A.D.P. IMMOBILIEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : A.D.P. IMMOBILIEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 433.889.908

Publication

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 30.08.2013 13555-0393-011
03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 24.08.2012 12459-0297-011
10/02/2012
ÿþ M°d Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



3 O *mg 202

*taos eis

ve beha,

aar;

Be1Z Staal

Ondememingsnr : 0433.889.908

Benaming

(voluit) : ADP IMMOBILIEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1000 Brussel, Groot Eiland 66168 Bus 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Omzetting naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Ingevolge Bav, geh ten kantore van Not P. Bauwens, te Dilbeek, op 28.12.2011, ger. acht bladen twee' verzendingen te Dilbeek Il de 05 januari 2012.Boek 601 Blad 19 vak 08. Ontv, vijfentwintig euro (25,00 EUR). De ontv. (get.) a.i. Grenson-Ost A.M., werden navolgende beslissingen genomen:

EERSTE BESLISSING

De voorzitter stelt vast dat de aandelen gedrukt zijn en deze in het licht van de hierna te beslissen omzetting naar een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid moeten vernietigd worden

De totaliteit van de aandelen wordt thans vernietigd door de ondertekende Notaris en de vergadering stelt; vast dat op heden de aandelen op naam zijn.

De ondertekende Notaris maakt het aandelenregister aan hetwelk ondertekend wordt door de bovenvermelde comparanten en hen overhandigd wordt.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering aanhoort de lezing van het verslag van de Raad van Bestuur gedateerd op 8 december; 2011, betreffende de redenen die ertoe leiden de voorgestelde maatschappelijke omzetting te overwegen, zonder dat nochtans de naam, de duur, de zetel, het maatschappelijk doel en het maatschappelijk kapitaal gewijzigd worden.

De vergadering aanhoort eveneens de lezing van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijker! vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Wolf, Gilson & C°", te 1170 Brussel, E. Van Becelaerelaan 27A, vertegenwoordigd door een zaakvoerder, de heer Marc; Gilson, bedrijfsrevisor, met in bijlage de staat van activa en passiva op datum van 30 september 2011.

De besluiten van dit verslag zijn:

De door ons uitgevoerde controle hebben uitsluitend tot doel alle overwaarderingen van actieve! bestanddelen in de toestand van het activa en het passiva opgesteld door het bestuursorgaan op 30 september 2011 te identificeren. Deze werkzaamheden, uitgevoerd volgens de normen die van toepassing zijn ter= gelegenheid van de omvorming van de vennootschap, hebben geen overwaardering van het netto actief laten; verschijnen. Het in voormelde toestand van activa en passiva vastgestelde netto-actief, voor een bedrag van! 825.792,86 ¬ ligt hoger dan het kapitaal van 762.024,70 E.

Beide verslagen zullen samen met onderhavige akte neergelegd worden op de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vergadering neemt met eenparigheid van stemmen, de besluiten aan van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor, en beslist de vennootschap om te zetten in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, waarvan de naam, de duur, de zetel en het maatschappelijk doel dezelfde zullen zijn als; deze van de huidige vennootschap en waarvan de activa -en passivabestanddelen, met inbegrip van het; kapitaal en de reserves onveranderd zullen behouden worden, zonder dat de raming van deze bestanddelen enige wijziging ondergaat.

Het ongewijzigd maatschappelijk kapitaal van ZEVENHONDERD TWEEENZESTIGDUIZEND! VIERENTWINTIG EURO ZEVENTIG CENT (762.024,70 e) zal voortaan vertegenwoordigd zijn door zesdulzend achthonderd vijfentachtig (6885) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

Elke aandeelhouder zal een (1) aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; ontvangen in ruil voor een (1) aandeel van de omgezette Naamloze Vennootschap, te weten:

- De Heer Asselman William, voornoemd : vijfduizend honderd drieënzestig (5163)) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Mevrouw Van Meeuwen Henriette, voornoemd : duizend zevenhonderd tweeëntwintig (1722) aandelen;

_zonder.aanduidi.ng_van. non)jrtale_w_aardeti-...._

Op de laafste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij liét Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De omzetting geschiedt op grond van:

a) de wet van drieëntwintig februari negentienhonderd zevenenzestig.

b) artikel 121 van het Wetboek der Registratierechten en

c) artikel 210 en 211 van het Wetboek der Inkomstenbelastingen

Alvorens over te gaan tot de beraadslaging over volgend puni op de agenda, verklaren de Heer Asselman William en Mevrouw Van Meeuwen Henriette, voornoemden, ontslag te nemen als bestuurders van de Naamloze Vennootschap wegens de omzetting van deze laatste in een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

DERDE BESLISSING

De vergadering, met eenparigheid van stemmen, beslist het ontslag van de Heer Asselman William en Mevrouw Van Meeuwen Henriette, voornoemden, als bestuurders te aanvaarden; eveneens wordt hen decharge verleend voor zijn mandaat.

VEERDE BESLISSING

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, stelt de vergadering de statuten van de uit de omzetting gesproten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op als volgt:

A.ALGEMENE BEPALINGEN EN BEPALINGEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN INDIEN DE VENNOOTSCHAP MEERHOOFDIG IS.

TITEL t. Naam - Zetel - Doel - Duur

Artikel 1.- De Naam luidt: "ADP IMMOBILIEN", onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Artikel 2.- De zetel is gevestigd te 1000 Brussel, Groot Eiland, 66/68 Bi 1.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar om het even waar in het Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad, overgebracht worden.

De zaakvoerder is gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen of stapelplaatsen, zowel in België als in het buitenland, op te richten.

Artikel 3.-

De vennootschap heeft tot doel het beheer van een roerend en onroerend vermogen alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan, en die van aard zijn, de opbrengst van haar goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring en de ter beschikkingstelling van deze goederen.

De vennootschap mag zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden het bouwen, verbouwen, herstellen, onderhouden, restaureren en afbreken van gebouwen en alle ander bouw- en algemene ondernemingen, daarin begrepen de aan- en verkoop van bouwmaterialen, alsmede het vervoer ermee verband houdende.

De vennootschap zal eveneens tot doel hebben voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid

a. het verwerven door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen.

b. het bevordering van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

c. het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval velrenen in de meest ruime zin, alle handels-financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn in depositobanken, houders van deposito's op korte temrijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

d. het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratieve en financiële, verkoop, productie en algemeen bestuur.

e. het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarop plaatsing, verhandeling, of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalsbestuur.

f. het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

g. het verhuur of huren, aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen; alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing

h. het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

I. het realiseren, de distributie en de uitzending van software, alsmede de raadgeving in informatica en in bedrijfsorganisatie, inclusief personeelsvorming in informatica.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen ie op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

In het algemeen mag de vennootschap alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verlichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken of uitbreiden

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

~:.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4.- De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur, vanaf datum van oprichting.

TITEL Il.- Het maatschappelijk kapitaal

Artikel 5.- Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ZEVENHONDERD TWEEENZESTIGDUIZEND VIERENTWINTIG EURO ZEVENTIG CENT (762.024,70 e) zal voortaan vertegenwoordigd zijn door zesduizend achthonderd vijfentachtig (6885) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

De effecten  zowel de aandelen als de obligaties, zo die worden uitgegeven - zijn op naam en voorzien van een volgnummer. Ze worden ingeschreven in een register en van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

VOLSTORTING DER AANDELEN

De nog niet volgestorte aandelen moeten op de door de zaakvoerder vastgestelde tijdstippen volstart worden in functie van de behoeften van de vennootschap.

De vennoot, die na verloop van een termijn van vijftien dagen, te rekenen vanaf de datum van verzending van het aangetekend schrijven uitgaande van de zaakvoerder met betrekking tot hoger bedoelde volstorting van de aandelen in gebreke blijft, zal aan de vennootschap een interest verschuldigd zijn gelijk aan de wettelijke interest, verhoogd met twee punten op de door hem nog te betalen som, te rekenen vanaf de dag van de opeisbaarheid ervan; de zaakvoerder mag bovendien na een tweede zonder gevolg gebleven aanmaning, die ten vroegste een maand na het eerste hogervermeld aangetekend schrijven mag betekend worden, deze vennoot als dusdanig van zijn rechten vervallen verklaren zonder dat dit afbreuk doet aan het recht van de vennootschap op de verschuldigde som en op hogervermelde nalatigheidsintresten en onverminderd haar recht om schadevergoeding te eisen.

De zaakvoerder roept dan binnen de maand een algemene vergadering bijeen. De overblijvende vennoten mogen dan naar goeddunken beslissen over de aanvaarding van één of meerdere nieuwe vennoten.

De beslissing wordt aan de belanghebbende medegedeeld per aangetekende brief, binnen de vijftien dagen na de vergadering.

KAPITAALVERHOGING - VERMINDERING

Het kapitaal mag verhoogd of verminderd worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven bij kapitaalverhoging moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van tenminste vijftien dagen te rekenen van de dag van openstelling van de inschrijving. De termijn wordt bepaald door de algemene vergadering. De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op de aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals hogervermeld kan slechts worden ingeschreven door de in artikel 249, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen opgesomde personen, in de verhouding en de volgorde door de algemene vergadering te bepalen, behoudens een andersluidende beslissing genomen door tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie vierde van het kapitaal.

TITEL 111. Aandelen

OVERDRACHT ONDER LEVENDEN

Artikel 6.-

Indien de vennootschap slechts twee vennoten telt, is de overdracht van aandelen, onder levenden enkel toegelaten met uitdrukkelijke geschreven toestemming van de andere vennoot.

De beslissing van deze laatste moet aan de potentiële overdrager meegedeeld worden per aangetekende brief, binnen de maand na het voorstel van overdracht.

De weigering van toestemming is zonder verhaal.

Artikel 7.- Indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, mogen de vennoten hun aandelen zelfs niet aan een medevennoot noch geheel, noch gedeeltelijk overdragen, zonder ze voorafgaandelijk te koop te hebben aangeboden aan alle medevennoten.

De medevennoten beschikken over een termijn van drie maanden, die ingaat de dag waarop zij per aangetekende brief verwittigd worden, om zich uitte spreken over het aanbod dat hun gedaan werd.

Deze opkoop geschiedt in verhouding met het aantal aandelen dat elke vennoot bezit.

Overdracht van aandelen aan derden mag alleen geschieden met de uitdrukkelijke geschreven toestemming van ten minste de helft der vennoten, in het bezit van minstens drie vierden van het kapitaal; voor het bepalen van dit quorum wordt geen rekening gehouden met de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Artikel 8.- Behoudens een andersluidende schriftelijke overeenkomst tussen de vennoten moet de prijs van iedere eventuele overdracht van een aandeel vastgesteld worden ter gelegenheid van en door de jaarvergadering, zoals voorzien in artikel negentien van deze statuten.

Deze waarde wordt vastgesteld op voorstel van de zaakvoerder, op basis van de laatste balans, en voor haar berekeningen wordt rekening gehouden zowel met de winst, reserves en waardeverhogingen, als met de eventuele verliezen en waardeverminderingen. Zolang zij niet door een volgende vergadering werd gewijzigd zal deze waarde als basis dienen voor elke overdracht van aandelen die zich voordoet. Indien echter, ten gevolge van om het even welke omstandigheid, gezegde basiswaarde, vastgesteld door de laatste jaarvergadering voorzien bij artikel negentien, met meer dan tien ten honderd stijgt of daalt, mag de zaakvoerder een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen, ten einde een nieuwe prijs te bepalen.

Artikel 9.- De algemene vergadering die over de overdracht van aandelen moet beraadslagen zal bijeengeroepen worden door de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die de aandelen wenst over te dragen. De vergadering zal gehouden worden binnen de maand na de aanvraag, De beslissingen moeten per aangetekende brief aan de belanghebbenden medegedeeld worden binnen de vijftien dagen na de vergadering.

clu"

s De afwezigheid van een vennoot op een dergelijke algemene vergadering -tenzij hij schriftelijk zou stemmen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge of geldig zou vertegenwoordigd zijn- impliceert zijn instemming. Het zelfde geldt voor elke blancostemming.

Bij weigering van toestemming - waartegen geen verhaal mogelijk is - zijn de vennoten, die zich tegen de overdracht verzetten, verplicht de aandelen terug te kopen tegen de waarde vastgesteld overeenkomstig hogervenneld artikel acht.

De terugkoop door de vennoten die zich verzetten zal geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elk van hen bezit.

De andere vennoten mogen, indien zij zulks verlangen, aan deze terugkoop deelnemen. De verdeling zal dan geschieden in verhouding met het aantal aandelen dat elke vennoot bezit. De vennoten die zich niet verzetten kunnen evenwel een kleiner aantal aandelen dan gezegde prorata overnemen.

OVERDRACHT INGEVAL VAN OVERLIJDEN

Artikel 10.- Bij overlijden van een vennoot zal de vennootschap voortbestaan tussen de overlevende vennoten en de echtgeno(o)t(e) en erfgenamen in rechte linie van de overleden vennoot.

Voor wat de andere erfgenamen, legatarissen en rechthebbenden van de overleden vennoot betreft, deze zullen voor wat betreft hun aanvaarding onderworpen zijn aan de bepalingen voorzien in het artikel zeven aangaande de overdracht aan derden.

Indien zij de hoedanigheid van vennoot niet kunnen krijgen hebben zij recht op de waarde van de overgedragen aandelen, berekend overeenkomstig de bepalingen van artikel acht.

Blijven er meerdere overlevende vennoten over, dan wordt, binnen de drie maanden na het overlijden, door een of meer zaakvoerders een algemene vergadering bijeengeroepen. De beslissingen worden aan de belanghebbenden medegedeeld per aangetekende brief, binnen de vijftien dagen na de vergadering.

Bij weigering van aanvaarding - weigering welke zonder verhaal is -geschiedt de terugkoop door de vennoten, volgens de bepalingen van de artikelen acht en negen.

De waarde der aandelen zal berekend worden overeenkomstig artikel acht.

Indien de vennootschap maar twee vennoten telt, zal bij overlijden van een van hen, zo deze geen echtgeno(o)t(e) of afstammeling in rechte linie nalaat, de overblijvende vennoot naar eigen goeddunken over de aanvaarding van een nieuwe vennoot mogen beslissen, vooraleer zich uit te spreken over de aanvaarding van de erfgenamen of legatarissen in alinea twee van onderhavig artikel aangeduid.

Artikel 11.- De vennootschap erkent slechts een eigenaar per aandeel. Indien meerdere personen er eigenaar van zijn worden de rechten die er aan verbonden zijn geschorst totdat een van hen gekozen is om ze tegenover de vennootschap uit te oefenen.

De mede - eigenaars, de vruchtgebruikers en de naakte eigenaars, de pandschuldeisers en de pandschuldenaars zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te laten vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te berichten.

Ingeval van vruchtgebruik wordt de naakte eigenaar van het aandeel door de vruchtgebruiker bij de vennootschap vertegenwoordigd, behoudens uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke volmachtdrager.

Artikel 12.- De terugkoopprijs die toekomt aan de overdragende vennoten en aan de niet aangenomen erfgenamen, legatarissen en rechthebbenden van de overleden vennoot is, behoudens andersluidende overeenkomst, slechts betaalbaar binnen de drie jaren met ingang van de dag van de overdracht of van het overlijden, tot beloop van een/derde op het einde van het eerste jaar, van een tweede/derde op het einde van het tweede jaar, enzovoort, tot op het einde van het derde jaar.

De interesten op bedoelde sommen zullen berekend worden tegen de wettelijke interestvoet.

Nochtans zullen de alzo door de overnemende of overlevende vennoten opgekochte aandelen door hen niet mogen afgestaan worden alvorens volledige betaling aan de overdragende vennoten, erfgenamen, legatarissen en rechthebbenden.

De overnemers zullen steeds het recht hebben om vervroegd te betalen hetzij door verhoogde voorschotten hetzij door volledige afbetaling.

Artikel 13.- De erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van de overleden vennoot of zelfs van een zaakvoerder zullen, om welke reden ook, nooit het recht hebben de zegels te doen leggen op de bescheiden of documenten van de vennootschap, noch inventaris te doen opmaken van de maatschappelijke goederen en waarden.

TITEL IV. - Het bestuur en toezicht

Artikel 14.- De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten; zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en duur van hun mandaat bepaalt

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 15.- De enige zaakvoerder of de zaakvoerders individueel hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aan belangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

y,. Annexes du Moniteur belge De zaakvoerders mogen welbepaalde bevoegdheden voor daden van dagelijks bestuur overdragen aan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 elke persoon die zij bekwaam zouden achten.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening der

° e zaakvoerder en andere agenten van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de

aanduiding van de hoedanigheid krachtens deweike zij optreden.

Artikel 16.- Het overlijden of het aftreden van de zaakvoerder, om welke reden ook, brengt zelfs ais hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een dezer gebeurtenissen stelt onmiddellijk en van rechtswege een einde aan de functie van een zaakvoerder.

Artikel 17.- Wanneer, wegens overtijden of om een of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder. Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

Artikel 18.- Het toezicht over de vennootschap wordt overgedragen aan de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht van de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing van de bescheiden inzage nemen van alle boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van de geschriften van de vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant en dit volgens de wettelijke bepalingen daaromtrent.

-Voor zover dit door de wet vereist is, zal de algemene vergadering een of meer commissaris benoemen en hun vergoedingen vaststellen. Deze commissaris(sen) worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding, kunnen zij tijdens hun opdracht, alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

TITEL V.- De jaarvergaderingen

Artikel 19.- leder jaar, de tweede vrijdag van de maand juni, om elf uur moet een jaarvergadering gehouden worden. Zij moet plaatshebben in het arrondissement waar de zetel gevestigd is; op de zetel zelf of op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven. Ingeval hogervermelde dag een wettelijke feestdag is, moet de vergadering plaatshebben op de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering zal bij deze gelegenheid de prijs van de aandelen overeenkomstig artikel acht van deze statuten vaststellen.

De vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door de zaakvoerder, hetzij door de commissaris, zo er een benoemd wordt. De bijeenroeping is verplicht op aanvraag van vennoten die ten minstens een vijfde van het maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen, alsook in het geval bepaald in artikelen negen, tien en zeventien. In deze gevallen geschiedt de bijeenroeping binnen de maand na de aanvraag.

Artikel 20.- Elk aandeel geeft recht op een stem.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een mandataris gekozen onder de andere vennoten of schriftelijk hun stem uitbrengen. Te dien einde moet de oproeping de tekst van de voorgestelde beslissingen bevatten, die de vennoten mogen goedkeuren of verwerpen.

Behalve ingeval de beslissingen van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgesteld worden, moeten de afschriften en uittreksels over te leggen aan het gerecht of elders ondertekend worden door een zaakvoerder.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst gehouden.

Artikel 21.- De oproepingsbrieven voor de algemene vergadering moeten vijftien dagen op voorhand, per aangetekende brief, naar de vennoten, de zaakvoerder, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders en de commissaris  zo er één benoemd is - toegestuurd worden De bij de wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en eventuele commissaris alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

TITEL VI.- Inventaris - Balans - Winstverdeling

Artikel 22.- Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en wordt op éénen dertig december afgesloten.

Artikel 23.- Op het einde van elk boekjaar zal het bestuur een inventaris opmaken, overeenkomstig de wet. Het bestuur maakt eveneens de balans en de resultatenrekening op waarbij de nodige afschrijvingen moeten gedaan worden.

Artikel 24.- Het netto-resultaat van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene kosten van alle aard en sociale lasten, gebeurlijke interesten aan de schuldeisers-vennoten, bezoldigingen van de zaakvoerder en commissarissen en noodzakelijke afschrijvingen, vormt de zuivere winst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen.

De jaarvergadering kan echter, overeenkomstig de toepasselijke artikelen in het Wetboek van Vennootschappen binnen dezelfde perken, elke andere wijze van verdeling van de winst aannemen, na de afneming voor de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen.

TITEL VI I: Ontbinding - vereffening

Artikel 25.- Ingeval van ontbinding van de vennootschap - voor om het even welke reden en op om het even welk ogenblik - zal deze doorgevoerd warden door de zorgen van de zaakvoerders of van de enige zaakvoerder op dit ogenblik in functie, tenzij de algemene vergadering een of meerdere vereffenaars zou benoemen, waarvan de bevoegdheden en de bezoldiging door de vergadering zullen bepaald worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

TITEL VIII.- Algemene schikkingen

Artikel 26.- Alle moeilijkheden en geschillen die zich, betreffende de interpretatie en de uitvoering van onderhavige statuten, zouden voordoen, hetzij tussen vennoten, hetzij tussen deze laatsten en erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden van een overleden vennoot, zullen verplicht geregeld moeten worden door arbitrage. Elke partij met een onderscheiden belang zal een scheidsrechter aanduiden. Deze zullen gebeurlijk een bijkomende scheidsrechter kiezen, zodat er een college gevormd wordt dat uit een on paar aantal leden bestaat.

Ingeval van onenigheid over deze aanduiding zal de laatste scheidsrechter gekozen worden door de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg van de zetel.

Hetzelfde zal geschieden op aanvraag van de meest gerede partij, als een der partijen haar scheidsrechter niet gekozen zou hebben binnen een termijn van tien dagen na de aanzegging van het beroep erop.

Hun opdracht zal erin bestaan de geschillen te beslechten, evenals aile punten die er rechtstreeks verband mee hebben, en welke de partijen zullen gemeend hebben te moeten voorleggen.

Bij het ontstaan van het geschil en na de aanstelling van de scheidsrechters kunnen de partijen aan de scheidsrechters de opdracht verlenen om als bemiddelaars op te treden.

De uitspraak zal moeten bekendgemaakt worden binnen de twee maanden na de samenstelling van het scheidsrechterscollege.

Nochtans, ingeval het nodig is, en op beslissing van de meerderheid van de leden van dit college, zal de bovengenoemde termijn met ten hoogste een maand verlengd worden,

De beslissing zal aan de partijen door een aangetekende brief moeten betekend worden; deze betekening geldt als uitspraak. Zij zal tussen partijen met een in laatste aanleg uitgesproken vonnis gelijk staan.

De onkosten van de arbitrage zullen door de verliezende partij gedragen worden.

Ingeval een der partijen zich niet naar de uitspraak gedraagt, zal deze voor exequatur neergelegd worden, overeenkomstig de voorschriften van artikel vijfhonderd zesentachtig van het Gerechtelijk Wetboek, en aile hoegenaamde onkosten, voor registratie, taksen en andere, zullen moeten gedragen worden door de partij die de neerlegging van de beslissing zal nodig gemaakt hebben.

Artikel 27.- De vennoten zullen zich gedragen naar de gebiedende beschikkingen van de vennootschappenwet en de aanvullende wettelijke bepalingen waarvan in onderhavige statuten geen uitdrukkelijke afwijking wordt aangebracht.

Artikel 28.- De vennoten, de zaakvoerders, de commissarissen, de directeurs, de vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel waar hun geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

B. BEPALINGEN DIE VAN TOEPASSING ZIJN INDIEN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Artikel 29.- Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 30.- Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Artikel 31.- Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in artikel 249 van het Wetboek van Vennootschappen of in deze ' statuten niet van toepassing.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

Artikel 32.- De overgang van het vruchtgebruik op aandelen na overlijden van de enige vennoot is niet beperkt door de voorschriften die bepaald zijn door of krachtens artikel 249 van het Wetboek van Vennootschappen.

De rechten van de vruchtgebruiker worden geregeld in artikel 11 van de statuten.

Artikel 33.- Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld, is het voorkeurrecht van de vennoten niet van toepassing.

Artikel 34.- Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 35.- Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Indien een externe zaakvoerder benoemd werd, is een besluit van de algemene vergadering vereist in de hiernavolgende gevallen:

1° voor elke zetelverplaatsing

2° voor de opvraging van bijstorting of volstorting op aandelen.

Artikel 36.- Tegenstrijdig belang

44.

------------geal een der---------tot zaakvoerder ybenoemd werd-dan dient deze, in geval van tegenstrijdig belang de vennoot daarvan op de hoogte te brengen en dient de handeling door een zaakvoerder ad hoc te worden gesteld.

is de enige vennoot ook enige zaakvoerder dan kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd.

Artikel 37.- Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van toezicht uit.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel 38.- Algemene vergadering

17e enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan alle algemene vergaderingen, zelfs ; wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. ln ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot,

Artikel 39.-

Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is kan hem kwijting verleend worden

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het aantal zaakvoerders op één te bepalen en benoemt tot die functie:

De Heer Asseiman William, voornoemd, die aanvaardt

De duur van zijn mandaat is onbeperkt, en zijn afzetting kan plaatshebben met eenvoudige meerderheid van i stemmen.

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hiervan afwijkt.

Hij beschikt over ai de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kan hij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postchecks, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelfs zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Zijn handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postchecks en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL afgeleverd op vrij papier, uitsluitend te dienende tot publikatie in de Bijlage

tot het Belgisch Staatsblad.

Aanhangsels: 1 uittreksel -1 expeditie- verslag van de Raad van Bestuur- verslag bedrijfsrevisor

Paul Bauwens Notaris

Bijlagen-bij-het Belgisch Staatsblad -10/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staats bladM

Op de laatste bb, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 23.08.2011 11434-0002-010
10/06/2011 : BL506471
31/08/2010 : BL506471
16/04/2010 : BL506471
28/08/2009 : BL506471
01/08/2008 : BL506471
13/08/2007 : BL506471
18/05/2007 : BL506471
29/08/2006 : BL506471
02/12/2005 : BL506471
01/08/2005 : BL506471
26/07/2004 : BL506471
09/09/2003 : BL506471
09/07/2003 : BL506471
08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 31.08.2015 15570-0100-011
14/08/2002 : BL506471
28/08/1999 : BL506471
18/02/1997 : BL506471
27/06/1996 : BL506471
15/03/1996 : BL506471
01/01/1993 : BL506471
09/06/1988 : BL506471
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 30.09.2016 16639-0432-011

Coordonnées
A.D.P. IMMOBILIEN

Adresse
GROOT EILAND 66-68 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale