ALMOTIMA ADVIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALMOTIMA ADVIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 441.011.686

Publication

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 13.08.2013 13432-0409-016
23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 17.08.2012 12422-0452-013
30/07/2012
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.9

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

*saisa1i*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

i9-07-2012

HASSELT

unttte

Ondernemingsnr : 0441.011,686

Benaming (voluit) : Aimotima Advies B.V.B.A.

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industrieweg 102

3980 Tessenderlo

Onderwerp akte :Fusie

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van 6 juli 2012, gehouden voor notaris; ,, Peter Timmermans te Antwerpen, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1/ Na kennisneming van het fusievoorstel de dato 4 mei 2012, opgesteld door het bestuursorgaan;; overeenkomstig artikel 693 van het wetboek van vennootschappen, en neergelegd ter griffie van de,; rechtbank van koophandel te Hasselt op 9 mei daarna, en na uitdrukkelijke instemming met de;; beslissing van het bestuursorgaan om te verzaken aan het bijzonder verslag van het bestuursorgaan; en om een controleverslag door een revisor of externe accountant betreffende het fusievoorstel te; laten opstellen, bij toepassing van artikel 694, laatste lid en artikel 695, laatste lid van het Wetboek;; van vennootschappen, en met het voorstel van het bestuursorgaan om af te zien van mededeling;, van de inlichtingen waarvan sprake in artikel 696, eerste lid, in toepassing van artikel 696, tweede van het Wetboek van vennootschappen, goedkeuring van het voormelde fusievoorstel, en besluit tot fusie door overneming van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen niets;; uitgezonderd noch voorbehouden van de besloten vennootschap met beperkte aartsprakelijkhetd;, `ALMOTIMA', met zetel te 3980 Tessenderlo, Industrieweg 102, RPR Hasselt 0867.756.951, waarbij;; aile handelingen door deze verricht sedert één januari tweeduizend en twaalf, vanuit;: i; boekhoudkundig en fiscaal standpunt zullen worden beschouwd als uitgevoerd voor rekening van de; overnemende vennootschap; kennisneming van het bijzonder verslag van de zaakvoerder en het;; controleverslag van de daartoe aangestelde revisor, de CVBA `PKF Bedrijfsrevisoren';; vertegenwoordigd door de heer Danny De Jonge, bedrijfsrevisor, betreffende de inbreng in natura im uitvoering van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, waarvan de besluiten luiden als;;

volgt: ;; "De inbreng in natura bij kapitaalverhoging in het kader van een fusie door ovememing bestaat in de inbreng door de BVBA Almotima in de BVBA Almotima Advies van haar,; geheel vermogen zoals in ons verslag gedetailleerd beschreven.

ts De waardering van de inbreng in natura is gebaseerd op de netto actiefwaarde van de activa en passiva van BVBA Almotima per 31 december 2011, zoals die in de betreffende jaarrekening op die datum is opgenomen. De zaakvoerder van BVBA Almotima verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte activa en passiva evenals voor de.; bepaling van het aantal aandelen die als tegenprestatie voor de inbreng uitgegeven worden. In overeenstemming met artikel 81 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 zullen deii ingebrachte activa en passiva worden geboekt tegen boekwaarde zoals deze door BVBA; Almotima op de datum van de overdracht geboekt werden. De netto-boekwaarde van del ingebrachte activa en passiva is negatief en zal dus EUR 128.636,98 bedragen. De; kapitaalverhoging zal EUR 18,600,00 bedragen.

Op basis van het fusievoorstel zullen de aandelen, die Almotima Advies BVBA zal uitgeven; als tegenprestatie voor de inbreng van de activa en passiva, aan de aandeelhouders van;; BVBA Almotima worden toegekend in verhouding tot hun aandelenbezit in BVBA Almotima.; Elke aandeelhouder van BVBA Almotima zal verhoudingsgewijs een aantal aandelen;; Almotima Advies BVBA ontvangen dat gelijk is aan het aantal aandelen die hij op de datum?; van de fusie door overneming in BVBA Almotima heeft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op basis van de resultaten van onze controleprocedures die we hebben toegepast voor de beoogde verrichting, zoals in dit verslag beschreven, is ons oordeel als volgt:

1, de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura, waarbij het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk blijft voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen evenals voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen die als tegenprestatie voor de inbreng zullen worden uitgereikt;

2, de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid en is van die aard dat ze voorziet in de behoefte aan informatie;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethoden zijn verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leiden tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng werd conventioneel tussen partijen overeengekomen. Gelet op het feit dat de aandeelhouder van beide vennootschappen dezelfde rechtspersoon is, stelt er zich geen probleem.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 100 aandelen van de vennootschap Almotima Advies BVBA, zonder vermelding van nominale waarde. Deze nieuwe aandelen zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst vanaf 1 januari 2012.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion' is.';

vaststelling van de kapitaalverhoging ingevolge de fusie, te weten een verhoging met achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), zodat het kapitaal gebracht wordt van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) op zevenendertigduizend honderd tweeënnegentig euro één cent (37192,01 EUR), mits uitgifte van honderd (100) aandelen van de overnemende vennootschap, toekomende aan de enige vennoot van de overgenomen vennootschap, en welke nieuwe aandelen zullen delen in het resultaat van de overnemende vennootschap met ingang van één januari tweeduizend en twaalf, en dezelfde rechten en voordelen zullen hebben als de bestaande aandelen; vaststelling van de ten gevolge van voormeld besluit tot fusie gewijzigde statuten van de overnemende vennootschap, overeenkomstig artikel 701 van het wetboek van vennootschappen, houdende aanpassing van artikel 5 der statuten ingevolge voormelde kapitaalverhoging; vaststelling van de verwezenlijking van de fusie en de ontbinding van de overgenomen vennootschap 'ALMOTIMA`.

2/ Vaststelling van het ontslag van de zaakvoerder van de ontbonden vennootschap, de heer VOLCKAERTS Michel, wonende te 2490 Balen, Esdoornstraat 60, en beslissing dat de goedkeuring door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de eerstvolgende jaarrekening van de overnemende vennootschap die zal worden opgemaakt na de onderhavige fusie, zal gelden als kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende de periode van één januari tweeduizend en twaalf tot op 6-7-2012, datum van de verwezenlijking van de fusie.

31 Aanpassing van artikel 2 der statuten aan de door de zaakvoerder genomen beslissing tot verplaatsing ervan naar het huidige adres.

4/ Schrapping van de rechtsvorm, met name het letterwoord 'B.V.B.A,' in de naam van de vennootschap, zodat de naam voortaan luidt "Almotima Advies".

5/ Actualisering van artikels 9, 10 en 11 der statuten om deze in overeenstemming te brengen met de gewijzigde terminologie en bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

6/ Machtiging van ondergetekende notaris om de formaliteiten van openbaarmaking te vervullen. Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld: Accountantskantoor Werner Soons BVBA, te 2800 Mechelen, Battelsesteenweg 455 A2, en haar aangestelden, aan wie de macht wordt gegeven om alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister en bij de BTW-administratie.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Peter Timmermans

Samen hiermee neergelegd: uitgifte akte  bijzonder verslag zaakvoerder en controleverslag revisor inzake de inbreng in natura  coördinatie statuten.

al ' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/05/2012
ÿþ Mad 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lu I IUIIIIllfl III 11111 lI

*12092637*

IR

~

t bel

ai BE

Sta

w.ex-+s" rer,nsti( +orl lUX)PHANi)EL

0 9 -05- 2012

HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0441.011.686

Benaming

{voluit} : ALMOTIMA ADVIES

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industrieweg 102, 3980 TESSENDERLO

Onderwerp akte : Gemeenschappelijk fusievoorstel

Gemeenschappelijk fusievoorstel opgesteld in het kader van de verrichting van fusie door overneming vang de vennootschap Almotima BVBA door de vennootschap Almotima Advies BVBA overeenkomstig artikel 671' juncto artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen:

ALMOTIMA ADVIES ALMOTIMA

BESLOTEN VENNOOTSCHAP BESLOTEN VENNOOTSCHAP

MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID MET BEPERKTE ANSPRAKELIJKHEID

INDUSTRIEWEG 102 INDUSTRIEWEG 102

3980 TESSENDERLO 3980 TESSENDERLO

RECHTSPERSONENREGISTER: HASSELT RECHTSPERSONENREGISTER: HASSELT

BTW nummer: BE 0441,011.686 BTW nummer : BE 0867.756.951 "

VOORSTEL TOT FUSIE DOOR OVERNEMING

Overeenkomstig

Artikel 671 juncto 693 van het Wetboek van Vennootschappen

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 671 juncto 693 van het Wetboek van Vennootschappen is door= de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Almotima Advies , hierna verder. ook 'ALMOAD' genoemd, en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Almotima, hierna verder ook 'ALMO' genoemd, in gemeen overleg, het voorstel tot een fusie door overneming,' hierna verder 'Voorstel tot fusie door overneming', opgesteld, waarvan de tekst hierna volgt.

Onderhavig 'Voorstel tot fusie door overneming' wordt neergelegd met het oog op de overname bij wege van fusie van het gehele vermogen van 'ALMO' door' ALMOAD'.

I. inleiding

'ALMOAD' werd op 18 juni 1990 opgericht met als doel het verhuren en verkopen van grondboormachines:

met slag-en trekinrichting en andere machines die daarmede verband houden.

Het uitvoeren van grondboringen op seismografisch, milieutechnisch en grondmechanisch gebied.

Het adviseren van bedrijven, instellingen en particulieren op seismografisch en milieutechnisch gebied, in'

het bijzonder grondboringen, in België en in het buitenland.

'ALMO' werd op 29 september 2004 opgericht met een gelijkaardige doelstelling.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De voorgestelde verrichting kadert in een operatie die het centraliseren van de activiteiten tot doel heeft, ' waardoor de ondernemingsstructuur transparanter wordt

II.Vennootschapppen betrokken bij de fusie door overneming

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

\

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

A.De vennootschap die de overname zal doen

De vennootschap die de overname zal doen is Almotima Advies (ALMOAD) met maatschappelijke zetel te

3980 Tessenderlo, Industrieweg 102.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Willy Schoesetters te Antwerpen op 18 juni

1990, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 juli 1990.

Statutenwijziging mbt uitbreiding doel voor notaris Schoesetters op 26 juni 1992, bekendgemaakt in de

Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 juli 1992.

Statutenwijziging mbt uitbreiding doel voor notaris Jean Roggen te Tessenderlo op 27 april 1994,

bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 mei 1994.

Statutenwijziging mbt uitbreiding doel voor notaris Jan Anthonis te Antwerpen op 29 september 2004,

bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 oktober 2004.

De statuten werden sindsdien niet gewijzigd.

'ALMOAD' is gekend onder het ondememingsnummer 0441.011.686

'ALMOAD' is als BTW-plichtige geregistreerd onder het nummer BE 0441.011.686

'ALMOAD' heeft volgens artikel 3 van haar statuten het volgende maatschappelijk doel:

Het adviseren van bedrijven, instellingen en particulieren op seismografisch en milieutechnisch

gebied, in het bijzonder grondboringen, in Belgie en in het buitenland.

-Het verhuren van grondboormachines en andere machines die daarmede verband houden.

-Het uitvoeren van grondboringen op seismografisch, milieutechnisch en grondmechanisch gebied.

-De vennootschap mag overgaan tot het aan-en verkopen, verkavelen, opschikken, uitrusten, in leasing

geven en nemen van onroerende en roerende goederen.

Namens 'ALMOAD' tekent de heer Michel Votckaerts, zaakvoerder, bevoegd om de vennootschap te

verbinden conform artikel 7 van haar statuten.

De vennootschap wordt hierna naast 'ALMOAD" ook' Overnemende vennootschap' genoemd.

Het maatschappelijk doel van 'ALMOAD' laat de overname van het gehele vermogen via fusie door overneming van 'ALMO' toe zodat er geen aanpassing van het maatschappelijk doet van 'ALMOAD' noodzakelijk is.

B.De vennootschap die overgenomen zal worden

De vennootschap die overgenomen zal worden is Almotima (ALMO) met maatschappelijke zetel te 3980

Tessenderlo, Industrieweg 102.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Jan Anthonis te Antwerpen op 29

september 2004, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 oktober 2004.

De statuten werden sindsdien niet gewijzigd.

'ALMO' is gekend onder het ondernemingsnummer 0867.756.951.

'ALMO' is als BTW-plichtige geregistreerd onder het nummer BE 0867.756.951

'ALMO' heeft volgens artikel 3 van haar statuten het volgend maatschappelijk doel:

-Het uitoefenen van grondboringen op seismografisch, milieutechnisch en grondmechanisch gebied.

-Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het

verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het

verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning,

organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van

kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het

verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

Namens 'ALMO' tekent de heer Michel Volckaerts, zaakvoerder, bevoegd om de vennootschap te verbinden

conform artikel 7 van haar statuten.

De vennootschap wordt hierna naast 'ALMO' ook 'Overgenomen vennootschap' genoemd.

III.Vergoeding in aandelen  Bedrag van de opleg

De ruilverhouding tussen de aandelen 'ALMO' en'ALMOAD' wordt bepaald op één (1) aandeel 'ALMO' voor

één (1) aandeel 'ALMOAD'.

De uit te reiken nieuwe aandelen in 'ALMOAD' zijn van dezelfde aard als de bestaande aandelen.

In vergoeding voor de overgang van het gehele vermogen van 'ALMO' naar 'ALMOAD' worden dan ook

honderd (100) nieuwe aandelen 'ALMOAD' uitgegeven welke aan de aandeelhouder van 'ALMO' worden

vergoed voor zijn aandelen in 'ALMO'.

Er wordt geen oplegsom in geld betaald.

IV.Wijze van toewijzing van de door 'ALMOAD' nieuw uitgegeven aandelen

De honderd (100) aandelen in 'ALMOAD' die In vergoeding voor de overgang van het gehele vermogen van 'ALMO' bij besluit van de aandeelhouders van 'ALMO' aan haar aandeelhouders zullen worden toegekend, zullen worden uitgereikt door intekening in het aandeelhoudersregister van 'ALMOAD'. Het bestuursorgaan van

L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

'ALMOAD' zal na het verlijden van de notariële akte, deze aandeelhouder opnemen in het aandeelhoudersregister, onder vermelding van zijn identiteit, het aantal aandelen dat hij ingevolge de verrichting heeft verkregen en de aard van de transactie die aanleiding gaf tot de verwerving van de aandelen,

V.Datum vanaf deweike de door 'ALMOAD' nieuw uitgegeven aandelen recht geven te delen in de winst alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht.

De aandelen die ter vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van 'ALMO' door 'ALMOAD' worden uitgegeven, geven recht te delen in de winst van 'ALMOAD` vanaf 1 januari 2012.

Er werden geen bijzondere regelingen uitgewerkt betreffende dit recht.

VI,Datum vanaf dewelke de handelingen van het gehele vermogen van 'ALMO' boekhoudkundig worden geacht te zijn verricht voor rekening van 'ALMOAD'.

Vanaf 1 januari 2012 worden de verrichtingen gesteld door de 'Overgenomen vennootschap' boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de 'Overnemende vennootschap'.

VII.Rechten die de `Overnemende vennootschap' toekent aan de aandeelhouders van de 'Overgenomen vennootschap', die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen,

De 'overgenomen vennootschap' heeft geen aandelen met bijzondere rechten noch andere effecten dan aandelen uitgegeven waardoor de `Overnemende vennootschap' geen aandelen noch effecten dient uit te geven die bijzondere rechten verlenen.

Vill.Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de fusie door overneming deelnemen.

Geen bijzondere voordelen zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de fusie door overnemeing betrokken zijn.

IX. Kosten.

Elke partij zal zijn kosten met betrekking tot de transactie dragen,

X.Streefdatum goedkeuring voorstel van fusie door overneming.

De streefdatum voor de goedkeuring van onderhavig 'Voorstel tot fusie door overneming` door de

aandeelhouders van 'ALMOAD' en 'ALMO' is uiterlijk 29 juni 2012.

XI.Neerlegging 'Voorstel tot fusie door overneming'.

Dit 'Voorstel tot fusie door overneming' zal door de ondergetekende, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van 'ALMOAD' en zaakvoerder van 'ALMO' neergelegd worden ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Hasselt vóór 11 mei 2012.

XII,Verklaringen pro fisco

De fusie door overneming zal met vrijstelling van BTW geschieden in overeenstemming met artikel 11 en 18,

§ 3 van het BTW-Wetboek en artikel 11 van het Koninklijk Besluit nr, 1 van 29 december 1992,

De fusie door overneming zal tevens met vrijstelling van registratierechten geschieden overeenkomstig artikel 117, §2 van het Wetboek van registratie-, hypotheek- en griffierechten,

De fusie door overneming zal geschieden met vrijstelling van inkomstenbelasting overeenkomstig artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelasting 1992.

Opgemaakt ln 4 exemplaren op 4 mei 2012.

De zaakvoerder van 'ALMOAD' erkent twee door de zaakvoerder van 'ALMOAD' én de zaakvoerder van 'ALMO' getekende exemplaren te hebben ontvangen van dit 'Voorstel tot fusie door overneming', waarvan er één exemplaar bestemd is om in het vennootschapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van 'ALMOAD' te worden neergelegd en het andere exemplaar bestemd is om te bewaard te worden op de maatschappelijke zetel van 'ALMOAD',

De zaakvoerder van 'ALMO' erkent twee door de zaakvoerder van `ALMOAD' én de zaakvoerder van `ALMO' getekende exemplaren te hebben ontvangen van dit 'Voorstel tot fusie door overneming', waarvan er één exemplaar bestemd is om in het het vennootchapsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van

~

C

Voor-

behouden

*an hete.

Belgisch

Staatsblad

7

ALMO' te worden neergelegd en het andere exemplaar bestemd is om bewaard te worden op de maatschappelijke zetel van 4ALMO',

'ALMOAD' `ALMO'

Vertegenwoordigd door: Vertegenwoordigd door:

Michel Volckaerts Michel Volckaerts

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de parso(o)nlen} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 24.08.2011 11430-0577-014
02/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 28.07.2010 10355-0432-010
06/03/2009 : HA084593
08/09/2008 : HA084593
06/08/2007 : HA084593
06/09/2006 : HA084593
01/08/2005 : HA084593
20/10/2004 : HA084593
15/09/2004 : HA084593
05/09/2003 : HA084593
04/07/2003 : HA084593
05/07/2002 : HA084593
07/09/2000 : HA084593
17/07/1999 : HA084593
21/07/1992 : AN277534
18/07/1990 : AN277534

Coordonnées
ALMOTIMA ADVIES

Adresse
INDUSTRIEWEG 102 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande