A.C.P.

Société en commandite simple


Dénomination : A.C.P.
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 832.809.930

Publication

26/01/2011
ÿþe" "

"

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 11013378

cs3Q go3 2ao

g 4 JAN. 20B

BRUSSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

A.C.P.

Gewone Commanditaire Vennootschap

BLOEMENSTRAAT 32 / b004 - 1000 BRUSSEL

Oprichting - benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een onderhandse akte, d.d. 01 januari 2011 dat tussen volgende comparanten :

1) mevrouw Vandermarliere Katrien, wonende te 1000 Brussel, Bloemenstraat 321 b004, geboren te Kortrijk op 11 december 1962

2) de heer Pouille Arthur, wonende te 1000 Brussel, Bloemenstraat 321 b004, geboren te Anderlecht op 03 juni 1992

een Gewone Commanditaire Vennootschap werd opgericht onder de benaming "A.C.P." met als maatschappelijke zetel : Bloemenstraat 321 b004, 1000 Brussel.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd euro (¬ 100,00) en werd als volgt

onderschreven :

- door Katrien VANDERMARLIERE, voornoemd : 90,00 EUR

- door Arthur POUILLE, voornoemd : 10,00 EUR

Er zijn 2 vennoten in de vennootschap. Mevrouw Katrien VANDERMARLIERE neemt de hoedanigheid van beherend vennoot op zich, de heer Arthur POUILLE wordt een stille vennoot. Het is de beherend vennoot toegestaan alle verrichtingen te doen, verbintenissen aan te gaan en daden van beheer te stellen die hij nodig acht om het voorwerp van de vennootschap te realiseren. Het is de stille vennoot uitdrukkelijk verboden enige daad van bestuur te stellen. De stille vennoot kan de vennootschap nooit verbinden. De machten van de stille vennoot bestaan erin controle uit te oefenen over de vennootschap. Hij heeft bovendien stemrecht in de algemene vergadering.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders die in naam van de vennootschap aile handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel. Mevrouw Katrien VANDERMARLIERE, voornoemd, wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap. De zaakvoerder heeft afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam van de vennootschap te handelen binnen de perken van het maatschappelijk doel.

leder jaar zal per 31 december een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt. Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal lopen vanaf heden tot 31 december 2011. De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand juni om 14 uur ten maatschappelijke zetel.

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover de vennoten alleen kunnen beslissen. De vennoten mogen bij elke meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij elke meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Elk aandeel geeft recht op één stem op de algemene vergadering. Een algemene vergadering kan in geen geval rechtsgeldig zijn als niet de helft van de totale hoeveelheid aandelen vertegenwoordigd is.

Volmacht wordt verleend voor onbepaalde tijd aan VEREYCKEN & VEREYCKEN ACCOUNTING BVBA met maatschappelijke zetel te Veldkant 2, 2550 Kontich of aan haar gevolmachtigde teneinde alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, neerleggingen, verklaringen en of vertegenwoordiging van de vennootschap t.o.v. het ondernemingsloket, het sociaal verzekeringsfonds, de BTW-administratie, de directe belastingen en/of bij andere fiscale autoriteiten.

Katrien VANDERMARLIERE

zaakvoerder

tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van voormelde akte

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
A.C.P.

Adresse
BLOEMENSTRAAT 32, BUS 4 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale