ABO GARO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ABO GARO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.920.419

Publication

04/10/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



r

*1315100

Neergelegd fer gras van de Rechtbank von Koophandel' fie Antwerpen, op

2 5 SEP 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0 5 3 r 2 0 . 4 1 9

Benaming (voluit) :Abo Garo

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Kerckhovenstraat 67

2060 Antwerpen

Onderwerp akte : BVBA: Oprichting - Benoemingen

OPRICHTING

Uittreksel uit een akte verleden voor Patrick Knevels, notaris te Mortsel, op drieëntwintig september

tweeduizend dertien.

Oprichters;

1) De heer KARABEDIAN Garo. geboren te Hassake in Syrië op twaalf oktober negentienhonderd ['I negenentachtig, hebbende de Syrische nationaliteit, wonende te Deurne, Ten Eekhovelei 292, doch

verblijvende te 2060 Antwerpen, Gasstraat 11 (rijksregistemummer 89.10.12-485.27;; verblijfskaartnummer B082479201).

2) De heer KARABEDIAN Hawas. geboren te Darbassyeh in Syrië op een juli negentienhonderd vijfenzestig, hebbende de Syrische nationaliteit, wonende te 2100 Antwerpen, Ten Eekhovelei 292. (rijksregisternummer 65.07.01-671-verblijfskaartnummer B082410893).

Rechtsvorm van de vennootschap: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Naam van de vennootschap: ABO GARO

Zetel van de vennootschap: 2060 Antwerpen, Van Kerckhovenstraat 67

Doel van de vennootschap:

De vennootschap heeft tot doel, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor i; rekening van derden, rechtstreeks of door middel van aangestelden of tussenpersonen, alleen of in samenwerking met derden:

De uitbating van drank- en eetgelegenheden, restaurants, tearooms, hotels, milkbars, snackbars, ; tavernes. Inrichting van feestelijkheden, vermakelijkheden, tentoonstellingen, bals en dergelijke. Verhuring van feestzalen, bereiding en verkoop van alle koude en warme dranken en gerechten, gebak, confiserie, bereiding vis- en vleeswaren, rookwaren, ijsroom. Verhuring en uitbating van speeltoestellen. Verbruikssalon. Restauratiehouder : de bereiding en verkoop van bereide schotels, pizza's, pita's, belegde broodjes, hamburgers, hotdogs, croissants. Spijshuis, meeneemrestaurant. Restaurateurtraiteur, aannemer.

Het vervaardigen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten, materialen en materieel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of laten vervaardigen en het vervoeren van alle voormelde producten, materialen i en materieel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties, Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, zowel voor haarzelf ais deze voor alle derden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor- mod 11.1

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



In het algemeen zal de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen mogen doen welke in verband staan met haar doel of welke eenvoudig van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen, en dit zowel in het binnen-als in het buitenland.

Duur: "

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd vanaf haar oprichting en verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de akte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen ter publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap treedt alsdan in werking, behoudens bekrachtiging van de daarvoor aangegane verbintenissen.

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18,600) euro, vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, doch enkel met fractiewaarde. De comparanten hebben elk ingetekend aandeel volstort voor één/derde. Het bedrag van de storting, hetzij zesduizend tweehonderd (6.200) euro wordt gedeponeerd op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij ING-Bank.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen.

Alleenhandelend kunnen de zaakvoerders alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve die welke de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Alleenhandelend kunnen zij eveneens bijzondere machten toekennen aan de mandatarissen van de '' vennootschap, al dan niet in dienstverband. Zij kunnen de dagelijkse leiding bij volmacht overdragen. De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door een zaakvoerder.

Indien een rechtspersoon wordt aangeduid als zaakvoerder van de vennootschap zal hij overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen een natuurlijke persoon dienen aan te stellen als vaste vertegenwoordiger.

De zaakvoerder(s) zijn onder voorbehoud van hetgeen gemeld in artikel 12 bevoegd voor alle daden van bestuur en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten worden voorbehouden aan de Algemene Vergadering.

Het mandaat van de zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de Algemene Vergadering anders wordt beslist.

Beslissingen betreffende zaken, die niet ressorteren onder het dagelijks bestuur worden door de zaakvoerder(s) geacteerd in een register van verslagschriften; elk verslagschrift wordt door de zaakvoerder(s) ondertekend.

Aanstelling niet statutaire zaakvoerder: de heer Garo Karabedian, voormeld, wordt aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder.

Zijn mandaat wordt niet bezoldigd.

Er werd beslist geen commissaris aan te stellen.

Jaarvergadering:

Deze jaarvergadering heeft plaats de laatste werkdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en vijftien.

Boekjaar:,

Het maatschappelijk boekjaar loopt samen met het kalenderjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met eenendertig december tweeduizend en veertien.

Volmacht:

Teneinde alle inschrijvingen, schrappingen, wijzigingen en doorhalingen in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank van ondernemingen, te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende ondernemingsloketten de BTW-administraties alsook voor aile andere administraties als belastingen en RSZ wordt volmacht verleend met de bevoegdheid om afzonderlijk handelend op te treden aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor Agiver", gevestigd te Deurne, Bisschoppenhoflaan 588 of één van haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, voor registratie

DE NOTARIS

Getekend Patrick Knevels

Tegeliik hiermee neergelegd: afschrift.

,

,r

mod 11.1

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ABO GARO

Adresse
ANTOINE COURTSTRAAT 32/VL02 1081 BRUSSEL

Code postal : 1081
Localité : KOEKELBERG
Commune : KOEKELBERG
Région : Région de Bruxelles-Capitale