ABLATION FRONTIERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABLATION FRONTIERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.187.968

Publication

22/04/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0883187968

Benaming (voluit) : Ablation Frontiers

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Burgemeester Etienne Demunterlaan 5

Jette (1090 Brussel)

Onderwerp akte :ONTBINDING EN VEREFFENING IN EEN AKTE

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op achtentwintig maart tweeduizend dertien, door Meester Tim Carnewal, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid "Ablation Frontiers", waarvan de zetel gevestigd is te Jette (1090 Brussel), Burgemeester' Etienne Demunterlaan, 5, hierna genoemd "de Vennootschap", volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, wil de Vennootschap toepassing maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, ontbinding en vereffening van de Vennootschap in één; akte.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden ten aanzien van derden, andere dan schulden ten aanzien van vennoten) zijn luidens de staat van activa en passiva besliste de vergadering tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

2/ Beslissing, gezien het voorgaande, tot onmiddellijke sluiting van de vereffening en vaststelling dat de, Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

3/ Kennisname van het ontslag van de hiernavolgende enige zaakvoerder en de commissaris:

- de heer Philip J. Albert.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Van Asbroeck', vertegenwoordigd door de heer René van Asbroeck.

4/ Voor zover als mogelijk werd kwijting verleend aan de enige zaakvoerder en aan de commissaris tot op' achtentwintig maart tweeduizend dertien, en dit voor elke aansprakelijkheid die zou voortvloeien uit de uitoefening van dit mandaat.

5/ De boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op de voormalige maatschappelijke zetel van de Vennootschap met name te Jette. (1090 Brussel). Burgemeester Etienne Demunterlaan, 5.

De vergadering stelde vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleende volmacht op de bankrekening(en) van de Vennootschap de voormalige zaakvoerder van de Vennootschap, de heer Philip J. Albert, met recht van indeplaatsstelling, om al het nodige: te doen dat verband houdt met de sluiting van de vereffening van de Vennootschap, zoals onder andere, zonder. daartoe beperkt te zijn, de fiscale aangiftes van de Vennootschap in te dienen en verder te behandelen voor het. boekjaar 2013, alle handelingen te stelten en formaliteiten te vervullen bij de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde, en de betrokken instanties op de hoogte te stellen van de afsluiting van de= vereffening van de Vennootschap. In het algemeen mag de volmachthouder alle verklaringen afleggen, alle handelingen stellen, alle documenten opmaken en ondertekenen die nodig of nuttig zijn voor de uitvoering van de voormelde beslissingen alsmede alle sommen te mogen ontvangen die nog zouden toekomen en/of zullen toekomen aan de Vennootschap, alsook het eventuele vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten.

6/ Bijzondere volmacht werd verleend aan Meester Carl-Philip de Villegas, Meester Julie Salteur, en/of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, die te dien einde woonstkeuze doen te Terhulpsesteenweg 120, 1000 Brussels, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met: mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsioket met' het oog op de schrappring/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

mod 11,1

(TegeÍijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgi#e van het proces-verbaal, twee volmachten, het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevisor opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het ' , Wetboek van vennootschappen).

Uitgereikt vbór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van hef Wetboek registratierechten.

Tim Carnewal

Geassocieerd Notaris

a Voorn ueen aab het Belgisch Staatsblad





Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/12/2012
ÿþMod Word 11.1

=_l In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte







[sRUMI

0 5 QEC.

Griffie



*12201606



Ondernemingsnr : 0883.187.96S

Benaming

(voluit) : ABLATION FRONTIERS

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijheid

Zetel : Burgemeester Etienne Demunterlaan 5, 1090 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING VAN EEN ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de unanieme en schriftelijke besluiten van de vennoten ter vervanging van de bijzondere algemene vergadering

De Vennoten nemen akte van, en voor zover nodig, bevestigt het ontslag van de heer Arthur Pleijsier wonende te Valkenburgerweg 109, 6321 GC Wijlre (Nederland), in hoedanigheid van zaakvoerder van de Vennootschap, tot welke functie hij werd benoemd door de algemene vergadering van de Vennoten tijdens zijn vergadering van 30 december 2009 en waarvan publicatie geschiedde in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 maart 2010, onder nummer 10042771, en dit met ingang van 2 november 2012. Alle bevoegdheden die verleend werden aan de heer Arthur Pleijsier in hoedanigheid van zaakvoerder, worden ingetrokken met ingang vanaf 2 november 2012.

De aandeelhouders beslissen met eenparigheid de volgende persoon te benoemen in hoedanigheid van zaakvoerder van de Vennootschap met ingang vanaf 2 november 2012:

- de heer Philip J. Albert wonende te Blaine MN55449, 4524 St. Andrews Court (Verenigde Staten). Zijn mandaat is niet vergoed.

De Vennoten beslissen met eenparigheid om volmacht te geven aan Anne Tilleux van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, met macht van indeplaatssteling, teneinde alle normalerwijs noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor publicatie van de beslissingen van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, meer algemeen, het noodzakelijke doen.

Anne Tilleux

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 01.08.2012 12377-0045-025
30/05/2012
ÿþb~

B St,

*12096383*

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ISROS!!ir

1 velne

Ondernemingsnr : 0883.187.968

Benaming

(voluit) : ABLATION FRONTIERS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Burgemeester Etienne Demunterlaan 5, 1090 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vaststelling van het ontslag van een niet-statutair zaakvoerder Uittreksel uit de besluiten van de enige zaakvoerder van 30 april 2012.

De zaakvoerder neemt akte, en voor zover nodig, aanvaardt het ontslag van de heer Kenneth Lynard, geboren te Vordingborg, Denemarken op 30 juli 1968, wonende te Mont-sur-Lausanne, Zwitserland in zijn hoedanigheid van niet-statutair zaakvoerder van de Vennootschap, functie tot dewelke hij werd benoemd door de algemene vergadering op 30 december 2009 en waarvan een uittreksel werd bekend werd gemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 24 maart 2010 onder het nummer 10042771 en dit met ingang vanaf 27 april 2012.

Alle bevoegdheden die werden verleend aan de heer Kenneth Lynard, in zijn hoedanigheid van niet-statutair zaakvoerder, worden ingetrokken met ingang vanaf 27 april 2012.

De zaakvoerder beslist met eenparigheid van de stemmen om volmacht te geven aan Anne Tilleux van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking lot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Anne Tilleux

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

22/07/2011
ÿþ Met 2.1

In de bijkagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11 »I... /011

efrie

Use" ~

1II II II II 1I II II I I I III

*11112291*

bi

E

SI

Ondernemingsnr : 0883.187.968

Benaming

(voluit) : ABLATION FRONTIERS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leuvensesteenweg 369, 1932 Zaventem

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksels uit de notulen van de beraadslagingen van de vergadering van het college van zaakvoerders van 29 april 2011

Het college van zaakvoerders beslist met eenparigheid van de stemmen overeenkomstig artikel 2 van de statuten de maatschappelijke zetel, thans gevestigd te 1932 Zaventem, Leuvensesteenweg 369, te verplaatsen naar Burgemeester Etienne de Munterlaan 5, Brussel 1090, en dit met ingang vanaf 31 juli 2011. De verplaatsing van de maatschappelijke zetel zal opgenomen worden in de statuten, tijdens de volgende buitengewone algemene vergadering van vennoten die gehouden za! worden ter gelegenheid van een statutenwijziging.

Het college van zaakvoerders bevestigt dat de vestigingseenheid van de Vennootschap, thans gevestigd te 1932 Zaventem, Leuvensesteenweg 369, met vestigingseenheidnummer 2.158.325.818, ook te verplaatsen naar Burgemeester Etienne de Munterlaan 5, Brussels 1090, en dit met ingang vanaf 31 juli 2011.

Het college van zaakvoerders beslist met eenparigheid van de stemmen om volmacht te geven aan Anne Tilleux van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhuipsesteenweg 120, met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Anne Tilleux

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2011- Annexes du Moniteur belge

22/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.10.2010, NGL 14.12.2010 10633-0587-036
23/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 16.10.2009 09816-0291-029
24/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 05.05.2008, NGL 20.10.2008 08787-0168-015

Coordonnées
ABLATION FRONTIERS

Adresse
BURGEMEESTER ETIENNE DE MUNTERLAAN 5 1090 BRUSSEL

Code postal : 1090
Localité : JETTE
Commune : JETTE
Région : Région de Bruxelles-Capitale