ACCOUNTANCY MDK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACCOUNTANCY MDK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.960.477

Publication

16/10/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 27.06.2014, DPT 15.10.2014 14646-0138-011
31/01/2011
ÿþitml\

llI'I1I~~tl~I~~~Vf~~

*11015945

mod 2.4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

Griffie

1112;~;~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

S2 ~~o ,-t ~-

Ondememingsnr

Benaming : ACCOUNTANCY MDK

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Scherdemaelstraat 72

1070 Anderlecht

akte :OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Yves Tytgat te Gent op 14 januari 2011, dat door:

1. Mevrouw MOTTINT Yun Hée Marie Ghislaine, geboren te Seoel (Republiek Zuid-Korea) op 20 oktober 1972, echtgescheiden, wonende te 1070 Anderlecht, Scherdemaelstraat 74.

2. De heer DE KNIJF Jos Maria Lowie, geboren te Halle op 4 juni 1958, echtgescheiden, wonende; te 1070 Anderlecht, Scherdemaelstraat 74.

:. * Een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "ACCOUNTANCY MDK", met! maatschappelijke zetel te 1070 Anderlecht, Scherdemaelstraat 72 en als maatschappelijk doel: de burgerlijke werkzaamheden van accountant en belastingconsulent uit te oefenen, zoals; omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd; i? negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van; alle hiermee verenigbare activiteiten.

Deze activiteiten worden uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben om ze in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april; 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van aile boekhoudstukken;

2° zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van; ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking; van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

!; 3° het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het; verstrekken van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen; 4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden, het bijstaan van:

belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van;

belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de;

opdrachten zoals bedoeld in nr. 6° of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het;

Wetboek van vennootschappen, verricht;

6° het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 5° en waarvan de

uitvoering hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent:

;, 1° het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten, de juridische dienstverlening in verband met de!

werkzaamheden van accountant, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover;

dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt

van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant.

De vennootschap mag tevens, onder de voorwaarden bepaald in de wet van 22 april 1999;

betreffende de boekhoudkundige beroepen, alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Voor-

behouden

aan het

'3elgisch

ptaatsblad



van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag evenals, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant tot stand brengen, alsook eigenaar zijn van de goederen, roerende of onroerende, waarvan zij het beheer waarneemt of op deze goederen alle rechten uitoefenen of verwerven die nodig zijn om haar taak te vervullen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan:

- vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

- rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

- rechtspersonen die lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handelsvorm, andere dan die in het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

En al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig, of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar doel of van aard zijn de zaken van de vennootschap uit te breiden of te bevorderen.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin.

Zij kan de functie of mandaat van zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere vennootschappen of personen.

Het doel kan gewijzigd worden bij besluit van de Algemene Vergadering, gehouden ten overstaan van een Notaris en mits inachtneming van de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen verricht door haar bestuursorganen, zelfs indien deze handelingen buiten haar doel liggen, tenzij de vennootschap kan bewijzen dat de derde er kennis van had of er, gezien de omstandigheden niet onwetend van kon zijn; bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

* De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur en begint te werken op de datum van de oprichting.

* Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro NUL cent (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderdtwintig (120) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één/honderd twintigste (1/120e) van het kapitaal vertegenwoordigen. Ten opzichte van de vennootschap zijn ze ondeelbaar.

* Het kapitaal is volledig volstort en onderschreven door de oprichters als volgt:

Mevrouw Yun-Hee MOTTINT, voornoemd, zestig (60) aandelen, voor een bedrag van negenduizend

driehonderd euro nul cent (¬ 9.300,00); en,

De heer Jos DE KNIJF, voornoemd, zestig (60) aandelen, voor een bedrag van negenduizend

driehonderd euro nul cent (¬ 9.300,00).

* Het mandaat van de zaakvoerder is onbezolgd, tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist.

* Behalve indien de vennootschap slechts één zaakvoerder telt, gelden de hiernavolgende regels. Het college van zaakvoerders bezit de meest uitgebreide bestuur- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap en mag alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering en mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van accountant,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

zoals voorzien door de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten.

De zaakvoerder(s) die de hoedanigheid van accountant niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant, zoals vermeld in artikelen 34 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen. Deze beperking is niet van toepassing op de zaakvoerder(s) die een hoedanigheid heeft (hebben) die vermeld is onder artikel 24, 6 e lid die ze toelaat om deze opdrachten in eigen naam uit te oefenen.

Zonder afbreuk aan het voorgaande, ligt alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de beslissing van de algemene vergadering wordt voorbehouden, bijgevolg in de bevoegdheid van de het college van zaakvoerders.

* De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Wanneer er minstens twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die van geen volmacht blijk moeten geven, zonder afbreuk aan artikel 26 en afgezien van bijzondere delegaties.

* Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, elk met alleenoptredende algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap, de heer Jos DE KNIJF en mevrouw Yun-Hee MOTTINT, beiden voornoemd, die verklaren te aanvaarden. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezolgd, tenzij de algemene vergadering hier anders over beslist.

* De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van juni om negentien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de

zetel van de vennootschap.

* De eerste jaarvergadering zal plaats grijpen tijdens het jaar dat volgt op de afsluiting van het eerste boekjaar.

* Elk aandeel geeft recht op één stem.

* Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van het daaropvolgend jaar.

* Het eerste boekjaar begint te lopen op de datum van oprichting en eindigt 31 december 2012.

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen verklaren de comparanten uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld vôôr de oprichting van de vennootschap sedert 1 september 2010, dit onder schorsende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

* Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan elke zaakvoerder, met bevoegdheid te delegeren, teneinde de formaliteiten te vervullen tot:

- de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank voor ondernemingen;

- de inschrijving van de vennootschap als belastingsplichtige bij de administratie van de belasting

over de toegevoegde waarde;

daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het

nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL UIT DE NIET-GEREGISTREERDE AKTE, MET ALS ENIG

DOEL NEERLEGGING TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

Notaris Yves Tytgat.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

- volmacht

mad 2.1

Voorbehouden aan tiet

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/01/2011
ÿþ



Volet B





II~!1III1I1flI I11IJ1V11

Mod 2.1

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

BRUXELLES

19 JAN Mt

Greffe

N° d'entreprise :' J 4

Dénomination : ACCOUNTANCY MDK

(en entier)

Forme juridique : société civile sous la forme de société privée à responsabilité limitée

Siège : rue Scherdemael 72

1070 Anderlecht

Ob'et de l'acte : CONSTITUTION - STATUTS - NOMINATION

Il résulte d'un acte reçu par le notaire Yves TYTGAT à Gent le 14 janvier 2011 que entre :

1. Madame MOTTINT Yun Hée Marie Ghislaine, née à Séoul (la République de Corée du Sud) le; 20 octobre 1972, divorcée, domiciliée à 1070 Anderlecht, Scherdemaelstraat 74.

: 2. Monsieur DE KNIJF Jos Maria Lowie, né à Halle le 4 juin 1958, divorcé, domicilié à 1070: Anderlecht, Scherdemaelstraat 74.

Il a été constitué une société civile sous la forme de société privée à responsabilité limitée "_ ACCOUNTANCY MDK " à 1070 Anderlecht, 72 rue de Scherdemael;

* La société a pour objet:

l'exercice des activités civiles d'expert-comptable et de conseil fiscal telles que décrites aux articles <; 34 et 38 de la loi du 22 avril 1999 relative aux professions comptables et fiscales, ainsi que l'exercice de toutes les activités compatibles avec celles-ci.

Ces activités sont effectuées par ou sous la direction effective de personnes physiques qui ont; jj qualité pour les réaliser en nom propre, conformément à la lai du 22 avril 1999 relative aux! professions comptables et fiscales.

ii Relèvent notamment des activités d'expert-comptable :

1° la vérification et le redressement de tous documents comptables;

2° l'expertise, tant privée que judiciaire, dans le domaine de l'organisation comptable des entreprises íi ainsi que l'analyse par les procédés de la technique comptable de la situation et du fonctionnement; des entreprises au point de vue de leur crédit, de leur rendement et de leurs risques;

3° l'organisation des services comptables et administratifs des entreprises et les activités de conseil en matière d'organisation comptable et administrative des entreprises; i; 4° les activités d'organisation et de tenue de la comptabilité de tiers;

5° l'octroi d'avis se rapportant à toutes matières fiscales, l'assistance des contribuables dans! ij l'accomplissement de leurs obligations fiscales, la représentation des contribuables, à l'exclusion de: la représentation des entreprises auprès desquelles il accomplit des missions visées au n° 6 ouj auprès desquelles il accomplit des missions visées à l'article 166 du Code des sociétés; 6° les missions autres que celles visées aux numéros 1° à 5° et dont l'accomplissement lui est; réservé par la loi ou en vertu de la loi.

Relèvent notamment des activités de conseil fiscal:

1° l'octroi d'avis se rapportant à toutes matières fiscales ;

;? 2° l'assistance des contribuables dans l'accomplissement de leurs obligations fiscales ;

3° la représentation des contribuables.

Relève notamment des activités compatibles avec les activités d'expert-comptable et de conseil; ;; fiscal, la prestation de services juridiques en rapport avec les activités d'expert-comptable et de:

conseil fiscal, pour autant que cette activité ne soit pas exercée à titre principal ou pour autant qu'elle; ii fasse partie, par sa nature, des activités d'expert-comptable et de conseil fiscal.

La société peut, sous les conditions fixées par la loi du 22 avril 1999 relative aux professions= ;i comptables et fiscales, réaliser toutes les missions qui peuvent être confiées en vertu du Code des: sociétés et des lois particulières à l'expert-comptable et au conseil fiscal inscrit sur la sous-liste des; experts-comptables externes et/ou conseils fiscaux externes.

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Mod 21

Réservé

au

Moniteur

i belge

Elle peut également, dans les conditions prévues par la législation applicable:

- réaliser toute opération de nature à favoriser la réalisation de son objet, pour autant que celle-ci soit conforme à la déontologie des professions d'expert-comptable et de conseil fiscal,

- être propriétaire des biens meubles ou immeubles qu'elle gère,

- exercer ou acquérir sur ces biens tous les droits qui sont nécessaires pour réaliser sa mission.

Elle pourra réaliser son objet tant en Belgique qu'à l'étranger sous contrainte des dispositions internationales en la matière.

Elle ne pourra détenir des participations, directement ou indirectement, par voie d'apport, de fusion, de souscription ou de toute autre matière, dans des sociétés autres que:

- des sociétés reconnues par l'Institut des Experts-comptables et des Conseils fiscaux,

- des personnes morales membre de l'Institut des Réviseurs d'entreprises ou des cabinets d'audit visés à l'article 2 de la loi du 22 juillet 1953 créant un Institut des Réviseurs d'Entreprises et organisant la supervision publique de la profession de réviseur d'entreprises, coordonnée le 30 avril 2007,

- des personnes morales membres de l'Institut professionnel des Comptables fiscalistes agréés, ou des personnes morales visées aux articles 8, 9 et 10 de l'arrêté Royal du 15 février 2005 relatif à l'exercice de la profession de comptable agréé et de comptable-fiscaliste agréé.

Elle ne peut exercer de fonction d'administrateur ou de gérant de sociétés commerciales ou de sociétés à forme commerciale, autres que celles énumérées à l'alinéa précédent, qu'avec l'autorisation préalable et toujours révocable de l'Institut, sauf lorsque ces fonctions lui sont confiées

par un tribunal. "

Et tout ce qui s'y rapporte de près ou de loin.

La société peut accomplir tous les actes nécessaires ou utiles à l'accomplissement de son objet social.

La société peut en général poser tous actes commerciaux, industriels, financiers, mobiliers ou immobiliers qui se rapportent de près ou de loin à son objet social ou qui peuvent en favoriser en tout ou en partie sa réalisation.

Elle peut participer par voie d'apport, fusion, souscription ou autre intervention à toute société existante ou à créer en Belgique ou à l'étranger et dont l'objet social est similaire ou accessoire au sien.

Cette énumération est exemplative et non limitative et doit être comprise dans son sens le plus large.

Elle peut accomplir la fonction ou le mandat de gérant ou liquidateur d'autres sociétés.

Elle peut se porter garant pour ses propres gérants, associés ou autres sociétés ou personnes. L'objet peut être changé par décision de l'Assemblée Générale, tenue en présence d'un Notaire en moyennant les préscriptions du Code des Sociétés.

La société est liée par les actes accomplis par les gérants, même si ces actes excédent l'objet social à moins qu'elle ne prouve que le tiers savait que l'acte dépassait l'objet social ou qu'il ne pouvait l'ignoner, compte tenu des circonstances, sans que la seule. publication des statuts suffise à constituer cette preuve.

* La société est constituée pour une durée illimitée, et elle 'débute ses activités le jour de sa constitution.

* Le capital social est fixé à DIX-HUIT MILLE SIX CENTS euro ZERO cent (¬ 18.600,00). II est représenté par cent vingtgg (120) parts égales sans mention de valeur, qui représentent chacune un/cent vingtième (11120 me) du capital. Elles sont indivisibles vis-à-vis de la société.

* Le capital est entièrement libéré et est souscrit par les fondateurs comme suit:

Madame Yun-Hee MOTTI NT, précitée, a souscrit soixante (60) parts, pour un montant total de neuf

mille trois cent euro zéro cent (¬ 9.300,00), complètement libéré; et,

Monsieur Jos DE KNIJF, précité, a souscrit soixante (60) parts, pour un montant total de neuf mille

trois cent euro zéro cent (¬ 9.300,00), complètement libéré.

* La société est administrée par un ou plusieurs gérants, personnes physiques ou morales, associés ou pas.

* Les règles suivantes sont d'application, sauf lorsque la société ne compte qu'un gérant.

Le collège de gestion dispose des pouvoirs d'administration et de disposition les plus étendus conformément à l'objet de la société, et peut poser tous les actes nécessaires ou utiles à la réalisation de l'objet de la société, à l'exception de ceux qui sont expressément réservés par la loi à l'assemblée générale, et sous contrainte des dispositions particulières relatives à l'octroi et au port de la qualité et du titre d'expert-comptable, telles que prévues par la loi du 22 avril 1999 et de ses arrêtés d'exécution.

Le(s) gérant(s) qui n'a(ont) pas la qualité d'expert-comptable ou de conseil fiscal ne peu(ven)t en particulier poser aucun acte ou prendre aucune décision qui impliquerait, directement ou indirectement, une ingérence dans l'exercice des professions et des missions d'expert-comptable ou de conseil fiscal, telles que décrites à l'article 34 de la loi du 22 avril 1999 relative aux professions



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge



Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à t'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Réservé

au

Moniteur

belge

Mod 2.1

comptables et fiscales. Cette limitation n'est pas applicable au(x) gérant(s) qui dispose(nt) d'une qualité mentionnée à l'article 24, hème alinéa, qui l'(es) autorise à réaliser cette (ces) mission(s) en nom personnel.

Sans préjudice de ce qui précède, tout ce qui n'est pas expressément réservé par les statuts ou par la loi à la décision de l'assemblée générale, ressortit par conséquent à la compétence du collège de gestion.

* Le gérant unique représente la société vis-à-vis des tiers et en droit, en tant que demanderesse ou défenderesse.

Dès qu'il y a au moins deux gérants, la société est valablement représentée vis-à-vis des tiers par deux gérants, qui ne doivent pas produire de procuration, sans préjudice de l'article 26 et sous réserve de délégations particulières.

* Sont nommés gérant non-statutaire pour la durée de la société, chacun avec pouvoir de représentation générale de la société, monsieur Jos DE KNIJF et madame Yun-Hee MOTTINT, prénommés, qui déclarent accepter.

Le mandat du gérant sera excercé gratuitement, sauf décision contraire de l'assemblée générale.

* L'assemblée annuelle se tient le dernier vendredi de juin à dix-neuf heures.

Si ce jour est un jour férié légal, l'assemblée générale a lieu le premier jour ouvrable qui suit. L'assemblée annuelle a lieu au siège de la société ou dans la commune dans laquelle la société a son siège.

* La première assemblée générale annuelle aura lieu pendant l'année qui suivra la fin du premier exercice.

* Chaque part donne droit à une voix.

* L'exercice comptable débute le ler janvier et se termine le 31 décembre de l'année suivante.

* Le premier exercice social commence le jour de la constitution et se terminera le 31 décembre 2012.

En application de l'article 60 du Code des Sociétés, les comparants déclarent explicitement, à l'occasion de cette constitution, que la société reprend tous les droits et obligations qui découlent des actes, posés avant la constitution en son nom et pour son compte, depuis le premier septembre 2010, et ceci sous la condition suspensive du dépôt d'un extrait de l'acte de constitution au greffe du tribunal de commerce dans fe resort judiciaire dans lequel la société a son siège social, et ce en application de l'article 2 du Code de Sociétés.

Sur les engagements, prises dans cette intervalle, l'article 60 du Code de Sociétés et d'application, et, seront, une fois la société a acquis la personnalité juridique, ratifiés.

* Annuellement, au moins cinq pour cent du bénéfice net de la société est prélevé pour la constitution de la réserve légale. Ce prélèvement n'est plus obligatoire dès que le fonds de réserve atteint un dixième de la partie fixe du capital social.

L'assemblée générale décide à la majorité des voix, sur proposition de l'organe de gestion, de l'affectation du solde.

PROCURATION

Il est donné pouvoir spécial à chaque gérant, avec pouvoir de déléguer, afin d'accomplir les formalités suivantes:

- l'inscription de la société au Banque Carrefour d'entreprises;

- l'inscription de la société en vue de son assujettissement à la Taxe sur la Valeur Ajoutée;

à cette fin, faire toutes déclarations, signer tous documents et pièces et faire tout ce qui est

nécessaire sur présentation d'une simple copie du présent acte.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME D'UN ACTE NON-ENREGISTRE, DONT LE SEUL

BUT EST SON DEPOT AU GREFFE DU TRIBUNAL DE COMMERCE

Notaire Yves TYTGAT.

Déposées en même temps:

- expédition de l'acte

- procuration

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

04/08/2015 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 30.06.2015, DPT 31.07.2015 15368-0366-012
27/07/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 24.06.2016, DPT 20.07.2016 16342-0152-012

Coordonnées
ACCOUNTANCY MDK

Adresse
RUE SCHERDEMAEL 72 1070 BRUXELLES

Code postal : 1070
Localité : ANDERLECHT
Commune : ANDERLECHT
Région : Région de Bruxelles-Capitale