DE BRANDT EQUIPMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE BRANDT EQUIPMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.785.668

Publication

17/04/2014
ÿþ"7( Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van



V be aa Be Staz

GENT

O? APR, 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0844.785.668

B en am in g

(voluit) : DE BRANDT EQUIPMENT

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: St UrsmarusStraat 23, 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 31/12/2013 blijkt dat de vergadering heeft kennis genomen van het ontslag als zaakvoerder aangeboden door de heer Dirk De Brandt, wonende te 9200 Dendermonde, Martelareniaan 3, en dit met ingang vanaf 01/01/2014.

In zijn vervanging wordt voorzien door te benoemen als zaakvoerder met ingang vanaf 0110112014, de NV DB HOLDING, met zetel te 9200 Dendermonde, Martelarenlaan 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0457.387.167 met ais vaste vertegenwoordiger de heer Dirk De Brandt, voornoemd.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid art. 10

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens

derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Gedaan te Dendermonde, op 31/12/2013.

Getekend:

NV DB HOLDING, met als vaste vertegenwoordiger de heer Dirk De Brandt

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

16/10/2014
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden. Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0844.786.668

Benaming

(voluit) DE BRANDT EQUIPMENT

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9200 Dendermonde (Baasrode), Sint-Ursmarusstraat 23

Onderwerp akte: Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Henri Van den Bossche, geassocieerd notaris te Buggenhout, op 19 september 2014, ter registratie aangeboden, dat er op 19 september 2014, te Buggenhout, Affligem 28, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DÉ BRANDT ÉQUIPMENT, waarvan de zetel gevestigd is te 9200 Dendermonde (Baasrode), Sint-Ursmarusstraat 23, opgericht bij akte verleden voor Meester Christiaan Van den Bossche, geassocieerd notaris te Buggenhout, notaris plaatsvervanger van Meester Anne Vander Donckt, ere notaris te Dendermonde, op zevenentwintig maart tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt bij uittreksel in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tien april tweeduizend en twaalf, onder nummer 2012.04.10/070611, waarvan de statuten werden gewijzigd ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering der vennoten van eenentwintig maart tweeduizend dertien blijkens proces-verbaal dan opgemaakt door Meester Christiaan Van den Bossche, geassocieerd notaris te Buggenhout, notaris plaatsvervanger van Meester Anne Vend er Donckt, ere notaris te Dendermonde, bekendgemaakt bij uittreksel in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negentien april tweeduizend dertien, onder nummer 2013.04.19/061756, met ondernemingsnummer 0844.785.668, RPR Gent (afdeling Dendermonde) en met Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE0844.785.668, welke volgende beslissingen nam:

- Eerste beslissing

De vergadering beslist de interne bestuursbevoegdheid van de zaakvoerders te wijzigen door invoering van een college van zaakvoerders, indien er meerdere zaakvoerders zijn, dat steeds optreedt met unanimiteit van alle stemmen. De vergadering beslist artikel tien van de statuten overeenkomstig aan te passen zoals is uiteengezet onder de tweede beslissing.

Tweede beslissing

De vergadering beslist de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de zaakvoerders te wijzingen doordat de vennootschap vertegenwoordigd wordt door een college van zaakvoerders optredend met: unanimiteit van alle leden.

De vergadering beslist dat artikel tien van de statuten voortaan als volgt luidt:

"ARTIKEL 10 BESTUURSBEVOEGDHEDEN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. De zaakvoerder heeft de meest= uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en aile daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering valt in de bevoegdheid van de zaakvoerder of zaakvoerders.

A.Interne besluitvorming bij bestaan College van Zaakvoerders.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. De beslissingen worden genomen met unanimiteit van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

B. Externe vertegenwoordigingsmacht.

De vennootschap wordt ten aanzien van derden in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door een college van zaakvoerders handelend met unanimiteit van alle leden. Vanzelfsprekend wordt de. vennootschap geldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder ingeval er maar één zaakvoerder is benoemd.

De zaakvoerder mag onder meer onroerende goederen kopen of vervreemden, toestemmen tot het vestigen van hypotheken op aile maatschappelijke goederen, handlichting geven van aile inschrijvingen gedaan ten voordele der vennootschap, met of zonder betaling.

*14189082* II

...

GR1FFlE RECHTBANK VAN

19 .00PHANDE-1_ GENT

07 OKT. 2014

AFDELINGGHMERMONDE



....... _ ..

In a l de akten waarbij de aansprakelijkheid der vennootschap betrokken is, moet de handtekening der zaakvoerders en andere agenten der vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding der hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De rechtsvorderingen worden in naam van de vennootschap, als eiser en als verweerder ingespannen door de zaakvoerder of, indien er meerdere zaakvoerders zijn, het college van zaakvoerders bij unanimiteit van aile leden.

Vanzelfsprekend kan de zaakvoerder, of het college van zaakvoerders bij unanimiteit van alle leden, gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

C.Vaste vertegenwoordiger.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders/bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger - natuurlijk persoon - aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerder of bestuurder wordt benoemd in een andere vennootschap komt de bevoegdheid om de vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan."

- Derde beslissing

De vergadering beslist diverse wijzigingen aan de statuten door te voeren teneinde deze in

overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen en de vigerende regelgeving.

- Vierde beslissing

De vergadering verleent aan Meester VAN dEN BOSSCHE Christiaan en Meester VAN dEN BOSSCHE Henri, geassocieerde notarissen, te Buggenhout, met bevoegdheid om alleen op te treden en met macht van indeplaatsstelling, alle machten om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

- Vijfde beslissing

De algemene vergadering beslist ondergetekende notaris aan te duiden voor de publicatieformaliteiten bij de

bevoegde rechtbank van Koophandel.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel:

- afschrift proces-verbaal buitengewone algemene vergadering

gecoördineerde statuten

Op de laatste blz van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsbiad

cià

DL

1.1

e

cià

e

cià

cià

4e1

;

,e

:e

:E" à)

4-1

19/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

0844.786.668

VAN KOOPHANDELK

10 APR. 2013

DENDERMONDE

Gilffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

06175 +

DE BRANDT EQUIPMENT

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID SINT-URSMARUSSTRAAT 23, 9200 Dendermonde

: VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR -- VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDERS _-KAPITAALVERHOGING INGEVOLGE PARTIELE SPLITSING DOOR OVERNEMING  STATUTENWIJZIGINGEN  BENOEMINGEN EN ONTSLAGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Christiaan Van den Bossche, Notaris te Buggenhout, Notarisplaatsvervanger van Notaris Anne Vander Donckt te Dendermonde, daartoe benoemd bij beschikking van de rechtbank van eerste aanleg te Dendermonde de dato zes september tweeduizend en elf en zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Notaris Anne Vander Donckt op éénentwintig maart tweeduizend dertien , Geregistreerd tien bladen geen verz. Te Dendermonde 1 op 29 maart 2013. Reg 5 Boek 123 Blad 49 Vak 06 ontvangen vijfentwintig euro. getekend M. Kindermans dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de vennoten van de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT, met zetel te Dendermonde, , Sint-Ursmarusstraat 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0844.785.668, Opgericht blijkens akte verleden voor Notaris Christiaan Van Den Bossche te Buggenhout, Notaris-plaatsvervanger van Notaris Anne Vander Donckt te Dendermond op zevenentwinitg maart tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 10 april daarna onder nummer 12070611,

BUREAU

ZIJN ALHIER AANWEZIG OF VERTEGENWOORDIGD, DE VOLGENDE VENNOTEN VAN DE VENNOOTSCHAP, MET NAME: Kennisneming en bespreking door de vennoten van het voorstel tot partiële splitsing opgesteld op 4 december 2012 door de zaakvoerders van de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT en de raad van bestuur van de NV "N,V. DE BRANDT", met zetel te 9200 Dendermonde, Sint-Ursmarusstraat 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0412.870.996, in uitvoering van de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen, ter inzage van en kosteloos verkrijgbaar door de vennoten op de zetel van de vennootschap en hen ook overgemaakt meer dan één maand véér het houden van de huidige buitengewone algemene vergadering.

2.Voornemen om de vereenvoudigde splitsingsprocedure, opgenomen in artikel 734, eerste en tweede lid van het Wetboek van vennootschappen, toe te passen. De bepalingen van het eerste en tweede lid van voormeld artikel 734 luiden als volgt:

"De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730 en 733 niet toe te passen, ïn zover dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien.

De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten,"

3.Kennisneming en bespreking door de vennoten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VANDER DONCKT -- ROOBROUCK - CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN, afgekort V.R.C. BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39 A, met o.a., kantoor te 1702 Groot-Bijgaarden, 't Hofveld 6 C3, vertegenwoordigd door de heer André Geeroms, bedrijfsrevisor, en het verslag van het bestuursorgaan van de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT, beide opgesteld in uitvoering en bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, naar aanleiding van de inbreng in de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT van de hierna beschreven activa- en passivabestanddelen als gevolg van de partiële splitsing van de NV "N.V. DE BRANDT' door overneming door de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT,

4.Goedkeuring van het splitsingsvoorstel en bijgevolg beslissing tot partiële splitsing door overneming door de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT waarbij een deel van het actief en passief van het vermogen van de NV

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

"N.V. DE BRANDT' wordt afgesplitst door overneming door de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT, zonder dat de NV "N.V. DE BRANDT" ophoudt te bestaan,

5.Ingevolge de partiële splitsing, kapitaalverhoging met een bedrag van honderdzesenveertigduizend tweehonderd euro (146.200,00 EUR) om het brengen van achttienduizend negenhonderd euro (18.900,00 EUR) op honderdvijfenzestigduizend honderd euro (165.100,00 EUR) door uitgifte en creatie van 1,462 nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 1/1.651ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Als gevolg van de partiële splitsing zal tevens een globale uitgiftepremie van zevenenzeventigduizend zevenenzestig euro drieëndertig cent (77.067,33 EUR) ontstaan.

6.Kapitaalverhoging met zevenenzeventigduizend zevenenzestig euro drieëndertig cent (77.067,33 EUR), om het kapitaal te brengen van honderd vijfenzestigduizend honderd euro (165.100,00 EUR) op tweehonderd tweeënveertigduizend honderd zevenenzestig euro drieëndertig cent (242.167,33 EUR), door incorporatie in het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie ten belope van zevenenzeventigduizend zevenenzestig euro drieëndertig cent (77.067,33 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel.

7.Uitreiking van duizend vierhonderd tweeënzestig (1.462) aandelen door de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT aan de aandeelhouders van de NV "N.V. DE BRANDT' naar verhouding van één (1) aandeel in de NV "N.V. DE BRANDT', met uitzondering van de achtendertig (38) eigen aandelen van deze vennootschap, tegen één (1) aandeel in de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT,

8.Aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de voorgaande kapitaalverhoging.

9.Machtiging aan de bestuursorganen van de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT en de NV "N.V. DE BRANDT' om de te nemen besluiten in verband met de splitsing uit te voeren en om de formaliteiten in verband met de splitsing te vervullen.

10.Aanpassing van de statuten, onder meer om ze aan te passen aan het Wetboek van vennootschappen. 11.Goedkeuring van de tekst van de gecoördineerde statuten, onder meer bij middel van een hernummering van de artikelen.

12.Ontslagen en benoemingen

VASTSTELLINGEN

I. Met betrekking tot de formaliteiten die voor de partiële splitsing moeten worden vervuld:

1. de zaakvoerders van de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT hebben op datum van 4 december 2012 een splitsingsvoorstel opgemaakt, dit splitsingsvoorstel werd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde neergelegd op 4 december 2012 en werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 december 2012 onder het nummer 12201121.

2. de zaakvoerders van de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT hebben er zich van vergewist dat, sinds de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van huidige algemene vergadering, zich in de activa en passiva van het vermogen van de NV "N.V. DE BRANDT' geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

3. het splitsingsvoorstel werd in de agenda van de algemene vergadering vermeld, alsook de mogelijkheid voor de vennoten om dit stuk kosteloos te verkrijgen op de zetel van de vennootschap.

Het voormelde splitsingsvoorstel, het verslag van de commissaris, de jaarverslagen en een exemplaar van de jaarrekeningen over de laatste drie boekjaren van de partieel te splitsen vennootschap werden in de zetel van de vennootschap voor kennisneming ter beschikking van de vennoten gesteld, om deze toe te laten uiterlijk één maand voor de algemene vergadering van de stukken kennis te nemen. Een afschrift van deze stukken werd overgemaakt aan de vennoten die erom hebben verzocht.

4. het voornemen om de vereenvoudigde splitsingsprocedure, opgenomen in artikel 734, eerste en tweede !id van het Wetboek van vennootschappen, toe te passen, alsmede het eerste en het tweede lid van dit artikel, werden eveneens in de agenda van huidige vergadering vermeld.

Il. Met betrekking tot de oproepingen tot de buitengewone algemene vergadering, het aanwezigheidsquorum en de goedkeuringsvereisten

a)aangezien alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en alle vennoten erin toestemmen om over de agenda te beraadslagen en te beslissen, deze vergadering geldig is samengesteld en geldig over de agenda kan beraadslagen en beslissen, zonder dat enig verder bewijs van bijeenroepingen dient geleverd te worden,

b)ieder aandeel recht geeft op één stem en de besluiten slechts kunnen genomen worden wanneer zij drie/vierde van de stemmen hebben verkregen (zie artikel 736 van het Wetboek van vennootschappen).

III. De zaakvoerders aanwezig zijn.

BESLUITEN

I. De algemene vergadering heeft de uiteenzetting van haar voorzitter aanhoord en voor juist erkend.

Il. Volgens verklaring van de voorzitter is de vergadering geldig samengesteld, zodat zij kan beraadslagen en besluiten met betrekking tot de punten die op de agenda vermeld staan.

Volgende besluiten worden genomen, telkens bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen: EERSTE BESLUIT

Na voorlezing door de voorzitter van het splitsingsvoorstel, opgesteld in uitvoering van de artikelen 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen, waarin voorgesteld wordt dat de NV "N.V. DE BRANDT' partieel gesplitst wordt door overneming door de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT, bespreekt de vergadering dit document.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist uitdrukkelijk en unaniem om de vereenvoudigde splitsingsprocedure, opgenomen in artikel 734, eerste en tweede lid van het Wetboek van vennootschappen, te volgen.

Bijgevolg moet het splitsingsverslag niet worden voorgelegd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

ti

In toepassing van artikel 731,§1, laatste alinea, van het Wetboek van vennootschappen beslist de vergadering uitdrukkelijk en unaniem om af te zien van het verslag van de bedrijfsrevisor over het splitsingsvoorstel.

DERDE BESLUIT

Na voorlezing door de voorzitter van het verslag opgesteld op 11 februari 2013 door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VANDER DONCKT  ROOBROUCK .. CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN, afgekort V.R.0 BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39 A, met o.a, kantoor te 1702 Groot-Bijgaarden, 't Hofveld 6 C3, vertegenwoordigd door de heer André Geeroms, bedrijfsrevisor, en het verslag van het bestuursorgaan van de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT, beide opgesteld in uitvoering en bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, naar aanleiding van de inbreng in de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT, van de hierna beschreven activa- en passivabestanddelen als gevolg van de partiële splitsing van de NV "N,V. DE BRANDT" door overneming door de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT, bespreekt de vergadering deze documenten.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt

"4. BESLUIT

De inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de vennootschap DE BRANDT EQUIPMENT bvba betreft de materiële vaste activa en de passiva zoals samengevat in het splitsingsvoorstel, waarvan de netto waarde door partijen werden gewaardeerd op 6.321.700,66 EUR,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering in overeenstemming is met artikel 80 van het K.B. van 30.1.2001;

d)Wegens de weerhouden waarderingsmethode bijgevolg geen rekening wordt gehouden met latente meerwaarden;

e)De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, mathematisch ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen;

f)De voorwaarden tegen dewelke de voorgenomen verrichting zal worden uitgevoerd, voordelig is voor de huidige aandeelhouders zoals toegelicht in hoofdstuk 3 van dit verslag.

Als vergoeding voor de inbreng worden 1.462 aandelen van de bvba DE BRANDT EQUIPMENT toegekend.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat, conform de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting noch van de als tegenprestatie toegekende vergoeding.

11 februari 2013

De Bedrijfsrevisor

VRC Bedrijfsrevisoren

BV o.v.v.e. CVBA

Vertegenwoordigd door André Geeroms"

DERDE BESLUIT

De vergadering keurt het splitsingsvoorstel goed en beslist bijgevolg om de NV "N.V. DE BRANDT' partieel te splitsen, waarbij een deel van het actief en passief vermogen van laatstgenoemde vennootschap wordt afgesplitst door overneming door de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT, zonder dat de NV "N.V. DE BRANDT" ophoudt te bestaan.

Bijgevolg zal een deel van het vermogen van de NV "N.V. DE BRANDT', met aile rechten en plichten overgaan op de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT.

Alle rechten, plichten en verbintenissen, ontstaan vanaf 1 juli 2012, in de mate dat deze rechten, plichten en verbintenissen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de NV "N.V. DE BRANDT" dat in de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT wordt ingebracht, worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT.

BESCHRIJVING VAN DE IN DE BVBA DE BRANDT EQUIPMENT INGEBRACHTE ACTIVA- EN PASSIVABESTANDDELEN

In de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT worden de hierna beschreven activa en passiva van de NV "N.V, DE BRANDT" ingebracht:

ACTIVA

VASTE ACTIVA 11.856.770,99

Oprichtingskosten

Immateriële vaste activa

Materiële vaste activa 11.856.770,99

Installaties, machines en uitrusting 11.521.980,18

0,00

0,00

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

230100 Klein materieel 314.182,92

230200 Groot materieel / Kabelkranen 1.158.597,47

230300 Vaartuigen 1,489.688,64

230350 Beunschip 7,552.679,68

230500 Telescoopkranen 1.006.831,47

Meubilair en rollend materieel 334.790,81

242100 Zware en lichte vrachtwagens 334.790,81

Overig meubilair en rollend materieel 0,00

Overige materiële vaste activa 0,00

Financiële vaste activa 0,00

VLOTTENDE ACTIVA 0,00 TOTAAL VAN DE ACTIVA

PASSIVA

EIGEN VERMOGEN 6.321.700,66

Kapitaal 223.267,33

gestort kapitaal 86.094,59

belaste reserves in kapitaal 137.172,74

Reserves 6.015.699,06

Wettelijke reserve 30.748,07

Onbeschikbare reserves 915,540,72

Voor eigen aandelen 0,00

Andere 915.540,72

Belastingvrije reserves 1.092.833,75

Belastingvrije reserves MW De Wind 4.534.804,13 Fiscale correctie (artikel 211 & 213 W.I.B.) (3,441.970,38)

Beschikbare reserves 3.976.576,53

Beschikbare reserves 3.969.196,99

Belaste reserve sociaal passief 1985 7,379,54

Overgedragen winst (verlies) 82.734,27

Kapitaalsubsidies 0,00

VOORZIENINGEN EN UITGESTELDE BELASTINGEN 2.335.070,33

Voorzieningen voor risico's en kosten

Uitgestelde belastingen Kapitaalsubsidies 0,00 Meerwaarde art. 47 WIB

3.200.000,00

Schulden op meer dan één jaar 2.800.000,00

Schulden op ten hcogste één jaar 400.000,00

Schulden op meer dan één jaar die binnen het jaar vervallen 400.000,00

Financiële schulden 0

Handelsschulden 0,00

Ontvangen vooruitbetalingen op bestellingen 0,00

Schulden met betrekking tot belastingen,

bezoldigingen en sociale lasten 0,00

Overlopende rekeningen 0,00

11.856.770,99

0,00

2.335.070,33

2.335.070,33

SCHULDEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

TOTAALVAN DE PASSIVA 11.856.770,99

Aldus bedraagt de netto-waarde van de activa- en passivabestanddelen van de NV "N.V, DE BRANDT", die zullen overgaan naar de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT volgens de toestand afgesloten per 30 juni 2012, zes miljoen driehonderd eenentwintigduizend zevenhonderd euro zesenzestig cent (6.321.700,66 EUR).

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE INBRENG IN DE BVBA DE BRANDT EQUIPMENT

1. De inbreng wordt gedaan op grond van de toestand afgesloten per 30 juni 2012,

2. De handelingen van de partieel gesplitste NV "N.V. DE BRANDT" met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT vanaf 1 juli 2012.

3. Alle verrichtingen sindsdien met betrekking tot de ingebrachte activa- en passiva gesteld, worden geacht gedaan te zijn geweest ten bate en voor risico van de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT, De BVBA DE BRANDT EQUIPMENT zal de verrichtingen, verplichtingen en verbintenissen betreffende de ingebrachte goederen overnemen vanaf 1 juli 2012.

4, De NV "N.V. DE BRANDT" zat de kosten en lasten van de partiële splitsing moeten dragen.

5, De huidige inbreng omvat tevens de ermee verband houdende administratieve, technische, commerciële en financiële organisatie, De BVBA DE BRANDT EQUIPMENT zal steeds het recht hebben de algeheelheid der archieven van de NV "N.V.,DE BRANDT' te raadplegen.

6. De BVBA DE BRANDT EQUIPMENT verkrijgt de voile eigendom van de ingebrachte goederen en rechten vanaf heden, en zij zal er het genot van hebben vanaf 1 juli 2012, vanaf welke datum ook alle belastingen en taksen op de ingebrachte goederen geheven of te heffen te haren laste zijn. Vanaf deze datum is de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT ook in de plaats gesteld van de NV "N.V. DE BRANDT' voor wat betreft al de rechten en plichten ten opzichte van de gebruikers, onverminderd de rechten die de vennootschap persoonlijk kan uitoefenen.

Het gebruik bekomt de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT overeenkomstig de wet zonder tussenkomst noch verantwoordelijkheid vanwege de NV "N.V, DE BRANDT'.

7. De goederen worden ingebracht in de staat waarin zij zich op heden bevinden.

8. De BVBA DE BRANDT EQUIPMENT zal alle verzekeringsovereenkomsten betreffende de ingebrachte goederen moeten verder zetten en er de premies van betalen vanaf de eerstkomende vervaldag, behoudens opzegging op haar kosten.

9. De BVBA DE BRANDT EQUIPMENT zal alle lopende overeenkomsten met personeel of aile andere derden (met inbegrip van de daarmee verband houdende voordelen) die betrekking hebben op de ingebrachte activa- en passiva overnemen of voortzetten,

10, Alle niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en alle activa- of passivabestanddelen die later zouden worden ontdekt, zullen volledig worden toebedeeld aan de NV "N.V. DE BRANDT", dit evenwel in zoverre de niet geboekte, niet gekende of vergeten activa en passiva en alle activa- of passivabestanddelen die later zouden worden ontdekt niet toerekenbaar zijn aan activa- of passivabestanddelen die bij de NV "N.V. DE BRANDT' blijven of aan activa- of passivabestanddelen die naar de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT overgaan, in welk geval zij zullen worden toebedeeld aan de vennootschap waarin het betreffende activa- of passivabestanddeel is gebleven of werd ingebracht.

VIJFDE BESLUIT

Ingevolge de partiële splitsing, besluit de vergadering tot verhoging van het kapitaal met een bedrag van honderdzesenveertigduizend tweehonderd euro (146.200,00 EUR) om het brengen van achttienduizend negenhonderd euro (18.900,00 EUR) op honderdvijfenzestlgduizend honderd euro (165.100,00 EUR) door uitgifte en creatie van 1,462 nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk 111.651ste van het kapitaal vertegenwoordigen, van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen.

De duizend vierhonderd tweeënzestig (1.462) nieuwe aandelen zullen delen in de winst vanaf 1 juli 2012 en zuilen uitgegeven worden tegen het bedrag van honderd euro (100,00 EUR) per aandeel, hetzij tegen het globale bedrag van honderdzesenveertigduizend tweehonderd euro (146.200,00 EUR). De aandelen zijn te volstorten door inbreng in natura van de aan de verkrijgende vennootschap, de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT, toegewezen vermogensbestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap, waarbij bovenop voormelde kapitaalverhoging van honderdzesenveertigduizend tweehonderd euro (146.200,00 EUR) een globale uitgiftepremie van zevenenzeventigduizend zevenenzestig euro drieëndertig cent (77.067,33 EUR) wordt gevormd. Het vormen van deze uitgiftepremie dient te gebeuren in uitvoering van artikel 80 van het KB van 30/01/2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen (verwijzend naar artikel 78,§4 van het KB van 30/01/2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen).

ZESDE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met zevenenzeventigduizend zevenenzestig euro drieëndertig cent (77.067,33 EUR), on-t het kapitaal te brengen van honderd vijfenzestigduizend honderd euro

(165.100,00 EUR) op tweehonderd tweeënveertigduizend honderd zevenenzestig euro drieëndertig cent (242.167,33 EUR), door incorporatie in het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie ten belope van zevenenzeventigduizend zevenenzestig euro drieëndertig cent (77.067,33 EUR), zcnder creatie van nieuwe aandelen, maar met verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel.

ZEVEN BESLUIT

Er worden aan de aandeelhouders van de NV "N.V, DE BRANDT" duizend vierhonderd tweeënzestig (1.462) nieuwe aandelen van de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT, zonder nominale waarde, die elk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

éénfduizendzeshonderdéénenvijftigste (111.651ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, uitgereikt, naar verhouding van één (1) aandeel in de NV "N.V. DE BRANDT', met uitzondering van de achtendertig (38) eigen aandelen van deze vennootschap, tegen één (1) aandeel in de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT.

De duizend vierhonderd tweeënzestig (1.462) nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten geven als de bestaande aandelen van de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT en zullen delen in de winst vanaf 1 juli 2012. Binnen de vier (4) weken na de publicatie van het splitsingsbesluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad nodigt het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap uit om op datum als gemeld in de uitnodiging aanwezig te zijn op de zetel van de verkrijgende vennootschap.

Te dier gelegenheid tekent het bestuursorgaan van de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT in het register van aandelen op naam van deze vennootschap de volgende gegevens aan ;

-de identiteit van elke aandeelhouder van de partieel gesplitste vennootschap;

-het aantal aandelen van de verkrijgende vennootschap dat aan hen toekomt;

-de datum van het splitsingsbesluit.

Deze inschrijving wordt door bestuursorgaan namens de verkrijgende vennootschap en door de aandeelhouder of zijn gemachtigde ondertekend.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering beslist tot aanpassing van artikel 5 van de statuten aan de voorgaande kapitaalverhoging als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdtweeënveertigduizend honderd zevenenzestig euro drieëndertig cent (242,167,33 EUR). Het is verdeeld in duizend zeshonderd éénenvijftig (1.651) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd zijn door aandelen met of zonder stemrecht. De aandelen zijn ondeelbaar."

NEGENDE BESLUIT

De vergadering verleent machtiging aan de bestuursorganen van de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT en de NV "N.V. DE BRANDT" om de genomen besluiten in verband met de splitsing uit te voeren en om de formaliteiten in verband met de splitsing te vervullen.

TIENDE BESLUIT

De vergadering beslist tot aanpassing van de statuten, onder meer om ze aan te passen aan het Wetboek van vennootschappen;

-Vervanging in artikel 6 van "register van vennoten" door "register van aandelen",

-Invoeging van een nieuw artikel na artikel 6, luidend als volgt;

"De effecten zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Deze erkent slechts één enkele eigenaar per effect voor de uitoefening jegens haar van de rechten eraan verbonden,

Zolang er onenigheid bestaat tussen verschillende gerechtigden van een effect, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan de effecten geschorst totdat de belanghebbenden het eens geworden zijn over de aanduiding ten overstaan van de vennootschap van één titularis of vertegenwoordiger.

ln geval van overlijden van de enige vennoot, en zolang de aandelen niet verdeeld zijn tussen de erfgenamen of niet afgeleverd zijn aan de legatarissen van de enige vennoot, worden de rechten verbonden aan deze effecten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Onverminderd hetgeen bepaald wordt in artikel acht zal, in geval van vruchtgebruik, de blote eigendom van het effect tegenover de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker."

-Wijziging van artikel 7 zodat dit voortaan luidt ais volgt;

"Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, moeten in geval van kapitaalverhoging door inbreng in geld de aandelen eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen, te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering,

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Wanneer de vennoten binnen de door de algemene vergadering gestelde termijn van hun voorkeurrecht geen of geen volledig gebruik hebben gemaakt, kan op de aandelen, waarop niet werd ingeschreven zoals

bepaald hierboven, slechts worden ingeschreven door personen waaraan volgens artikel der statuten de

aandelen vrij mogen overgedragen worden, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen.

De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als het oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut tijdens de voorziene termijn, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. Hiervoor moet hem eveneens een termijn aangeboden worden van minimum vijf dagen. De aandelen die deze alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom."

-Wijziging van artikel 8 zodat dit voortaan luidt als volgt;

"§ 1. Toestemming vennoten

De enige vennoot kan de aandelen vrij overdragen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, dan mogen de aandelen slechts overgedragen worden onder de levenden en overgaan wegens overlijden, dan met toestemming van ten minste de helft der vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld of indien er slechts twee vennoten zijn, met de toestemming van de medevennoot.

Deze bepaling is toepasselijk zowel op de overdrachten of overgangen in volle eigendom, als op deze in vruchtgebruik of in blote eigendom.

Zij is eveneens toepasselijk telkens aandelen worden overgedragen hetzij onder bezwarende titel hetzij ten kosteloze titel, evenals op al de gevallen van openbare verkoping ten gevolge van een rechterlijke beslissing of wegens een andere oorzaak.

De aandelen mogen evenwel vrij overgedragen worden onder de levenden en overgaan wegens overlijden 10 aan een vennoot ;

20 aan de echtgenoot van de overdrager of de erflater ;

30 aan bloedverwanten in de rechte neerdalende of opgaande fijn,

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

§ 2. Overdracht onder de levenden

De vennoten zijn gehouden zich uit te spreken over de aanvaarding.

Die aanvaarding zal aangevraagd worden als volgt : de overdrager zal een aangetekend schrijven richten

aan de vennootschap vermeldende :

1. het aantal aandelen waarvan de overdracht wordt aangevraagd ;

2. de juiste aanduiding van de overdrager en de overnemer ;

3. indien het een overdracht ten bezwarende titel betreft, de prijs die voor de aandelen geboden wordt ;

4. de wens van door de andere vennoten als vennoot aanvaard te worden.

Binnen de acht dagen van de ontvangst van dit schrijven zullen de zaakvoerders onder aangetekende omslag er de inhoud van aan ieder van de vennoten kenbaar maken, met de vraag binnen de vijftien dagen, een schriftelijk bevestigend of ontkennend antwoord te laten geworden.

Bij gebrek zich uitgesproken te hebben binnen de vastgestelde termijn, worden zij geacht hun toestemming gegeven te hebben.

Binnen de acht dagen die volgen op het verstrijken van dit laatste tijdsverloop wordt de beslissing van de vennoten door de zaakvoerders betekend aan de overdrager.

Het niet aanvaarden van een overdracht onder levenden is niet vatbaar voor verhaal,

In geval van niet aanvaarding van een voorgestelde overdracht onder levenden kan de vennoot, die al of een deel van zijn aandelen wenste over te dragen, de afkoop daarvan vragen bij per post aangetekende brief die gericht wordt aan de zaakvoerders van de venncotschap en waarvan deze onmiddellijk een afschrift aangetekend toezenden aan de onderscheiden vennoten.

Voor de afkoop geldt dezelfde volgorde van voorkeur als voor de intekening bij kapitaalverhoging.

De prijs en de voorwaarden worden, behoudens andersluidende minnelijke schikking, vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elke partij benoemd wordt. Ingeval één der partijen in gebreke blijft haar deskundige te benoemen binnen de vijftien dagen van de ingebrekestelling door de andere partij, zal deze laatste de benoeming van een deskundige mogen vragen door eenvoudig verzoekschrift of dagvaarding, gericht aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap gevestigd is,

De deskundigen zullen rekening houden met alle elementen die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheid van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen beslist een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van een der partijen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel zal worden aangesteld. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De uitbetaling moet geschieden in ten hoogste vijf jaar bij jaarlijkse schijven van minstens één/vijfde van de totale som, mits een netto-intrest gelijk aan deze van de Europese Centrale Bank voor basisfinancieringen, verhoogd met anderhalve (1,5) procentpunt, waarbij de periode van vijf jaar begint te lopen vanaf de postdatum van het aangetekend schrijven van aanvraag tot afkoop.

Is de afkoop niet volledig geschied binnen de maand nadat de deskundigen de prijs en de voorwaarden volgens de hierboven uiteengezette procedure vastgesteld hebben, dan zijn de vennoten verplicht hun verzet op te heffen,

§ 3. Overgang bij overlijden

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot bij aangetekend schrijven, gericht aan de vennootschap, nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap vererfd is. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectieve erfrechten opgeven.

Binnen de acht dagen van de ontvangst van dit schrijven zullen de zaakvoerders onder aangetekende omslag er de inhoud van aan ieder van de vennoten kenbaar maken, met de vraag binnen de vijftien dagen zich schriftelijk uit te spreken over de aanvaarding.

Bij gebrek aan antwoord binnen de vastgestelde termijn, worden zij geacht hun toestemming gegeven te hebben.

Binnen de acht dagen die volgen op het verstrijken van dit laatste tijdsverloop wordt de beslissing van de vennoten door de zaakvoerders betekend aan de belanghebbenden.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden omdat zij de aanvaarding niet hebben bekomen, hebben recht op de waarde van de aandelen die wegens overlijden zijn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

overgegaan. Te dien einde mogen zij de afkoop daarvan vragen bij per post aangetekende brief die gericht wordt aan de zaakvoerders van de vennootschap en waarvan deze onmiddellijk een afschrift aangetekend toezenden aan de onderscheiden vennoten.

Voor de afkoop geldt dezelfde volgorde van voorkeur als voor de intekening bij kapitaalverhoging.

De prijs en de voorwaarden worden, behoudens andersluidende minnelijke schikking, vastgesteld zoals voorzien onder § 2. in geval van overdracht onder levenden.

De uitbetaling moet geschieden in ten hoogste vijf jaar bij jaarlijkse schijven van minstens één/vijfde van de totale som, mits een netto-intrest gelijk aan deze van de Europese Centrale Bank voor basisfinancieringen, verhoogd met anderhalve (1,5) procentpunt, waarbij de periode van vijf jaar begint te lopen vanaf de postdatum van het aangetekend schrijven van aanvraag tot afkoop.

Is de afkoop niet volledig geschied binnen de maand nadat de deskundigen de prijs en de voorwaarden volgens de hierboven uiteengezette procedure vastgesteld hebben, dan zullen de erfgenamen en legatarissen de ontbinding van de vennootschap kunnen eisen."

-Schrapping van de 2de zin van de lste alinea van artikel 9 (m.b.t. het (or)bezoldigd mandaat van de zaakvoerder).

-Toevoegen van "aandeelhouders" in de 2de alinea van artikel 9.

-Schrapping van de laatste 2 zinnen onder punt A. van artikel 9.

-In de late alinea van artikel 11 toevoegen dat de jaarlijkse algemene vergadering ook kan gehouden worden op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping en voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele-of videoconferentie.

-Wijziging van alinea 5 van artikel 11 in die zin dat de vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder.

-Schrapping in de laatste alinea van artikel 11 van de bepaling: "onthouding wordt als negatieve stem beschouwd,"

-Wijziging van alinea 3 van artikel 12 in die zin dat schriftelijk stemmen niet is toegelaten.

-in alinea 2 van artikel 13 "het college van zaakvoerders" schrappen.

-Invoeging van een nieuw artikel, onmiddellijk na artikel 13, luidend ais volgt:

"Behalve wanneer de beslissingen van de algemene vergadering op authentieke wijze moeten vastgesteld

zijn, worden de afschriften of uittreksels van de notulen van de algemene vergadering aan derde personen af te

leveren, ondertekend door één zaakvoerder."

-Schrapping van artikel 14.

-In artikel 15 "het toezicht" vervangen door "de controle".

-In artikel 17 vóór "vijf ten honderd" het woord "minstens" toevoegen.

-In artikel 17 na de zinsnede "is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het

gestorte kapitaal" volgende bewoording toegevoegd: "of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal".

-Wijziging van artikel 19 zodat dit voortaan luidt als volgt:

"§1. De vennootschap kan worden ontbonden bij wijze van een besluit van een algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bij gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van reohtswege als vereffenaars beschouwd (indien er meerdere vereffenaars zijn handelen ze als college).

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien bij wet.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

§2, In afwijking van voorgaande paragraaf kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe."

-Schrappen in artikel 24 van de zinsnede "behalve voor welbepaalde doeleinden".

-Invoeging van een nieuw artikel, vôór artikel 26, luidend als volgt:

"Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of de zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behOuden

aan het

Belgisch

StaatsbEad

zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking,"

ELFDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van de gecoördineerde statuten, onder meer bij middel van een hernummering van de artikelen, en keurt deze goed.

TWAALFDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist tot zaakvoerder te benoemen vanaf heden, Mevrouw Nicole Josephine Cyriel Rubbens, rijksregistemummer 550528-344.06, wonende te 9200 Dendermonde, Martelarenlaan 3, hier aanwezig en verklarende te aanvaarden.

De Heer Hans De Brandt, de Heer Piet de Brandt en

Mevrouw Elke De Brandt verklaren hun ontslag te geven als zaakvoerder te rekenen vanaf heden, hetgeen door de algemene vergadering wordt aanvaard, Kwijting voor hun bestuur zal verleend worden op de volgende jaarvergadering,

INPANDGEVING VAN DE HANDELSZAAK

De verschijners verklaren dat de handelszaak van de partieel gesplitste NV "N.V, DE BRANDT' vrij is van elke inpandgeving.

WOONSTKEUZE

Ten uitvoer deze wordt er keus van woonst gedaan ter studie van de ondergetekende notaris.

FISCALE VERKLARINGEN

De verschijners verklaren dat de bij deze akte gedane inbreng in de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT ten gevolge van partiële splitsing geschiedt onder het voordeel van de artikelen honderd zeventien en honderd twintig van het Wetboek van registratierechten, van artikel tweehonderd en elf van het Wetboek van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en van artikel elf van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Met betrekking tot de levering van diensten is de vrijstelling voorzien bij de derde paragraaf van artikel achttien van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde van toepassing.

VASTSTELLING VERWEZENLIJKING PARTIËLE SPLITSING

De verschijners stellen vast dat de opschortende voorwaarde in verband met de besluiten tot partiële splitsing, zoals geformuleerd door de buitengewone algemene vergadering van de NV "DE BRANDT', gehouden voorafgaandelijk dezer, werd gerealiseerd en dat de partiële splitsing bijgevolg werd verwezenlijkt.

WETTIGHEIDSVERKLARING

De ondergetekende notaris heeft vastgesteld dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne als externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 737 van het Wetboek van vennootschappen.

SLOTBEPALING

De verschijners erkennen dat de notaris hen gewezen heeft op de bijzondere verplichtingen aan de notaris opgelegd door artikel 9 § 1 alinea's 2 en 3 van de Organieke Wet Notariaat en heeft uitgelegd dat, wanneer een notaris manifest tegenstrijdige belangen of de aanwezigheid van duidelijk onevenwichtige bedingen vaststelt, hij hierop de aandacht moet vestigen van de partijen en hen moet meedelen dat elke partij de vrije keuze heeft om een andere notaris aan te wijzen of zich te laten bijstaan door een raadsman.

De notaris moet tevens elke partij volledig inlichten over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij zij betrokken is en hij moet aan alle partijen op onpartijdige wijze raad verstrekken.

De verschijners hebben hierop verklaard dat zich hier volgens hen' geen manifeste tegenstrijdigheid van belangen voordoet en dat zij alle bedingen opgenomen in onderhavige akte voor evenwichtig houden en deze aanvaarden.

De verschijners bevestigen tevens dat de notaris hen naar behoren heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit onderhavige akte en hen op een onpartijdige wijze raad heeft verstrekt.

BEVESTIGING IDENTITEIT

De notaris bevestigt dat de identiteit van de verschijners hem werd aangetoond aan de hand van de hogervermelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen,

RECHT OP GESCHRIFTEN

Het recht op geschriften bedraagt vijfennegentig euro (95,00 EUR) op aangifte van ondergetekende notaris. De agenda afgehandeld zijnde, wordt de vergadering geheven om elf uur dertig.

WAARVAN PROCES-VERBAAL

Opgemaakt plaats en datum als ten hoofde gemeld,

Na gedane voorlezing hebben de verschijners getekend met Ons, notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/12/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

,S =1 in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0844.785.668

Benaming

(voluit) : DE BRANDT EQUIPMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Ursmarusstraat 23 - 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Partiële splitsing door overneming

Er blijkt uit het voorstel tot partiële splitsing opgemaakt op datum van 3 december 2012 overeenkomstig

artikelen 677 en 728 van het Wetboek van vennootschappen onder meer hetgeen volgt :

Bij de splitsing betrokken vennootschappen:

1. de naamloze vennootschap N.V, DE BRANDT, met zetel te 9200 Dendermonde, Sint-Ursmarusstraat 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0412.870.996 (partieel te splitsen vennootschap),

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE BRANDT EQUIPMENT, met zetel te 9200 Dendermonde, Sint-Ursmarusstraat 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0844.785.668 (verkrijgende vennootschap)

- Ruilverhouding:

De NV "N.V. DE BRANDT" bezit achtendertig (38) eigen aandelen van de in totaal duizend vijfhonderd (1.500) aandelen van deze vennootschap, Overeenkomstig artikel 740 van het Wetboek van vennootschappen zullen deze achtendertig (38) aandelen niet worden omgewisseld tegen nieuwe aandelen van de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT.

Aan de aandeelhouders van de NV "N.V. DE BRANDT", andere dan de NV "N.V. DE BRANDT" zelf, wordt, in vergoeding voor het verkrijgen van een gedeelte van het vermogen van de NV "N.V. DE BRANDT" door de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT, per aandeel van de NV "N.V. DE BRANDT", één (1) nieuw aandeel van de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT toegekend.

De wijze waarop de aandelen van de verkrijgende vennootschap worden uitgereikt:

De aandelen in de verkrijgende vennootschap zullen worden uitgereikt door inschrijving van deze aandelen in het register van aandelen van de verkrijgende vennootschap. Het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap dient hiervoor het nodige te doen binnen 4 weken na het verlijden van de notariële akte.

- Datum vanaf welke de aandelen recht geven te delen in de winst:

De naar aanleiding van de partiële splitsing door overneming aan de aandeelhouders van de NV "N.V. DE BRANDT" uitgereikte aandelen in de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT, geven recht te delen in de winst vanaf de eerste juli tweeduizend en twaalf.

- Datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap:

Vanaf de eerste juli tweeduizend en twaalf worden de handelingen van de NV "N.V. DE BRANDT" boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA DE BRANDT EQUIPMENT, in de mate dat deze handelingen betrekking hebben op het gedeelte van het vermogen van de NV "N.V, DE BRANDT" dat naar de voormelde verkrijgende BVBA DE BRANDT EQUIPMENT overgaat.

- De bezoldiging toegekend aan de commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant die belast is met het opstellen van het in artikel 731 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslag:

Er wordt voorgesteld om af te zien van dit verslag met instemming van alle aandeelhouders/vennoten en alle houders van andere effecten waaraan stemrecht is verbonden van alle vennootschappen die aan de splitsing deelnemen

- De rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap die bijzondere rechten hebben ais ook aan de houders van andere effecten dan aandelen:

In de partieel te splitsen vennootschap zijn er geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen.

leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen:

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 # DEC. 2412

DENDUkKONDE

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4e:^~

Voor-

behouden

aan het

eelgisch

Staatsblad



Er wordt geen bijzonder voordeel toegekend aan de bestuursorganen van de bij de pattiee splitsing betrokken vennootschappen.

Verdeling onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschap, alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd:

De uiteindelijke rechthebbenden in beide venn otsuh n zijn dezelfde personen,weUovwyar|n een licht afwijkende verhouding \n de ene ten opzichte van de andere vennootschap. De verhouding tussen de verschillende aandeelhouders in de partieel te splitsen vennootschap zal bijgevolg ongeveer dezelfde zijn als deze in de verkrijgende vennootschap.

Voor analytisch uittrekse van he .

Opgesteld te Dendernionde,op 3 december 2012.

Getekend:

De heer Dirk De Bran

Zaakvoerder





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd : voorste tot partiële splitsing



Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

10/04/2012
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111111111111111111

*12070611*

Vo

beho aan E3elg

Staat

n

Ui'iit-I-fIW l-- =cHT, :ANK

VAN KOOPHAOOFi.

2 8 T,AMT 2012

DEND%1-<5,ini\a-.)j= Griffie

Ondernemingsvr : Sy ~ 1'M .  " ó

Benaming (voluit) : DE BRANDT EQUIPMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Sint-Ursmarusstraat 23

9200 Dendermonde

Onderwerp akte : OPRICHTING

Ten jare tweeduizend en twaalf, op zevenentwintig maart.

Voor ons, Notaris Christiaan Van den Bossche,notaris te Buggenhout,notaris-plaatsvervanger van; Notaris Anne Vander Donckt te Dendermonde,daartoe benoemd bij beschikking van de rechtbank van eerste aanleg te Dendermonde de dato zes september; tweeduizend en elf en zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Notaris Anne Vander Donekt', neergelegd ter registratie

Zijn verschenen:

1, Mijnheer DE BRANDT Piet Herman Christine,geboren te Dendermonde op vijfentwintig januari

negentienhonderd twee en tachtig (rijksregisternummer 820125 241-59),

.i ongehuwd, wonende te 9200 Dendermonde, Martelarenlean 3.

li 2, Mijnheer DE BRANDT Hans Roger Magda,geboren te Dendermonde op één en dertig maart; negentienhonderd negen en zeventig, rijksregisternummer 790331-033.38,; ongehuwd,wonende te 9250 Waasmunster,Sportstraat 25.

3. Mevrouw DE BRANDT Elke Cyriel Hilda,geboren te Dendermonde op zeventien november, negentienhonderd zevenenzeventig,echtgenote van Mijnheer DE NAEYER;

il Frederik Paul Gabriel Jan Renaat Patrick,wonende te 9200 Dendermonde, voorheen Grembergen,Steenweg van Grembergen 33.

I;

ii Gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen, blijkens huwelijkscontract verleden voor

il Notaris Anne Vander Donckt te Dendermonde op zeventien mei tweeduizend en; twee, welk stelsel niet werd gewijzigd.

í Mijnheer Piet De Brandt en Mevrouw Elke De Brandt worden in deze akte vertegenwoordigd door hun broer Hans De Brandt,voornoemd, ingevolge een onderhandse volmacht van;

il 27 maart 2012,die hieraan gehecht zal blijven.

I;

;; Welke verschijners ons hebben verzocht authenticiteit te verlenen aan de statuten van de besloten

i. vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE BRANDT EQUIPMENT" die;

zij verklaren tussen hen op te richten. Zijn verschenene

I

(.OPRICHTING EN INBRENGEN

A. Verklaring van oprichting - financieel plan.

B. Plaatsing van het kapitaal en storting.

De oprichters verklaren dat het maatschappelijk kapitaal van volledig geplaatst is als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

achttienduizend negenhonderd euro:

mod 11,1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Inbreng in geld,

1.de Heer Piet De Brandt voornoemd verklaart inbreng te doen van zesduizend driehonderd euro, waarvoor hem drie en zestig (63) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde worden toegekend.

2.de Heer Hans De Brandt voornoemd verklaart inbreng te doen van zesduizend driehonderd euro, waarvoor hem drie en zestig (63) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde worden toegekend.

3.Mevrouw Elke De Brandt voornoemd verklaart inbreng te doen van zesduizend driehonderd euro, waarvoor haar drie en zestig (63) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde worden toegekend.

De comparanten verklaren dat zij de geldelijke

inbreng hebben volgestort ten belope van zesduizend driehonderd euro.

Dit bedrag werd vooraf aan de oprichting der

vennootschap gedeponeerd door storting op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij de KBC BANK Dendermonde-centrum.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Il. STATUTEN

De oprichters verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt: HOOFDSTUK L RECHTSVORM - NAAM - ZETEL -- DOEL- DUUR

ARTIKEL 1: RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "DE BRANDT EQUIPMENT".

ARTIKEL 2: ZETEL.

De zetel is gevestigd te 9200 Dendermonde, Sint-Ursmarusstraat 23.



ARTIKEL 3: DOEL.

De verhuur, huur en het in leasing geven, de fabricatie, aan- en verkoop, import en export, groot- en kleinhandel, het monteren en demonteren, herstellen en reviseren van kranen, liften, aannemersmateriaal, hijs- en heftoestellen, laad- en lostoestellen, weegtoestellen, vaartuigen en in het algemeen van alle apparaten, toestellen, machines, installaties, gereedschappen en werktuigen voor alle industriële en ambachtelijke activiteiten.

Alle financiële- en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen en met betrekking tot onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen en van onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande vennootschappen, beheren van eigen roerend en van onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of be-lieg- igingsad-vies doen ais bedoeld in de wetten en koninklijke be-sluiten op de f-nan-'ciële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

Het optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

Binnen dit kader mag de vennootschap overgaan tot het aankopen, verkopen, bouwen, verbouwen, uitrusten, opschikken, herstellen, valoriseren, huren, verhuren, onderverhuren of









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



in pand nemen, maar ook eventueel verkopen van alle roerende en onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

Elke dienstverlening op het gebied van management, het beheer en het bestuur van en alle adviesverlening aan Bedrijven, personen en vennootschappen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten. Dit alles dient gezien te worden in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, verhuren, huren of verhuren, in leasing nemen, vervaardigen, overdragen of ruilen, en aile financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze -- rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband hout met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

ARTIKEL 4: DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

HOOFDSTUK 11. KAPITAAL EN AANDELEN

ARTIKEL 5 : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap be-'draagt achttienduizend negenhonderd euro (18.900,00). Het is verdeeld in honderd negen en tachtig (189) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd zijn door aandelen met of zonder stemrecht. De aandelen zijn ondeelbaar.

HOOFDSTUK III, ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP

Afdeling 1: bestuur

ARTIKEL 9 : BESTUURSORGAAN,

Het bestuur der vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-bdhouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ mod 11.1.

"

belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de' rechtspersoon.

Bij ontstentenis van een statutair zaakvoerder wordt de zaakvoerder door de algemene vergadering benoemd bij meerderheid van stemmen hetzij voor onbepaalde duur, hetzij voor bepaalde duur.

ARTIKEL 10 : BESTUURSBEVOEGDHEDEN

A. INTERNE BESTUURSBEVOEGDHEDEN.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschap-pen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De statuten kunnen de bevoegdheid van de

zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet worden

tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

B. EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de aansprakelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht

Afdeling 2: algemene vergadering

ARTIKEL 11 : ALGEME-NE VERGADERINGEN-OPROEPING.

De jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op de vijftiende juni om achttien uur en in geval dat een wettelijke feestdag is, de eerst volgende werkdag op de maatschappelijke zetel.

HOOFDSTUK IV. BOEKJAAR - JAARREKENING - WINSTVERDELING

ARTIKEL 16: BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het daaropvolgende jaar.

HOOFDSTUK VI. BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

ARTIKEL 20

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasse-lijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid,

ARTIKEL 21: Overdracht van aandelen onder leven-den.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

ARTIKEL 22; Overlijden van de enige vennoot zonder overgang van de aandelen.

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gereohtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het wetboek van vennootschappen toegepast

ARIZEL2&:,_O.verlijd en_ vart.de..elvgei enaootme#.erfgerechtigden...

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bëhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

..' z mod 11.9

. ~



Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden,

Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in het wetboek van vennootschappen of in deze statuten niet van toepassing.

ARTIKEL 24: ALGEMENE VERGADERING.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

ARTIKEL 25: TEGENSTRIJDIG BELANG.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor een tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de verrichting doen onder de voorwaarden bepaald door artikel 261 van het Wetboek van vennootschappen.

Il (.OVERGANGSMAATREGELEN

Onmiddellijk hebben de vennoten zich verenigd en hebben zij éénparig volgende beslissingen genomen.

1.Eerste maatschappelijk boekjaar

Het eerste boekjaar vangt aan op de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft en eindigt op éénendertig december tweeduizend en dertien.

2.Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in

het jaar tweeduizend en veertien.

3.Benoeming van niet-statutaire zaakvoerders

De oprichters beslissen tot zaakvoerders te benoemen voor onbepaalde duur

-De Heer DE BRANDT Piet, voornoemd.

-De Heer DE BRANDT Hans, voornoemd,

-Mevrouw DE BRANDT Elke, voornoemd.

-De Heer DE BRANDT Dirk François, geboren te

Zele op achtentwintig juni negentienhonderdvijftig, [rijksregisternummer: 50.06.28-389.57], echtgenoot van Mevrouw RUBBENS Nicole Josephine Cyriel, wonende te 9200 Dendermonde, Martelarentaan 3.

Zij worden benoemd tot herroeping en kunnen rechtsgeldig de vennootschap verbinden zonder kwantitatieve beperking.

4.Commissaris

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen vermits zij er niet toe verplicht is.

De voorafgaande beslissingen zullen slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Volmacht

De vergadering beslist bij deze volmacht te geven aan de Heer Guido Michiels van de "BV ovv BVBA Vandelanotte Accountancy", Afdeling Dendermonde, Grootzand 166, 9200 Dendermonde,wonende te 9200 Dendermonde, Hagewijkpark, 2,

die dit aanvaarden, om in hun naam en voor hun rekening aile administratieve - , BTW - en belastingformaliteiten te verzorgen en tegenover de Belgische administratieve instanties zoals de Kruispuntbank van Ondernemingen, BTW, de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

bëhouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r mod 11.1

Te



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

belastingadministratie als gevolmachtigde op te treden wat betreft de handelingen m.b.t. de oprichtingsformaliteiten van de vennootschap.

Huidige volmacht wordt gegeven met recht van substitutie door een ander lid van "BV ovv BVBA Vandelanotte Accountancy", en is geldig tot uitdrukkelijke herroeping door de lastgever(s) of afstand door de lasthebbers....



WAARVAN AKTE.

Verleden te Dendermonde, datum ais ten hoofde vermeld.

En na gedane voorlezing aan partijen, hebben deze met ons, Notaris, genaamtekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Notaris Christiaan Van Den Bossche Dendermonde



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 07.07.2015 15293-0307-023

Coordonnées
DE BRANDT EQUIPMENT

Adresse
SINT-URSMARUSSTRAAT 23 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande