1530

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : 1530
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.206.343

Publication

22/08/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod PDF 11.1

f.Jiffr: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

n

afldtj Brussel

Ondernemingsnr 0833.206.343

1111111111,111111j111111111IIIII

" rgelegWontvangen op 2 AUS. 2014

ter griffie vanepUlederlandstalige rechtbank vaiinreooph

Benaming (eut) :

(verkort) "

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Van Volxemlaan 264 - 1190 Vorst

(volledig adres)

Onderwerpen) akte: Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst

De zaakvoerders beslissen om de maatschappelijke zetel met ingang van 01/07/2014 te verplaatsen naar Leon Lepagestraat 49 - 1000 Brussel

Christiaan Swiggers

Zaakvoerder

Op de laatste bu, van Luik B vermelden Becta . Naam eri hoedanigheid van de instrumenterende nbfàris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening,

1530

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

19/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.07.2013, NGL 12.09.2013 13581-0360-010
08/02/2011
ÿþ Mod 2.0

I r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor.

behoud

aan lu

Seigisr

Staatsb

IIII III lIN 11111 NIJl III 11111 NII IJIlII

" iioaosaeR



,,AN. 20111

RUSSE

Griffie

Ondernemingsnr : ~3 c2OG 3(13

Benaming :

(voluit): 1530

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 1190 Vorst-Brussel, Van Volxemlaan, 264

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende, Meester Arthur LENAERTS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LENAERTS & JADOUL", geassocieerde notarissen, met zetel.te 3080 Tervuren, Duisburgsesteenweg 18, op vierentwintig januari tweeduizend en elf, dewelke akte eerstdaags ter registratie zal worden aangeboden, dat

1. De heer Gunter Arnold Louis DURANT, zaakvoerder, geboren te Ronse op dertig augustus negentienhonderd eenenzeventig, identiteitskaart nummer 590-9633013-66 en nationaal nummer 710830 049 16, wonende te 1190 Vorst-Brussel, Van Volxemlaan, 25 ;

2. De heer Christiaan SWIGGERS, zaakvoerder, geboren te Lier op vijftien januari negentienhonderd zeventig, identiteitskaart nummer 590-4712308-74 en nationaal nummer 700115 437 08, wonende te 2500 Lier, Dorpsstraat, 12 ; ondergetekende notaris verzocht hebben authentieke akte te verlijden van een handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, tussen hen opgericht.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt dertigduizend Euro (30.000 B) en is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd (1.200) aandelen', zonder vermelding van nominale waarde.

Elk der beide voornoemde oprichters heeft ingetekend op de helft der aandelen in kortanten, te weten elk op zeshonderd (600) aandelen voor een bedrag van vijftienduizend Euro (15.000 e) ieder, hetzij samen in totaal op duizend tweehonderd (1.200) aandelen voor een totaal bedrag van dertigduizend Euro (30.000 L), waaruit blijkt dat het maatschappelijk kapitaal volledig geplaatst werd en dat het bedrag ervan tenminste overeenstemt met het minimum voorzien in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen.

Afbetaling in geld

Ten bewijze dat het geplaatst kapitaal gedeeltelijk werd volgestort, werd aan ondergetekende notaris een bankattest, uitgaande van KBC Bank en'i gedateerd op vierentwintig januari laatst, overhandigd waaruit blijkt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd Euro (6.200 E), zijnde het reeds volgestort deel van het geplaatst kapitaal, werd gedeponeerd op naam van onderhavige vennootschap in oprichting op rekening nummer IBAN BE91 7310 1584 0576.

Gezegd attest werd aan ondergetekende notaris overhandigd met verzoek het in zijn dossier te bewaren.

De voornoemde oprichters verklaarden en verzochten ondergetekende notaris,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

aandeel evenveel, te weten méér dani

één/vijfde, werd volgestort. !

Naleving wettelijke voorwaarden 1

De oprichters verzochten ondergetekende notaris, te akteren dat del voorwaarden bedoeld in de artikelen 214, 216, 223 en 224 van het Wetboek!

van Vennootschappen werden nageleefd. É

TITEL II - STATUTEN

De voornoemde oprichters hebben verklaard de statuten van de vennootschapl

als volgt vast te stellen: !

Artikel 1 : Rechtsvorm  Naam !

De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een! besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft, met als naam: "1530".

Bij gebruik zal deze naam steeds dienen gevolgd te worden door de woorden! "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of in het kort

te willen akteren dat op elk

"BVBA".

Artikel 2 : Zetel !

De zetel is gevestigd te 1190 Vorst-Brussel, Van Volxemlaan, 264.

Het bestuursorgaan kan de zetel binnen het Vlaamse gewest en het Brussels! Hoofdstedelijk Gewest verplaatsen en waar ook bijkantoren en andere centra

van werkzaamheden oprichten. !

Artikel 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel:

1. a. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een= onroerend vermogen ; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende] goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw,1 de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de] ruil, de verkaveling de leasing en, in het algemeen, alle verrichtingen diel rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het! productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten ;

1. b. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend! vermogen ; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten' (intellectueel, commercieel, industrieel) van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil ; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren ;

1. c. Het verwerven en aanhouden van participaties in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen ; Het promoten, de planning en coordinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt ; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische,! administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en! depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

2. De uitbating van een adviesbureau en het verstrekken van allerhande dienstverlening op het gebied van bedrijfsvoering en beheer in het algemeen en op het vlak van consumentengedrag, retail, communicatie en design in het bijzonder.

3. Het verlenen

van alle bijstand, training, advies en leiding aan bedrijven, ondernemingen, verenigingen, private- en overheidsinstellingen alsmede privé-, personen, voornamelijk, doch niet uitsluitend, op het vlak van management,! marketing, productie en ontwikkeling, processing, het besturen van! vennootschappen en bedrijven, consumentengedrag, retail, communicatie en! design.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen,! bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die! direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen] worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de! hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de client. Ter uitvoering] van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de (vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder(s) of elke

Voor- Luik B - vervolg

behouden andere derde-vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd1 lom op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap. 14. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, huur- en verhuur en distributie van! lalle om het even welke goederen, producten en toepassingen welke nuttig off (dienstig kunnen zijn op het vlak van consumentengedrag, retail, communicatie jen design ;

aan het }De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, jals tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere] goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere ]verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Artikel 4 : Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Artikel 5 : Kapitaal

}Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt dertigduizend)

IEuro (30.000 E).

}

]Het is vertegenwoordigd door duizend tweehonderd (1.200) aandelen zonder ]vermelding van nominale waarde met een fractiewaarde van ;één/duizendtweehonderdste van het kapitaal.

Artikel 5/bis : Volstorting kapitaal

A. De nog in geld uit te voeren stortingen op de op de inschrijvingsdag niet volledig afbetaalde aandelen, moeten allen te samen plaats vinden op de tijdstippen die het bestuursorgaan zal bepalen.

B. Een vennoot die, na een voorafgaandelijk bericht van veertien (14) dagen hem bij ter post aangetekende brief verzonden, verwijlt te voldoen aan de volstorting van zijn aandelen, is aan de vennootschap intresteni verschuldigd berekend aan de wettelijke rentevoet, zulks vanaf de dag van hun opeisbaarheid en dit zonder specifieke ingebrekestelling. Het bestuursorgaan mag daarenboven, na een tweede bericht gedurende eenl maand zonder gevolg gebleven, het verval van de vennoot uitspreken en zijn] titels doen verkopen, onverminderd het recht van hem het verschuldigd; gebleven saldo te vorderen, alsmede alle eventuele schadevergoeding. Behoudens wanneer de aandelen worden verkocht aan een vennoot, is de instemming vereist van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de verkoop is voorgesteld.

'Zolang niet tot volstorting wordt overgegaan door de ingebreke blijvende ]vennoot of de niet volstorte aandelen niet kunnen worden verkocht, bij gebrek aan de volgens voorgaande alinea vereiste toestemming, zijn de aandelen rechtens van onwaarde. Zij behouden nochtans hun aandeel in het geplaatste kapitaal.

De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarvan de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt opgeschort zolang de opeisbare !stortingen niet verricht zijn.

Het bestuursorgaan kan de vennoten machtigen hun titels vervroegd af tel betalen; In dit geval worden tevens de voorwaarden vastgesteld tegen idewelke die vervroegde betalingen mogen plaats hebben.

Artikel 6 : Kapitaalverhoging +,

Tot verhoging van het kapitaal wordt besloten door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor wijziging van de statuten.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal 1door hun aandelen vertegenwoordigd.

1Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten }minste vijftien (15) dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de

inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan wordenl

uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief} iter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge

















Voorbehouden Luik B - vervolg

aan het Belgisch Staatsblad 1Op aandelen waarop niet wordt ingeschreven zoals bepaald in de tweedei lalinea, kan slechts worden ingeschreven door de hierna genoemde personen 'aan wie overdracht en/of overgang van aandelen vrij is conform de statuten,(

behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste

drie/vierden van het kapitaal bezitten.

Artikel 7 : Kapitaalvermindering

Tot een vermindering van het maatschappelijk kapitaal kan slechts worden besloten door de algemene vergadering op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten, waarbij de vennoten die zich in gelijke omstandigheden! bevinden, gelijk behandeld worden.

De oproeping tot de algemene vergadering vermeldt het doel en de werkwijze van de voorgestelde vermindering.

Artikel 8 : Aandelen op naam

De aandelen zijn op naam.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen dat overeenkomstig de wettelijke bepalingen moet worden gehouden.

Artikel 9 : Afstand van aandelen

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden dan met schriftelijke toestemming van tenminste de helft van de vennoten in het. bezit van tenminste drie/vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten verbonden aan de aandelen, waarvan de afstand of overgang is voorgesteld of! meegedeeld.

Deze schriftelijke toestemming is eveneens vereist bij afstand of overgang tussen vennoten of echtgenoten of aan voor- of nazaten.

Artikel 10 : Voorkeurrecht tot overname

De vennoten genieten van een voorkeurrecht tot overname van de over te! dragen aandelen op basis van de prijs vastgesteld door de vorige jaarvergadering of, bij gebreke daaraan, voor de waarde vastgesteld door één of meerdere experten aangesteld op verzoek van de meest gerede partij door de betrokkenen zelf of, bij gebrek aan overeenkomst, door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is; Waardevaststelling die imperatief zal gelden als basis voor de overname, zonder enige verhaalmogelijkheid. Dit voorkeurrecht zal kunnen uitgeoefend worden in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van de andere vennoten, die geïnteresseerd zijn ?in de verwerving, bezit, tenzij onder hen eénstemmig een andere verhouding is overeengekomen; De mededeling van het gebruikmaken van het voorkeurrecht tot aankoop zal per aangetekende brief moeten worden gedaan respectievelijk aan de erfgenamen en de kandidaat-afstanddoener binnen de drie maanden na! de mededeling van het overlijden of na de vraag om toelating tot afstand1 aan derden.

De termijn van betaling is één jaar zonder dat rente verschuldigd is.

Gezegde mededeling van overlijden of vraag tot afstand aan derden moet pers aangetekend schrijven geschieden, gericht aan de vennootschap waarin de! volledige identiteit, beroep en woonplaats van de erfgenamen ofj !voorgestelde overnemers worden opgegeven en het aantal betrokken aandelen; en, in voorkomend geval, de prijs.

Gezegd voorkeurrecht tot overname bestaat eveneens bij overdracht of tovergang tussen vennoten, voor- en nazaten en echtgenoten.

Artikel 11 : Opsplitsing van aandelen

Elk aandeel is ondeelbaar. Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde aandeel, heeft de vennootschap het recht de uitoefening Ivan de rechten verbonden aan dit aandeel, te schorsen tot een gemeenschappelijke vertegenwoordiger wordt aangeduid. Artikel 12 : Opsplitsing vruchtgebruik - naakte eigendom

!Indien aandelen zouden opgesplitst zijn in vruchtgebruik en naakte

eigendom, komen de rechten, behoudens andersluidende overeenkomst tussen

betrokkenen, toe aan de vruchtgebruiker, met uitzondering van het stemrecht,

ingeval van fusie, splitsing, ontbinding, kapitaalverhoging en - !vermindering, het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging, alsook in die! ;gevallen waar deze statuten het anders regelen of er dwingende









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge



















Luik B - vervolg

wetsbepalingen bestaan die hiervan afwijken.

Artikel 13 : Intern Bestuur

!

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan!

niet vennoten. i

Het bestuursorgaan heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer, en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens dief waarvoor, volgens de wet of onderhavige statuten, alleen de algemene!

vergadering bevoegd is. 1

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij del benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden. Artikel 14 : Vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerders vertegenwoordigen gezamenlijk handelend de vennootschapl jegens derden en in rechte tenzij bij hun aanstelling anders wordt1 besloten.

Het bestuursorgaan mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen. I

Het mandaat van zaakvoerder zal onbezoldigd zijn, tenzij bij de benoeming of nadien anders wordt beslist.

Artikel 15 : Controle

De controle op de vennootschap zal geschieden in zoverre zulks wettelijk' vereist is ofwel indien de algemene vergadering hiertoe besluit door één of meer commissarissen.

Wordt geen commissaris benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Artikel 16 : Algemene Vergadering - Boekjaar

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde van het! maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. De oproepingen tot de algemene vergaderingen vermelden de agenda met de tel behandelen onderwerpen. Zij warden, desgevallend samen met de stukken welke; overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen moeten worden meegezonden,l binnen de wettelijk voorziene termijnen bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de zaakvoerders, de eventuele houders van! certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, del eventuele obligatiehouders en de eventuele commissarissen, tenzij deze; bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk én schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping alsmede de begeleidende stukken via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Voormelde bestemmelingen zullen hun eventuele instemming en voorkeur inzake communicatiemiddel als volgt aan de vennootschap kenbaar maken:

- de vennoten en obligatiehouders: via een annotering in het register van aandelen, respectievelijk het register van obligatiehouders;

- de zaakvoerders en commissarissen: in het stuk waaruit de aanvaarding van hun mandaat blijkt;

Het bestuursorgaan heeft het recht tijdens de zitting de jaarvergadering, één enkele maal drie (3) weken uit te stellen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer vennoten die ten minste! één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de reeds genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing!

van de algemene vergadering hieromtrent. ;

De jaarvergadering heeft plaats de eerste vrijdag van de maand maart om elf! uur `s morgens.

Indien deze dag evenwel een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende, bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. In de notulen van de algemene vergadering dient expliciet vermeld te worden! hoe elke aanwezige of vertegenwoordigde vennoot heeft gestemd aangaande; enige kwijting te verlenen aan een zaakvoerder.

Voorbehouden

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- Annexes du Moniteur belge



Voor- Luik B - vervolg

behouden !De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot del bevoegdheid van de algemene vergadering behoren met uitzondering van die] welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld bij. (artikel 271 van het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten] kennis nemen.

aan het Het boekjaar begint op één januari en eindig op éénendertig december van'

Staatsblad lieder jaar. l

lieder jaar zal het bestuursorgaan de inventaris opmaken en op dei (jaarvergadering het eventuele jaarverslag en de jaarrekening aan de`

goedkeuring der vennoten onderwerpen. ]Een niet-unaniem genomen besluit doet evenwel alle andere besluiten' .vervallen ook wanneer deze wel met unanimiteit genomen werden, en het. ;bestuursorgaan zal vervolgens onverwijld overgaan tot het bijeenroepen van]

de algemene vergadering volgens de wettelijke en statutair voorgeschreven ]procedures en dit op de statutair bepaalde datum.

Artikel 17 : Vertegenwoordiging van vennoten

(Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging kan] elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot, drager van een schriftelijke volmacht. Artikel 18 : Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 19 : Winst

Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste] een/twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiendel van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiteni mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

.Artikel 20 : Ontbinding - Vereffening

(Bij ontbinding der vennootschap geschiedt de vereffening door de .zaakvoerder(s), alsdan in functie, tenzij de algemene vergadering één of meer vereffenaars benoemt waarvan zij tevens de machten en de bezoldiging vaststelt. Een vereffenaar treedt evenwel pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie

van diens benoeming. l

.Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na .vereffening rekening houdend met de reeds verrichte volstorting.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten dien(en)(t) de vereffenaar(s) het .verdelingsplan voor te leggen aan de bevoegde rechtbank van koophandel. Artikel 21 : Ontbinding wegens verlies

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot; minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal moet de algemenel vergadering door het bestuursorgaan worden samengeroepen en moet zijl ]bijeenkomen uiterlijk binnen de twee maanden na de vaststelling van dit .verlies of nadat het, ingevolge wettelijke of statutaire bepalingen, had .moeten vastgesteld zijn teneinde, volgens de regels voorzien voor .statutenwijziging, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding der vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan stelt een verantwoord verslag van zijn voorstellen op dat, vijftien dagen vooraf, op de zetel ter beschikking ligt van de vennoten.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten zal zijn verslag de maatregelen opsommen die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand der vennootschap. De agenda vermeldt dit verslag !en een afschrift ervan wordt verzonden overeenkomstig de voorschriften van .het Wetboek van Vennootschappen.

!Indien het netto actief tengevolge van verlies gedaald is tot minder dan leen/vierde van het kapitaal wordt op dezelfde wijze gehandeld maar zal dei .ontbinding plaats hebben wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde van] Ide op de vergadering uitgebrachte stemmen. .Artikel 22 : Woonstkeuze

]Iedere zaakvoerder en vereffenaar, die in het buitenland woont, doet voor]









































Voor.

behouden

" aan het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2011- annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

)de uitvoering der statuten keuze van woonplaats in de zetel ;vennootschap waar hem geldig alle betekeningen kunnen worden gedaan. ]VERKLARINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar begint op datum van het verkrijgen rechtspersoonlijkheid en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf (2012).

;2. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend dertien (2013). 3. De oprichters stelden aan als niet-statutaire zaakvoerders, voor sonbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar . de beide voornoemde ]oprichters die verklaard hebben hun opdracht te aanvaarden en die hebben, op vraag van de notaris, dat zij niet getroffen zijn (maatregel die zich hiertegen verzet.

]Het mandaat van zaakvoerder is thans onbezoldigd.

15. Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van verklaarden de oprichters dat de vennootschap:

- alle verbintenissen bekrachtigt welke werden aangegaan rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en:

- alle daaruit voortvloeiende verplichtingen overneemt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het ressort )waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2, paragraaf 4, van het Wetboek van Vennootschappen.

)Een zelfde verplichting geldt voor alle verbintenissen welke zouden worden aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in de periode tussen de ondertekening van de oprichtingsakte en de verkrijging van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(zegel en handtekening van notaris Arthur Lenaerts op rugzijde).

Wordt tegelijk neergelegd om niet gepubliceerd te worden : uitgifte van oprichtingsakte.

der' van)

bevestigd door een)

4. Gelet op de te goeder trouw gemaakte vooruitzichten en de wettelijke' ?bepalingen terzake werd beslist thans geen commissaris te benoemen.

Vennootschappen)

in naam en voori

dei

1

Coordonnées
1530

Adresse
VAN VOLXEMLAAN 264 1190 VORST

Code postal : 1190
Localité : FOREST
Commune : FOREST
Région : Région de Bruxelles-Capitale