ZEN SANGHA

Association sans but lucratif


Dénomination : ZEN SANGHA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 478.585.825

Publication

14/02/2012
ÿþ Moo2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voor- 1 IIi11111IIII N1WII

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





~, r En GE ~; ~-+ T,

1 e ~ ~: i~? t~~...,Lt..3'~

e 9 f E0. 2012

,, F. , 'Griffe

' .

~-~ .\T

Ondernemingsnr : 0478.585.825

Benaming

(voluit) : ZEN SANGHA VZW

(verkort)

Rechtsvoren : VZW

Zetel : ELYZEESE VELDEN I Ob - 9000 gent

Onderwerp akte :

A. Ontslag, kwijting en benoeming bestuurders

B. Wijziging statuten

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 1 november 2011

; A.

3.Ontslag Bestuurder-Voorzitter en Bestuurder-Secretaris:

De Algemene Vergadering neemt akte van het ontslag van Edel Maex als Voorzitter van de Raad van Bestuur en als bestuurder. Het ontslag werd per aangetekend schrijven d.d. 24 augustus 2011 gericht aan de Raad van Bestuur.De Algemene Vergadering d.d. 01.11.2011 neemt akte van het ontslag van Nico Cuypers als Secretaris van de Raad van Bestuur en als bestuurder. Het ontslag werd gegeven per gewoon schrijven van 05 september 2011.

4.Kwijting bestuurders (Voorzitter en Secretaris):

De Algemene Vergadering verleent op 01.11.2011 kwijting aan Edel Maex als bestuurder/Voorzitter voor zijn bestuursdaden over het afgelopen jaar tot 24 augustus 2011.De Algemene Vergadering verleent op 01.11.2011 kwijting aan Nico Cuypers als bestuurder/Secretaris voor zijn bestuursdaden over het afgelopen jaar tot 05 september 2011.Beide kwijtingen worden verfeend met eenparigheld van stemmen.

5.Benoeming nieuwe bestuurders (Voorzitter en Secretaris):

De Algemene Vergadering benoemt met eenparigheid van stemmen Gilbert Werelds en Jeroen Decock als nieuwe bestuurders en dit vanaf 01.11.2011. Gilbert Werelds is door de Raad van Bestuur voorgedragen als Voorzitter en Jeroen Decock als Secretaris van Zen Sangha VZW en zijn als dusdanig benoemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Artikel 14 van de gecoördineerde statuten werd bij eenparigheid van stemmen van de Algemene Vergadering d.d. 01.11.2011 gewijzigd als volgt:

Artikel 14

De Raad van Bestuur bepaalt de lidmaatschapsbijdrage voor de effectieve leden met een maximum van 300 EUR per lid per jaar. De Algemene Vergadering keurt de door de Raad van Bestuur bepaalde lidmaatschapsbijdrage van de effectieve leden goed. De Raad van Bestuur bepaalt tevens de lidmaatschapsbijdrage voor de toegetreden leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 15 van de gecoördineerde statuten werd bij beslissing van de Algemene Vergadering d.d. 01.11.2011 met een meerderheid van meer dan twee derden van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vervangen als volgt:

Artikel 15

De algemene vergadering komt minstens eenmaal per jaar samen binnen de zes maanden na het afsluiten van het boekjaar. Ze is bevoegd voor de wijziging van de statuten, de benoeming en afzetting van de bestuurders, de benoeming en afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun eventuele bezoldiging, de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen, de goedkeuring van de begroting en de rekeningen, de goedkeuring van de lidmaatschapsbijdrage van de effectieve leden,de ontbinding van de vereniging, de uitsluiting van leden, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk alsook alle gevallen waarin de statuten dat vereisen. Bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden telkens als de raad van bestuur dat nodig acht. Uitnodigingen voor alle algemene vergaderingen worden minstens twee weken op voorhand schriftelijk per gewone brief of per mail verstuurd en zijn vergezeld van een agenda.

(In dringende gevallen of toevallige moeilijkheden om een fysieke vergadering te realiseren mag de beraadslaging door telefoon of elektronische conferentie plaatsvinden.)

9000 Gent,

Lucie Poisson, bestuurder,

,_ f

Tegelijkertijd werden ook detnieuwe gecoordineerde statuten neergelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid., ..._..de... s r .... n........ e notaris,

ota s__. hetzij ., n.......p..e....

van de instrumenterende notaris, van de perso(o;n(eny

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ZEN SANGHA

Adresse
ELYZEESE VELDEN 10 B 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande