AC4 BELCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AC4 BELCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.803.197

Publication

30/11/2012
ÿþUIIi I II Q Ihl IIII 11111111

I

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

m

BRUSSEL

21 NOV 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 886.803.197

Benaming

(voluit) : AC4 BELCO (in vereffening)

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louizalaan 331-333, 1050 Brussel, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting van de verrefening

Tijdens de algemene vergadering van 29 oktober 2012 hebben de vennoten:

Kennis genomen van het verslag van de vereffenaar.

Besloten het verslag van de vereffenaar en de door hem voorgelegde rekeningen betreffende de vereffening van de Vennootschap goed te keuren.

Besloten kwijting te verlenen aan de vereffenaar voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend uit de vervulling zijn mandaat.

Besloten kwijting te verlenen aan de vroegere zaakvoerder voor alle aansprakelijkheid voortvloeiend uit de vervulling van haar mandaat tot 29 juni 2012.

Besloten de boeken en bescheiden van de Vennootschap gedurende ten minste zeven jaar neer te leggen en te bewaren te 1050 Brussel, Louizalaan 331-333.

Besloten de vereffening te sluiten en te verklaren dat de Vennootschap definitief ophoudt te bestaan.

Besloten tot geven van volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de vereffenaar, de heer Stijn Vanschoubroek, kantoor houdende te Racine & Vergels Advocaten, Ninoofsesteenweg 643, 1070 Brussel, alsmede aan de heer Christophe Steyvers , kantoor houdende te Citco Belgium SA, Louizalaan 331-333, 1050 Brussel, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten betreffende de beslissingen van de Vennootschap te vervullen, met Inbegrip van het tekenen en neerleggen van de aanvraag ter wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank van Ondernemingen en het publiceren van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Besloten tot geven van volmacht aan de heer Christophe Steyvers of de heer Sébastien Lewy, kantoor houdende te Citco Belgium SA, Louizalaan 331-333, 1060 Brussel, met de bevoegdheid om alleen te handelen en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten betreffende de sluiting van de vereffening, alle bankformaliteiten te verzorgen onder anderen met betrekking tot de sluiting van de bankrekeningen, alle belastingformaliteiten te verzorgen en tegenover de belastingsautoriteiten als gevolmachtigde op te treden wat betreft onderhandelingen, aangiften, briefwisseling en bezwaarschriften en meer algemeen alle fiscale documenten.

Christophe Steyvers

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/10/2012
ÿþ mod 11.1

ç---7 _, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- V I IU u iii i ii iuiiii1 ~~~~" `~~,.,.~;;~I

behoude *12162803* 21 2012

aan het Griffie

Belgisci

Staatsbls







Ondernemingsnr;0886803197

Benaming {voluit) ; AC4 Belco

(verkort) :

Rechtsvorm ; Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louizalaan 331-333

1050 Brussel

Onderwerp akte : WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM VAN GEWONE ALGEMENE VERGADERING - OVERGANGSBEPALINGEN - ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negenentwintig juni tweeduizend en twaalf, door Meester'' Alexis Lemmerling, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met:; handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel,': Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot volgenden ' registratiemelding draagt

"Geregistreerd vier bladen geen renvooi op het 3de Registratiekantoor van Elsene op 13 juli 2012 boek 731; blad 18 vak 10. Ontvangen vijfentwintig euro (25 E). (Getekend) MARCHAL D.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AC4 Belco", waarvan de zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Louizalaan, 331-333, volgende:, beslissingen genomen heeft:

1/ Wijziging van het boekjaar om het voortaan te laten aanvangen op één april en af te sluiten op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.

2/ Wijziging van de datum van de gewone algemene vergadering en deze voortaan te houden op de derde dinsdag van de maand september om veertien uur,

OVERGANGSBEPALINGEN.

1. De vergadering besliste het lopend boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één juli tweeduizend en: elf, te verlengen tot en af te sluiten op eenendertig maart tweeduizend dertien.

2. De vergadering besliste dat de eerstvolgende gewone algemene vergadering die zal beraadslagen over de jaarrekening afgesloten per eenendertig maart tweeduizend dertien, zal gehouden worden op de derde;' dinsdag van de maand september tweeduizend dertien.

31 Wijziging van de eerste zin van de artikelen 11 en 29 van de statuten als volgt:

Artikel 11

"De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde dinsdag van de maand september om veertien uur.". Artikel 29

"Het boekjaar begint op één april en eindigt op één en dertig maart van het daaropvolgende jaar."

4/ Na kennisneming van de door artikel 181 W, Venn. voorgeschreven documenten, ontbinding van de vennootschap en invereffeningstelling, te rekenen vanaf negenentwintig juni tweeduizend en twaalf.

5/ Kennisname van het van rechtswege ontslag van de hiernavolgende zaakvoerder: mevrouw Caroline' Hoogsteyns.

6/ Werd benoemd tot vereffenaar: De heer VANSCHOUBROEK Stijn Frans Maria Jozef, wonende te 1780', Wemmel, J. Van Gijsellaan, 42.

7/ Machten van de vereffenaar:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek; van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle;. zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder; betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere;; belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken -van des; i; venrlootschap.__

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedëefte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen ; door de vereffenaar.

De .vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de ; uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden._

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord ' moeten voorleggen.

8/ Ingevolge de ontbinding van de Vennootschap, aanpassing van de statuten als volgt in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de Vennootschap zich bevindt.

Wijziging van de statuten als volgt:

- vervanging van artikel 7 door de volgende tekst

"De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "AC4 Belco, in vereffening".",

- vervanging van artikel 4 door de volgende tekst

"De vennootschap bestaat met ingang van negenentwintig juni tweeduizend en twaalf enkel nog voor haar vereffening."

vervanging van artikel 25 door de volgende tekst :

"De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar."

- schrapping van artikelen 30, 31 en 32.

- vervanging van artikel 26 door de volgende tekst :

"De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder , dat hiervoor een voorafgaande beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt."

- vervanging van artikel 27 door de volgende tekst

"Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen E door de vereffenaar.".

- vervanging van het woord "zaakvoerder" of "zaakvoerders" door "vereffenaar" doorheen de hele tekst van de statuten.

9/ Bijzondere volmacht werd verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AD-Ministerie", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg, 70A, evenals aan haar bedienden, aangestelden en . lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, een verslag van de zaakvoerders en een verslag van de commissaris opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, een beschikking van de rechtbank van koophandel te Brussel de dato 31 juli 2012 ter bevestiging van de benoeming van de heer VANSCHOUBROEK Stijn Frans Maria Jozef als vereffenaar, de gecoördineerde tekst van statuten).

Alexis Lemmerling

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/04/2012
ÿþVoorbehoud

aan he

Belgisc Staatsbl,

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

il 8 APR 2012

gRUS~~

d

Griffie

Ilsom







' Ondernemingsnr 886.803.197 Benaming

. (aEoluit) AC4 BELCO

tverkorti



Rechtsvorm BVBA

Zetel : Louizalaan 331-333, B-1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Op 1 maart 2012, hebben de aandeelhouders van de vennootschap besloten:

- het ontslag goed te keuren van Mevr. Ann Lavrysen, als zaakvoerder van de Vennootschap vanaf 29

" februari 2012. Mevr. Lavrysen zal decharge krijgen voor haar mandaat tijdens de algemene aandeelhoudersvergadering die zal plaatsvinden in 2013.

- De algemene vergadering geeft volmacht aan Dhr. Christophe Steyvers, Kerkenbos 106A, 2812 Muizen of Mevrouw Tiffany Philips, Prinsdaal 19, 9420 Erpe-Mere, alsook aan de BVBA Ad-Ministerie, vertegenwoordigd door de Heer Adriaan de Leeuw, met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling teneinde alle noodzakelijke formaliteiten met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap uit te voeren, hierin begrepen de aanvraag tot wijziging van inschrijving van de Vennootschap bij: de Kruispuntbank der Ondernemingen te tekenen en neer te leggen en de beslissingen van de vennootschap te` publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Tiffany Philips

Lasthebber

Op de laatste biz van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanc; e d van rle instrnmenierende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rer,l l" ,persoen ten aarvien van derden te .,ertegenwaordigen

Verso Naam en handlekel'mq

01/03/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- -17 FEV. 2012

behouden BRUSSEL

aan het Griffie

Belgisch

Staatsblad





" iaoaeiia*





Ondernemmingsnr:0886803197

Benaming (voluit) : AC4 Belco

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Louizalaan, 331-333

1050 Brussel

Onderwerp akte : REELE KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zes februari tweeduizend en twaalf, door Meester Vincent= Berquin, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen', burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AC4 Belco", waarvan de zetel gevestigd is te 1050 Brussel, Louizalaan, 331-333, volgende beslissingen genomen heeft:

11 Vermindering van het maatschappelijk kapitaal, in toepassing van artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen, met een bedrag van achtendertig miljoen vierhonderd negenenveertigduizend driehonderd vijfentachtig euro (38,449.385,00 EUR) teneinde het te brengen op achttienduizend zeshonderd euro

(18.600,00 EUR) en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering besliste eveneens tot een vermindering van de wettelijke reserves, ten belope van drie miljoen vijfhonderd achtendertigduizend achthonderd zestien euro zesenvijftig cent (3.538.816,56 EUR) ten . einde deze te brengen op driehonderd en zevenduizend negenhonderd eenentachtig euro vierennegentig cent (307,981,94 EUR), en dit op basis van de staat van activa en passiva van eenendertig december tweeduizend en elf.

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal en strekt ertoe het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

Deze kapitaalvermindering en de vermindering van de wettelijke reserves zal geschieden in natura door endorsement van promissory notes van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

2/Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, vervanging van artikel 5 der statuten door volgende tekst

"Met maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door zeventien miljoen eenenvijftigduizend zevenhonderd vijftig (17.051,750) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/zeventien miljoen eenenvijftigduizend zevenhonderd vijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen.".

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd ; een uitgifte van het proces-verbaal, twee volmachten, de: gecoordineerde tekst van statuten).

Uitgereikt v56r registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechters.

Vincent Berquin

Geassocieerd Notaris

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/01/2012
ÿþs Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111 nu ii Auii iii

*12012236*

vI

beha aai Bel

Staa

Ondernemingsnr : 0886.803.197

Benaming

(voluit) : AC4 Belco

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Louizalaan 331-333, 1050 Elsene

Onderwerp akte : Vernieuwing mandaat commissaris

Op 22 december 2011 hebben de aandeelhouders besloten om:

" Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met zetel te Kleetlaan 2, 1831 Diegem, België, vertegenwoordigd door Mevrouw Nicole Verheyen, te herbenoemen als commissaris voor 3 jaren met ingang vanaf het boekjaar dat afsluit op 30 juni 2012.

" Volmacht te geven aan Mevrouw Ann Lavrysen, wonende te Kerkenbos 106 A, 2812 Muizen of Juffrouw Tiffany Philips wonende te Prinsdaal 19, 9420 Erpe-Mere, alsook aan de BVBA Ad-Ministerie, vertegenwoordigd door de Heer Adriaan de Leeuw, met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling teneinde alle noodzakelijke formaliteiten met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap uit te voeren, hierin begrepen de aanvraag tot wijziging van Inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen te tekenen en neer te leggen en de beslissingen van de vennootschap te publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

Tiffany Philips

Lasthebber

MUSSEL

0 4 JAN. 2012

Griffie

"

"

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris; hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 22.12.2011, NGL 03.01.2012 12002-0230-029
28/12/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

Annexes du Moniteur belge

Mai 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II

*11194975+

Ondernerningsnr : 08886.803.197

Benaming

(voluit) : AC4 BelCo

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Louizalaan 331-333, 1050 Elsene

Onderwerp akte : Vervanging vertegenwoordiger van de commissaris Op 6 december 2011 hebben de aandeelhouders van de vennootschap besloten:

" dat de vennootschap Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA met ingang van het boekjaar dat afsluit per; 30 juni 2011 zal vertegenwoordigd worden door Mevrouw Nicole Verheyen die de Heer Marc van Steenvoort zal: vervangen als vertegenwoordig(st)er van Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA als commissaris van de vennootschap.

" De algemene vergadering geeft volmacht aan Mevrouw Ann Lavrysen, Kerkenbos 106A, 2812 Muizen of' Mevrouw Tiffany Philips, Prinsdaal 19, 9420 Erpe-Mere, alsook aan de BVBA Ad-Ministerie, vertegenwoordigd door de Heer Adriaan de Leeuw, met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 70A, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling teneinde alle noodzakelijke formaliteiten met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap uit te voeren, hierin begrepen de aanvraag tot wijziging van inschrijving van de Vennootschap bij de Kruispuntbank der Ondernemingen te tekenen en neer te leggen en de beslissingen van de vennootschap te publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

1 5 JDEC 201%

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011

Tiffany Philips Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 24.12.2010, NGL 24.12.2010 10648-0587-031
04/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 22.02.2010, NGL 26.02.2010 10054-0328-033
03/02/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 09.01.2009, NGL 27.01.2009 09024-0317-014

Coordonnées
AC4 BELCO

Adresse
LOUIZALAAN 331-333 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale