BOARD OF BUSINESS EXCELLENCE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOARD OF BUSINESS EXCELLENCE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.884.067

Publication

16/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*150553

i

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

0 3 APR, 2015

Griffie

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : o G % e="

Benaming

(voluit) ; BOARD OF BUSINESS EXCELLENCE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 3980 Tessenderlo, Russelenberg 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tekst

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Hans Derache te Tessenderlo op 01 april 2015

NAAM

BOARD OF BUSINESS EXCELLENCE

RECHTSVORM

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ZETEL

te 3980 Tessenderlo, Russelenberg 19

VENNOTEN

1. De heer LIBENS Werner Herman Marie Bert, geboren te Sint-Truiden op 21 maart 1968, wonende te 3980 Tessenderlo, Russelenberg 19.

2. Mevrouw ROELS Carla Maria Marc, geboren te Leuven op 06 februari 1969, wonende te 3980

Tessenderlo, Russelenberg 19.

KAPITAAL - AANDELEN

achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100)

aandelen zonder vermelding van waarde, met een fractiewaarde van een/honderdste (1/100) van

het maatschappelijk kapitaal,

Het kapitaal werd als volgt onderschreven :

- de heer LIBENS Werner, voornoemd onder 1, onderschreef vijftig (50) aandelen in speciën en

volstortte deze volledig, zijnde ten belope van negenduizend driehonderd euro (9:300,00 EUR).

- mevrouw ROELS Caria, voornoemd onder 2, onderschreef vijftig (50) aandelen in speciën en

volstortte deze volledig, zijnde ten belope van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR).

De bankrekening werd geopend bij KBC Bank.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel

- het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort;

- consultancy;

- het berekenen van kosten en baten van de vooropgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzovoort;

- de opleiding en begeleiding van personeels- en kaderleden in bedrijven (mentoring en coaching); - de organisatie van trainingen op het gebied van leiding geven, verkoopstechnieken, marketing, reclame, enzovoort.

ti

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

(! uttt ( - vervolg

Mod PDF 11.1

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag zich borgstellen voor zover deze borgstelling een economisch belang voor de vennootschap vormt.

DUUR

onbepaalde duur

BESTUUR

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid,. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, heeft iedere zaakvoerder de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

CONTROLE

Wanneer het door de wet vereist is en binnen de wettelijke grenzen, wordt het toezicht op de

vennootschap toevertrouwd aan één of meerdere commissarissen, benoemd voor een

hemieuwbare termijn van drie jaar.

ALGEMENE VERGADERING

leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de vierde vrijdag van de maand augustus om achttien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een zondag of een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luit; i3 - vervolg Mal PDF 11.1

besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeel-

houders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire

vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door aile zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de

beslissing.

De schriftelijke beslissing, ai of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door aile zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en aile vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen,

Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door aile aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootsohap, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt. Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat aile agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd,

Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootsohap moet toekomen v66r een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen v6ór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht. Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen ùitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door aile middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen,

Alle algemene vergaderingen mogen alleen beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

BOEKJAAR

Het boekjaar gaat in op 01 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar.

Evenwel gaat het eerste boekjaar in op 01 april 2015 en eindigt op 30 juni 2016.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbled

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Veen.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

,tui [ - vervolg

e ti

Mod PDF 11.1

WINSTVERDELING - RESERVES

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend. ONTBINDING - VEREFFENING

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering (of : van de enige vennoot) beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Wordt aangesteld als zaakvoerder van de vennootschap : de heer LIBENS Werner,

voornoemd onder 1. Zijn opdracht is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Voor eensluidend uittreksel, afgeleverd voor registratie in toepassing van artikel 3.12.3.0.5

§ 2, 2° VCF, met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank

van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd

- eensluidend afschrift der akte

- bankattest

Notaris Hans Derache te Tessenderlo

Bijlagen bi~-htt Belgiseh-Staatsblad _ 16/04/2OiS _ -Anneaesdu-M-oTrirteur-treige

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BOARD OF BUSINESS EXCELLENCE

Adresse
RUSSELENBERG 19 3980 TESSENDERLO

Code postal : 3980
Localité : TESSENDERLO
Commune : TESSENDERLO
Province : Limbourg
Région : Région flamande