AC DECO BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AC DECO BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 562.752.131

Publication

22/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

17-09-2014

Griffie

*14308304*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0562752131

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

AC DECO BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

~~Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Filip DEBUCQUOY te Kinrooi op 15 september 2014 dat:

I. De Heer van der LINDEN Arie, geboren te Maaseik op eenendertig mei negentienhonderd vijfenzeventig (rijksregisternummer 75.05.31 049-49), wonende te 3640 Kinrooi (Molenbeersel) Hezerstraat 16.

II. Mevrouw van der LINDEN Carla, geboren te Maaseik op vierentwintig november negentienhonderd eenenzeventig (rijksregisternummer 71.11.24 048-24), wonende te 3640 Kinrooi (Molenbeersel), Doorslagstraat 13.

III. De Heer van der LINDEN Adrianus, geboren te Alblasserdam (Neder-land) op zeven oktober negentienhonderd negenenveertig (rijksregisternummer 49.10. 07 241-66), en zijn echtgenote, Mevrouw TRUIJEN Wilhelmina Maria, geboren te Maaseik op veertien maart negentienhonderd drieënvijftig (rijksregisternummer 53.03.14 220-09), samenwonende te 3640 Kinrooi (Molenbeersel), Doorslagstraat 7.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming AC DECO BELGIUM.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3640 Kinrooi, Doorslagstraat 7.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en voor gemeenschappelijke rekening: I. Kleinhandel in artikelen voor verlichting, woninginrichting, decoratieartikelen en geschenkartikelen; detailhandel in meubelen, verlichtingsbenodigdheden en andere huishoudelijke artikelen in gespecialiseerde winkels; detailhandel in glas-, porselein- en aardewerk en in niet-elektrische huishoudelijke artikelen in gespecialiseerde winkels; gespecialiseerde detailhandel in geschenken met betrekking tot de woninginrichting; detailhandel in verlichtingsartikelen; detailhandel in meubels; kleinhandel in artikelen van hout, kurk of vlechtwerk; kleinhandel in huishoudelijke artikelen, niet eerder genoemd; kleinhandel in huishoudtextiel zoals lakens, dekens, tafelkleden, handdoeken, enzovoort;

kleinhandel in tapijten en vloermatten; kleinhandel in behang; detailhandel in overgordijnen; groothandel in porselein en glaswerk; groothandel in vaat- en glaswerk; groothandel in huismeubilair, tapijten en verlichtingsapparatuur; groothandel in andere consumentenartikelen, niet eerder genoemd; groothandel in houtwaren, vlechtwerk en kurkwaren; II. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met be-trekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uit-baten van onroerende goederen; de aan en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van

Onderwerp akte :

Doorslagstraat (Mol) 7 3640 Kinrooi

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen; III. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke aard ook, van Belgische of buitenlandse,

bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen; IV. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handelsfinanciële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen; V. Het opnemen van bestuursmandaten in, en het optreden als adviseur bij alle mogelijke ondernemingen en vennootschappen en verder alle verrichtingen die behoren tot de activiteit van een zogenaamde houdstermaatschappij en dit alles in binnen- en buitenland; IV. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa. Het onderzoek, de ontwik-keling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen; VII. De vennootschap mag daarbij in België of in het buitenland alle onroerende en roerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt dertigduizend euro (30.000 ¬ ). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven, voor de prijs van driehonderd euro (300 ¬ ) per stuk: 1) door voornoemde Heer van der Linden Adrianus ten belope van vijf (5) aandelen, hetzij in totaal voor duizendvijfhonderd euro (1.500 ¬ ). Deze inbreng wordt bij de oprichting volledig volstort; 2) door voornoemde Mevrouw Truijen Wilhelmina ten belope van vijf (5) aandelen, hetzij in totaal voor duizendvijfhonderd euro (1.500 ¬ ). Deze inbreng wordt bij de oprichting volledig volstort; 3) door voornoemde Mevrouw van der Linden Carla ten belope van vijfenveertig (45) aandelen, hetzij in totaal voor dertienduizend vijfhonderd euro (13.500 ¬ ). Deze inbreng wordt bij de oprichting volledig volstort; 4) door voornoemde Heer van der Linden Arie ten belope van vijfenveertig (45) aandelen, hetzij in totaal voor dertienduizend vijfhonderd euro (13.500 ¬ ). Deze inbreng wordt bij de oprichting volledig volstort. Totaal: honderd (100) aandelen. De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennoot-schappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE70 0017 3694 2725 bij BNP Paribas Fortis Bank, agentschap Kinrooi, zoals blijkt uit een door deze financiële instelling op vijftien september tweeduizendveertien afgeleverd bankattest, dat aan deze akte wordt gehecht. De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig volgestort is. De vennootschap beschikt dus vanaf heden over een bedrag van dertigduizend euro (30.000 ¬ ).

Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur (20.00uur). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmacht-dragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoor-diger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de be-noeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur die door hen wordt vastgesteld.

Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten ti-tel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. In-dien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari (01/01) en eindigt op eenendertig december (31/12) van elk jaar. Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de be-stemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffe-naars gezamenlijk op. Ingeval de vereffenaar een rechts-persoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit wor-den aangewezen. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is o-vergegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene ver-gadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homolo-gatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend. De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkom-stig artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens de beperkingen opgelegd door de algemene vergadering. De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen. De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden en zal afgesloten worden op eenendertig december tweeduizendvijftien (31/12/2015).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni van het jaar tweeduizendzestien, om twintig uur (20.00uur).

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerders

Werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur: 1/ voornoemde Mevrouw van der Linden Carla en 2/ voornoemde Heer van der Linden Arie. Het mandaat van voornoemde zaakvoerders is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht K.B.O.

De oprichters geven volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MONNENS EN PARTNERS, met zetel te 3680 Maaseik, Weertersteenweg 158, ingeschreven in het rechtsper-sonenregister te Tongeren onder nummer 0464.859.533, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige en noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Filip Debucquoy

Breeërsteenweg 313/1

3640 Kinrooi

(Werd tegelijk neergelegd: een uitgifte van de oprichtingsakte bevattende het bankattest betreffende de inbreng in geld).

Coordonnées
AC DECO BELGIUM

Adresse
DOORSLAGSTRAAT 7 3640 KINROOI

Code postal : 3640
Localité : KINROOI
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande