BC-GITELEC

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BC-GITELEC
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 835.283.826

Publication

19/04/2011
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch _ Staatsblad

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 7 APR. 2011 HdmÉLT

i11i I O 1011 I I fl11111 101 1 III

*iiosseaa*

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) _ BC-GITELEC

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : VOF

Zetel : Havenlaan 49 te 3582 Beringen

Onderwerp akte : Oprichting VOF BC-GITELEC

Op heden, 1 april 2011 zijn de partijen :

1 Boyon Robertus Simon W, geboren te Lommel op 30/09/1955, wonende te Beringen, Havenlaan 49

2 Claassen Nicole Alice A, geboren te Hasselt op 25/11/1957, wonende te Beringen, Havenlaan 49 overeengekomen :

- een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een vennootschap onder firma met als naam BC-GITELEC

- de zetel van de vennootschap is gevestigd te Havenlaan 49, 3582 Beringen

De eigen middelen van de vennootschap bedragen 300,00 euro. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur met ingang vanaf heden.

Voormelde inbreng werd als volgt door de partijen gedaan :

-Partij 1 brengt 150,00 euro in door middel van inbreng in geld waarvoor hij 3 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde ontvangt;



-Partij 2 brengt 150,00 euro in door middel van inbreng in geld waarvoor zij 3 aandelen zonder vermelding van de nominale waarde ontvangt.

De partijen verklaren dat voormeld vermogen volledig volstort is.

De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomstig art. 60 W. Venn. alle verbintenissen

overneemt die tot op heden in haar naam werden aangegaan.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt

HOOFDSTUK I - BENAMING, ZETEL, DUUR

Artikel 1. Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma. Haar naam luidt BC-GITELEC

Artikel 2. Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Havenlaan 49, 3582 Beringen







Hij kan, zonder statutenwijziging, door een beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Brussel hoofdstad. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De bepalingen van artikel 39, 30-5° W. Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing. Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

HOOFDSTUK Il - DOEL

Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

- Zal bedrijvig zijn als toeristische gids en bedrijfsgids

- Zal bedrijvig zijn als telecom-installateur

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met drie vierden meerderheid van stemmen.

HOOFDSTUK II I  VENNOTEN, KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5. Vennoten

De vennoten zijn :

-Boyon Robertus Simon W

-Claassen Nicole Alice A

Zij zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

Artikel 6. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 300,00 euro.

Artikel 7: Aandelen

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder vermelding van de no-'mi-'na-le wa'ar'de. Elk aandeel moet steeds volledig volgestort zijn.

Artikel 8: Aandelenregister

De aandelen zijn altijd op naam. In de zetel van de vennootschap wordt een aandelenregister bijgehouden. Dat register bevat :

-de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort;

-de gedane stortingen;

-de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden, en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.

De overdrachten en overgangen wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap en aan derden pas vanaf de datum van inschrijving in het aandelenregister.

Iedere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragen op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder en vermeldt het aantal aandelen, dat een vennoot heeft in de vennootschap.

Artikel 9. Overdracht van aandelen

Een participatie mag op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met instemming van alle vennoten.

Bij weigering, zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen. De overdracht of overgang

geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. Bij gebreke van overeenstemming tussen partijen, wordt de werkelijke waarde vastgesteld door een in onderling overleg aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzitter van de bevoegde rechtbank van eerste aanleg op verzoek van één der partijen een deskundige aan.

HOOFDSTUK IV -- BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 10. Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Tot zaakvoerder(s) word(en)t voor onbepaalde duur benoemd :

Boyon Robertus Simon W

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 11. Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerder(s) is (zijn) bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte; indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij :

elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Artikel 12. Controle

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

HOOFDSTUK V - ALGEMENE VERGADERING

Artikel 13. Bijeenroeping en agenda

f

voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Eenvergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni, om 20.00 uur, op de maatschappelijke zetel, behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging.

De agenda van de jaarvergadering zal ten minste omvatten : de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, bestemming van de winst en kwijting aan de zaakvoerder(s).

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten tenminste acht dagen voor de vergadering.

Artikel 14. Besluitvorming

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elke aandeel recht geeft op één stem.

Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of ingeval van ontbinding is drie vierden van de stemmen vereist.

HOOFDSTUK VI - BOEKJAAR, JAARREKENING

Artikel 15. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot op eenendertig december van ieder jaar. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar neemt een aanvang op 01/04/2011 en eindigt op 31/12/2011

Artikel 16. Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder(s) de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming zal gegeven worden aan het resultaat.

HOOFDSTUK VII - ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 17. Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien, zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met drie vierden van stemmen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met drie vierden van stemmen.anders besluit.

Het netto-vermogen zal worden toebedeeld aan de vennoten à rato van het aantal aandelen. Artikel 18. Overlijden van een vennoot

Ingeval van overlijden van een vennoot, zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in voorkomend geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Zijn er minderjarige erfgenamen, dan zullen deze van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan 2 vennoten zijn.

Opgemaakt 1 april 2011

Boyon Robertus Claassen Nicole

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BC-GITELEC

Adresse
HAVENLAAN 49 3582 KOERSEL

Code postal : 3582
Localité : Koersel
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande