ARASGUARD SECURITY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARASGUARD SECURITY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.354.349

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 03.07.2014 14266-0310-017
24/03/2014
ÿþ I-tr~~i~ Mod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I i 121J110 I ir

08*











Ondernemingsnr : 0808.354.349

Benaming

(voluit) : ARASGUARD SECURITY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heilig Hartstraat 68, 3890 Gingelom

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - kapitaalverhoging - doelwijziging

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingelom op 12 februari 2014, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel vóór registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARASGUARD SECURITY volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen.

EERSTE BESLUIT

De bijzondere algemene vergadering de dato 19 december 2013 heeft besloten tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend (dividend nog te verminderen met roerende voorheffing van 10%) ten bedrage van honderdachttienduizend komma nul nul euro (¬ 118.000,00), wat overeenkomt met een netto-dividend (te weten gemeld dividend onder aftrek van de roerende voorheffing) van honderdenzesduizend tweehonderd komma nul nul euro (¬ 106.200,00), in toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92, gemelde dividenduitkering voortkomende van de belaste reserves van de vennootschap, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening per 31 december 2011, goedgekeurd door de jaarvergadering op 29 juni 2012.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van honderdenzesduizend tweehonderd komma nul nul euro (¬ 106.200,00), om het kapitaal van achttienduizend zeshonderd komma nul nul euro (¬ 18.600,00) te brengen op honderdvierentwintigduizend achthonderd komma nul nul euro (¬ 124.800,00), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

Deze kapitaalverhoging geschiedt bij wijze van inbreng in geld, te weten het verkregen netto-dividend (voortkomende uit de belaste reserves), uitgekeerd bij toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92,

De vergadering bevestigt en verzoekt de notaris te notuleren dat deze kapitaalverhoging geschiedt bij toepassing van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting '92.

DERDE BESLUIT

Zijn vervolgens tussengekomen, de heer PARENT Alain en mevrouw LIBERALE Myriam, beiden voornoemd, die verKlaren samen alle aandelen van de vennootschap te bezitten en die vervolgens verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

De vennoten verklaren en bevestigen op unanieme wijze:

- dat het uitgekeerde bruto-dividend uitsluitend voortkomt uit de beschikbare reserves, zoals blijkt uit de jaarrekening per 31 december 2011, goedgekeurd door de jaarvergadering op 29 juni 2012;

- dat de effectieve uitbetaling van gemelde uitkeringen gebeurde aan de vennoten, in verhouding tot hun respectievelijk aandelenbezit;

- dat ingevolge voormelde verhoudingsgewijze uitkering, zij in precies dezelfde verhouding wensen deel te nemen aan de kapitaalverhoging; hetzij de heer PARENT Alain voor een bedrag van drieënvijftigduizend honderd komma nul nul euro (E 53.100,00) en mevrouw LIBERALE Myriam voor een bedrag van drieënvijftigduizend honderd komma nul nul euro (E 53.100,00).

Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten, negentig procent (90 %) van het tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van honderdenzesduizend tweehonderd komma nul nul euro (E 106.200,00) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10 %) als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Dit bedrag van honderdenzesduizend tweehonderd komma nul nul euro (¬ 106.200,00) staat naar hun verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de notaris wordt overhandigd.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk In het kapitaal opgenomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

w tw De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag wanneer de vennootschap een positief boekhoudkundig resultaat heeft behaald tijdens het boekjaar waarin de uitkering (aan 10%) onmiddellijk gevolgd door de kapitaalverhoging heeft plaatsgehad en wanneer er door de algemene vergadering gedecreteerde dividenden zijn verleend of toegekend in de loop van minstens één van de vijf belastbare tijdperken voorafgaand aan deze verrichting.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge Er worden geen nieuwe aandelen gecreëerd of uitgegeven ais vergoeding voor de gedane inbreng. Bankattest

De algemene vergadering stelt vast dat gezegd bedrag van honderdenzesduizend tweehonderd komma nul nul euro (¬ 106.200,00) werd gedeponeerd op een bijzondere rekening bij KBC Bank met nummer BE06 7310 3693 2622, zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 12 februari 2014, welk bewijs In het dossier van de notaris zal bewaard blijven.

VIERDE BESLUIT

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van honderdenzesduizend tweehonderd komma nul nul euro (¬ 106.200,00) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op honderdvierentwintigduizend achthonderd komma nul nul euro (¬ 124.800,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt.

De enige vennoot aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede de staat van activa en passiva zullen neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van volgende tekst aan artikel 4 van de statuten:

"Toegangscontrole en begeleiding van evenementen, sportmanifestaties, beurzen, tentoonstellingen en andere manifestaties.

Particuliere beveiliging, toezicht en controle, parkingbegeleiding, diensten van lijfwachten, stewards en bodyguards.

De activiteiten van veiligheidsagenten, winkeldetectives, controle van mensen.

De activiteiten ter bewaking en bescherming van personen en eigendommen.",

ZESDE BESLUIT

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen, beslist de algemene vergadering de statuten aan te passen als volgt:

- Artikel 5, eerste zin van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdvierentwintigduizend achthonderd komma nul nul euro (¬ 124.800,00).".

- Artikel 4 van de statuten zal voortaan luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

- de levering van diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de veiligheids-, en bewakingsactiviteiten;

- de veiligheid en de bewaking te verzekeren van alle opslag en vervoer van muntstukken, Belgische of vreemde bankbiljetten, aandelen, obligaties, beurswaarden, documenten of waarden hoegenaamd ook, kunstvoorwerpen, juwelen, metalen, grondstoffen, bewerkte of onbewerkte, of alle andere waarde-goederen hoe genaamd ook;

- de veiligheid en de bewaking te verzekeren van alle onroerende goederen;

- de bestudering, de raadgeving, de ontwikkeling en de uitbating inzake alle veiligheids- en bewakingsformules,

- de levering van diensten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het op afstand opvolgen en behandelen van veiligheids- en alarmsignalen;

- veiligheidsapparatuur te verhuren, te verkopen, en te fabriceren, te installeren en te onderhouden, alsmede de bestudering, raadpleging, ontwikkeling en de uitbating ervan;

- toegangscontrole en begeleiding van evenementen, sportmanifestaties, beurzen, tentoonstellingen en andere manifestaties;

- particuliere beveiliging, toezicht en controle, parkingbegeleiding, diensten van lijfwachten, stewards en bodyguards;

- de activiteiten van veiligheidsagenten, winkeldetectives, controle van mensen;

- de activiteiten ter bewaking en bescherming van personen en eigendommen;

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn ln zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.".

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10 %) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake,

NEGENDE BESLUIT

De comparanten stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om de inschrijving, wijziging, doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, alsmede alle formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instehlingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer en oergelijken en om alle noodzakelijke stukken te ondertekenen en de vennootschap te vertegenwoordigen bij de hierbij betrokken instanties, met name; BREPOELS ACCOUNTANTS Bvba, Zeepstraat 4 te 3740 BILZEN, en/of aangestelde(n).

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Frank DE WILDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van statutenwijziging

- verslag zaakvoerder met staat van actief en passief

-

gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

+G

À: 1181e-behouden aan hot Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

04/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 24.08.2013 13501-0438-014
30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 25.08.2012 12465-0158-014
01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 24.08.2011 11457-0384-013

Coordonnées
ARASGUARD SECURITY

Adresse
HEILIG HARTSTRAAT 68 3890 GINGELOM

Code postal : 3890
Localité : GINGELOM
Commune : GINGELOM
Province : Limbourg
Région : Région flamande