TUNIFY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : TUNIFY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 501.662.719

Publication

07/05/2014
ÿþ~

Y

nt:y In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

I*11,1,101 JI III

NtLH t W NK van nutrrtMSVutt.

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 4 APR, 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0501.662.719

Benaming

(voluit) : ARISTO MUSIC TECHNOLOGY (AMT)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : SCHEEPVAARTKAAI 16a - 3500 HASSELT

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders op 21 maart 2014 werd de volgende beslissing genomen

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar Centrum-Zuid 111, 3530 Houthalen-Helchteren, Deze wijziging gaat in vanaf 01 april 2014.

Voor éénsluidend afschrift,

Stans Benito, Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/07/2014
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bij lagen -WIàet-Belgisch- Staatsblad --2510-712014--A-n-nexes du-Muntteur 'belge

tunes

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

15 JULI 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0501.662.719

Benaming

: ARISTO MUSIC TECHNOLOGY (AMT)

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: CENTRUM ZUID 111 -3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN Onderwerp akte RECHTZETTING

Wegens vergissing bij publicatie dd 07/05/2014, melden wij het juiste adres van de maatschappelijke zetel, ni,

Centrum Zuid 1111, 3530 Houthalen-Helchteren.

Voor éénsluidend afschrift,

Stans Benito, Gedelegeerd Bestuurder

27/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301927*

Neergelegd

25-03-2013



Griffie

Ondernemingsnr : 0501.662.719

Benaming (voluit): Aristo Music Technology

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Scheepvaartkaai 16 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: UITGIFTE VAN WARRANTS - BENOEMING BESTUURDER

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op achttien maart tweeduizend dertien, vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze vennootschap "Aristo Music Technology" met zetel te 3500 Hasselt, Scheepvaartkaai 16 bus A, is bijeengekomen en dat zij met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen (bij uittreksel):

EERSTE BESLUIT  UITGIFTE VAN WARRANTS  SOP WARRANTS

De vergadering beslist tot de uitgifte van zeventienduizend vijfhonderd (17.500) warrants, hierna aangeduid als de  SOP Warrants , die elk recht geven om in te schrijven op één (1) nieuw uit te geven aandeel van de vennootschap, onder de voorwaarden en modaliteiten opgenomen in de hierna vermelde uitgifte- en uitoefenvoorwaarden:

(i) Inschrijvingsrecht: elke SOP Warrant, onder de hierna bepaalde voorwaarden, geeft recht om in te schrijven op één (1) nieuw aandeel met dezelfde rechten als de bestaande aandelen.

(ii) Dividendgerechtigdheid: de nieuwe aandelen zullen dividendgerechtigd zijn vanaf de datum van hun uitgifte.

(iii) Periode voor uitoefening: de uitoefening van de SOP Warrants zal kunnen verzocht worden ten vroegste met ingang van één januari tweeduizend zeventien en uiterlijk voor achttien maart tweeduizend drieëntwintig, en dit uitsluitend in de uitoefenperiode vanaf 1 februari tot en met 15 februari, of enig andere periode zoals gebeurlijk bepaald wordt door de Raad van Bestuur. De aanvraag tot uitoefening van de SOP Warrants dient te gebeuren bij aangetekende brief aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur, op de zetel van de Vennootschap. De uitoefening van de SOP Warrants wordt geacht te zijn aangevraagd op het ogenblik van de verzending van deze brief, de poststempel geldt als bewijs.

(iv) Uitoefenprijs: de uitoefenprijs van de SOP Warrants is gelijk aan:

(a) indien de aandelen van de Vennootschap niet worden verhandeld of genoteerd zijn op een beurs op het moment van het aanbod van de SOP Warrants, de werkelijke waarde van het aandeel van de Vennootschap op het moment dat de SOP Warrants worden aangeboden aan de geselecteerde deelnemers, zoals vastgesteld door de Raad van Bestuur van de Vennootschap, op eensluidend advies van de commissaris (wanneer een commissaris werd benoemd). Indien de Vennootschap geen commissaris heeft, wordt de waarde van het aandeel vastgesteld door een bedrijfsrevisor die door de Vennootschap wordt aangewezen. De uitoefenprijs die wordt bepaald kan niet lager zijn dan de boekhoudkundige waarde van de aandelen, zoals die blijkt uit de laatste jaarrekeningen van de Vennootschap die afgesloten en goedgekeurd is door het bevoegde orgaan vóór de datum van het aanbod;

(b) indien de aandelen van de Vennootschap worden verhandeld of genoteerd zijn op een beurs, de gemiddelde beurskoers van het aandeel van de Vennootschap gedurende 30 dagen vóór het aanbod van de SOP Warrants aan de geselecteerde deelnemers of de laatste slotkoers die voorafgaat aan de dag van het aanbod aan de geselecteerde deelnemers. De uitoefenprijs die wordt bepaald kan niet lager zijn dan de boekhoudkundige waarde van de aandelen, zoals die blijkt uit de laatste jaarrekeningen van de Vennootschap die afgesloten en goedgekeurd is door het bevoegde orgaan vóór de datum van het aanbod.

(v) Kosten: de kosten met betrekking tot de kapitaalverhogingen resulterend uit de uitoefening van SOP Warrants vallen ten laste van de Vennootschap. Deze zal de eventuele taksen en/of rechten die op aandelen zou geheven worden, dragen.

(vi) Vorm van de warrants: de SOP Warrants zijn op naam en kunnen niet omgezet worden in toondereffecten. Een niet verhandelbaar certificaat van inschrijving zal aan de inschrijver overhandigd worden.

(vii) Verhandelbaarheid van de warrants: een SOP Warrant is onoverdraagbaar van zodra de Raad van Bestuur of een door de Raad van Bestuur aangeduid vergoedingscomité de desbetreffende SOP Warrants

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

in het kader van het door de Raad van Bestuur van de Vennootschap op te maken warrantenplan heeft toegekend aan de begunstigde.

(viii) Anti-verwateringsclausule: de Vennootschap behoudt zich het recht voor alle verrichtingen door te voeren die een invloed kunnen hebben op het kapitaal of de aandelen, zoals kapitaalverhoging door inbreng in geld of in natura, incorporatie van reserves al dan niet met uitgifte van nieuwe aandelen of de uitgifte van converteerbare obligaties of warrants, al dan niet verbonden aan obligaties, en wijzigingen aan te brengen aan de statutaire bepalingen met betrekking tot de verdeling van de winst of het batig saldo van de vereffening. Ingeval van splitsing van de aandelen of ingeval van uitgifte van bonusaandelen door incorporatie van reserves, zal het aantal inschrijvingsrechten per warrant worden verhoogd in dezelfde verhouding als die waarmee het aantal aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen wordt verhoogd, zonder rekening te houden met fracties. In voorkomend geval zal de berekeningswijze van de uitoefenprijs worden aangepast. Deze aangepaste berekeningswijze zal worden vastgesteld door de Raad van Bestuur, zodanig dat de meest correcte uitoefenprijs wordt bekomen alsof er geen splitsing of uitgifte van bonusaandelen had plaatsgehad.

TWEEDE BESLUIT  PLAATSING VAN DE SOP WARRANTS

Verzaking aan het voorkeurrecht

Alle aandeelhouders, aanwezig of vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaren ieder afstand te doen van hun voorkeurrecht zoals opgenomen in artikel 592 van het Wetboek van Vennootschappen.

Inschrijving op de SOP Warrants

Is hier vervolgens tussengekomen:

de naamloze vennootschap  ARISTO MUSIC TECHNOLOGY , voornoemd, alhier rechtsgeldig vertegenwoordigd door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  KBTS , voornoemd, vast vertegenwoordigd door de Heer Benito Stans, voornoemd, bestuurder, en de Heer Benito Stans, voornoemd, bestuurder, die verklaart in te schrijven op zeventienduizend vijfhonderd (17.500) SOP Warrants. De Raad van Bestuur of een door de Raad van Bestuur aangeduid vergoedingscomité zal deze SOP Warrants toekennen aan de uiteindelijke begunstigde en dit overeenkomstig de bepalingen van het door de Raad van Bestuur goed te keuren warrantenplan. De Vennootschap kan de SOP Warrants onder geen enkel beding zelf uitoefenen.

De algemene vergadering beslist deze inschrijving goed te keuren en volmacht te geven aan de Heer Benito Stans, voornoemd, teneinde de voormelde warranthouder in te schrijven in het register der warranthouders van de Vennootschap, met opgave van het aantal SOP Warrants waarop de Vennootschap krachtens deze akte heeft ingetekend, en het register te dag- en ondertekenen in naam en voor rekening van de Vennootschap. DERDE BESLUIT  KAPITAALVERHOGING ONDER VOORWAARDE

De vergadering besluit, op voorwaarde en naarmate van de uitoefening van de SOP Warrants, het kapitaal te verhogen tot beloop van het maximumbedrag gelijk aan het aantal door de SOP Warrants vertegenwoordigde inschrijvingsrechten die bij de uitgifte zeventienduizend vijfhonderd (17.500) bedragen, vermenigvuldigd met de toepasselijke inschrijvingsprijs zoals voorzien onder punt vier (iv) van de uitgiftevoorwaarden der SOP Warrants, door uitgifte van maximum zeventienduizend vijfhonderd (17.500) nieuwe aandelen  onder voorbehoud van een eventuele toepassing van de anti-verwateringsclausule  van dezelfde aard en met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en die dividendgerechtigd zullen zijn vanaf de datum van hun uitgifte, pro rata temporis, zijnde een kapitaalverhoging van maximaal zeventienduizend vijfhonderd euro (¬ 17.500,00), onverminderd het bedrag van de uitgiftepremie.

VIERDE BESLUIT  MACHTIGING

De vergadering besluit deze inschrijving goed te keuren en volmacht te geven aan de Heer Benito STANS, voornoemd, teneinde houders van de SOP Warrants in te schrijven in het register der warranthouders van de vennootschap, met opgave van het aantal SOP Warrants waarop de vennootschap krachtens deze akte heeft ingetekend, en het register te dag- en ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap.

De algemene vergadering besluit machtiging te verlenen aan:

1/ twee bestuurders teneinde onder voorlegging van een door de commissaris, of bij ontstentenis van deze, door een bedrijfsrevisor voor echt verklaarde lijst van de uitoefening van de SOP Warrants, de uitoefening van de SOP Warrants en de inschrijving op aandelen authentiek te doen vaststellen voor een notaris, alsmede de uitgifte van de nieuwe maatschappelijke aandelen en de wijziging van de statuten;

2/ twee bestuurders teneinde zorg te dragen voor de aanvulling van het aandeelhoudersregister en het stellen van alle nodige of nuttige handelingen, het ondertekenen van alle documenten en het vervullen van alle formaliteiten die daarmee gepaard gaan.

VIJFDE BESLUIT  BENOEMING VAN EEN BESTUURDER

De vergadering besluit de Heer Eric DUVAL, hoogleraar, wonende te 2000 Antwerpen, Sint-Michielskaai 4, met nationaal nummer 650911.215.10, met ingang vanaf heden te benoemen tot bestuurder van de vennootschap. Zijn mandaat zal van rechtswege eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van de vennootschap die zal worden gehouden in tweeduizend achttien (2018).

ZESDE BESLUIT  BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering machtigt ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten op te maken, te ondertekenen en neer te laten leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, evenals om alle andere publiciteitsvoorschriften aangaande de voorgaande beslissingen voor de vennootschap te vervullen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De vergadering machtigt de Heer Luc Wynant, advocaat, en de Heer Maarten Poulussen, advocaat, die woonstkeuze doen op hun kantooradres te 1050 Brussel, Louizalaan 221, ieder afzonderlijk en met recht van in de plaatsstelling, om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de  B.T.W. , alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de

Luik B - Vervolg

Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdrachten.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Eric Gilissen.

Tegelijk hiermee neergelegd :

- een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

04/12/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12306299*

Neergelegd

30-11-2012



Griffie

Ondernemingsnr : 0501662719

Benaming (voluit): Aristo Music Technology

(verkort): AMT

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Scheepvaartkaai 16 bus A

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Eric Gilissen te Hasselt op achtentwintig november tweeduizend twaalf, vóór registratie, dat de volgende Naamloze vennootschap is opgericht :

I.OPRICHTERS

1. De coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid  KUNSTEN MAGAZIJN , met

maatschappelijke zetel te 3560 Lummen, Zwaluwstraat 14,

met ondernemingsnummer ingeschreven in het

rechtspersonenregister Hasselt onder nummer

0826.577.877, hierbij vertegenwoordigd overeenkomstig

haar statuten door de Heer Benito Stans, bestuurder van

vennootschappen, wonende te 3560 Lummen, Zwaluwstraat

14, met nationaal nummer 70.08.15 207-93 en door de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

KBTS, met maatschappelijke zetel te 3620 Lanaken,

Heuvelstraat 15, met ondernemingsnummer 0811.248.117,

opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Jan

Lambrecht op twintig april tweeduizend en negen,

bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad

van tweeëntwintig april daarna onder nummer 2009-04-

22/0301681, vast vertegenwoordigd door de Heer Benito

STANS, voornoemd;

2. De Heer Benito STANS, voornoemd;

Aanwezigheid - Vertegenwoordiging

Alle comparanten verklaren bij deze alle verantwoordelijkheid

op zich te nemen van de huidige oprichting, overeenkomstig

artikel 450 van het Wetboek van Vennootschappen, en moeten

bij deze als oprichters beschouwd worden.

II.OPRICHTING

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze

vennootschap en draagt de naam  Aristo Music Technology ,

afgekort  AMT .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

III.PLAATSING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

kapitaal van driehonenderdvijftig duizend euro (350.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door driehonderdenvijftig duizend (350.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, waarop zij intekenen op de volgende wijze:

- KUNSTEN MAGAZIJN CVBA, voornoemd, ten belope van

driehonderdnegenenveertig duizend

negenhonderdnegenennegentig (349.999) aandelen, voor een

inbreng van driehonderdnegenenveertig duizend

negenhonderdnegenennegentig euro (349.999,00 ¬ ), volstort ten belope van honderdtweeentachtig duizend vijfhonderd euro (182.500,00 ¬ );

- de Heer Benito STANS, voornoemd, ten belope van 1 (één) aandeeel, voor een inbreng van één euro (1 ¬ ), volledig volstort;

Totaal: driehonderdenvijftg duizend (350.000) aandelen.

Alle comparanten verklaren:

1°- dat het maatschappelijk kapitaal volledig geplaatst en volstort in voormelde verhouding, is overeenkomstig artikel 441 en 448 van het Wetboek van vennootschappen. De fondsen werden overeenkomstig artikel 449 van het Wetboek van vennootschappen, vóór het oprichten van de vennootschap, gedeponeerd bij Bank J. Van Breda & C° door storting of overschrijving op naam van de vennootschap in oprichting.

IV.STATUTEN

TITEL I  NAAM  ZETEL  DOEL

ARTIKEL 1  RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap en draagt de naam  Aristo Music Technology , afgekort  AMT .

Deze naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV".

ARTIKEL 2 - ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Scheepvaartkaai 16A. De raad van bestuur kan deze, zonder dat hiervoor een statutenwijziging is vereist, verplaatsen naar iedere andere plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving terzake. Hij draagt zorg voor de publicatie van elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De raad van bestuur is eveneens bevoegd kantoren, bedrijfszetels, bijkantoren en dochtervennootschappen op te richten in België en in het buitenland.

ARTIKEL 3 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het ontwikkelen en leveren van de volledige operationele ondersteuning voor het in de markt plaatsen van softwareproducten;

- het verlenen en verstrekken van dienstprestaties, administratief beheer, managementadviezen en managementtaken ten behoeve van zowel rechtspersonen als natuurlijke personen, in de meest brede betekenis van het woord;

- verhuring van beeld en geluidsdragers;

- verhuur van videocassettes en  banden, dvd s, cd s en grammofoonplaten, alsmede geluidbestanden in elektronische vorm;

- verhuring van televisietoestellen en andere audio- en videoapparatuur, waaronder computerapparatuur;

- ontwikkeling en commercialisatie van nieuwe technieken inzake het opslaan en de verspreiding en ontsluiting van geluids- en beeldbestanden in elektronische vorm.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haar zelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag bij middel van inbreng, deelneming, fusie, plaatsing of op iedere andere wijze belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen die een soortgelijk of gelijkaardig doel hebben.

In het algemeen mag zij alle industriële, commerciële, financiële, onroerende en roerende verhandelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van die aard zijn haar nijverheid of haar handel uit te breiden of te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Zij kan de functie van lasthebber, bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen uitoefenen.

ARTIKEL 4 - DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur

vanaf de datum van haar oprichting.

TITEL II - KAPITAAL

ARTIKEL 5 - GEPLAATST KAPITAAL

Het geplaatst kapitaal bedraagt driehonderdenvijftig duizend

euro (350.000,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderdenvijftig duizend

(350.000) aandelen zonder nominale waarde.

ARTIKEL 6 - WIJZIGING VAN HET GEPLAATST KAPITAAL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het geplaatst kapitaal kan worden verhoogd of verminderd door de algemene vergadering, beraadslagend overeenkomstig de bepalingen voorzien voor een statutenwijziging.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten bij voorkeur worden aangeboden aan de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal dat door hun aandelen wordt vertegenwoordigd, gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De algemene vergadering bepaalt de inschrijvingsprijs waartegen, en de periode tijdens dewelke, het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend. Indien de algemene vergadering besluit om betaling van een uitgiftepremie te vragen, dient deze op een onbeschikbare reserverekening te worden geboekt die slechts kan worden verminderd of afgeboekt door een besluit van de algemene vergadering genomen op de wijze die is vereist voor de wijziging van de statuten. De uitgiftepremie zal in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden uitmaken.

Een vermindering van het geplaatst kapitaal kan slechts plaatsvinden indien de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk worden behandeld, en indien de overige toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen worden geëerbiedigd.

ARTIKEL 7 - OPVRAGING VAN STORTING

De raad van bestuur beslist soeverein over het opvragen van stortingen op aandelen. Vervroegde stortingen op aandelen kunnen niet zonder voorafgaande instemming van de raad van bestuur worden verricht.

Indien een aandeelhouder de opgevraagde storting op zijn aandelen niet heeft verricht binnen de door de raad van bestuur bepaalde termijn, wordt de uitoefening van de rechten verbonden aan de betrokken aandelen van rechtswege geschorst. Tevens is de aandeelhouder vanaf de dag waarop de termijn bepaald door de raad van bestuur voor de volstorting verstrijkt, van rechtswege aan de vennootschap een nalatigheidinterest verschuldigd gelijk aan de wettelijke interest vermeerderd met twee percent (2%).

Indien de aandeelhouder na verloop van de door de raad van bestuur bepaalde termijn, geen gevolg heeft gegeven aan de ingebrekestelling die door de raad van bestuur bij aangetekend schrijven werd verzonden, verklaart de eerstvolgende raad van bestuur de aandeelhouder vervallen van zijn rechten en verkoopt de aandelen in kwestie op de meest gepaste wijze, zonder afbreuk te doen aan het recht van de vennootschap om de niet voldane storting, desgevallend verhoogd met interesten en schadevergoeding, van de aandeelhouder te vorderen. De opbrengst van de verkoop van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

aandelen wordt in de eerste plaats aangewend tot hun volstorting en vervolgens tot vergoeding van de kosten van de verkoop, terwijl het saldo wordt uitgekeerd aan de nalatige aandeelhouder. Indien de vennootschap geen koper vindt, kan zij zelf overgaan tot inkoop mits toepassing van de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. ARTIKEL 8 - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam.

ARTIKEL 9 - UITOEFENING VAN AAN DE AANDELEN VERBONDEN RECHTEN

Ten aanzien van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. Indien een aandeel aan verschillende personen toebehoort of indien de aan een aandeel verbonden rechten zijn verdeeld over meer personen, mag de raad van bestuur de uitoefening van de eraan verbonden rechten opschorten totdat één enkele persoon tegenover de vennootschap als aandeelhouder is aangewezen.

De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel op naam voor wat betreft de uitoefening van de aan dat aandeel verbonden rechten, met name de eigenaar waarvan de naam is ingeschreven in het aandelenregister. Aandelen op naam waarop een vruchtgebruik is gevestigd, zullen worden ingeschreven in het aandelenregister op naam van de blote eigenaar en van de vruchtgebruiker.

De bepalingen van dit artikel zijn ook van toepassing op alle obligaties, winstbewijzen en warrants uitgegeven door de vennootschap.

ARTIKEL 10 - RECHTVERKRIJGENDEN

De rechten en verplichtingen blijven aan het aandeel

verbonden, in welke handen het ook overgaat.

ARTIKEL 11 - VERWERVING EN VERVREEMDING VAN EIGEN AANDELEN

De vennootschap kan haar eigen aandelen of winstbewijzen slechts verkrijgen door aankoop of ruil, en vervreemden, rechtstreeks of door een persoon die handelt in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap, overeenkomstig de artikelen 620 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 12 - EFFECTEN

De vennootschap kan, bij beslissing van haar raad van bestuur, obligaties uitgeven ongeacht of die obligaties gewaarborgd zijn, bijvoorbeeld door een hypotheek.

De algemene vergadering mag besluiten tot de uitgifte van

converteerbare obligaties, warrants of winstbewijzen

overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De effecten zijn op naam. Er moet een register van effectenhouders worden bijgehouden en aan de effectenhouder wordt een certificaat overhandigd als bewijs van zijn inschrijving.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

TITEL III - BESTUUR EN CONTROLE

ARTIKEL 13 - SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur. De raad van bestuur telt minstens drie (3) leden, die niet noodzakelijk aandeelhouder moeten zijn.

De duur van de opdracht van bestuurder mag zes jaar niet overschrijden. Indien het aantal bestuurders, om welke reden ook, gedaald is beneden het wettelijk of statutair minimum aantal bestuurders en zolang de algemene vergadering de vacature niet opvult, blijven de bestuurders, waarvan de opdracht is verstreken, in functie.

Uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De algemene vergadering mag te allen tijde een bestuurder schorsen of ontslaan.

ARTIKEL 14 - VOORTIJDIGE VACATURE

Indien een bestuurdersmandaat openvalt om enige reden, gaan de overige bestuurders op de eerstvolgende vergadering van de raad van bestuur en vóór het nemen van enige andere beslissing, over tot coöptatie van een nieuwe bestuurder. ARTIKEL 15 - VOORZITTERSCHAP

De voorzitter wordt gekozen door de raad van bestuur. ARTIKEL 16 - VERGADERINGEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur vergadert op regelmatige tijdstippen en minstens vier (4) keer per jaar.

De oproepingen vermelden plaats, datum, uur en agenda van de vergadering en worden ten minste vijf (5) volle werkdagen vóór de vergadering per brief, fax, elektronische post of op een andere schriftelijke wijze verzonden. Voor een raad van bestuur tijdens de maanden juli en augustus geldt een oproepingstermijn van twee (2) weken.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden ten kantore gehouden van de vennootschap, tenzij het bestuur hier anders over beslist.

In uitzonderlijke omstandigheden, wanneer de hierboven vermelde oproepingstermijn niet werkzaam is, kan de oproepingstermijn korter zijn. Indien noodzakelijk kan de oproeping telefonisch gebeuren ter aanvulling van de hierboven vermelde oproepingswijzen.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden bijeengeroepen door de voorzitter of door één bestuurder telkens de belangen van de vennootschap het vereisen. In dit geval zal de betrokken bestuurder verantwoordelijk zijn voor het bezorgen van correcte, tijdige en duidelijke informatie aan de andere bestuurders voorafgaand aan het houden van een vergadering van de raad van bestuur.

De regelmatigheid van de bijeenroeping dient niet te worden gerechtvaardigd indien alle bestuurders aanwezig of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

regelmatig vertegenwoordigd zijn en zich akkoord verklaren met de agenda.

Indien de voorzitter is verhinderd, wordt de raad van bestuur voorgezeten door een bestuurder door zijn collega s aangeduid.

ARTIKEL 17 - BERAADSLAGING

Elke bestuurder heeft één stem. De voorzitter van de raad van bestuur beschikt over een doorslaggevende stem in geval van staking van de stemmen.

De raad van bestuur zal, alleen dan geldig kunnen beraadslagen indien minstens de helft van de bestuurders aanwezig of geldig vertegenwoordigd zijn.

Bestuurders kunnen zich enkel geldig laten vertegenwoordigen door een andere bestuurder. Een volmacht kan enkel schriftelijk worden gegeven en kan slechts geldig zijn voor één raad van bestuur.

Als het vereiste quorum, zoals uiteengezet hierboven, niet wordt gehaald op twee opeenvolgende vergaderingen van de raad van bestuur, zal een derde raad van bestuur worden samengeroepen. Deze derde bijeengeroepen raad van bestuur zal kunnen beraadslagen en beslissen ongeacht het aantal bestuurders dat aanwezig is of vertegenwoordigd.

Vergaderingen van de raad van bestuur kunnen worden gehouden per telefonische conferentie of worden georganiseerd door elk ander communicatiemiddel dat een gelijktijdige beraadslaging tussen de deelnemende bestuurders toelaat. In alle gevallen waarin de bestuurder niet fysiek aanwezig kan zijn bij de beraadslaging van de raad kan hij deelnemen door middel van telefoon, videoconferentie of elk ander gelijkaardig communicatiemiddel.

De raad van bestuur besluit in principe bij gewone meerderheid van de stemmen.

Over punten die niet op de agenda werden vermeld, kan slechts geldig worden beraadslaagd met de instemming van de voltallige raad van bestuur en voor zover alle bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de Vennootschap zulks vereisen, kunnen overeenkomstig artikel 521 van het Wetboek van Vennootschappen de besluiten van de raad van bestuur, worden genomen bij eenparig schriftelijke akkoord van de bestuurders.

De bestuurder die bij een beslissing of de uitvoering van een verrichting of een beslissing, rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdt met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur moet zich richten naar de bepalingen van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 18 - NOTULEN

De beraadslagingen en beslissingen van de raad van bestuur, met inbegrip van deze genomen tijdens video- of telefoonconferentie, worden vastgelegd in notulen die door de aanwezige leden worden ondertekend. Deze notulen worden in een speciaal register opgenomen. De volmachten worden aan de notulen gehecht.

De afschriften of uittreksels, in rechte of anderszins voor te leggen, worden door de voorzitter van de raad van bestuur, of twee bestuurders of door een persoon belast met het dagelijks bestuur ondertekend. Deze bevoegdheid kan worden opgedragen aan een lasthebber.

ARTIKEL 19 - BEVOEGDHEDEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten of de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, zijn bevoegdheden voor bijzondere of bepaalde aangelegenheden opdragen.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn verantwoordelijkheid een directiecomité in de zin van het artikel 524bis W.Venn. oprichten. De samenstelling en opdracht van het directiecomité wordt omschreven door de raad van bestuur.

ARTIKEL 20 - VERGOEDINGEN

De opdracht van bestuurder is onbezoldigd, behoudens

andersluidend besluit van de algemene vergadering.

ARTIKEL 21 - DAGELIJKS BESTUUR

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer bestuurders die de titel van gedelegeerd-bestuurder(s) zullen voeren, en/of aan één of meer personen die de titel van directeur(s) zullen voeren, die geen aandeelhouder moeten zijn.

In geval van delegatie van het dagelijks bestuur bepaalt de raad van bestuur de vergoeding die aan deze opdracht is verbonden.

Elke persoon belast met het dagelijks bestuur kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen aandeelhouder of bestuurder is, zijn bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden overdragen.

ARTIKEL 22 - VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap zal geldig worden vertegenwoordigd, in en buiten rechte, door hetzij twee bestuurders, samen optredend, hetzij door de gedelegeerd bestuurder binnen de bevoegdheden van het dagelijks bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers binnen de grenzen van hun opdracht.

ARTIKEL 23 - CONTROLE

Indien de vennootschap hiertoe wettelijk is verplicht, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van het Wetboek van vennootschappen en de statuten van de verrichtingen weergegeven in de jaarrekening, opgedragen aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren. Indien een rechtspersoon tot commissaris wordt benoemd, dient zij een vaste vertegenwoordiger te benoemen overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen die de opdracht in naam en voor rekening van deze rechtspersoon zal uitoefenen.

De algemene vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Zij kunnen tijdens hun opdracht alleen om wettige redenen door de algemene vergadering worden ontslagen, mits eerbiediging van de procedure beschreven in artikel 135 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij ontstentenis van commissarissen of wanneer alle commissarissen zich in de onmogelijkheid bevinden om hun taak uit te voeren, roept de raad van bestuur onmiddellijk de algemene vergadering bijeen om in hun benoeming of vervanging te voorzien.

TITEL IV - ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 24 - SAMENSTELLING EN BEVOEGDHEDEN

De regelmatig samengestelde algemene vergadering

vertegenwoordigt de algemeenheid van de aandeelhouders. De besluiten van de algemene vergadering zijn bindend voor alle aandeelhouders, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden.

ARTIKEL 25 - VERGADERINGEN

Er wordt ieder jaar een algemene vergadering gehouden op de vierde zaterdag van de maand mei om 10.00 uur in de voormiddag op de plaats door de raad van bestuur vastgesteld. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verdaagd naar de eerst daarop volgende werkdag.

Een algemene vergadering kan worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist en moet worden bijeengeroepen telkens de aandeelhouders die samen een vijfde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, erom vragen.

Op de agenda van de gewone algemene vergadering worden tenminste de volgende punten geplaatst: de bespreking van het jaarverslag en desgevallend het verslag van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

commissaris(sen), de bespreking en goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de netto-winst, de kwijting aan de bestuurders en desgevallend de commissaris(sen), en in voorkomend geval, de benoeming van bestuurder(s) en commissaris(sen).

De algemene vergadering van aandeelhouders besluit, behoudens bij statutaire of wettelijke beperkingen, in principe bij gewone meerderheid van stemmen.

De gewone algemene vergadering zal worden gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of de plaats daartoe aangeduid in de oproeping.

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die besluiten die bij authentieke akte moeten worden genomen.

Daartoe zullen twee bestuurders samen handelend een rondschrijven, hetzij per gewone brief of per fax met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit verzenden aan alle aandeelhouders met kopie aan de commissaris(sen) met de vraag aan de aandeelhouders om de daarin opgenomen voorstellen tot besluit goed te keuren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn ondertekend voor goedkeuring terug te zenden naar de maatschappelijke zetel van de vennootschap of enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Indien de bestuurders gebruik maken van de in het voormelde artikel beschreven schriftelijke procedure voor de beslissingen van de algemene vergadering dient de vennootschap de schriftelijke goedkeuring van alle aandeelhouders te hebben ontvangen, ten laatste op de laatste statutair bepaalde dag voor het houden van de gewone algemene vergadering.

Indien de vennootschap niet de schriftelijke goedkeuring van alle aandeelhouders heeft ontvangen aangaande een voorstel van beslissing door de bestuurders binnen de in het rondschrijven vermelde termijn, wordt de betreffende beslissing geacht niet te zijn goedgekeurd.

De houders van warrants en converteerbare obligaties hebben het recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de door de algemene vergadering genomen beslissingen in vergadering of door middel van de schriftelijke procedure. ARTIKEL 26 - BIJEENROEPING

Twee bestuurders roepen de algemene vergadering bijeen.

De oproepingen vermelden de agenda en geschieden overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Een kopie van de oproepingen wordt aan bestuurders en de eventuele commissaris(sen) gezonden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Een kopie van de stukken die overeenkomstig artikel 535 van het Wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld aan de aandeelhouders, wordt meegezonden met de oproepingsbrieven die aan de houders van aandelen op naam, obligaties of warrants op naam, de bestuurders en de eventuele commissaris(sen).

De oproepingen gericht tot houders van effecten op naam worden geacht te zijn gedaan op de datum van verzending.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke algemene vergadering zoals uiteengezet in artikel 26 van deze statuten, zullen de twee bestuurders samen met haar rondschrijven waarvan sprake in artikel 26, aan de houders van effecten op naam, de bestuurders en commissaris(sen) die er om verzoeken, een afschrift toezenden van de stukken die hen overeenkomstig artikel 535 van het Wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld.

ARTIKEL 27 - TOELATINGSVOORWAARDEN

Om tot de algemene vergadering te worden toegelaten moeten de eigenaars van effecten op naam binnen de in de oproeping vermelde termijn aan de raad van bestuur hun inzicht te kennen geven de algemene vergadering bij te wonen, indien dit in de oproeping wordt vereist.

ARTIKEL 28 - VERTEGENWOORDIGING

Iedere aandeelhouder kan per brief, fax, elektronische post of op een andere schriftelijke wijze een volmacht geven om hem op de algemene vergadering te vertegenwoordigen. De lasthebber moet geen aandeelhouder zijn.

De bestuurders mogen in de oproeping de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de in de oproeping aangeduide plaats en binnen de daarin gestelde termijn worden neergelegd.

ARTIKEL 29 - BUREAU

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of, bij diens afwezigheid, door de oudste bestuurder. Hij wordt bijgestaan door de aanwezige bestuurders.

Zij vormen het bureau, en stellen voorafgaandelijk aan elke andere beslissing een aanwezigheidslijst op. Deze aanwezigheidslijst moet door iedere aanwezige aandeelhouder, effectenhouder of lasthebber worden ondertekend met vermelding van het aantal stemgerechtigde effecten dat hij vertegenwoordigt.

ARTIKEL 30 - VERDAGING

De raad van bestuur mag de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening, tijdens de zitting, tot drie weken verdagen.

Aan alle andere genomen besluiten wordt hierdoor geen afbreuk gedaan, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

vergadering hieromtrent. De volgende algemene vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. ARTIKEL 31 - AANTAL STEMMEN - UITOEFENING VAN HET STEMRECHT

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De houders van obligaties en warrants mogen de algemene

vergadering bijwonen, doch enkel met raadgevende stem.

ARTIKEL 32 - BERAADSLAGING EN STEMMING

De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor het Wetboek van vennootschappen een aanwezigheidsquorum vereist.

De algemene vergadering kan niet beraadslagen over punten die niet op de agenda zijn opgenomen, tenzij alle aandeelhouders op de vergadering persoonlijk aanwezig zijn en ze met eenparigheid besluiten tot uitbreiding van de agenda.

Voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de aandeelhouders of het personeel van de vennootschap, geven de bestuurders antwoord op de vragen die de aandeelhouders stellen met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten. De commissaris(sen) geeft/geven antwoord op de vragen die de aandeelhouders stellen met betrekking tot zijn/hun verslag.

Behoudens andersluidende wettelijke of statutaire bepalingen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen, ongeacht het aantal op de vergadering vertegenwoordigde aandelen. Blanco en ongeldige stemmen worden niet bij de uitgebrachte stemmen geteld.

Wanneer bij een benoeming tot bestuurder (of commissaris) geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid van de uitgebrachte stemmen behaalt, gaat men over tot een herstemming tussen de beide kandidaten die de meeste stemmen hebben behaald. Indien bij de herstemming het aantal stemmen gelijk is, is de oudste kandidaat verkozen.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over beslist.

ARTIKEL 33 - NOTULEN

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aandeelhouders die er om vragen.

De afschriften in rechte of anderszins voor te leggen, worden door één bestuurder ondertekend.

TITEL V - JAARREKENING - WINSTVERDELING

ARTIKEL 34  JAARREKENING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris op, alsmede de jaarrekening. De bestuurders stellen tevens, in zover zulks wettelijk is verplicht, een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap, evenals de informatie opgelegd door artikel 96 van het Wetboek van vennootschappen. ARTIKEL 35 - GOEDKEURING VAN DE JAARREKENING

De jaarvergadering hoort desgevallend het jaarverslag en het verslag van de commissaris(sen) en beslist over de goedkeuring van de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening spreekt de algemene vergadering zich uit, bij afzonderlijke stemming, over de kwijting aan de bestuurders en, desgevallend de commissaris(sen). Deze kwijting is slechts geldig indien de jaarrekening noch weglatingen, noch valse vermeldingen bevat die de werkelijke toestand van de vennootschap verbergen, en, wat betreft handelingen strijdig met de statuten of met het Wetboek van vennootschappen, slechts wanneer deze speciaal in de oproeping werden aangeduid.

De raad van bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekening, desgevallend het jaarverslag en de overige in artikel 100 van het Wetboek van vennootschappen vermelde documenten, binnen dertig dagen na de goedkeuring van de jaarrekening worden neergelegd bij de Nationale Bank van België.

ARTIKEL 36 - WINSTUITKERING

Jaarlijks wordt van de nettowinst vermeld in de jaarrekening een bedrag van vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van een wettelijke reserve; deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer het reservefonds één tiende van het geplaatst kapitaal bereikt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van uitgebrachte stemmen over de bestemming van het saldo van de nettowinst, mits eerbiediging van de artikelen 617 tot en met 619 van het Wetboek van vennootschappen.

Geen uitkering kan geschieden indien, op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur heeft de bevoegdheid om, met inachtneming van de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, interimdividenden uit te keren.

ARTIKEL 37 - BETALING VAN DIVIDENDEN

De uitbetaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en

op de plaats door de raad van bestuur vastgesteld.

TITEL VI - ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL 38 - VERVROEGDE ONTBINDING

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het geplaatst kapitaal, moeten de bestuurders de vraag van de ontbinding van de vennootschap en eventueel andere maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 633 van het Wetboek van vennootschappen.

Wanneer het netto-actief ten gevolge van het geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het geplaatst kapitaal, kan tot de ontbinding worden besloten door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap in rechte vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

ARTIKEL 39  VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN EEN HAND

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Indien binnen een jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of is ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of van haar ontbinding.

ARTIKEL 40 - VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité. Zijn/haar of hun benoeming dient te worden bevestigd door de rechtbank van koophandel zoals bepaald in artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen. Behoudens andersluidend besluit, indien er meerdere vereffenaars zijn, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

Tijdens de uitoefening van hun mandaat dien(t)(en) de vereffenaar(s) zich de conformeren aan de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Hij of zij is/zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de

vereffenaar(s).

ARTIKEL 41 - VERDELING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

TITEL VII - ALGEMENE BEPALINGEN

ARTIKEL 42 - WOONSTKEUZE

Ieder in het buitenland gedomicilieerde bestuurder, directeur en vereffenaar doet voor de duur van zijn opdracht woonstkeuze op de zetel van de vennootschap, waar hem dagvaardingen en betekeningen betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor zijn bestuur, geldig kunnen worden gedaan, met uitzondering van de oproepingen die zullen gebeuren overeenkomstig deze statuten. De houders van effecten op naam zijn verplicht de vennootschap kennis te geven van elke verandering van woonplaats. Bij ontstentenis van kennisgeving worden zij geacht te wonen op hun laatst gekende woonplaats.

ARTIKEL 43  GESCHILLEN

Alle geschillen die tussen de vennootschap, haar

aandeelhouders, warranthouders, obligatiehouders,

bestuurders, vereffenaars, en eventuele directeurs en commissaris(sen) met betrekking tot de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten mochten ontstaan, zullen worden beslecht door de rechtbanken van het gerechtelijk arrondissement waar zich de zetel van de vennootschap bevindt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

V.OVERGANGSBEPALINGEN

A. Bestuurders

Het aantal bestuurders wordt vastgesteld op drie (3) en de volgende personen worden hiertoe benoemd:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  KBTS , met maatschappelijke zetel te 3620 Lanaken, Heuvelstraat 15, met ondernemingsnummer ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder nummer 0811.248.117, vast vertegenwoordigd door de Heer Benito Stans, voornoemd.

- De coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid  Kunsten Magazijn , met

maatschappelijke zetel te 3560 Lummen, Zwaluwstraat 14,

met ondernemingsnummer ingeschreven in het

rechtspersonenregister Hasselt onder nummer

0826.577.877, vast vertegenwoordigd door de Heer Benito Stans, bestuurder van vennootschappen, wonende te 3560 Lummen, Zwaluwstraat 14, met nationaal nummer 70.08.15 207-93;

- De Heer Benito STANS, voornoemd

De duur van het mandaat van de bovenvernoemde bestuurders bedraagt zes (6) jaar en zal eindigen onmiddellijk na de jaarlijkse algemene vergadering van de vennootschap die zal worden gehouden in tweeduizend achttien (2018).

Het mandaat der hierboven benoemde bestuurders is onbezoldigd.

De vertegenwoordiging van de vennootschap zal uitgeoefend worden overeenkomstig artikel 23 der statuten.

B. Eerste jaarlijkse algemene vergadering

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal worden gehouden

in tweeduizend veertien (2014).

C. Afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar wordt afgesloten op eenendertig december

tweeduizend dertien (2013).

D. Delegatie van machten

De comparanten verklaren aan te stellen als bijzondere lasthebber van de vennootschap, Luc Wynant en Evelien De Both, advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 221, met recht van indeplaatsstelling, ten einde over te gaan tot de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij elke administratie en vennootschap.

E. Overname van verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting

De comparanten verklaren, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, in naam en voor rekening van de

Luik B - Vervolg

thans opgerichte vennootschap, alle handelingen,

verrichtingen en factureringen op zich te nemen of te homologeren, aangegaan namens de vennootschap in oprichting door henzelf of hun aangestelden, verband houdend of voorvloeiend uit de volgende overeenkomsten, en dit vanaf het moment van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap: de Overeenkomst tot overdracht van activa afgesloten met Meester Thierry BIELEN, met kantoor te 3500 Hasselt, Guffenslaan 11, handelend in zijn hoedanigheid van curator over het faillissement van de naamloze vennootschap naar Belgisch recht  Aristo Music , met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Scheepvaartkaai 16A, hebbende als ondernemingsnummer 0478.800.908, hiertoe aangesteld bij vonnis van 8 november 2012 van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt, met inbegrip van alle handelingen die in dit kader voorafgaand aan de oprichting werden gesteld.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Eric Gilissen.

Tegelijk hiermee neergelegd : een uitgifte van de nog niet geregistreerde akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 30.09.2016 16639-0561-018

Coordonnées
TUNIFY

Adresse
CENTRUM ZUID 1111 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande