GEBROEDERS WILLEMS, AFGEKORT : GEBR. WILLEMS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : GEBROEDERS WILLEMS, AFGEKORT : GEBR. WILLEMS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 551.824.486

Publication

02/05/2014 : RUBRIEK OPRICHTING (NIEUWE RECHTSPERSOON, OPENING BIJKANTOOR, ENZ...)
behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

0 -Q

en 0 x 0

M 4304135*

Ondememingsnr : 0551824486

Benaming

(voluit) : Gebroeders Willems

(afgekort) : Gebr. Willems

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kallestraat 17

9991 Maldegem (Adegem)

België

Onderwerp akte : Oprichting

Neergelegd

Griffie

CM LO o CM O

co CO

■4—'

-I—'

_ç0

Uit de oprichtingsakte, opgemaakt te Maldegem (Adegem) op 28 april 2014 blijkt dat een vennootschap onder firma werd opgericht met de volgende gegevens:

1. Naam

De naam van de vennootschap luidt "GEBROEDERS WILLEMS", afgekort "GEBR. WILLEMS".

2. Rechtsvorm

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma.

3. Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9991 Maldegem (Adegem), Kallestraat 17.

4. Hoofdelijk aansprakelijke vennoten

- De heer Marc WILLEMS, geboren te Eeklo op 28/01/1970, uit de echt gescheiden, wonende te 9991 Maldegem (Adegem), Kallestraat 17.

- De heer Danny Paul WILLEMS, geboren te Eeklo op 19/03/1973, ongehuwd, wonende te 9991 Maldegem (Adegem), Ringbaan 5.

5. Maatschappelijk kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt duizend euro (□ 1.000,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op deze aandelen is ingeschreven door de oprichters, en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tôt nagemelde inbreng, en wel als volgt:

1. De heer Marc WILLEMS, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag vijfhonderd euro (500,00 D) in geld.

2. De heer Danny WILLEMS, voornoemd, schrijft in op vijftig (50) aandelen, dewelke hij volledig volstort door inbreng van een bedrag vijfhonderd euro (500,00 □) in geld.

6. Boekjaar - Jaarvergadering

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op 28 april 2014 en eindigt op 31 december 2015. De jaarvergadering vindt plaats op de laatste zaterdag van de maand juni om 11u.

7. Verdeling van de winst

De zuivere winst blijkt uit de boekhoudkundige documenten, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening


Voor¬

behouden

Luik B -vervolg

ModPDF 11.1

aan het

Belgisch

Staatsblad

D) 0 -Q

-I—«

en 0 X 0

CM LO o CM O

_Ç0

-i—«

CO CO

-I—'

-I—'

_ç0

Indien overgegaan wordt tôt winstverdeling zal deze onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van ieders deelname in het kapitaal van de vennootschap. De vergadering van de vennoten kan evenwel een tantième toekennen aan de zaakvoerder(s). De vennoten mogen echter bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst. De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden naar evenredigheid van eenieders deelname in het kapitaal van de vennootschap. Vennoten die slechts een inbreng van arbeid of diensten in de vennootschap gedaan hebben, zullen hun bijdrage in het verlies moeten betalen binnen de drie maanden na de vaststelling van dit verlies, en dit op straffe van het betalen van een interest gelijk aan de wettelijke interest na het verstrijken van deze termijn.

8. Verdeling van het na vereffening overblijvend saldo

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen. De verdeling door de vereffenaars van de activa onder de diverse schuldeisers zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

9. Bestuur - vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. Tôt zaakvoerder worden benoemd, voor de duur van de vennootschap: - de heer Marc WILLEMS, voornoemd; - de heer Danny WILLEMS, voornoemd.

De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Een zaakvoerder kan slechts worden ontslagen door een algemene vergadering volgens de statutaire aanwezigheids- en meerderheidsregels geldend voor statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tôt verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor alleen de vergadering van de vennoten bevoegd is.

Aldus zijn de zaakvoerders bevoegd om onder meer, zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen:

- aile verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, onder meer zo roerende als onroerende goederen in huur te nemen en te geven, te verwerven en te vervreemden, kortom aile goederen te verhandelen op aile mogelijke wijzen en aile diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan; - leningen aan te gaan en aile effecten- en geldtransacties te verrichten;

- het vermogen van de vennootschap geheel of gedeeltelijk in pand te geven of met hypotheek te bezwaren; - opheffing te verlenen van hypothécaire en andere inschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere acties die een vrije en onbezwaarde levering van goederen belemmeren;

- over de rechten van de vennootschap dadingen aan te gaan en minnelijke schikkingen te treffen; - in rechte op te treden namens de vennootschap;

- de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder die alleen optreedt. De zaakvoerders kunnen volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, alleen of gezamenlijk optredend, binnen de beperkingen van hun professionele bevoegdheid..

Marc WILLEMS zaakvoerder

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD: oprichtingsakte de dato 28/04/2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden:
Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
GEBROEDERS WILLEMS, AFGEKORT : GEBR. WILLEMS

Adresse
KALLESTRAAT 17 9991 ADEGEM

Code postal : 9991
Localité : Adegem
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande