A.M.S. CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : A.M.S. CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 631.720.913

Publication

12/06/2015
ÿþ Mod Word 91.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergeíegd/univurig8i l op

111111111111 01111

*15083099*

_ I

Ondernemingsnr : C263-? -e_o . gJ3. Benaming

(voluit) : A.M.S. Consult GCV (verkort)

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Wethóuderstraat 7, bus 1C, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onclerwarp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte, opgesteld op 29 mei 2015, blijkt het volgende:

RECHTSVORM NAAM

De vennoten richten een vennootschap op onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

Maar naam luidt °A.M.S. CONSULT GCV'.

ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap Is gevestigd te Wethouderstraat 7, bus 10, 1000 Brussel. 13ij éénparig besluit van alle vennoten en mits inachtname van de alsdan geldende taalwetgeving kan de maatschappelijke zetel verplaatst worden in Belge en kunnen tevens fifiafen in België of in het buitenland

" geopend worden.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur met aanvang op de dag dat zij rechtspersoonlijkheid bekomt.

Zij kan op elk ogenblik ontbonden worden op eenvoudig verzoek van elke vennoot mits naleving van artikel 43 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap wordt niet van rechtswege ontbonden bij overlijden, onbekwaamverklaring, faillissement, kennelijk onvermogen, aanvraag tot concordaat of ontbinding van een rechtspersoon-vennoot, maar de

" vennootschap zal verder gezet worden door de overlevende venno(o)t(en), de curator(en) of rechtsopvoiger(s) ten welke titel ook, welke zich ten over staan van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één enkele

" gemeenschappelijke gevolmachtigde.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot zaakvoerder voor onbepaalde duur wordt benoemd: BIEBUYCK Alain (gecommanditeerde vennoot),

geboren te Kortrijk op 8 februari 1980 en thans wonende te Wethouderstraat 7, bus 1C, 1000 Brussel.

Deze verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet wordt getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Elke zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening en vertegenwoordigt op individuele wijze de vennootschap in en buiten rechte en is, mits de te stellen daden onmisbaar of kennelijk nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, bevoegd alle daden van beheer en beschikking te verrichten. Gevolmachtigden kunnen aangesteld worden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De benoeming en het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden in het Belgisch Staatsblad.

Op cie laatste dlz. tari -Vertnefclan - Rtcto , i,lnarri en i3oedarFsghaid van da lns t=vrnerdÛrenQe notaris rai van de paro(o)n(en} bevc,eod da rûcntspersoon ten aanzien van derden ta va.riegernvoardigan

V rra . Naam en Fsandtekenintt,

Vo: I

bobo'

aan

Belgi

Staate





CI

0 3 JUNI 2015

ter griffie vue l~ledeº%iandstaiige ri ~~

rechtJcnt, van (;nnphnriel Brusse

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

DOEL

De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van management-, consulting-, en bestuursactiviteiten. Deze activiteiten omvatten ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding met betrekking tot ondermeer (1) fusies en overnames (M & A), (2) bedrijfswaardering, (3) alle commerciële en promotieactiviteiten in het kader van het voorgaande, alsook het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, human resources, producten en eveneens hun ontwikkeling, processing en bestuur.

De vennootschap heeft tevens tot doel, met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen, die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatie-ondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies:

a)het verwerven, door inschrijving tot aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b)het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c)het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard;

d)het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het waarnemen en uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen zoals de functies en opdrachten van lasthebber, zaakvoerder, bestuurder, kaderlid of expert, lid van het directie- of enig ander comité, toezichthouder, (voorlopig) bewindvoerder, sekwester of vereffenaar van andere vennootschappen of ondernemingen;

e)het verhuren of huren ai of niet onder het stelsel van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, aan- en verkopen van roerende en onroerende goederen en rechten, alsmede alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

f)het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

g)het afsluiten van iijfrenteovereenkomsten, alsmede het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen;

h)het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden aan één of meer van haar zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsmede het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden van aval verlenen voor die schulden.

De vennootschap mag investeringen en beleggingen uitvoeren (zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen) met het oog op het vertonen van haar zaakvoerders) in geld en/of in natura.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijke doel. Hiervoor mag zij investeringen en beleggingen uitvoeren zoals ondermeer de aankoop, de verhuring en de oprichting van roerende en onroerende goederen, Zij zal het beschikbare vermogen beheren als goed huisvader.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

VERMOGEN-VENNOTEN

Het vermogen van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 euro) en is

verdeeld in duizend (1000) aandelen met een nominale waarde van achttien komma zes euro (18,6 euro) elk.

De heer BIEBUYCK Alain, voornoemd, is eigenaar van negenhonderd negenennegentig (999) aandelen met een nominale waarde van achttien komma zes euro (18,6 euro) elk, bij oprichting volstort ten belope van één euro (1 euro) per aandeel. Het overige aandeel werd volledig volstort.

Bijgevolg heeft de vennootschap een geplaatst kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 euro), hetwelk voor duizend zeventien komma zes euro (1.017,6 euro) werd volstort.

BOEKJAAR - JAARREKENING

Het eerste boekjaar loopt vanaf de verwerving van haar rechtspersoonlijkheid en eindigt op 31 december

2016.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De volgende boekjaren van de vennootschap beginnen op één januari ván ieder jaar en eindigen op

" éénendertig december van datzelfde jaar. "

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en worden de inventaris " aasmede de jaarrekening opgemaakt.

De jaarrekening dient niet neergelegd te worden bij de Nationale Bank van België.

VERDELING VAN HET RESULTAAT

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

De algemene vergadering van de vennoten beslist jaarlijks over de bestemming van de winst. Zij kan de winst geheel of ten dele bestemmen tot een reserve- of voorzieningsfonds of overdragen naar het volgend boekjaar.

De eventuele verliezen zullen wanneer deze niet door de vennootschap zelf kunnen gedragen worden ten laste vallen van de gecommanditeerde vennoten in verhouding tot hun participatie in het maatschappelijk vermogen. De stille vennoten hun gehoudenheid tot passiva beperkt zich evenwel tot hun participatie.

De winstverdeling en een eventueel batig liquidatiesaldo zal eveneens gebeuren in verhouding tot de participatie in het vennootschapsvermogen.

AANVULLENDE- EN OVERGANGSBEPALINGEN

- Het eerste boekjaar begint op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid' bekomt en eindigt op

éénendertig december tweeduizend zestien (2016).

- De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zeventien (2017).

- Gelet op de te goeder trouw gemaakte vooruitzichten en de wettelijke bepalingen ter zake wordt beslist

thans geen commissaris te benoemen.

- Het mandaat van zaakvoerder is thans onbezoldigd.

Biebuyck Alain

Zaakvoerder (werkend vennoot)

Op de lar~tsíc i31z. van Lum)C ir vermeldarr : Ala>árn en i;oedanrn+r,itt ven de instrumenterende notaris, 17f" izg van de perso;a)rster)

bevoegd dc recxl~sp;^.rç-0Gn tert ?2nzien ven derdn u, v,.rteg2ry?oordQer,

Ver^q : Maarn en handteke.nrng

Coordonnées
A.M.S. CONSULT

Adresse
WETHOUDERSTRAAT 7, BUS 1C 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale