A.L.G. GENK NOORD

NV


Dénomination : A.L.G. GENK NOORD
Forme juridique : NV
N° entreprise : 414.301.153

Publication

27/05/2014
ÿþsugo

Mod 2.1



Pir--r,;';FI ter grlifle der reehtbarlk v, . eel--.11.rinciel Antwerpen, afri, lôrryen

16 -05- 2014

ormitriffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- Ondernemingsnr : 0414201.153

Benaming

(voie : ALG Genk Noord

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Essenlaan 5/5, 3600 Genk

Onderwerp akte: Hernieuwing van de Bestuurdersmandaten

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 1 juni 2012 blijkt:

De algemene vergadering beslist unaniem het mandaat van de volgende bestuurders te vernieuwen met ingang op 11 mei 2012 voor een periode van 6 jaar:

Gruszkow Irena, Steenweg naar As 10, 3630 Maasmechelen

Lowie Jos, Steenweg naar As 18, 3630 Maasmechelen

De pas benoemde bestuurders kiezen als gedelegeerd bestuurder Gruszkow Irena en dit voor een periode van 6 jaar.

Tegelijk hiermee neergelegd: een origineel verslag van de bijzondere algemene vergadering van 1 juni 2012.

Gruszkow Irena

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.05.2014, NGL 23.06.2014 14208-0221-012
09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.05.2013, NGL 05.08.2013 13397-0317-013
30/01/2013
ÿþr

e y

Mod Word 11.1

~.4 £ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte

utImero

~

%neergelegd ter grittle der rechtbank v. koophandel te TONGEREN



1 6 -01- 2013





De Hoofdgriffier, Griffie

~.__.---~-~--





Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0414.301A53

Benaming

(voluit) : A.L.G. GENK NOORD

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3600 Genk - Essenlaan 5 bus 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een akte verleden voor Meester Tom COLSON, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COLSON&FAGARD, geassocieerde notarissen", met zetel te Maasmechelen, op 28 december 2012, geregistreerd te Maasmechelen op 04 januari 2013 Boek 5/288 blad 25 vak 10 vijf bladen en geen verzendingen: ontvangen vijfentwintig euro, blijkt dat voor de naamloze vennootschap "A.L.G.", BTW BE 0414.301.153, volgende beslissingen werden genomen:

Eerste beslissing:

Om de mogelijkheid te bieden aandelen te hebben die op naam of gedematerialiseerd zijn, beslist de Algemene Vergadering unaniem:

1)De tekst van artikel 13 te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder ondermeer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door de overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven. indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in náakte eigendom en vruchtgebruik dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het -register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of houder bij een erkende rekeninghouder of een vereffeningsinstelling. Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening c p rekening. Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen; wordt in het register van aandelen' op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

.De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal, volgens de opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling of bij de daar de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Aan de raad van bestuur wordt de bevoegdheid verleend om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de vroegere effecten aan toonder in effecten op naam of h gedematerialiseerde effecten en voor de omwisseling van gedematerialiseerde effecten in effecten op naam of omgekeerd en om omwisselingen praktisch te realiseren."

Na artikel 13 een nieuw artikel 13bis toe te voegen waarvan de tekst als volgt luidt:

"De aandeelhouders kunnen altijd en op hun kosten de omzetting vragen van aandelen aan toonder in aandelen op naam of in gedematerialiseerde aandelen, naargelang hun keuze.

Wensen zij een omzetting in gedematerialiseerde aandelen, geven zij aandelen aan toonder af aan de vereffeningsinstelling of een erkende rekeninghouder. Deze zorgt voor de boeking op een rekening op naam van de eigenaar of de houder. Na centralisatie bij de vereffeningsinstelling en overhandiging aan de vennootschap, worden de aandelen aan toonder vernietigd. Het aantal gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van de aandelen op naam vermeld.

Wensen zij een omzetting in aandelen op naam, geven zij hun aandelen aan toonder af aan de raad van bestuur of zijn aangestelde. Deze zal de aangeboden aandelen aan toonder binnen de vijf dagen inschrijven in het register van aandelen op naam en ze daarna vernietigen. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

Op de vervaldag van de omzetting van de aandelen aan toonder, zullen de aandelen aan toonder waarvoor geen omzetting in gedematerialiseerde aandelen of in aandelen op naam werd gevraagd, van rechtswege omgezet worden in aandelen op naam. Deze worden in het register ingeschreven onder de naam van de vennootschap en de rechten die verbonden zijn aan deze aandelen worden opgeschort. Deze inschrijving op naam van de vennootschap verleent haar niet de hoedanigheid van eigenaar. De aandeelhouders kunnen dan altijd en op hun kosten de inschrijving van hun aandelen vragen. Indien zij dit wensen geven zij hun (vervallen) aandelen aan toonder af aan de raad van bestuur of zijn aangestelde Deze zal de aangeboden aandelen aan toonder binnen de vijf dagen inschrijven in het register van aandelen op naam, het aantal aandelen dat ingeschreven stand op naam van de vennootschap met hetzelfde aantal verminderen en daarna de aandelen aan toonder vernietigen. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven,"

Tweede beslissing

De vergadering beslist om artikel 20 van de statuten aan te passen, door de bestaande tekst te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door het optreden van de afgevaardigde bestuurder.

Voor wat betreft de verkoop van onroerende goederen, wordt de handtekening van twee bestuurders gezamenlijk vereist."

De vergadering beslist om artikel 20 overeenkomstig deze beslissing aan te passen, zodat dit artikel nu luidt als volgt:

"ARTIKEL 20.  Externe vertegenwoordigingsmacht,

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door het optreden van de afgevaardigde bestuurder.

Voor wat betreft de verkoop van onroerende goederen, wordt de handtekening van twee bestuurders gezamenlijk vereist."

Derde beslissing "

Aanpassing van artikel 2 van de statuten overeenkomstig het (nieuwe) wetboek van Vennootschappen zodat dit artikel luidt als volgt:

"Artikel 2.  Zetel

De.maatschappelijke zetel is gevestigd te 3600 Genk, Essenlaan 5 bus 5.

De zetel kan zonder statutenwijziging in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige Brusselse Hoofdstedelijk Gewest worden verplaatst bij besluit van de raad van bestuur.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de raad van bestuur, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten." Vierde beslissing

De vergadering beslist om een nieuw artikel 15 bis in te lassen in de statuten dat luidt ais volgt:

"ARTIKEL 15 BIS  OVERDRACHT AANDELEN

A. OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER BEZWARENDE TITEL, KOSTELOZE TITEL EN WEGENS OVERLIJDEN

De overdracht van aandelen onder de [evenden ten bezwarende titel, ten kosteloze titel en wegens overlijden is aan geen enkele beperking onderworpen indien zij plaatsvindt ten voordele van:

1.Één of meerdere aandeelhouders;

2.Een dochtervennootschap van een vennootschap-aandeelhouder;

3.Elke rechtspersoon waarvan een vennootschap-aandeelhouder zelf een dochtervennootschap is (moedervennootschap);

4.Elke andere dochtervennootschap van de rechtspersoon bedoeld sub 3.

Onder "moeder- en dochtervennootschap" dient verstaan te worden voor de toepassing van dit artikel respectievelijk iedere vennootschap die een controle uitoefent over een andere vennootschap of iedere vennootschap ten opzichte waarvan een controle wordt uitgeoefend.

V

r. ÿ

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onder "controle vennootschap" dient verstaan te worden voor de toepassing van dit artikel de bevoegdheid, in rechte of in feite, om een beslissende invloed uit te oefenen op de aanstelling van de meerderheid van haar bestuurders of zaakvoerders of op de oriëntatie van haar beleid.

B.VOORKOOPRECHT

Aan de aandeelhouders wordt een voorkooprecht verleend betreffende de bestaande aandelen. Dit voorkooprecht zal als volgt uitgeoefend worden:

a) Wanneer aandeelhouders aandelen wensen te verkopen, of wanneer aandelen door overlijden van een aandeelhouder overgaan, zullen de aandeelhouders die wensen te verkopen of zullen de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden aandeelhouder deze aandelen bij voorkeur vooraf moeten aanbieden aan de andere aandeelhouders.

b) Deze andere aandeelhouders beschikken over een voorkooprecht betreffende deze aandelen in verhouding tot het aantal aandelen waarvan zij reeds eigenaar zijn en dit ten herleidbare titel en ten niet-herleidbare titel.

c) indien de bestaande aandeelhouders van hun voorkooprecht gebruik maken, zullen de aandelen worden overgenomen aan de prijs die zal worden vastgesteld in onderling overleg, dan wel door een in onderling overleg aangeduide schatter (zijnde een erkend accountant of revisor). Bij gebrek aan overeenstemming omtrent de aan te duiden schatter zal dit gebeuren door een door de Rechtbank van Eerste Aanleg te Tongeren aangeduide schatter, op verzoek van de meest gerede partij.

d) Voor de betaling van de overnameprijs zal uitstel verleend worden tot twee jaar. Over de niet-betaalde overnameprijs zal evenwel intrest betaald worden aan de rentevoet van de Nationale Bank van België voor voorschotten in rekening-courant op overheidsfondsen verhoogd met drie ten honderd.

e) Indien de bestaande aandeelhouders van hun voorkooprecht geen gebruik maken zullen de aandeelhouders die wensen te verkopen dit vrij kunnen doen en zullen de erfgenamen en rechthebbende van overleden aandeelhouders rechtsgeldig aandeelhouder worden.

f) Aandeelhouders die wensen te verkopen of erfgenamen en rechthebbenden van overleden aandeelhouders dienen de aandelen die zij wensen te verkopen of die afhangen van de nalatenschap van de overleden aandeelhouder, aan te bieden aan de andere aandeelhouders bij middel van een aangetekend schrijven, te versturen ingeval van overlijden binnen de drie maanden na dit overlijden.

Deze andere aandeelhouders zullen alsdan, vanaf ontvangst van voormeld aangetekend schrijven, over een periode van drie maanden beschikken om zich te beraden en te beslissen, eveneens bij aangetekend schrijven kenbaar te maken, of zij de aandelen overnemen.

Indien bepaalde aandeelhouders niet overnemen zullen de verkopende aandeelhouders of de erfgenamen of rechthebbende van overleden aandeelhouders de niet -opgenomen aandelen opnieuw moeten aanbieden aan de aandeelhouders die van het voorkooprecht gebruik te maken.

De aandeelhouder die zijn aandelen wenst te verkopen en deze aan de andere aandeelhouders aanbood in voorkoop, zal evenwel zijn aanbod kunnen intrekken indien niet al de aangeboden aandelen door de andere aandeelhouders overgenomen worden. Evenzo zullen na overlijden van een aandeelhouder al de van zijn nalatenschap afhangende aandelen door de andere aandeelhouders moeten overgenomen worden, willen zij voorkomen dat de erfgenamen of rechthebbenden rechtsgeldig aandeelhouder zouden worden.

De Raad van bestuur zal van al deze verrichtingen op de hoogte gehouden worden met het oog op de regularisatie in het aandeelhoudersregister.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, ,dan kan dit vruchtgebruik worden overgedragen onder de voorwaarden hoger vermeld.

Vijfde beslissing

' De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten= om de gecoördineerde tekst van de

statuten van de vennootschap op testellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffe van de bevoegde

rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zesde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan . de raad van bestuùr om de voorgaande

beslissingen uit te voeren en aan ondergetekende notaris om de statuten te coordineren.

VOOR EENSLUIDEND BEKNOPT UITTREKSEL,

Notaris TOM COLSON

Tegelijkertijd hierbij neergelegd : expeditie van de akte en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/06/2012 : TG044733
15/02/2012 : TG044733
23/08/2011 : TG044733
27/08/2010 : TG044733
10/07/2009 : TG044733
04/09/2008 : TG044733
20/11/2007 : TG044733
06/09/2007 : TG044733
01/09/2006 : TG044733
28/09/2005 : TG044733
18/08/2004 : TG044733
06/02/2004 : TG044733
21/05/2003 : TG044733
14/11/2002 : TG044733
11/07/2000 : TG044733
26/08/1999 : TG044733
01/01/1988 : TG44733
01/01/1986 : TG44733

Coordonnées
A.L.G. GENK NOORD

Adresse
ESSENLAAN 5, BUS 5 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande