machtiging aan het bestuursorgaan van BVBA Share Invest om over te gaan tot de toekenning van de in vergoeding van de inbreng uitgegeven aandelen aan de aandeelhouders van de te splitsen vennootschap NV Beheersmaatschappij Gobert.

Er worden aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap 100 aandelen van BVBA Share Invest uitgereikt.

Binnen de maand na de publicatie van het splitsingsbesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zullen onder de verantwoordelijkheid van de bestuurders van BVBA Share Invest in het register van aandelen van BVBA Share Invest de volgende gegevens worden aangetekend:

-de identiteit van elke aandeelhouder van de partieel gesplitste vennootschap;

-het aantal aandelen dat deze aandeelhouder toekomt;

-de datum van het besluit tot splitsing.

Deze inschrijving wordt door de zaakvoerders en de respectieve vennoot (of zijn gevolmachtigde) ondertekend.

Zesde besluit: modaliteiten voor opstellen en goedkeuren van de laatste jaarrekening van de gesplitste vennootschap NV Beheersmaatschappij Gobert, en kwijting aan de bestuurders van de gesplitste vennootschap, overeenkomstig de artikelen 741 en 757 Wetboek van Vennootschappen

De laatste jaarrekening van de gesplitste vennootschap NV Beheersmaatschappij Gobert wordt voorgelegd aan de vergaderingen van de verkrijgende vennootschappen en wordt goedgekeurd. De vergaderingen van de verkrijgende vennootschappen verlenen eveneens kwijting aan de bestuurders van de gesplitste vennootschap.

Zevende besluit: vertegenwoordiging van de gesplitste vennootschap en de verkrijgende vennootschappen bij de handelingen van splitsing en bepaling van de machten toe te kennen aan haar vertegenwoordigers

De algemene vergaderingen kennen de vertegenwoordiging in de bewerkingen van splitsing toe aan hun respectievelijke bestuursorganen.

Het bestuursorgaan kan alle akten doen verlijden en tekenen, evenals alle stukken, processen-verbaal en registers; en in het algemeen al doen wat nodig is.

Fiscale verklaringen

De voorzitter verklaart dat de onderhavige dubbele partiële splitsing plaats heeft onder het voordeel van artikel 117 en 120 alinea 3, van het Wetboek Registratierechten, en wat betreft Meulecauter Business Park, artikel 1 koninklijk besluit van 18 juli 1972, artikel 211, 212 en 213 van het Wetboek Inkomstenbelasting en 11 en 18 § 3, van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Voor analytisch uittreksel vóór registratie, aangezien uitsluitend bestemd voor administratieve doeleinden.

Getek. Guy Walraevens, notaris,

Hiermee neergelegd : een eensluidende uitgifte van de akte, de verslagen van de bedrijfsrevisor aangaande de inbreng in natura van activa en passiva bij de kapitaalverhoging van de NV Meulecauter Business Park en aangaande de inbreng in natura van activa en passiva bij de oprichting van de BVBA Share Invest, het bijzonder verslag van het bestuursorgaan van de NV Meulecauter Business Park betreffende de kapitaalverhoging door inbreng in natura en het bijzonder verslag van de oprichters van de BVBA Share Invest betreffende de inbreng in natura bij de " oprichting,

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voo1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 24.07.2013 13340-0537-029
27/06/2013
ÿþ Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming 0415.684.194

(voluit) : (verkort) :

Beheersmaatschappij Gobert

B.M.G.



Rechtsvoren : Naamloze Vennootschap

Zetel : Oudenaardsesteenweg 739, 9420 Erpe-Mere

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging splitsingsvoorstel

Neerlegging van het voorstel van dubbele partiële splitsing waarbij een deel van het vermogen van de NV Beheersmaatschappij Gobert zal worden overgedragen aan enerzijds de NV Meulecauter Business Park en anderzijds een deel van haar vermogen aan een nieuw op te richten vennootschap, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 677 iuncto 728 én 743 W.Venn., zonder dat de NV Beheersmaatschappij Gobert. ophoudt te bestaan.

?.Rechtsvorm, naam, zetel en doel van de betrokken vennootschappen

a)De partieel te splitsen vennootschap

De partieel te splitsen vennootschap is de naamloze vennootschap naar Belgisch recht Beheersmaatschappij Gobert NV, met maatschappelijke zetel te 9420 Erpe-Mere, Oudenaardsesteenweg 739. en met ondememingsnummer 0415.684.194.

De partieel te splitsen vennootschap heeft luidens artikel 4 van haar statuten het volgende doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

-de handel, het fabriceren en vervaardigen van alle textiel en confektieproducten van welke aard ook; het importeren of exporteren van al deze textiel of confektiestoffen, inbegrepen alle kledingsstoffen, ameublementstoffen, wollen, tapijten, synthetische of organische weefsels en stoffen, textielgrondstoffen en: dergelijke meer. pit alles in de meest ruime zin;

-kopen, verkopen, verhuren, beheren en exploiteren van alle roerende en onroerende goederen;

-aanwerven, selecteren, formeren en uitlenen van personeel;

-verlenen van advies en hulp, studie en organisatie, waarnemen van beheer en exploitatie van alle ondernemingen;

-op elke wijze ook betrokken zijn in alle ondernemingen zowel commerciële, industriële, financiële alsook landbouwondernemingen, in de private, publieke of gemengde sector ongeacht hun juridische rechtsvorm, zowel in het binnen- als in het buitenland;

-uitvoeren van alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende operaties, die de. ontwikkeling van de onderneming kunnen bevorderen.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de. verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken."

b)De verkrijgende vennootschappen

i.NV Meulecauter Business Park

De verkrijgende vennootschap is de naamloze vennootschap naar Belgisch recht Meulecauter Business;

Park NV, met maatschappelijke zetel te 9420 Erpe-Mere, Oudenaardsesteenweg 739 en met

ondernemingsnummer 0417.432.966.

De verkrijgende vennootschap heeft luidens artikel 4 van haar statuten het volgende doel:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, zowel in België

als in het buitenland:

-Onderneming gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en leasing van roerende en onroerende goederen;

-Algemene bouwonderneming beperkt tot de coördinatie;

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111e113111111

GRIFFIE RECHTSANK

VAN KOOPHANDEL

13 JUNI 2413

DENDfflONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, wat ondermeer inhoudt alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen;

-F-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, wat ondermeer inhoudt alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

-alle holdingactiviteiten, zoals het kopen, verkopen, verwerven bij wijze van inbreng of anderzijds, van deelnemingen en aandelen in, in het algemeen, al dan niet beursgenoteerde ondernemingen. Zij kan deelnemen aan het bestuur en toezicht van ondernemingen waarin zij al dan niet participeert.

-Het verstrekken van advies en consulting, zowel op het gebied van administratie, organisatie, financiën, juridische zaken en alle aanverwante vraagstukken;

-Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

-Het aanwerven, selecteren en vormen van personeel; het tijdelijke leveren van personeel aan klanten en/of aanverwante vennootschappen, waarbij personeel op porjectbasis wordt ingezet en dit personeel onder gezag, leiding en toezicht blijft van de werkgever.

-Aile wissel-, commissie en makelaarstransacties. Zij mag zich voor alle derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, hypothecaire en/of andere waarborgen verstrekken.

-Hypothecaire en andere kredieten aangaan.

-De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in aile verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag aile leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan, borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland.

De vennootschap mag, in België en in het buitenland, aile industriële, handels-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar onderneming kunnen uitbreiden of bevorderen. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap,

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven of die haar onderneming kunnen bevorderen of de afzet van haar producten of diensten kunnen vergemakkelijken, en ze kan ermee samenwerken of fusioneren."

11.0e nog op te richten vennootschap

De nieuw op te richten vennootschap in het kader van de partiële splitsing zal worden opgericht bij akte te verlijden voor notaris G. Walraevens te Herzele.

Zij zal worden opgericht naar Belgisch recht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar maatschappelijke zetel zal worden gevestigd te 9420 Erpe-Mere, Oud enaardsesteenweg 739.

De verkrijgende vennootschap zal luidens haar statuten het volgende doel hebben:

De vennootschap heeft tot doei:

-het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

-het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investeringen;

-het toestaan van leningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk zijn voorbehouden aan de krediet- en financiële instellingen;

-het waarnemen van aile bestuurs- en controleopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

-het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur. De verrichtingen die door de wet van 6 april 1995 zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden;

-het beheer van een onroerend of roerend vermogen en de huurfinanciering van roerende en onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstelten voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland alle industriële, handels-, roerende, onroerende-en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of op gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doet van de vennootschap.

De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

2. Ruilverhouding

De NV Beheersmaatschappij Gobert heeft 250 aandelen uitgegeven die toebehoren aan de volgende

aandeelhouders:

-Mevrouw Katia Gobert 125 aandelen

-De heer Manfred Gobert 125 aandelen

i.NV Meulecauter Business Park

Naar aanleiding van de verrichting van de eerste partiële splitsing (afsplitsing van een deel van het vermogen van NV Beheersmaatschappij Gobert naar de NV Meulecauter Business Park) dient een ruilverhouding te worden vastgesteld, De verdeling over de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap Beheersmaatschappij Gobert van de nieuw uit te geven aandelen van de verkrijgende vennootschap NV Meulecauter Business Park zal naar evenredigheid met hun rechten in het kapitaal van de te splitsen vennootschap NV Beheersmaatschappij Gobert geschieden,

De uitgifte van nieuwe aandelen Meulecauter Business Park zal gebeuren op basis van een vergelijking tussen enerzijds de werkelijke waarde van het door de NV Beheersmaatschappij Gobert over te dragen vermogen en anderzijds de werkelijke waarde van het vermogen van Meulecauter Business Park voor de reorganisatie. Er wordt uitsluitend vergoed door aandelen die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen.

Het vermogen dat wordt gesplitst naar NV Meulecauter Business Park bestaat voornamelijk uit onroerende goederen. De bepaling van de marktwaarde gebeurt op basis van objectieve schattingen van de respectievelijke activa.

De waarde van de vermogensbestanddelen die naar aanleiding van de partiële splitsing zullen worden overgedragen van NV Beheersmaatschappij Gobert naar de NV Meulecauter Business Park wordt bepaald op 2.086.454,14 EUR.

De waarde van één aandeel van de verkrijgende vennootschap NV Meulecauter Business Park wordt thans gewaardeerd op een bedrag van 1.262,05 EUR,

Naar aanleiding van de overdracht van een deel van het vermogen van NV Beheersmaatschappij Gobert ingevolge de partiële splitsing van NV Beheersmaatschappij Gobert zef de NV Meulecauter Business Park bijgevolg 1.654 nieuwe aandelen (zijnde 2.086.454,14 EUR gedeeld door 1.262,05 EUR, of, afgerond tot de hogere eenheid, 1,654 aandelen) uitgeven aan de huidige aandeelhouders van de NV Beheersmaatschappij Gobert.

Er zal geen opleg in geld gebeuren.

De naar aanleiding van de partiële splitsing uit te geven nieuwe aandelen van NV Meulecauter Business Park zullen van dezelfde soort zijn en van dezelfde rechten genieten als de reeds bestaande aandelen van NV Meulecauter Business Park.

ii. Newco

De boekhoudkundige waarde van de af te splitsen vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap die naar aanleiding van de partiële splitsing zullen worden ingebracht in de verkrijgende vennootschap, bedraagt per 31 december 2012 356.966, 68 EUR.

Het maatschappelijk kapitaal van de verkrijgende vennootschap zal 20.000 EUR bedragen, vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Waarbij het fiscaal gestort kapitaal dat wordt toegewezen vanuit NV Beheersmaatschappij Gobert van 4.070 EUR wordt aangevuld met 16.030 EUR belaste reserves die zullen worden geïncorporeerd in kapitaal.

Ter vergoeding van de inbreng van voornoemde vermogensbestanddelen door de partieel te splitsen vennootschap zal de verkrijgende vennootschap 100 nieuwe aandelen uitgeven. Deze aandelen worden uitgereikt de huidige aandeelhouders van NV Beheersmaatschappij Gobert a rata van hun aandeelhouderschap binnen NV Beheersmaatschappij Gobert.

Er zal geen opleg in geld worden toegekend.

3. Wijze van uitreiking van de nieuwe aandelen

-De raad van bestuur van NV Meulecauter Business Park zal overgaan tot uitreiking van de nieuwe aandelen aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap NV Beheersmaatschappij Gobert. De nieuw uit te reiken aandelen zullen op naam luiden,

Binnen de maand na het verlijden van de authentieke akte houdende vaststelling van de totstandkoming van de dubbele partiële splitsing zal de aandelenuitgifte ingeschreven warden in het aandelenregister van de NV Meulecauter Business Park.

-De nieuwe aandelen uit te geven in de nieuwe vennootschap zullen op naam luiden en zullen eveneens binnen de maand na het verlijden van de authentieke akte houdende vaststelling van de totstandkoming van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

dubbele partiile splitsing en oprichting daaruit van de nieuwe vennootschap, door het bestuursorgaan van de

nieuwe vennootschap worden ingeschreven in het aandelenregister van deze nieuwe vennootschap,

Op deze gelegenheden tekenen de bestuursorganen van de betreffende verkrijgende vennootschappen in

het register van aandelen op naam van deze laatste de volgende gegevens aan:

-Identiteit Van elke aandeelhouder van de partieel te splitsen vennootschap;

-Het aantal aandelen van de verkijgende vennootschap dat aan deze toekomt;

-De datum van het verlijden van de authentieke akte houdende vaststelling van de totstandkoming van de

partiële splitsing.

Deze inschrijving wordt door het bestuursorgaan namens de verkrijgende vennootschap en door de

aandeelhouder of zijn gemachtigde ondertekend.

4. Datum van winstdeelname

De nieuw uitgegeven aandelen zullen recht geven op winst van de NV Meulecauter Business Park als verkrijgende vennootschap vanaf 1 januari 2013 of op winst van de nieuw op te richten vennootschap vanaf de datum van haar oprichting.

5. Datum van boekhoudkundige toerekening

Vanaf 1 januari 2013 worden aile handelingen van de partieel te splitsen vennootschap die betrekking hebben op de over te dragen vermogensbestanddelen voor boekhoudkundige doeleinden geacht te zijn gesteld voor rekening van de verkrijgende vennootschappen.

6. Geen bijzondere rechten of effecten met bijzondere rechten

Noch in de verkrijgende vennootschappen, noch in de partieel te splitsen vennootschap bestaan of zullen er aandelen waaraan bijzondere rechten zijn verbonden, bestaan. Beide vennootschappen hebben of zullen geen andere effecten dan aandelen hebben uitgegeven.

7. Bezoldiging van de commissaris

De aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap hebben het voornemen om, conform artikel 731, laatste lid en artikel 746, laatste lid W. Venn., in de mate van het mogelijke unaniem te verzaken aan de bijzondere verslagen en het controleverslag waarvan sprake in de artikelen 730 en 731; en artikelen 745 en 746 W, Venn. Aldus wordt in dit verband geen bijzondere bezoldiging toegekend.

8. Geen bijzondere voordelen voor de bestuurders

Noch aan de bestuurders van de partieel te splitsen vennootschap, noch aan de bestuurders van de

verkrijgende vennootschappen wordt of zal een bijzonder voordeel worden toegekende

9. Beschrijving en verdeling van de over te dragen vermogensbestanddelen

9.1.

De partieel te splitsen vennootschap zal in het kader van de voorgestelde partiële splitsing de hieronder opgesomde vermogensbestanddelen (activa en passiva) die onder meer verband houden met de uit te bouwen KMO-zone overdragen (Via inbreng) aan de verkrijgende vennootschap NV Meulecauter Business Park:

ACTIVA

a)Volgende onroerende goederen:

-Woning Oudenaardsesteenweg 745 en grond

-Woning Villa Bambrugge en grond

-Gronden en bedrijfsgebouwen Meulekouter

Meerbepaald:

Kadastrale afdeling Legger Perceel

Oudenaardsesteenweg 745

Erpe-Mere 5 AFD/Bambrugge/41006 2084 B100051E 2

Villa Bambrugge 2084 B100391F

Erpe-Mere 5 AFD/Bambrugge/41006

Bedrijfsgebouwen

Erpe-Mere 5 AFD/Bambrugge/41006 2084 B0038/L 2

Erpe-Mere 5 AFD/Bambrugge/41006 2084 B00381A 2

Erpe-Mere 5 AFD/Bambrugge/41006 2084 B0038/B 2

Erpe-Mere 5 AFD/Bambrugge/41006 2084 B00381D 2

Erpe-Mere 5 AFD/Bambrugge/41006 2084 B/0039/G

Erpe-Mere 5 AFD/Bambrugge/41006 2084 B/0041/A

Erpe-Mere 5 AFD/Bambrugge/41006 2084 B/0036/B

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Erpe-Mere 5 AFDIBambrugge141006 2084 B100381D

Erpe-Mere 5 AFDIBambrugge141006 2084 B/0043/A

Deze onroerende goederen worden overgedragen in de juridische toestand waarin ze zich bevinden. Een overzicht van de over te dragen onroerende goederen wordt gegeven in de splitsingsstaat (bijlage 1).

b)Vorderingen < 1 jaar geboekt onder de post `nog op te maken facturen': 131.847, 48 EUR

c)Terug te vorderen BTW: 1.236, 66 EUR

d)De lopende contracten met betrekking tot voormelde onrcerende goederen

e)De vergunningen die zijn toegekend en verband houden met de onroerende goederen

PASSIVA

a) Leveranciers: 100.887, 86 EUR

b)Nog te ontvangen facturen: 1.887, 76 EUR

c)Geraamde te betalen belastingen: 15.410, 60 EUR

d)Verschuldigde BTW divers 1.706, 89 EUR

e)Bedrijfsvoorheffing:1.771, 81 EUR

f)RSZ: 2.257, 11 EUR

g)Prov. Vakantiegeld bedienden: 6.519, 04 EUR

9.2,

De partieel te splitsen vennootschap zal in het kader van de voorgestelde partiële splitsing de hieronder opgesomde vermogensbestanddelen (activa en passiva) die onder meer verband houden met de participatie Soficotex NV overdragen (via inbreng) aan de verkrijgende op te richten vennootschap:

ACTIVA

a)Financiële vaste activa: 356.966, 68 EUR

PASSIVA

a)Te betalen RV: 52.605, 79 EUR

b)Dividendschuld Soficotex: 195.539, 81 EUR

Tevens wordt verwezen naar de splitsingsbalans d.d. 31 december 2012 zoals aangehecht aan dit voorstel.

Wat de verdeling van het fiscaal eigen vermogen van NV Beheersmaatschappij Gobert betreft, zal toepassing gemaakt worden van art. 213 W.I.B. 1992, luidens hetwelk de nieuw op te richten vennootschap én de NV Meulecauter Business Park een deel van het gestort kapitaal, de belaste reserves en de vrijgestelde reserves van NV Beheersmaatschappij Gobert zullen verkrijgen, in verhouding tot de fiscale nettowaarde van de verkregen bestanddelen.

Aldus bedraagt de boekhoudkundige netto-waarde van de activa- en passivabestanddelen van de partieel te splitsten vennootschap NV Beheersmaatschappij Gobert die zullen overgaan naar de verkrijgende vennootschap NV Meulecauter Business Park volgens de toestand afgesloten per 31 december 2012 844.851, 92 EUR.

Daarnaast bedraagt de boekhoudkundige netto-waarde van de activa- en passivabestanddelen van de partieel te splitsten vennootschap NV Beheersmaatschappij Gobert die zullen overgaan naar de op te richten vennootschap volgens de toestand afgesloten per 31 december 2012 108.821, 08 EUR.

De te betalen kosten en lasten van de partiële splitsing komen ten laste van de partieel te splitsen vennootschap NV Beheersmaatschappij Gobert.

Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en alle activa- of passivabestanddelen die later zouden worden ontdekt, zullen volledig worden toebedeeld aan de partieel te splitsen vennootschap NV Beheersmaatscheppij Gobert, dit evenwel in zoverre zij niet specifiek toerekenbaar zijn aan activa- of passivabestanddelen die naar de verkrijgende vennootschappen overgaan.

De streefdatum voor de goedkeuring van het splitsingsvoorstel door de buitengewone algemene vergaderingen van NV Beheersmaatschappij Gobert en van de verkrijgende vennootschappen is 31 juli 2013.

10. Verdeling van de nieuwe aandelen

De aandelen van de partieel te splitsen vennootschap worden aangehouden door:

-mevrouw Katia Gobert: 125 aandelen

-de heer Manfred Gobert: 125 aandelen

Bijgevolg zulten de aandelen die door de verkrijgende vennootschappen worden uitgereikt naar aanleiding van de partiële splitsing, toekomen aan de aandeelhouders van NV Beheersmaatschappij Gobert in verhouding tot hun huidige participatie in het maatschappelijk kapitaal van NV Beheersmaatschappij Gobert.

III.VLAAMS BODEMDECREET

De Inbreng van het Onroerend Goed omvat de hierboven beschreven gronden en gebouwen, welke allen gelegen zijn in het Vlaamse Gewest, en waarvan de overdracht in het kader van de partiële splitsing onder de

i

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

toepassing vast van het Bodemdecreet (Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de ; bodembescherming).

Een partiële splitsing is een overdracht van gronden in de zin van het Bodemdecreet (artikel 2,18°) en een splitsingsvoorstel is een 'overeenkomst tot overdracht van gronden' conform artikel 2,19° van het Bodemdecreet. Bijgevolg dienen de overdrachtsbepalingen van het Bodemdecreet te worden nageleefd. Dit betekent dat voorafgaand aan de overdracht een bodemattest moet worden overgemaakt waarmee de overdracht Kan plaatsvinden, dat de overdracht aan de OVAM moet worden gemeld en dat met betrekking tot de zogenaamde risicogronden minstens een oriënterend bodemonderzoek moet worden uitgevoerd waarvan het verslag samen met de melding aan de OVAM wordt overgemaakt.

De overdrager verklaart dat er bij zijn weten op de eerder vermelde kadastrale percelen gekend ais B00051E2, I30039/F, B00361B, B00381D2, B0041/A, B0039G, B0043/A, B00381B2 en B0038/D geen inrichting gevestigd is of was of een activiteit wordt of werd uitgeoefend, die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in artikel 2 van het Bodemdecreet.

Op 19 april 2013 werd met betrekking tot deze percelen een bodemattest verkregen van de OVAM waarmee de overdracht kan plaatsvinden en waarvan de inhoud telkens letterlijk luidt als volgt:

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

De overdrager verklaart dat op de kadastrale percelen gekend als B0038/L2 en 300381A2 mogelijk wei een inrichting gevestigd is of was of een activiteit wordt of werd uitgeoefend, die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in artikel 2 van het Bodemdecreet. Momenteel wordt op deze percelen een oriënterend bodemonderzoek uitgevoerd door de erkende bodemsaneringsdeskundige GEOLAB.

Deze overeenkomst wordt dan ook afgesloten onder de opschortende voorwaarde dat voor deze percelen uiterlijk bij het verlijden van de authentieke akte een bodemattest wordt afgeleverd waaruit blijkt dat de overdracht kan plaatsvinden, rekening houdende met de bepalingen van het Bodemdecreet.

IV.ALGeMENE VERGADERING

Teneinde de voorgestelde dubbele partiële splitsing te verwezenlijken, in overeenstemming met de wettelijke en statutaire bepalingen, zal het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap alle noodzakelijke en nuttige informatie verstrekken aan de aandeelhouders, op de wijze voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

De voorgestelde partiële splitsing zal geschieden met toepassing van:

a)artikelen 211, 212 en 213 van het Wetboek der inkomstenbelasting 1992;

b)artikelen 117, §2 en 120 derde lid van het Wetboek der Registratierechten; en c)artikefen 11 en 18, §3 van het Wetboek der Belasting over de Toegevoegde waarde.

VI. VOLMACHT

Dit voorstel zal uiterlijk zes weken váár de buitengewone algemene vergadering die over de partiële splitsing moeten beslissen, ter griffie van de bevoegde rechtbank worden neergelegd. Hiertoe wordt een bijzondere volmacht verleend aan de heer Bernard Van Vlierden, advocaat, en/of mevrouw Ilke Vandenbroeck advocaat, afzonderlijk handelend, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om, afzonderlijk handelend en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, uiterlijk op 18 juni 2013 over te gaan tot het neerleggen van dit splitsingsvoorstel ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde.

Opgemaakt te Erpe-Mere op 17 juni 2013 in acht (8) exemplaren

O.B.G. BVBA

Gedelegeerd Bestuurder

Vaste vertegenwoordiger Dhr. Manfred Gobert

K.G. Projects NV

Gedelegeerd Bestuurder

Vaste vertegenwoordiger Mevr. Katia Gobert

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/01/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

3009414*

Ondernemingsnr : 0415.684.194

Benaming

(voluit) : BEHEERSMAATSCHAPPIJ GOBERT

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Oudenaardsesteenweg 739, 9420 Erpe-Mere

(volledig adres)

Onderwerp akte : Einde mandaat bestuurders - benoeming bestuurders - benoeming gedelegeerd bestuurders

Uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders van 30 juni 2012 is gebleken dat de mandaten als bestuurder van Manfred Gobert en Katia Gobert verstreken zijn op 30 juni 2012.

Uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders van 30 juni 2012 Is eveneens gebleken dat de vergadering met unanimiteit beslist heeft om volgende bestuurders te benoemen met ingang van 30 juni 2012:

- O.B.G. BVBA, met zetel te 9550 Herzele, Holbeekstraat 22, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Manfred Gobert, zaakvoerder

- K.G. Projects NV, met zetel te 9830 Sint-Martens-Latem, Forestierspad 8, met als vaste vertegenwoordiger Mevrouw Katia Gobert, gedelegeerd bestuurder

Hun mandaat zal verstrijken na de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders te houden in het jaar 2018.

Uit de notulen van de raad van bestuur van 30 juni 2012 is gebleken dat de raad met unanimiteit beslist heeft om volgende gedelegeerd bestuurders te benoemen met ingang van 30 juni 2012:

- O.B.G. BVBA, met zetel te 9550 Herzele, Holbeekstraat 22, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Manfred Gobert, zaakvoerder

- K.G. Projects NV, met zetel te 9830 Sint Martens-Latem, Forestierspad 8, met als vaste vertegenwoordiger Mevrouw Katia Gobert, gedelegeerd bestuurder

Hun mandaat zal verstrijken na de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders te houden in het jaar 2018.

K.G. Projects NV

Gedelegeerd bestuurder

met vaste vertegenwoordiger

Mevrouw Katia Gobert

16/07/2012 : DE023159
28/07/2011 : DE023159
11/08/2010 : DE023159
27/11/2009 : DE023159
30/07/2009 : DE023159
30/07/2008 : DE023159
26/07/2006 : DE023159
17/07/2006 : DE023159
08/07/2005 : OU023159
08/10/2004 : OU023159
02/08/2004 : OU023159
16/07/2003 : OU023159
25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.08.2015, NGL 19.08.2015 15444-0334-018
23/07/2002 : OU023159
18/07/2001 : OU023159
22/11/2000 : OU023159
21/07/2000 : OU023159
04/11/1994 : OU23159
02/09/1993 : OU23159

Coordonnées
BEHEERSMAATSCHAPPIJ GOBERT

Adresse
OUDENAARDSESTEENWEG 739 9420 ERPE-MERE

Code postal : 9420
Localité : Erpe
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande