A & T

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : A & T
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.875.726

Publication

08/09/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I

mi 11'IMINIUÏ1 Il

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op 28 AUG 2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0533.875.726

Benaming

(voluit) : A&T

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Polostraat 85 - 2660 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming/Ontslag van een zaakvoerder - Overdracht van aandelen -

Ontslag active vennoten - Overdracht van maatschappelijk zetel

'

Uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering van eerste augustus 2014 blijkt dat de volgende beslissingen zijn genomen:

De vergadering beslist het Ontslag van Shabot Ammar vanaf heden. Ze geeft hem quitus voor zijn mande

De vergadering beslist de benoeming van Stefanov Kancho Yuriev wonende te Place Lehon, 8 et 01 - 1030 Bruxelles, vanaf heden.

De algemene vergadering aanvardt het ontslag van de heer Qahtan Mustafa als actieve venoot vanaf 01/08/2014.

De Aandelen zijn overdragen van Shabot Ammar Te Stefanov Kancho Yuriev

De Aandelen zijn overdragen van Qahtan Mustafa Te Stefanov Kancho Yuriev

Stefanov Kancho Yuriev 100% aandelen

Het nieuwe maatschappelijk zetel is gevestigd op het volgende adres:

Place Lehon, 8 et 01 - 1030 Bruxelles

Zaakvoerder

Stefanov Kancho Yuriev

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

15/05/2013
ÿþ Mod PDF 11.1

kei = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

03 MEI 2013

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 5 3

Benaming (voluit): A&T

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2660 Antwerpen (Hoboken), Polostraat 85

(volledig adres)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Tekst :

Uit een akte, verleden voor ons, Meester Yves De Vil, notaris te Antwerpen (Borgerhout), op 30 april 2013, blijkt dat

1. de heer SHABOT Ammar Mohammed Abid, geboren te Bagdad (Irak) op 25 juni 1968, echtgenoot van Mevrouw HEBBA Alia Ahmed Abdoulamir, wonend te 2930 Brasschaat, Zwemdoklei 77;

2, de heer MUSTAFA Qahtan Nureddin, geboren te Kirkuk (hak) op 12 augustus 1970, van Iraanse nationaliteit, echtgenoot van Mevrouw HASKAN Selma, wonend te 2600 Antwerpen (Berchem), Karmelietenstraat 114, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam « A&T ».

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

" de heer Ammar SHABOT, voornoemd, titularis van negentig (90) aandelen;

" de heer Qahtan MUSTAFA, voornoemd, titularis van tien (10) aandelen;

Totaal honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van één I derde (l/34n). De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00). Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij ING, Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet.

ZETEL De zetel is gevestigd te 2660 Antwerpen (Hopboken), Polostraat 85,

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats irt België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

DOEL De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, alle verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben

op:

D Aan- en verkoop van hardware, informaticamateriaal; ontwikkelen van software, aan- en verkoop van software, online marketing, SEO.

D De uitbating van restaurants, pita- en fast-food-zaken, snackbars, frituren, drankgelegenheden, spijshuizen, verbruikerssalons en dergelijke.

Q' de aan- en verkoop, groot- en kleinhandel, markthandel, im- en export, conditionering, fabricatie, assemblage van alle consumptiegoederen, halffabricaten en grondstoffen, meer in het bijzonder van alle voedingsmiddelen, zuivelproducten, vlees, vleeswaren, kip en gevogelte, vis, visconserven, producten van de brood-, banket- en suikerbakkerij, schoeisel, textielwaren en kleding, huishoudartikelen, meubileringartikelen, onderhoud en huishoudelijke uitrusting, kunst- en siervoorwerpen, fantasieartikelen, verlichtingsartikelen, radio-elektrisch materiaal, en tabak; de klein- en groothandel in schoeisel en lederwaren; de uitbating van een brood-

en banketbakkerij; de tussenpersoon in de handel; het verschaffen van arbeidskrachten aan handels- en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Eetgisch Staatsblad Luik B - vervolg



Énijverheidsondernemingen; kapper en kapsalon; telecommunicatie; koerierdienst; de groot- en kleinhandel in 1 horecamaterialen.

Q' Verpakken van allerlei producten voor ondernemingen

Q' Laswerk, schoonmaak, toerisme,industrieel schoonmaak

Q' De groot- en kleinhandel, import en export van auto-onderdelen, nieuwe en occasie personenwagens, bestelwagens, bussen en vrachtwagens; garagehouder, hersteller; herstellen van koetswerken van voertuigen.

Q' De exploitatie van taxi's, de verhuur van personenauto's met chauffeur, overig vervoer van personen te land, goederenvervoer over de weg en verhuisdiensten.

Q' Het slopen van gebouwen en andere bouwwerken; het ruimen van bouwterreinen; het grondverzet; het proefboren en boren; algemene bouwonderneming; het optrekken van de ruwbouw van gebouwen en de structuur van civieltechnische werken, inclusief het gieten van gewapend beton en het uitvoeren van metselwerken; de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf; het bouwen van individuele huizen; het optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen; het optrekken van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik of voor landbouwdoeleinden; de dakbedekking en bouw van dakconstructies; de gespecialiseerde bouwwerkzaamheden ten behoeve van diverse bouwwerken, waarvoor specifieke ervaring of een speciale uitrusting nodig is; de elektrische installatie in gebouwen en andere bouwwerken; isolatiewerkzaamheden; de installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie; de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen en leidingen voor diverse gassen; de overige bouwinstallatie; het stukadoors-, plafonneer-,

E cementeer- en alle andere pleisterwerk, het schrijnwerk van hout of van kunstwerk; het metaalschrijnwerk; het plaatsen van vloer- en wandtegels en mozaïek; het plaatsen van alle andere wand- en vloerbekledingen, inbegrepen van bout of andere materialen; het plaatsen van behang; het schilderen; het glaszetten; de overige werkzaamheden in verband met afwerking van gebouwen.

Q' De onderneming voor: het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen; grondwerken; het optrekken van gebouwen, fabrieksschouwen, nijverheidsovens en andere soortgelijke werken; het bouwen van stellingen; 1 het invoegen en reinigen van gevels; het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken en van werken in 1 verband met de veeteelt voor rekening van derden; het optrekken van niet-metalen uiteenneembare paviljoenen en barakken; het steenhouwen; het bewerken, polijsten en plaatsen van marmer voor gebouwen; het vervaardigen en plaatsen van sierschouwen of andere versieringen van marmer of steen; het plaatsen van ramen, deuren en 1 algemene schrijnwerkerij; het reinigen en ontsmetten van woongelegenheden, lokalen, meubels, stoffering en 1 allerhande voorwerpen; het schoorsteenvegen; het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen; het 1 snijden en snoeien van bomen, Het plaatsen van keukens en timmerwerk.

' Q' De groothandel in bloemen en planten; tuinbouwbedrijf, aannemer tuinwerk; Het tijdelijk ter { beschikking stellen van interim personeel bij werkgevers, alle activiteiten in verband met het personeel, de

1 werkgelegenheid en de arbeidsbemiddeling; de coaching, de rekrutering en de selectie van personeel; elke 1 activiteit die een rechtstreeks, onrechtstreeks of toebehorende band heeft met wat voorafgaat, zoals de organisatie van nabijheiddiensten, de outplacement, de vorming, de professionele begeleiding, de onderaanbesteding

F activiteiten in verschillende diensten, en zo voort.

Q' De uitbating van een solarium, sauna, relax- en wellnesscentrum, schoonheidssalons, bodystyling en 1 powerplate; het verlenen van verzorgingsmassages, van advies op het gebied van de schoonheidszorgen en de I gezichtsverzorging; het verstrekken van dieetadvies, huidverzorging en epileren, diensten van manicure en I pedicure; handelsbemiddeling in parfums, cosmetica, toiletartikelen en reinigingsmiddelen; de groot- en I kleinhandel in parfumerieën en cosmetica.

I Q' Vertaaldiensten en tolken. Administratiekantoor, secretariaatswerkzaamheden, behandeling van post, en I in het algemeen alle activiteiten in verband met administratieve en zakelijke dienstverlening en bijstand aan

i derden. Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer, administratieve en sociale organisatie; Public I relations bureau. Het domiciliëren van bedrijven; het ter beschikking stellen van een aangepaste bedrijfsruimte, 1 aanbieden van een gemeenschappelijk dienstenpakket; advies en begeleiding door manager. Het verlenen van hulp en bijstand aan en het begeleiden van personen en bedrijven in het kader van emigratie, immigratie en integratie. Het organiseren van colloquia, seminaries, studiedagen en uitgeven van studies en rapporten, 1 cursussen en adviezen met betrekking tot voorgaande.

De vennootschap mag alle fmanciëIe verhandelingen doen, ook geld lenen en ontlenen, roerende en onroerende goederen aankopen en verkopen, door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke wijze

j deelnemen aan alle andere ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, 1 die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enig verband met het hare staat, gewonen en solidaire Iborgstellingen tekenen, in één woord, zij mag alle doen wat voor het maatschappelijk doel nuttig of voordelig 1 geoordeeld wordt.

DUUR De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd,

BESTUUR Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

1 Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, I bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordigzer die belast wordt met de uitvoering_ van de opdracht in



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge





















Voor- Luik B - vervolg

,behouden

`aan het



belgisc Staatsblad naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder. De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen. Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde I machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING De jaarvergadering wordt gehouden op de derde maandag van de maand juni om 18u00.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

BOEKJAAR Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

VERDELING De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste ééntwintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 20I3,

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2014, overeenkomstig de statuten.

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één,

b. te benoemen tot deze functie:

" de heer Ammar SHABOT, voornoemd,

die veiklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c, het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur,

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen,

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Mevrouw

Asiye SIKIER (geboren GOKTEKIN), ongehuwd, wonende te 2600 Antwerpen (Berchetn), Ferdinand

Coosemansstraat 23, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de

inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W: administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het

ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Yves De Vil.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2013 - Annexes du Moniteur belge







24/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
29/09/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
A & T

Adresse
PLACE LEHON 8 ET 01 1030 BRUSSEL

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale