ARCHITECTENBUREAU ATELIER BAST

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTENBUREAU ATELIER BAST
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 421.935.944

Publication

16/05/2014
ÿþMod Word Bi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 S MEI 2014

Griffie

IIIIIIIIMI

flor beho' III 11

aan

Belg Staats

111

Ondernemingsnr : 0421.935.944

Benaming

(voluit) : Architectenbureau Atelier Bast, in vereffening

(verkort) :

Burgerlijke vennootschap o.v.v.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kloosterstraat 90 te 3920 Lommel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening.

De bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Architectenbureau Atelier Bast in vereffening, met zetel te 3920 Lommel, Kloosterstraat 90, gehouden op 18 maart 2014 heeft geldig beraadslaagd en niet éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

1. Verslag van de vereffenaar.

De rekeningen en de stukken tot staving werden door de vereffenaar op het bureau neergelegd en zij heeft verslag over het beheer en gebruik van de waarden der vennootschap gegeven. Aangezien de vennootschap geen commissaris heeft, beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht. De algemene vergadering erkent te hebben kunnen gebruikmaken van dit onderzoeksrecht.

2. Afstand van de formaliteiten voorgeschreven door artikel 194 W.Venn.

De aandeelhouders erkennen goed op de hoogte te zijn van de toestand van de vennootschap en doen

afstand van de formaliteiten van artikel 194 W. venn..

3. Goedkeuring vereffeningsrekening en kwijting aan de vereffenaar.

De vergadering neemt kennis van de vereffeningsrekening, die door de vereffenaar wordt voorgelegd.

De algemene vergadering keurt de vereffeningsrekening goed en verleent kwijting aan de vereffenaar voor

het uitoefenen van haar mandaat.

4. Sluiting van de vereffening en bewaring van de boeken van de vennootschap.

De algemene vergadering verklaart de vereffening gesloten.

De vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en

gedurende ten minste vijf jaar bewaard blijven te 3920 Lommel, Kloosterstraat 90.

Slegers Maria

Vereffenaar

Tegelijkertijd hierbij neergelegd:

- Notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders.

- Kopie goedkeuring plan van verdeling door rechtbank.

- Verslag van de vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

18/03/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.12.2013, NGL 12.03.2014 14063-0458-010
02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 26.06.2013 13229-0169-012
31/07/2012
ÿþ Mod Word t7.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i II N i II i N N

á St.



*12134948*

Ondernemingsnr : 0421.935.944

Benaming

(voluit) : ARCHITECTENBUREAU ATELIER BAST

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3920 Lommel, Kloosterstraat 90

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervroegde ontbinding - benoeming vereffenaar

Blijkens akte verleden voor notaris Jean Flemings te Lommel op 26 juni 2012, heeft de buitengewone algemene vergadering van de in hoofding genoemde vennootschap het volgende beslist:

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten :

1.Voorafgaande verslagen

De voorzitter doet voorlezing van de in de agenda aangekondigde verslagen aan de voor-noemde aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De conclusies van het verslag van VMB Bedrijfsrevisoren cvba, met zetel te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 3, vertegenwoordigd door mevrouw Ingrid Vosch, bedrijfsrevisor, worden hierna letterlijk overgenomen :

"!n het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de vennootschap Architectenbureau Atelier Bast BVBA met maatschappelijke zetei te B  3920 Lommel, Kloosterstraat 90, een boekhoudkundige staat afgestoten op 31 maart 2012 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van E 10.799,09 en een netto actief van E 6.899,09.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat rechtstreeks voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft, onder voorbehoud van de mogelijk negatieve uitkomst van een hangend geschil dat thans niet kan geraamd worden en onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend maar die wel tijdens de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan.

Neerpelt, 8 mei 2012.

De bedrijfsrevisor, VMB Bedrijfsrevisoren BV owe CVBA, vertegenwoordigd door Ingrid Vosch."

De voormelde verslagen zullen samen met onderhavige akte worden neergelegd op de griffie van de bevoegde rechtbank.

2. Ontbinding

De vergadering besluit tot ontbinding van de vennootschap en spreekt vanaf heden haar in vereffening stelling uit. Overeenkomstig artikel 183 §1 van het Wetboek van Vennootschappen wordt de vennootschap geacht voort te bestaan voor haar vereffening. Alle stukken uitgaande van de vennootschap zullen voortaan vermelden dat zij in vereffening is.

3.Ontslag van rechtswege van de zaakvoerder  kwijting

Door de ontbinding wordt van rechtwege een einde gemaakt aan het mandaat van de zaakvoerder. De vergadering beslist om kwijting te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

4.Benoeming van één of meer vereffenaars

De notaris geeft voorlezing van artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Nadien beslist de vergadering om één enkele vereffenaar te benoemen, en zij stelt tot die functie aan : Mevrouw Maria SLEGERS, wonende te 3920 Lommel, Kloosterstraat 90 (hierna de "Vereffenaar" genoemd).

De Vereffenaar is aanwezig. Zij bevestigt voldoende kennis te hebben van de inhoud van artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen; zij verklaart op eer te verkeren in de voorwaarden om de functie van vereffenaar uit te oefenen aangezien zij voldoet aan alle criteria, opgesomd in het voormelde artikel 184 §1 van het Wetboek van Vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Overeenkomstig artikel 184 §1 van het Wetboek van Vennootschappen treedt de Vereffenaar pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming.

De Vereffenaar verklaart daarom zijn functie te aanvaarden onder de opschortende voorwaarde van de voormelde bevestiging van de benoeming door de rechtbank van koophandel.

5.Bezoldiging en bevoegdheden

Het mandaat van de vereffenaar is kosteloos.

Onder voorbehoud van de voormelde beslissing van de rechtbank van koophandel zal de Vereffe-naar de meest uitgebreide bevoegdheden hebben, en namelijk deze voorzien bij artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten krijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is doro de wet.

In het bijzonder zal de Vereffenaar de macht hebben alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbin-dende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling, van alle inschrijvingen van voorechten of hypotheken, overschrijvingen, belsag of bevel, verzet en beletsel, en de hypo-theekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambshalve inschrijving te nemen.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, één of meer lasthebbers aanstellen en alle algemene en bijzondere meohten toekennen, die hij gepast oordeelt.

De Vereffenaar is ontheven van de verplichting om een inventaris te maken en kan verwijzen naar de boeken en boekingen van de vennootschap,

Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs de akten waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, zijn geldig ondertekend door de Vereffenaar, die daartoe ten opzichte van derden niet over een voorafgaande machtiging moet beschikken.

Overeenkomstig artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen zal de Vereffenaar in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overmaken aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Die omstandige staat zal onder meer aangeven: de ontvangsten, de uitgaven, de uitkeringen en wat nog moet warden vereffend. Vanaf het tweede jaer van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden.

Overeenkomstig artikel 190 §1 van het Wetboek van Vennootschappen zal de Vereffenaar, voor-aleer de vereffening wordt afgesloten, het plan voor de verdeling van de activa onder de verschil-lende schuldeisers voor akkoord voorleggen aan de bevoegde rechtbank van koophandel.

STEMMINGEN

Uiteraard wordt elk van de besluiten met eenparigheid van stemmen genomen.

SLOT

De agenda afgehandeld zijnde, wordt de vergadering gesloten om zeventien uur,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Jean FLEMINGS, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voomoemde akte;

- historiek

- beschikking van de rechtbank ter bevestiging van de benoeming van de vereffenaar;

- verslag van de bedrijfsrevisor, en verslag van het bestuursorgaan is reeds voorhanden op de rechtbank van koophandel (werd ais bijlage meegestuurd bij het verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Voor-zoehoueen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

08/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.04.2012, NGL 02.05.2012 12105-0017-010
08/08/2011
ÿþ Mcd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IUI11I 11H 11I 1111 1I11II li

*11122253*

v, q

beh'

aal

Bel

Staa





11

Ondernemingsnr : 0421935944

Benaming

{voluit) . Architectenbureau Atelier Bast

Rechtsvorm : Besloten vennootschap beperkte aansprakelijkheid Zetel : Kloosterstraat 90, 3920 Lommel

Onderwerp akte : Ontslag I benoeming zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 15 juli 2011 heeft met éénparigheid volgende beslissing genomen:

naar aanleiding van het overlijden van zaakvoerder Swinnen Willy op 28 juni 2011 Mevrouw Stegers Maria wonende te 3920 Lommel, Kloosterstraat 90 (RR47.01.17-072-24) zaakvoerder. Haar mandaat is onbezoldigd.

Zij aanvaardt het mandaat.

Slegers M.

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

van stemmen de

wordt beslist om te benoemen tot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persosoin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 24.06.2011 11206-0347-011
07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 23.08.2010, NGL 31.08.2010 10512-0355-011
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 24.06.2009 09286-0354-011
06/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 02.06.2008 08183-0081-011
02/06/2008 : HA057598
19/02/2008 : HA057598
27/07/2007 : HA057598
21/06/2005 : HA057598
01/10/2004 : HA057598
30/07/2003 : HA057598
16/09/2002 : HA057598
26/08/2000 : HA057598

Coordonnées
ARCHITECTENBUREAU ATELIER BAST

Adresse
KLOOSTERSTRAAT 90 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande