ACCONSS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACCONSS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.984.235

Publication

20/04/2015
ÿþrwdwort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- t

11111MMill

Voor-behoude

aan het

Beigisci Staatsbh

1

nee>i geiegcticanitvangen op

0 8 APR. 2015

ter grit#ie vand~fiéeclarlandstalige

tel, l itlJet, Il< var. kOC '"t"rleinl PrLisSel

Ondernemingsvr : Q  22e

Benaming

(voluit) : ACCONSS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Keizer Karellaan 584, Bridge Building, 6de verdiep, 1082 Sint-Agatha-Berchem (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Notaris Johan DEDONCKER, te Berlare, op drie april tweeduizend vijftien, ter registratie, dat :

1, "ELKO MANAGEMENT" LTD, eenpersoonsvennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Bulgaars recht, gevestigd te 9000 VARNA (Bulgarije), Slivnitsa Avenue 105/A2-22, registratienummer 202603091, opgericht bij onderhandse akte de dato éénentwintig mei tweeduizend dertien.

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Rudy Cherlet, geboren te Brussel op twee februari negentienhonderd zeventig, nationaal nummer 70.02.02 221-39, wonende te 9000 Varna (Bulgarije), ul. Tsar Samuil, 17.

2. "ACCONS" LTD, eenpersoonsvennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Bulgaars recht, gevestigd te 9000 Varna (Bulgarije), Oul. Angel Georgiev 28, registratienummer 203253256, opgericht bij onderhandse akte de dato één oktober tweeduizend veertien.

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Freddy Jan Van Boxstael, geboren te Aalst op. vierentwintig februari negentienhonderd éénenvijftig, nationaal nummer 51.02.24 315-50, wonende te L-7462: Merch (Groot-Hertogdom-Luxemburg), Am dem Kachebirch 5,

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "ACCONSS".

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën.

De honderd zesentachtig (186) aandelen werden als volgt onderschreven :

1. "ELKO MANAGEMENT' LTD, voornoemd, met zetel te 9000 VARNA (Bulgarije), Slivnitsa Avenue; 1051A2-22, titularis van drieënnegentig (93) aandelen

2. "ACCONS" LID, voornoemd, met zetel te 9000 Varna (Bulgarije), Oul. Angel Georgiev 28, titularis van;

drieënnegentig (93) aandelen

Totaal : honderd zesentachtig (186) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van iets meer dan'

één/derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend vijfhonderd euro (¬ 6.500,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de'

vennootschap in oprichting bij Belfius Bank.

Ondergetekende notaris, bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de

' bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

STATUTEN

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "ACCONSS" (...)

Artikel twee - ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1082 Sint-Agatha-Berchem, Keizer Karellaan, 584, Bridge,

" Building, 6de verdiep. (...)

Artikel drie - DOEL

S . De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening; 3 , van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon projectontwikkeling te doen in het kader, van het hierna beschreven maatschappelijk doel, alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

verrichtingen te doen, voornamelijk aankoop, verkoop, ruil, verhuring, expertise, beheer, oprichting, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zowel gronden als gebouwen, in voorkomend geval bij middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw, of verbouwing, voorts ook aile plaatsingen van kapitalen en het beheer van alle roerende er+ onroerende goederen.

Bovendien zal de vennootschap aile mogelijke financiële operaties kunnen doen teneinde de verrichtingen vallende binnen haar maatschappelijk doel te vergemakkelijken en zelfs in eigen voordeel of voor rekening van derden en opdrachtgevers.

Zij mag namelijk en zonder dat deze opsomming beperkend weze, aile commerciële, industriële, financiële, burgerlijke roerende en onroerende handelingen stellen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doe! aansluiten of van dien aard zijn dat ze er de verwezenlijking van vergemakkelijken en onder meer alle roerende goederen, handelsfondsen, vergunningen en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen, en ruilen, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, fusie, deelneming, financiële tussenkomst of om het even welke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen waarvan het doel met het hare is verwant of erbij aansluit, of nog van aard is het doel van deze vennootschap te bevorderen, zowel in binnen- als buitenland

Voorts stelt de vennootschap zich tot doel alle management activiteiten van holdings uit te voeren in het bijzonder het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en aile andere managementactiviteiten. Het op lange termijn aanhouden van aandelen afkomstig van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren.

Beheer van eigen octrooien en patenten en zelfs deze toebehorende aan derden.

Verder heeft zij tot doel de consultancy betreffende de bouw- en de scheikundige nijverheid en de promotie en verkoop van scheikundige producten, de applicatie ervan, en van spitstechnologische technieken betreffende de bouw- en scheikundige nijverheid.

De vennootschap heeft eveneens tot doet hetzij voor eigen rekening of voor derden, hetzij in België of in het buitenland handel te drijven in hulpmaterialen en het vervaardigen, verwerken en verkopen van producten welke behoren tot de bouwsector en scheikundige nijverheid.

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden zowel in binnen- als buitenland, ontwikkelen, exploiteren en commercialiseren als toepassen van zowel conventionele als spitstechnologische procédés en producten tot het beschermen, saneren en herstellen van constructies in om het even welke bouwmaterialen, het beschermen, saneren en herstellen van alle oppervlakken in om het even welke materialen, evenals alle aanverwante activiteiten, ofwel curatief of preventief, en aile verrichtingen van commerciële, financiële, of roerende en onroerende aard welke hierop rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben, uitvoeren, waaronder onder meer bedoeld, gevelreinigingswerken, anti-graffiti handelingen, ontmossingswerken, plaatsen van vochtwerende, thermische en graffiti werkende coatings. Het bewerken van gevels onder andere door kalelen, enzovoort. Het reinigen van koepels, lichtstraten, luifels, straatmeubilair, gebouwen, kantoren, glasoppervlakken en meer. Het behandelen van oppervlakken binnen en buiten, met als hygiënische coatings gekenmerkte producten en meer.

De inkoop en verkoop van alle grondstoffen, en aanverwanten, gebruikt in de chemische sector, productie, of coördinatie van productie van allerhande chemische reinigingsmiddelen, productie van goederen en verven in de meest algemene zin.

Deze opsomming is niet limitatief en moet louter exemplatief worden opgevat.

ln het algemeen zal de vennootschap alle handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, of handelingen mogen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van dat doel te vergemakkelijken.

De vennootschap kan tevens op rechtstreekse als op onrechtstreekse wijze, als op de wijze voorzien door artikel 1861 Burgerlijk Wetboek, deelnemen in andere vennootschappen, deelgenootschappen aangaan, leningen verstrekken en opnemen en verder alle andere verrichtingen als commissionair, makelaar en tussenpersoon, in het algemeen, financiële verrichtingen stellen, die op directe of indirecte wijze met deze doelstelling verbonden zijn of deze doelstelling kunnen helpen verwezenlijken.

De vennootschap kan eveneens bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op één of andere wijze, deelnemen in elke onderneming, vereniging of vennootschap met een gelijkaardige of analoge doelstelling.

De vennootschap kan tevens als bestuurder zitting houden in de raad van bestuur van om het even welke vennootschap. Zij kan eveneens dienstverlenende activiteiten van financiële, commerciële, technische, administratieve en sociale aard verrichten.

Zij mag daarenboven alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alsmede alle handelsverrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het maatschappelijk doel.

Artikel vier - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderd zesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. (...)

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van

de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid

hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van

diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als

verweerder,

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel elf - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de

vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag. (...)

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. (...)

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s),

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend zestien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden In tweeduizend zeventien, overeenkomstig de statuten,

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zat komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen,

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: de heer Rudy Cherlet, wonende te 9000 Varna (Bulgarije), ul. Tsar Samuit, 17; voornoemd, die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet,

c. ingeval van overlijden of vacature van de functie van zaakvoerder, te benoemen tot vervangend zaakvoerder: de heer Freddy Van Boxstael, wonende te Luxemburg (Groot-Hertogdom-Luxemburg), Rue Jean Engling, voornoemd.

d. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur,

e. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

f. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan ais bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUBO", met zetel te Berlare, Donklaan, 293 B, vertegenwoordigd door de zaakvoerder de heer Eric Bonnarens, wonende te 9290 Berlare, Donkgoeddreef 6, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B T.W: administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondememingsiokeL

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

--à

\ behouden aan het Belgisch Staatsblad

(get) Johan Dedoncker, Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte oprichtingsakte,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening

07/08/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 30.06.2017, NGL 03.08.2017 17403-0345-010

Coordonnées
ACCONSS

Adresse
KEIZER KARELLAAN 584, BRIDGE BUILDING 1082 BRUSSEL

Code postal : 1082
Localité : BERCHEM-SAINTE-AGATHE
Commune : BERCHEM-SAINTE-AGATHE
Région : Région de Bruxelles-Capitale