2412

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 2412
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.153.703

Publication

09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 30.07.2013 13395-0241-014
09/01/2012
ÿþ Mod 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111111111111111 Ai

*12005993*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 7 -12- 20t9

HASSELT

Gr frle

Onderneiníngsnr 3. -A S 3 ~~ 3

Benaming

(voluit) : 2412

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 3500 Hasselt, Sasstraat 4

Onderwerp akte : OPRICHTING EN BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël VAN DER LINDEN, te Hasselt op 23 december 2011, ter registratie aangeboden op het eerste kantoor te Hasselt, dat er door :

De naamloze vennootschap "GROEP LEËN", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Sasstraat 4, en met ondememingsnummer BTW BE 0430.983.965 RPR Hasselt.

De vennootschap werd opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid, onder de naam "LEENZET', ingevolge akte verleden voor meester Marc VAN DER LINDEN,: notaris te Hasselt, op 30 april 1987, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20. mei 1987, onder nummer 870520-22.

De vennootschap werd omgevormd in een naamloze vennootschap, onder de naam "GROEP LEEN",' ingevolge akte verleden voor meester Michaël VAN DER LINDEN, geassocieerd notaris te Hasselt, op 23 maart. 2007, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 april 2007, onder nummer, 07055565.

De vennootschap wordt hier, overeenkomstig artikel 20 van de statuten, vertegenwoordigd door de meerderheid van haar bestuurders, waarbij iedere categorie van bestuurders vertegenwoordigd is, als volgt:

-De heer LEËN Stijn, wonende te 3500 Hasselt, Zuivelmarkt 48 bus 6, bestuurder categorie A;

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SLC", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Zuivelmarkt 48 bus 6, en met ondernemingsnummer 0898.366.983 RPR Hasselt, hier; vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer LEEN Stijn voornoemd, bestuurder categorie A;

-Mevrouw LEËN Liesbet, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Witte Barier 10, bestuurder categorie B;

-De heer LEËN Jeroen, wonende te 3520 Zonhoven, Nieuwstraat 36A, bestuurder categorie B;

allen benoemd in hun hoedanigheid van bestuurder categorie A of B ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering de dato 23 maart 2007, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch' Staatsblad van 16 april 2007, onder nummer 07055565, met uitzondering van de besloten vennootschap met. beperkte aansprakelijkheid "SLC", die benoemd werd ingevolge beslissing van de algemene vergadering de dato 4 mei 2009, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 17 september 2009, onder nummer: , 09131436.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "2412", met' zetel te 3500 Hasselt, Sasstraat 4.

INBRENG:

De comparante verklaart een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten waarin zij een inbreng in geld doet van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Ingevolge deze inbreng bedraagt het geplaatst kapitaal van de vennootschap achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00); het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100) elk, die als vergoeding voor de inbreng worden toebedeeld aan de comparante.

De comparante verklaart dat de aandelen volstort zijn ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00).

ARTIKEL 1 : Naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "2412". ARTIKEL 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Sasstraat 4.

" De zetel kan zonder statutenwijziging door beslissing van de enige zaakvoerder of van alle zaakvoerders samen overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het nederlandstalig of tweetalig; taalgebied.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen bij he

BeIgisch Staatsblad, .

Op de laatste hiz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De enige zaakvoerder of alle zaakvoerders samen mogen bijhuizen, filialen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

ARTIKEL 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Grafische vormgeving, zetwerk van teksten, verwerken tot film van tekst en fotomateriaal, drukken en afwerken van teksten in zetwerk of film.

Drukkerij, boekbinderij, uitgeverij, groot- en kleinhandel in papierwaren en bureelbenodigdheden, boekhandel, schoolbenodigdheden, machines en materieel gebruikt in grafische vormgeving.

Verkoop en creatie van computerprogramma's.

De verwerving voor eigen rekening van participaties, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van om het even welke ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, industriële of andere vennootschappen.

De verwerving voor eigen rekening van eender welke titels, rechten of roerende waarden door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, intekening, plaatsing, waarborg, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen en ondernemingen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden; alsmede mag zij alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatíeondememingen.

In de meest ruime betekenis het voor eigen rekening deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken voor eigen rekening van om het even welke verrichting inzake portefeuille-, kapitaal- of

g:e vermogensbeheer.

Het financieren van aan- en verkooptransacties al dan niet op termijn, van alle roerende en onroerende

goederen, het verstrekken van leningen en kredieten, alsmede alle commerciële en financiële verhandelingen

e die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten.

Onderneming in onroerende goederen, welke ondermeer omvat

ó -de verwerving, de vervreemding, de inleasinggeving, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, het huren en verhuren, het doen bouwen en het verbouwen van onroerende egoederen, de procuratie;

-tussenhandelaar, de makelarij en/of handel in de onroerende goederen, dit in de meest ruime zin van het woord, met Inbegrip van onroerende leasing, met uitsluiting evenwel van handelingen welke vallen onder de

beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit de dato zes september sC

p negentienhonderd drieënnegentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep

van vastgoedmakelaar;

-het nemen en afstaan van optierechten terzake het kopen van onroerende goederen of

immobiliënvennootschappen alsmede de uitgifte van vastgoedcertificaten;

N -het ondernemen van alle afbraak-, grond- en bouwwerken en werken van burgerlijke genie en in het bijzonder het oprichten van gebouwen onder het statuut van de wet op de medeëigendom; het uitvoeren van

o expertises betreffende onroerende goederen.

ó Het verlenen aan de ondernemingen waarin zij deelneemt en aan derden, al dan niet bezoldigd, van alle bijstand, hetzij technisch, industrieel, commercieel of administratief, hetzij op het vlak van algemeen beheer of

et financieel. Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden. Zij kan ook functies van

bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

et

et Het voeren van het dagelijks management van vennootschappen, hieronder wordt onder meer vervat :

-organisatie en planning van het productieproces, de logistieke afhandeling en de qualiteitscontrole;

el -het bepalen van het aankoopbeleid, het verkoopbeleid, onderhandelen met leveranciers en klanten;

-het verbeteren en op punt stellen van de administratieve en financiële organisatie;

-op het gebied van beheer, management en marketing.

pq Consulting op het gebied van publiciteit, public-relations en diverse manifestaties; het verzorgen van public-relations activiteiten en het verzorgen en inrichten van manifestaties allerhande.

el Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, licenties, know-how en aanverwante immateriële duurzame vaste activa; alsmede de uitbating van een bureau voor nijverheidsstudies.

Het verhuren of huren, de aan- en verkoop van roerende goederen.

t Het adviseren, organiseren en bemiddelen in de aan- en verkoop, de invoer- en uitvoerhandel; het voeren van algemene tradingactiviteiten, met inbegrip van de groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening ais voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar produkten te vergemakkelijken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie,

opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

ARTIKEL 4 : Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan zij slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene

vergadering, beraadslagend volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

ARTIKEL 5 : Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is

vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van

één/honderdste (1/100) elk.

ARTIKEL 13 : Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

ARTIKEL 14 : Vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer

zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

ARTIKEL 18 : Toezicht

Het toezicht over het bestuur van de vennootschap wordt uitgeoefend door ieder vennoot individueel.

ARTIKEL 19 : Jaarvergadering, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni, om19.00 uur, in

de maatschappelijke zetel. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende

werkdag gehouden worden.

ARTIKEL 21 : Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

ARTIKEL 26

Voor alles wat niet opgenomen is in de statuten wordt verwezen naar de beschikkingen van het Wetboek

van Vennootschappen. Dientengevolge worden de beschikkingen van dit wetboek waarvan niet uitdrukkelijk zou

zijn afgeweken, geacht opgenomen te zijn in de huidige statuten van de vennootschap en worden de bedingen

die in tegenspraak zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, geacht niet geschreven te zijn.

OVERGANGSBEPALINGEN EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Overname verbintenissen vennootschap in oprichting:

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert 1 december 2011

worden thans door de vennootschap, onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de

rechtspersoonlijkheid ingevolge de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie

van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

De verbintenissen aangegaan tussen de oprichting en de neerlegging van het uittreksel dienen, eens de

vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op 31 december 2012.

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

Benoeming zaakvoerder:

De oprichter, vertegenwoordigd als gezegd, neemt, in afwachting van de neerlegging ter griffie van de

bevoegde rechtbank van een uittreksel uit de oprichtingsakte waardoor de vennootschap rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, volgend besluit:

Als niet-statutaire zaakvoerder wordt aangesteld, voor de duur van de vennootschap:

" de heer LEËN Stijn voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet;

" mevrouw LEËN Liesbet voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bijzondere volmacht:

Bijzondere volmacht wordt verleend aan CVBA "Dienstcentrale", gevestigd te 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 145, en/of hun aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank voor Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend notaris Michaël VAN DER LINDEN, Toekomststraat 56 te 3500 Hasselt.

TEGELIJK HIERBIJ NEERGELEGD.

Voor eensluidend afschrift, voor ontledend uittreksel.

Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi; van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 29.07.2015 15364-0284-015
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 30.08.2016 16565-0255-015

Coordonnées
2412

Adresse
SASSTRAAT 4 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande