ABC DISTRIBUTION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABC DISTRIBUTION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.986.084

Publication

16/12/2014
ÿþ Mod Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0501986084

Benaming

(voluit) : ABC DISTRIBUTION

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ruisbroeksesteenweg 235, 1601 Sint - Pieters - Leeuw

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel - Ontslag - benoeming

I - Bij beslissing van 27 november 2014 en overeenkomstig artikel 2 van de statuten dat bepaalt dat de maatschappelijke zetel verplaatst kan worden naar elke andere plaats bij eenvoudig besluit van het college van zaakvoerders, beslissen de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ABC Distribution

om de maatschappelijke zetel, vanaf heden, te verplaatsen van 1601 Ruisbroek (Sint-Pieters-Leeuw), Ruisbroeksesteenweg 235 naar 1200 Brussel, Henri Dietrichlaan 17.

II - Uittreksel van de notulen van de algemene vergadering van de enige vennoot gehouden op 27 november 2014.

Er wordt een einde gesteld met ingang van 27 november 2014 aan het mandaat van zaakvoerder van de heer Etienne Wauters, woonachtig te 3010 Leuven, Kriekenbergweg 11. De algemene vergadering van de enige vennoot verleent hem een voorlopige kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat tot op de datum van zijn ontslag.

De heer Michel Henricot, woonachtig te 1200 Brussel, Henri Dietrichlaan 17 en de heer Tom Oostendorp, woonachtig te 1780 Wemmel, Louis Pasteurlaan, werden benoemd als zaakvoerders met ingang van dezelfde datum voor onbepaalde duur.

Er wordt aan herinnerd dat overeenkomstig artikel 22 van de statuten, elke zaakvoerder alleen de vennootschap kan vertegenwoordigen.

Voor eensluidend uittreksel, met het oog op publicatie.

Het college van zaakvoerders en De Algemene Vergadering beslist om mandaat te verlenen, met recht van vervanging, aan de heer Baudouin Paquot of in diens afwezigheid, de heer Jean-Philippe Smeets, beiden advocaat, met kantoor gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 350/2, om alleen of gezamenlijk, in naam van en voor rekening van de Vennootschap alle formaliteiten van wettelijke publicatie te vervuilen met betrekking tot de aangenomen besluiten door het college van zaakvoerders en tijdens deze Algemene Vergadering en, in het bijzonder, de publicatie van een uittreksel van huidige notulen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de updating van de inschrijving van de Vennootschap in de Kruispuntbank van ondernemingen en, ten dien einde, alle documenten te tekenen, aile nuttige stappen te ondernemen bij de griffie van de Rechtbank van koophandel, bij het Ondememingsloket en bij de Kruispuntbank van ondernemingen en, in het algemeen, alles te doen wat noodzakelijk is.

Baudouin Paquot

Lasthebber

tleergefegdiontvarrgeri up

0 b C` ':ó~ 20n20n.

ter griffie van de Uegeeriandstaiige reci~tbn~k ~rr" tcnnphartdef 1:3ri issei

la

s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/12/2012
ÿþF }

Mod Word B i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

T BR tisse

-i h DEC, 2012

Griffie

III nzaoe vox 111







Ondernemingsnr : © SOA 2 6 C0-1

Benaming

(voluit): ABC DISTRIBUTION

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : RUISBROEKSESTEENWEG, 235 -1601 SINT-PIETERS-LEEUW (RUISBROEK)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Yves Willekens, te Beersel (Lot), op 10 DECEMBER 2012 "Geregistreerd, acht bladen, één renvooi, te Halle I, op 11 december 2012, boek 724, fol. 26, vak 2. Ontvangen : vijfentwintig EUR (25 ¬ ), De Ontvanger (Get.), M.P. EECKHOUT", BLIJKT DE OPRICHTING VAN HIERNA VERMELDE VENNOOTSCHAP

Oprichter : De Heer WAUTERS Etienne Louis, geboren te Meerbeke, op 26 november 1947, echtgenoot van Mevrouw MICHIELSEN Nadine, wonende te 3010 Leuven, Kriekenbergweg 11. Rechtsvorm - Benaming. De vennootschap is een handelsvennootschap in de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De vennootschap draagt de benaming "ABC DISTRIBUTION".

De woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA" moeten in alle akten, facturen en documenten uitgaande van de vennootschap haar naam onmiddellijk voorafgaan of volgen.

Maatschappelijk zetel. 1601 Sint-Pieters-Leeuw (Ruisbroek), Ruisbroeksesteenweg 235. De zetel moet in aile bekendmakingen nauwkeurig aangeduid worden.

Doel. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, als voor rekening van derden :

Alles te verwezenlijken wat betrekking heeft op de aankoop, de verkoop, de vervaardiging, het plaatsen en het uitvoeren van alle isolatiematerialen, akoestische en thermisch isolerende bekledingen. De groothandel in decoratieve akoestische of thermisch isolerende schotten en plafonds; muur- of gevelbekledingen. Het vervaardigen, de verkoop en het plaatsen van brandwerende constructies, alsmede valse of vlottende vloerconstructies, alsmede alles wat hierop betrekking heeft, alsmede op alle werken en leveringen betreffende het bouwbedrijf, zoals vloer-, muur- en plafondbekledingen in metaal of allerhande andere materialen, evenals meubilering en inrichten van lokalen.

Voormelde opsomming is niet limitatief en niet beperkend, doch enkel aanwijzend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan in België en in het buitenland in het algemeen alle handels- en industriële verrichtingen, financiële en burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen welke de verwezenlijking van het maatschappelijk doel kunnen vergemakkelijken; zijn kan door middel van vereniging, inbreng of fusie, intekening, deelneming, financiële interventie of anderszins belangen nemen in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, welke voor haar een bevoorradingsbron of een afzetmogelijkheid zouden kunnen vormen.

Alles wat ermede verband houdt, alsook in het algemeen aile industriële, commerciële en financiële verhandelingen van roerende en onroerende goederen of van diensten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, importeren, exporteren, kopen en verkopen, alsock vertegenwoordigen van Belgische of buitenlandse afgewerkte of niet-afgewerkte producten voor de bouwnijverheid en de industrie.

Dit alles in de meest uitgebreide zin.

Op de laatste biz. van turk B vermeidan : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Duur. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en bekomt rechtspersoonlijkheid met ingang vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Kapitaal - Aandelen, Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd EURO (18.600,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste (1/186 e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen is in geld ingeschreven door de Heer WAUTERS Etienne, voormeld, ten befope van 186 aandelen, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 3631140219-24 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de Naamloze Vennootschap ING België, te 1000 Brussel, Marnixlaan 24, zoals blijkt uit het door voormelde financiële instelling afgeleverde bankattest.

Ieder aandeel waarop door de inschrijver is ingeschreven Is volledig volstort.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ). Het kapitaal is volledig volstort.

Jaarvergadering - Buitengewone algemene vergadering. De jaarvergadering zal telkens gehouden worden op 15 mei van ieder jaar, om zestien uur. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden dcor het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengercepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten warden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Antwoordplicht zaakvoerders 1 commissarissen. De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap. De commissarissen geven antwoord op de vragen die hen worden gesteld door de vennoten met betrekking tot hun verslag.

Beraadslaging - Aanwezigheidsquorum - Meerderheid. Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda, tenzij in de vergadering alle aandelen aanwezig zijn en daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. De algemene vergadering van vennoten kan geldig beraadslagen, onverschillig welk het aantal aanwezige en vertegenwoordigde aandelen is, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een bepaald aanwezigheidsquorum vereist. Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen, met uitzondering van de benoeming van een zaakvoerder welke kan geschieden bij gelijkheid van stemmen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

Bestuursorgaan. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere

t~ " ,

cl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigheidsbevoegdheid. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger,

Controle. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Boekjaar - Jaarrekening - Jaarverslag. Het boekjaar begint telkens op 1 JANUARI en eindigt op 31 DECEMBER van hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België. De jaarrekeningen warden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder,

Het bestuursorgaan stelt jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Winstverdeling. Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding - Vereffening. De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen,

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen ln een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld,

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

i' "

: . Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald i is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer bet netto-actief gedaald is tot beneden bet bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene verga-I dering. De aanduiding van de vereffenaars dient te worden gehomologeerd door de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, dient de natuurlijke persoon dewelke deze zal vertegenwoordigen te worden vermeld in het besluit houdende de benoeming van de vereffenaar(s). Behoudens andersluidend benoemingsbesluit, zullen de vereffenaars beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwioht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen,

Slot - en overgangsbepalingen.

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerder(sti.

1 Het aantal niet-statutaire zaakvoerders wordt vastgesteld op EEN,

ls benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder : De Heer WAUTERS Etienne Louis, geboren te Meerbeke, op 26 november 1947, wonende te 3010 Leuven, Kriekenbergweg 11.

ÿDe opdracht van de zaakvoerder is van onbepaalde duur.

De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering van aandeelhouders,

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar. Het eerste boekjaar begint op 10 DECEMBER 2012 en zal worden afgesloten op 31 DECEMBER 2013,

Eerste jaarvergadering. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014, op het tijdstip bepaald in de statuten.

Volmacht. De oprichter geeft volmacht gegeven aan de Heer FLORIDOR Luc, te 1651 Beersel (Lot), Dworpsestraat 21, om met mogelijkheid van indeplaatsstelling alle nuttige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, voor de aanvraag van een ondernemingsnummer, alsook alle formaliteiten bij de Kruispuntbank en inschrijvingen inzake ondernemingsloket, BTW en registratie.

---VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL---

1

Gelijktijdig neergelegd : gelijkvormige uitgifte, eensluidende kopij van de gelijkvormige uitgifte, eensluidende kopij van het ontledend uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/09/2015 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 15.06.2015, DPT 22.09.2015 15591-0512-012
02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 30.09.2015, GGK 10.05.2016, NGL 29.08.2016 16505-0313-013

Coordonnées
ABC DISTRIBUTION

Adresse
HENRI DIETRICHLAAN 17 1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

Code postal : 1200
Localité : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Commune : WOLUWE-SAINT-LAMBERT
Région : Région de Bruxelles-Capitale