ACTICOM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACTICOM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 880.318.847

Publication

11/04/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffue van de akte



Voor-behoude I Iii 11

aart het

Belgiscf

Staatsbla

ERIP 1111

WU>,

FI USSEL

P f72Î'q ;

Griffie



Ondememingsnr :0880.318.847

Benaming (voluit) : ACTICOM

(verkort):



Rechtsvorm: coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Tour & Taxis Havenlaan 86C bus 105

1000 BRUSSEL

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - AANVAARDING NIEUWE TEKST VAN DE fi

STATUTEN

: ,

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op veertien maart tweeduizend veertien, door Meester Peter VAN'

MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris te Brussel, die aan het slot de volgende registratiemelding draagt: ,.

.,

1 « Geregistreerd negen bladen zonder renvooien op het 3de Registratiekantoor van Elsene op 18 maartl

2014. Boek 83 bled 65 vak 04. Ontvangen vijftig euro (50,00 EUR) voor Marchai d., (getekend): VANDEKERKHOVE S. » dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACTICOM", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Tour & Taxis,:: Havenlaan 86C, bus 105,

volgende beslissing genomen heeft:

Aanneming van een nieuwe tekst van statuten, met wijziging van artikel 9 ('Raad van bestuur", artikel 22; ('Bevoegdheden tot delegeren'), artikel 23 ('Vertegenwoordiging van de vennootschap') en artikel 26,; ('Oproeping'). Een uittreksel van de nieuwe tekst van statuten luidt als volgt:

RECHTSVORM NAAM

De vennootschap neemt de MMi aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam is 'ACT1COW.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd fe 1000 Brussel, Tour & Taxis, Havenlaan 86C, bus 105, DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het buitenland:

- het geven van advies en bijstand aan de bednifsvvereld en de overheid;

- het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake aile commerciële, financiële,: administratieve, technische en aanverwante aangelegenheden, alsook inzake informatica; alle verrichtingen uit te voeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de diensten en of , producten verleend door een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake marketing, communicatie,i advertising en promotie; dit omvat onder andere de levering en/of verstrekking van concepten, art, long- en' ' short copy, evenementen organisatie en uitvoering, webdesign, mediaplanning, audiovisuele producties, nieuwe, , mediasystemen, grafische producties, drukwerkadviezen en executie, duplicatie, fotografie en design, creatie promotion, sales promotion, distributie advies, training.

- alle verrichtingen van projectmanagement en coördinatie en het voeren van de directie over andere i; ondernemingen;

- het verstrekken van adviezen op het vlak van de informatie-technologie;

- het verlenen van management-consulting diensten;

- het geven van onderwijs, seminaries en voordrachten, het publiceren van artikels en boeken, dit alles

binnen de hierboven vermelde vakgebieden;

' - het deelnemen in het management of interim-management van andere vennootschappen. Deze opsomming is niet beperkend maar ruim te interpreteren.

 De vennootschap heeft bovendien tot doel de aankoop en verkoop van onroerende goederen in België als in

het buitenland voor eigen rekening.

i: De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van , aard zouden zijn de vetwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap mag het bestuur van andere vennootschappen waarnemen. Ze mag aile verrichtingen doen zowel op handels- als op nijverheidsgebied, zowel roerend als onroerend of van financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel, en die de uitbreiding en het bestaan van de vennootschap kunnen bevorderen. De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij door inbreng, fusie, inschrijving of andere wijze in alle ondernemingen.

DUUR.

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgencht

KAPITAAL

Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt en is deels vast en deels veranderlijk.

Het aanvangskapitaal bij de omvorming bedroeg 24.000,00 euro (vierentwintigduizend EUR),

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan 24,000,00 euro (vierentwintigduizend EUR).

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft.

DE AANDELEN

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder nominale waarde.

De aandelen zijn onderverdeeld in twee Categorieën als vole

Op aandelen van Categorie 'Oprichter' (hierna 'Oprichteraandelen' genoemd) kan enkel worden ingeschreven door de personen die, onder de voorwaarden die nader gespecificeerd worden in het huishoudelijk reglement van de vennootschap, en na goedkeuring van de algemene vergadering van de vennootschap, toegelaten worden tot toetreding in de vennootschap In de categorie 'Oplichter' (hierna 'Oprichter' genoemd).

Op aandelen van Categorie 'Partner' (hierna Partneraandelen' genoemd) kan enkel worden ingeschreven door de personen die worden voorgesteld door de 'Oprichters' en die voorts, onder de voorwaarrien die nader gespecificeerd worden in het huishoudelijk reglement van de vennootschap, en na goedkeuring van de algemene vergadering van de vennootschap, toegelaten worden tot toetreding in de vennootschap in de categorie 'Partner' (hierna 'Partner' genoemd).

Aan elk van deze twee verschillende Categorieën van aandelen zijn respectieve rechten en plichten verbonden, die in de statuten en/of in het huishoudelijk reglement van de vennootschap worden opgenomen.

Elk aandeel moet zijn volgestort ten belope van ten minste 25% en vertegenwoordigt een gelijk deel in het kapitaal van de vennootschap.

Buiten de aandelen die een inbreng vertegenwoordigen, mag geen enkele andere soort effecten, ongeacht hun naam, worden uitgegeven die maatschappelijke rechten vertegenwoordigen of recht geven op een deel van de winst.

Een aantal aandelen overeenstemmend met het vaste kapitaal moet steeds onderschreven en ten belope van ten minste 6.200,00 euro (zesduizend tweehonderd EUR) volgestort zijn.

Buiten de aandelen van de vennootschap waarop werd ingeschreven ter gelegenheid van de omvonning, mogen tijdens haar bestaan andere aandelen worden uitgegeven, onder meer in het kader van de opneming van nieuwe vennoten of van een verhoging van inschrijvingen. De algemene vergadering bepaalt de uitgifteprijs. De modaliteiten hiervan worden in de statuten en/of het huishoudelijk reglement verder omschreven,

Van de aandelen waarop de regelmatig opgevraagde stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort zolang de stortingen niet hebben plaatsgevonden.

AANSPRAKELIJKHEID

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inschrijving. Onder de vennoten bestaat er geen solidariteit, noch onverdeeldheid.

VORM VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam; ten opzichte van de vennootschap zijn ze ondeelbaar. Deze laatste heeft het recht in geval van onverdeeldheid de rechten verbonden aan de aandelen op te schorten tot de erkenning van één enkele mede-eigenaar als de eigenaar ten opzichte van de vennootschap.

Zijn de aandelen bezwaard met een vruchtgebruik, dan bezit de vruchtgebruiker het stemrecht, behoudens verzet vanwege de blote eigenaar; in dat geval wordt het stemrecht opgeschort.

DE VENNOTEN

Zijn vennoot:

1. de ondertekenaars van de akte omzetting van de vennootschap in een coöperatieve vennootschap de dato negentien juni tweeduizend en acht,

2. de natuurlijke of rechtspersonen door de algemene vergadering als vennoot aanvaard. Om als vennoot te worden aanvaard, moet de aanvrager:

1. een schriftelijke aanvraag indienen bit de raad van bestuur;

2. toegelaten worden door de algemene vergadering;

3. bij toepassing van artikel 6, inschrijven op het aantal aandelen vastgelegd door de algemene vergadering en elk aandeel volledig volstorten op het ogenblik van de toelating;

4. eventueel een uitgiftepremie betalen, vastgesteld door de algemene vergadering,

5. aile andere verplichtingen, vereiste garanties en borgstellingen verlenen, zoals vastgesteld door de

algemene vergadering.

De voorgestelde kandidaat moet voldoen aan de voorwaarden vervat in het huishoudelijk reglement.

De toetreding houdt in dat de vennoot instemt met de statuten en in voorkomend geval met het huishoudelijk

reglement.

De beslissing van de algemene vergadering - aanvaarding of weigering - kan genomen worden zonder

verhaal en zonder de beslissing te moeten motiveren.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vaststelling van de aanvaarding van een vennoot geschiedt door een inschrijving in het register van

aandelen, zoals bepaald in artikel 357 van het Wetboek van vennootschappen,

EINDE VAN HET LIDMAATSCHAP

De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap ingevolge hun:

a) uittreding,

b) uitsluiting,

c) overlijden,

cl) ontzetting, langdurige ziekte (ingevolge uittreding of uitsluiting), faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring, of de gevallen vernield in het huishoudelijk reglement;

e) ontbinding al dan niet gepaard gaande met vereffening en wat dit punt e) betreft behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overeenkomstig artikel 371 van het Wetboek van vennootschappen blet de vennoot die is uitgesloten, uitgetreden of gedeeltelijk zijn aandelen heeft teruggenomen, gedurende vijf jaar te rekenen van deze gebeurtenis, behalve wanneer de wet een kortere verjaringstermijn voorziet, binnen de grenzen van zijn verbintenis als vennoot, persoonlijk instaan voor aile verbintenissen door de vennootschap aangegaan víjár het einde van het jaar waarin zijn uitsluiting, uittreding of gedeeltelijke terugneming zich heeft voorgedaan.

De uittreding en uitsluiting van een vennoot heeft onmiddellijk - van rechtswege - de opheffing van zijn stemrecht in de algemene vergadering tot gevolg.

UITTREDING OF TERUGNEMING VAN AANDELEN

Een vennoot mag alleen gedurende de eerste zes maanden van het boekjaar uittreden of verzoeken om een gedeeltelijke terugneming van zijn aandelen.

Die uittreding of terugneming is evenwel alleen toegestaan in zoverre ze niet voor gevolg heeft het maatschappelijk kapitaal te verminderen tot een bedrag dat kleiner is dan het vaste gedeelte door de statuten vastgesteld of het aantal vennoten tot minder dan drie te herleiden.

Een vennoot kan alleen met instemming van de algemene vergadering en onder de voorwaarden vervat in het huishoudelijk reglement uittreden of aandelen of stortingen terugnemen.

Bovendien kan niet meer dan twintig procent (20%) van het aantal leden of van het geplaatst kapitaal , gedurende één en hetzelfde jaar haar ontslag nemen, behalve indien de algemene vergadering er anders over beslist.

De ontslagnemingen worden in volgorde van ontvangst in aanmerking genomen tot op het ogenblik dat het quorum van twintig priment (20%) van de effectieve leden of van het geplaatst kapitaal bereikt is. De ontslagneming van een lid, welke niet in overweging kan worden genomen gedurende een boekjaar heeft voorrang in het volgende boekjaar, in volgorde van de ontvangst van de ontslagbrieven.

UITSLUITING VAN VENNOTEN.

Iedere vennoot kan om gegronde redenen of om elke andere in de statuten vermelde oorzaak uitgesloten worden. De redenen kunnen in een huishoudelijk reglement worden opgenomen.

De uitsluiting wordt ondermeer uitgesproken om gegronde reden, zoals:

1) voor grotte fout, het toebrengen van een moreel of materieel nadeel aan de vennootschap ingevolge de handelswijze van de betrokken vennoot, en ondermeer door rechtstreeks akkoorden te sluiten met de klanten van de vennootschap.

2) voor het niet naleven van één der voorwaarden, opgelegd door de statuten of het huishoudelijk reglement en de beslissingen genomen in uitvoering van deze reglementen, of van één door de betrokken vennoot jegens de vennootschap aangegane verbintenissen,

voor het niet voldoende belang stellen in de vennootschap, hetzij door niet proportioneel bij te dragen in het zakencijfer van de vennootschap, hetzij door niet deel te nemen aan de bijeenkomsten of vergaderingen, zonder gegronde reden;

voor het stellen van daden, strijdig met de belangen van de vennootschap;

5) in geval van ontzetting, langdurige ziekte (zoals gedefinieerd in artikel 16), faillissement, kennelijk onvermogen of onbekwaamverklaring, of de gevallen vermeld in het huishoudelijk reglement;

6) in geval van ontbinding gepaard gaand met vereffening van de rechtspersoon-vennoot;

7) indien de vennoot die lid is van het directiecomité om welke reden dan ook ophoudt te zetelen in het directiecomité of indien het eventuele bestuursmandaat van de vennoot om welke reden dan ook wordt stopgezet en de vennoot niet vrijwillig uittreedt;

8) indien het eventuele lidmaatschap van het directiecomité of het eventuele bestuursmandaat van de vennootschap waarvan de vennoot tevens vaste vertegenwoordiger is, om welke reden dan ook wordt stopgezet en de vennoot niet vrijwillig uittreedt;

9) indien de vennootschap die zetelt in het directiecomité of een bestuursmandaat heeft en waarvan de vennoot vaste vertegenwoordiger is, een andere vaste vertegenwoordiger aanduidt om het betreffende mandaat uit te oefenen;

10) indien de overeenkomst tot dienstverlening die eventueel is afgesloten met de betrokken vennoot wordt stopgezet;

11) indien een vennoot niet spontaan uittreedt binnen de 6 maanden na de afsluitingsdatum van het lopende boekjaar waarin hij zijn activiteit heeft stopgezet binnen de vennootschap;

12) bij schending door een vennoot van het niet-concurrentiebeding opgenomen in het huishoudelijk reglement, onverminderd de daarin vervatte schadevergoedingsregeling.

De uitsluiting wordt uitgesproken door de algemene vergadering.

De vennoot van wie de uitsluiting wordt gevraagd, moet worden uitgenodigd zijn opmerkingen binnen een maand na de verzending van een aangetekende brief met het gemotiveerde voorstel tot uitsluiting schriftelijk kenbaar te maken aan de algemene vergadering. Als hij erom verzoekt in het geschrift dat zijn opmerkingen bevat, moet de vennoot worden gehoord.

Op da laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mad11.1

Elke beslissing tot uitsluiting moet____ redenen omkleed zijn.

De beslissing tot uitsluiting wordt vastgesteld in een proces-verbaal opgemaakt en ondertekend door de algemene vergadering. Dat proces-verbaal vermeldt de feiten waarop de uitsluiting is gegrond De uitsluiting wondt in het register van aandelen overgeschreven. Een eensluidend afschrift van de beslissing wordt binnen de vijftien dagen per aangetekende brief aan de uitgesloten vennoot verstuurd

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door minimum 2 bestuurders, die zullen benoemd worden door de algemene vergadering op voordracht van de 'Oprichters'.

Elke vennoot of groep van vennoten die een lijst met kandidaten voorstelt zal enkel die kandidaten voorstellen, die een adequaat niveau van professionele ervaring en vaardigheden, aanzien en reputatie, networking potentieel en/of expertise met betrekking tot het hierboven genoemde doel hebben, met dien verstande dat de aldus benoemde bestuurder verwacht wordt actief betrokken te zijn, in persoon, in de materies waarvoor de raad van bestuur bevoegd is.

Het nalaten van een vennoot of groep van vennoten die gerechtigd is een lijst van kandidaten voor te stellen om zijn of hun respectieve rechten volledig uit te oefenen, zal geen afstand of vermindering van zulke rechten inhouden, noch zal dit zulke vennoot of groep van vennoten ervan weerhouden zijn rechten in de toekomst volledig uit te oefenen.

In het geval dat geen kandidaten zijn voorgesteld voor één of meerdere van de voormelde mandaten, zal de algemene vergadering het recht hebben, maar niet de verplichting, om naar haar believen een of meerdere bestuurders te benoemen.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast. Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Een bestuurder die zonder vooraf gegronde redenen op te geven drie achtereenvolgende malen afwezig blijft op een vergadering wordt als ontslagnemencl aangezien op voorwaarde dat hij in de derde uitnodiging op dit ontslag gewezen wordt.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Het mandaat van bestuurder is in principe onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering beslist het mandaat van bestuurder te bezoldigen en/of verandertijke presentiegelden toe te kennen.

Binnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemings- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel. RAAD VAN BESTUUR

Van zodra er meer dan één bestuurder is, vormen de bestuurders een raad van bestuur.

De voorzitter van de raad van bestuur zal warden benoemd door de raad van bestuur, onder de 'Oprichter-bestuurders', waaronder worden begrepen (i) de bestuurders die tevens 'Oprichter' zijn, (ii) de vennootschappen-bestuurders waarvan een 'Oprichter' de vaste vertegenwoordiger is, (iii) de bestuurders die rechtstreeks of onrechtstreeks de exclusieve of gezamenlijke controle hebben over een vennootschap die 'Oprichteraandelen' aanhoudt en (iv) de vennootschappen-bestuurders die vast vertegenwoordigd worden door een natuurlijk persoon die rechtstreeks of onrechtstreeks de exclusieve of gezamenlijke controle heeft over een vennootschap die 'Oprichteraandelen' aanhoudt. Indien deze voorzitter niet aanwezig kan zijn, zal een plaatsvervanger aangeduid worden onder de vertegenwoordigers van de 'Oprichters'.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter, evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, per fax of per e-mail met opgave van de agenda, ten minste drie volte dagen váôr de vergadering. De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als ten minste de helft plus één van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, waarbij ten minste de meerderheid van de 'Oprichter-bestuurders' aanwezig zijn. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen met dezelfde aanwezigheidsvereisten.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Tenzij het Wetboek van vennootschappen, deze statuten of het huishoudelijk reglement in meer strikte stemvereisten voorziet, zullen alle beslissingen van de raad van bestuur genomen worden met een gewone meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, op voorwaarde dat minstens de meerderheid van de 'Oprichter-bestuurders' met de beslissing heeft ingestemd.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Een bestuurder mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vernield in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

bien gen. De volmachten moeten minstens twee dagen voor de vergadering worden meegedeeld aan de vootzitter of de ondervoorzitter.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad warden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door de ondervoorzitter. BEVOEGDHEDEN

De raad van bestuur bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap, met uitzondering van die bevoegdheden die &Jar de wet of de statuten en/of het huishoudelijk reglement voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Aldus heeft de raad van bestuur het recht om, onder meer, en zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen: (I aile verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, onder meer roerende en onroerende goederen in huur te nemen en te geven, te verwerven en te vervreemden, kortom alle goederen te verhandelen op alle mogelijke wijzen en aile diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan; leningen aan te gaan; (iir) het vermogen van de vennootschap geheel of ten dele in pand te geven of met hypotheek te bezwaren; (iv) met afstand van hypotheek, voorrecht, en/of vordering tot ontbinding, met of zonder kwijting en ook zonder dat het bewijs van betaling wordt geleverd, vrijstelling of opheffing te verlenen van hypothecaire en andere inschnjvingen, overschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere acties die een vrije en onbezwaarde levering van goederen belemmeren, dadingen en minnelijke schikkingen te treffen over de belangen van de vennootschap; (y) in rechte op te treden namens de vennootschap; (vr) de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren; (vii) de hun verleende macht te delegeren bij wijze van in de tijd en/of in omvang beperkte lastgeving.

BEVOEGDHEDEN TOT DELEGEREN

De raad van bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap of bepaalde aspecten daarvan toevertrouwen aan één of meer bestuurders, die de titel van 'gedelegeerd bestuurder' dragen, dan wel aan het directiecomité dat de raad van bestuur kan oprichten en aan wie hij zijn bestuursbevoegdheden kan overdragen, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grand van andere bepalingen van de wet of de statuten en/of het huishoudelijk reglement van de vennootschap aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun statuut, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald in of krachtens het huishoudelijk reglement.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op het directiecomité.

Verder mag de raad van bestuur voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

Zonder afbreuk te doen aan enige dwingende bepalingen van het recht, zullen de volgende beslissingen evenwel door de raad van bestuur worden genomen:

a) Het wijzigen van de zetel of het hoofdkantoor;

b) De benoeming, ontslag van personen belast met het dagelijks bestuur en de bepaling van de bevoegdheden en de vergoeding van deze personen (andere dan de vergoedingen vastgesteld in het huishoudelijk reglement);

C) Goedkeuring en wijziging van het personeels- en het vergoedingsbeleid;

d) Goedkeuring van het business plan (met inbegrip van de operationele en investeringsbegroting), of wijzigingen daaraan, of de implementatie van enige substantiële afwijking van het plan, alsook het aangaan van nieuwe soorten van financiering;

e) Goedkeuring van het ontwerp van de jaarrekeningen die zullen worden voorgesteld op de jaarlijkse

algemene vergadering;

Goedkeuring van een wijziging in het boekhoudkundig beleid van de vennootschap;

g) Goedkeuring en ondertekening van de in te dienen aangiften;

h) Goedkeuring van een uitgifte obligaties, het aangaan van krediet of leningen of het toestaan van een zekerheid voor een bedrag gelijk aan of hoger dan 10.000,00 euro;

I) De negotiatie en ondertekening van verkoopscontracten voor een bedrag vanaf 125.000,00 euro of voor een looptijd van meer dan 1 jaar;

j) De negotiatie en ondertekening van subcontracting voor een bedrag vanaf 50.000,00 euro of voor een looptijd van meer dan I jaar;

k) De ondertekening van aile andere (dan vermeld onder punt (j) en (k)) langlopende contracten (over meer dan 1 jaar) of voor een bedrag van meer dan 25.000,00 euro;

I) Alle aankopen boven de 5.000,00 euro.

In) De declaratie en goedkeuring van een uitkering van interim-dividenden;

n) De toelating van vennoten;

o) Opzetten en administratie van aandelenoptieplannen.

Deze beslissingen zullen in geen geval beschouwd worden als deel van het dagelijks bestuur, maar zullen

beschouwd worden als behorende tot de bevoegdheid van de raad van bestuur, met dien verstande dat de raad van bestuur kan beslissen de uitvoering van één of meerdere van bovenstaande punten sub (a) tot en met (o) te delegeren aan één of meerdere gedelegeerd-bestuurders, dan wel aan het directiecomité of aan één of meerdere leden ervan.

De raad van bestuur zal de vergoedingen vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties.

Zonder afbreuk te doen aan enige dwingende bepalingen van het recht, zal de raad van bestuur bevoegd zijn om, zonder beperkend te zijn, desgevallend, andere comités op te richten, op te zetten en samen te roepen, met inbegrip van, binnen zijn bevoegdheid, de mogelijkheid om de taken en bevoegdheden van zulke comités te bepalen, te beperken of te wijzigen.

VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze: waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door: het gezamenlijk optreden van twee 'Oprichter-bestuurders',

Een gedelegeerd bestuurder kan de vennootschap geldig vertegenwoordigen binnen het kader van het dagelijks bestuur en/of in uitvoering van de beslissingen genomen door de raad van bestuur.

De vennootschap kan eveneens geldig worden vertegenwoordigd door elk van de bestuurders, alleen handelend, binnen het kader van hun individuele bevoegdheden zoals die worden bepaald in of krachtens het huishoudelijk reglement.

De vennootschap kan bovendien geldig worden vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité samen handelend, binnen het kader van de bevoegdheden van voornoemd comité zoals die worden bepaald in of krachtens het huishoudelijk reglement, of door individuele leden van het directiecomité, binnen het kader van de betreffende individuele bevoegdheden van de leden zoals die worden bepaald in of krachtens het huishoudelijk reglement.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden, Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

OPROEPING

De algemene vergadering wordt opgeroepen door de raad van bestuur. De oproepingen gebeuren door middel van een brief, per fax of per e-mail met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen voor de datum van de vergadering aan de vennoten verstuurd.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen, binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald iedere tweede woensdag van de maand mei om 16.00 uur, om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Als die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dient de vennootschap het rondschniven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. De vergadering kan ook in buitengewone zitting worden opgeroepen. De vergadering moet samenkomen op verzoek van vennoten met ten minste een vijfde van aile aandelen in hun bezit of in voorkomend geval van een commissaris. Ze moet dan binnen de maand ne het verzoek worden bijeengeroepen.

De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

De algemene vergadering wordt naargelang van het geval voorgezeten door de voorzitter of de: ondervoorzitter van de raad van bestuur en zoniet door de bestuurder daartoe door de raad aangewezen. De voorzitter duidt een secretaris aan die geen vennoot moet zijn.

De vergadering duidt onder de aanwezige vennoten twee stemopnemers aan.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de : aanwezigheldslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke: benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Elke vennoot die een vergadering bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

VOLMACHTEN

Een vennoot mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een ander persoon, al dan niet vennoot, volmacht geven hem op een algemene vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen.

STEMRECHT

Ieder aandeel heeft recht op één stem, binnen de Categorie waartoe het behoort. De 'Oprichteraandelen' beschikken samen over 4/5 van de totaliteit der stemmen en de 'Partneraandelen' beschikken samen over 1/5 van de totaliteit der stemmen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De eventuele verliezen zullen gedragen worden door de vennoten in verhouding met hun inschrijving. VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas ln functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden toegekend door de artikels 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persc(c)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ç,1 ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

staatsblad

Voor-

12efeouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal, vier volmachten, de

gecoördineerde tekst van de statuten).

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

"

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

26/07/2013
ÿþ mod 11.1

_LUÎk B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

(IlI 11111 lI lIIl 1tI 1II1 lut litti ll lit

*1311fifi50*

Ondememingsnr :0880.318.847 Benaming (voluit) :ACTICOM

Muse

1 7 JUL 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tour & Taxis, Havenlaan 86C bus 105

1000 Brussel

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - AANNEMING VAN EEN NIEUWE TEKST VAN STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zesentwintig juni tweeduizend dertien, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, geassocieerd notaris te Brussel, dragende aan het slot volgend registratierelaas :

Geregistreerd negen bladen, zonder renvooien, op het derde Registratiekantoor van Elsene, op achtentwintig juni tweeduizend dertien, boek 79, blad 29, vak 05. Ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR). De Ontvanger (getekend) MARCHAL D.

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACTICOM", waarvan de zetei gevestigd is te 1000 Brussel, Tour & Taxis, Havenlaan 86C, bus 105, hierna "de vennootschap" genoemd, beslist heeft een nieuwe tekst van statuten aan te nemen, waaronder maar niet uitsluitend wijziging van artikel 6 ('De aandelen'), artikel 14 ('Uitsluiting van vennoten'), artikel 18 ('Bestuur van de vennootschap'), artikel 22 ('Bevoegdheden tot delegeren'), artikel 23 ('Vertegenwoordiging van de vennootschap') en artikel 24 ('Controle'). Een uittreksel van de nieuwe tekst van statuten luidt als volgt:

RECHTSVORM-NAAM

De vennootschap neemt de vorm aan van een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam is 'ACTICOM'.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel, Tour & Taxis, Havenlaan 86C, bus 105. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België als in het ' buitenland:

- het geven van advies en bijstand aan de bedrijfswereld en de overheid;

- het optreden ais studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratieve, technische en aanverwante aangelegenheden, alsook inzake informatica;

- alle verachtingen uit te voeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de diensten en of producten verleend door een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake marketing, communicatie, advertising en promotie; dit omvat onder andere de levering en/of verstrekking van concepten, art, long- en short copy, evenementen organisatie en uitvoering, webdesign, mediaplanning, audiovisuele producties, nieuwe mediasystemen, grafische producties, drukwerkadviezen en executie, duplicatie, fotografie en design, creatie promotion, sales promotion, distributie advies, training.

- alle verrichtingen van projectmanagement en coordinatie en het voeren van de directie over andere ondernemingen;

" - het verstrekken van adviezen op het vlak van de informatie-technologie;

- het vettenen van management consulting diensten;

- het geven van onderwijs, seminaries en voordrachten, het publiceren van artikels en boeken, dit alles binnen

de hierboven vermelde vakgebieden;

- het deelnemen in het management of interim-management van andere vennootschappen.

Deze opsomming is niet beperkend maar ruim te interpreteren.

De vennootschap heeft bovendien tot doel de aankoop en verkoop van onroerende goederen in België als in het

buitenland voor eigen rekening.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard

' zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 111

De vennootschap mag het bestuur van andere vennootschappen waarnemen. Ze mag alle verrichtingen doen zowel op handels- als op nijverheidsgebied, zowel roerend als onroerend of van financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel, en die de uitbreiding en het bestaan van de vennootschap kunnen bevorderen. De vennootschap kan ook belangen nemen, hetzij door inbreng, fusie, inschrijving of andere wijze in alle ondernemingen.

' DUUR.

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht,

KAPITAAL

Het maatschappelijke kapitaal is onbeperkt en is deels vast en deels veranderlijk.

Het aanvangskapitaal bij de omvorming bedroeg 24.000,00 euro (vierentwintigduizend EUR).

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan 24.000,00 euro (vierentwintigduizend EUR).

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft.

AANSPRAKELIJKHEID

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inschrijving. Onder de vennoten bestaat er geen solidariteit, noch onverdeeldheid.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door minimum 2 bestuurders, die zullen benoemd worden door de algemene vergadering op voordracht van de 'Oprichters'.

Elke aandeelhouder of groep van aandeelhouders die een lijst met kandidaten voorstelt za! enkel die kandidaten voorstellen, die een adequaat niveau van professionele ervaring en vaardigheden, aanzien en reputatie, networking potentieel en/of expertise met betrekking tot het hierboven genoemde doel hebben, met dien verstande dat de aldus benoemde bestuurder verwacht wordt actief betrokken te zijn, in persoon, in de materies waarvoor de raad van bestuur bevoegd is.

Het nalaten van een aandeelhouder of groep van aandeelhouders die gerechtigd is een lijst van kandidaten voor te stellen om zijn of hun respectieve rechten volledig uit te oefenen, zal geen afstand of vermindering van zulke rechten inhouden, noch zal dit zulke aandeelhouder of groep van aandeelhouders ervan weerhouden zijn rechten in de toekomst volledig uitte oefenen.

In het geval dat geen kandidaten zijn voorgesteld voor één of meerdere van de voormelde mandaten, zal de algemene vergadering het recht hebben, maar niet de verplichting, om naar haar believen een of meerdere bestuurders te benoemen,

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast, Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan.

Een bestuurder die zonder vooraf gegronde redenen op te geven drie achtereenvolgende malen afwezig blijft op een vergadering wordt als ontslagnemend aangezien op voorwaarde dat hij in de derde uitnodiging op dit ontslag gewezen wordt.

Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Het mandaat van bestuurder is in principe onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering beslist het mandaat van bestuurder te bezoldigen en/of veranderiijke presentiegelden toe te kennen,

Binnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven ' uittreksel van hun benoemings- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel,

RAAD VAN BESTUUR

Van zodra er meer dan één bestuurder is, vormen de bestuurders een raad van bestuur.

De voorzitter van de raad van bestuur zal worden benoemd door de raad van bestuur, onder de vertegenwoordigers van de 'Oprichters; Indien deze voorzitter niet aanwezig kan zijn, zal een plaatsvervanger aangeduid worden onder de vertegenwoordigers van de 'Oprichters:

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter, evenals zo dikwils als het belang van de vennootschap dat vergt Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, per fax of per e-mail met opgave van de agenda, ten minste drie volle dagen váôr de vergadering. De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als ten minste de helft plus één van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is, waarbij ten minste de meerderheid van de vertegenwoordigers van de `Oprichters' aanwezig zijn. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen met dezelfde aanwezigheidsvereisten.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig Is.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Tenzij het Wetboek van vennootschappen, deze statuten of het huishoudelijk reglement in meer strikte stemvereisten voorziet, zullen alle beslissingen van de raad van bestuur genomen worden met een gewone meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen, op voorwaarde dat minstens de meerderheid van de bestuurders voorgedragen door de `Oprichters' met de beslissing heeft ingestemd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ° Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Een bestuurder mag, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met Inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, aan een andere bestuurder opdracht geven hem op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. De volmachten moeten minstens twee dagen voor de vergadering worden meegedeeld aan de voorzitter of de ondervoorzitter.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door de ondervoorzitter. OPENVALLEN VAN EEN BESTUURDERSMANDAAT

Ingeval een plaats van bestuurder vacant wordt, mogen de overblijvende bestuurders, wanneer er een raad van bestuur bestaat, een voorlopige vervanger benoemen. Deze vervanger vertegenwoordigt dan dezelfde Categorie van aandeelhouders als de bestuurder wiens functie vacant is.

De benoeming moet aan de eerstvolgende algemene vergadering ter bekrachtiging worden voorgelegd. BEVOEGDHEDEN

De raad van bestuur bezit de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap, met uitzondering van die bevoegdheden die door de wet of de statuten en/of het huishoudelijk reglement voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

Aldus heeft de raad van bestuur het recht om, onder meer, en zonder dat deze opsomming beperkend moet worden gelezen: (i) aile verbintenissen aan te gaan jegens derden in verband met de activiteiten van de vennootschap, onder meer roerende en onroerende goederen in huur te nemen en te geven, te verwerven en te vervreemden, kortom alle goederen te verhandelen op alle mogelijke wijzen en alle diensten te verlenen die daarmee gepaard gaan; (il) leningen aan te gaan; (iii) het vermogen van de vennootschap geheel of ten dele in pand te geven of met hypotheek te bezwaren; (iv) met afstand van hypotheek, voorrecht, en/of vordering tot ontbinding, met of zonder kwijting en ook zonder dat het bewijs van betaling wordt geleverd, vrijstelling of opheffing ' te verlenen van hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag, verzet op de prijs en andere acties die een vrije en onbezwaarde levering van goederen belemmeren, dadingen en minnelijke schikkingen te treffen over de belangen van de vennootschap; (v) in rechte op te treden namens de vennootschap; (vi) de besluiten van de algemene vergadering uit te voeren; (vii) de hun verleende macht te delegeren bij wijze van in de tijd en/of in omvang beperkte lastgeving.

BEVOEGDHEDEN TOT DELEGEREN

De raad van bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap of bepaalde aspecten daarvan toevertrouwen aan één of meer bestuurders, die de titel van 'gedelegeerd bestuurder' dragen, dan wel aan het directiecomité dat de raad van bestuur kan oprichten en aan wie hij zijn bestuursbevoegdheden kan overdragen, zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet of de statuten en/of het huishoudelijk reglement van de vennootschap aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun statuut, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald in of krachtens het huishoudelijk reglement.

De raad van bestuur is belast met het toezicht op het directiecomité.

Verder mag de raad van bestuur voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

Zonder afbreuk te doen aan enige dwingende bepalingen van het recht, zullen de volgende beslissingen evenwel door de raad van bestuur worden genomen:

a) Het wijzigen van de zetel of het hoofdkantoor;

b) De benoeming, ontslag van personen belast met het dagelijks bestuur en de bepaling van de bevoegdheden en de vergoeding van deze personen (andere dan de vergoedingen vastgesteld in het huishoudelijk reglement);

c) Goedkeuring en wjziging van het personeels- en het vergoedingsbeleid;

d) Goedkeuring van het business plan (met inbegrip van de operationele en investeringsbegroting), of wijzigingen daaraan, of de implementatie van enige substantiële afwijking van het plan, alsook het aangaan van nieuwe soorten van financiering;

e) Goedkeuring van het ontwerp van de jaarrekeningen die zullen worden voorgesteld op de jaarlijkse

algemene vergadering;

f Goedkeuring van een wijziging in het boekhoudkundig beleid van de vennootschap;

g) Goedkeuring en ondertekening van de in te dienen aangiften;

h) Goedkeuring van een uitgifte obligaties, het aangaan van krediet of leningen of het toestaan van een zekerheid voor een bedrag gelijk aan of hoger dan 10.000,00 euro;

I) De negociatie en ondertekening van verkoopscontracten voor een bedrag vanaf 125.000,00 euro of voor een looptijd van meer dan 1 jaar,

j) De negociatie en ondertekening van subcontracting voor een bedrag vanaf 50.000, 00 euro of voor een looptijd van meer dan 1 jaar,

k) De ondertekening van alle andere (dan vermeld onder punt (j) en (k)) langlopende contracten (over meer dan 1 jaar) of voor een bedrag van meer dan 25.000,00 euro;

i) Alle aankopen boven de 5.000, 00 euro.

m) De declaratie en goedkeuring van een uitkering van interim-dividenden;

n) De toelating van vennoten;

o) Opzetten en administratie van aandelenoptieplannen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Deze beslissingen ,['lier 'in geen geval beschouwd worden als deel van het dagelijks bestuur, maar zullen beschouwd worden als behorende tot de bevoegdheid van de raad van bestuur, met dien verstande dat de raad van bestuur kan beslissen de uitvoering van één of meerdere van bovenstaande punten sub (a) tot en met (p) te delegeren aan één of meerdere gedelegeerd-bestuurders, dan wel aan het directiecomité of aan één of meerdere leden ervan.

De raad van bestuur zal de vergoedingen vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties.

Zonder afbreuk te doen aan enige dwingende bepalingen van het recht, zal de raad van bestuur bevoegd zijn om, zonder beperkend te zijn, desgevallend, andere comités op te richten, op te zetten en samen te roepen, met inbegrip van, binnen zijn bevoegdheid, de mogelijkheid om de taken en bevoegdheden van zulke comités te bepalen, te beperken of te wijzigen.

VERTEGENWOORDIGING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door het gezamenlijk optreden van twee bestuurders die de 'Oprichters' vertegenwoordigen.

Een gedelegeerd bestut)rder of algemeen directeur kan de vennootschap geldig vertegenwoordigen binnen het kadervan het dagelijks bestuur en/of in uitvoering van de beslissingen genomen door de raad van bestuur.

De vennootschap kan eveneens geldig worden vertegenwoordigd door elk van de bestuurders, alleen handelend, binnen het kader van hun individuele bevoegdheden zoals die worden bepaald in of krachtens het huishoudelijk reglement.

De vennootschap kan bovendien geldig worden vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité samen handelend, binnen het kader van de bevoegdheden van voornoemd comité zoals die worden bepaald in of krachtens het huishoudelijk reglement, of door individuele leden van het directiecomité, binnen het kader van de betreffende individuele bevoegdheden van de leden zoals die worden bepaald in of krachtens het huishoudelijk reglement.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld Boorde raad van bestuur.

CONTROLE

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing, In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

SAMENSTELLING EN BEVOEGDHEID

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar beslissingen zijn bindend voor allen, ook voor de afwezigen of dissidenten.

Ze bezit de bevoegdheden die de wet en deze statuten en/of het huishoudelijk reglement haar toekennen.

Ze mag de statuten aanvullen en hun toepassing regelen door middel van huishoudelijke reglementen waaraan de vennoten, louter door het feit van hun toetreding tot de vennootschap, zijn onderworpen.

De algemene vergadering kan deze reglementen evenwel alleen invoeren, wijzigen of opheffen met inachtneming van de voorwaarden van aanwezigheid voorgeschreven voorwijzigingen in de statuten.

OPROEPING

De algemene vergadering wordt opgeroepen door het orgaan dat instaat voor het bestuur. De oproepingen gebeuren door middel van een brief, per fax of per e-mail met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen voor de datum van de vergadering aan de vennoten verstuurd.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen, binnen de zes maanden na de afsluiting van het boekjaar, meer bepaald iedere tweede woensdag van de maand mei om 16.00 uur; om zich ondermeer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle.

Als die dag een feestdag is, komt de vergadering bijeen op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals hierna uiteengezet, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering. De vergadering kan ook in buitengewone zitting worden opgeroepen. De vergadering moet samenkomen op verzoek van vennoten met ten minste een vijfde van alle aandelen in hun bezit of in voorkomend geval van een commissaris. Ze moet dan binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen.

De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht

De algemene vergadering wordt naargelang van het geval voorgezeten door de voorzitter of de ondervoorzitter van de raad van bestuur en zoniet doorde bestuurder daartoe door de raad aangewezen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

,

e

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ma 111.1

De voorzitter duidt een secretaris aan die geen vennoot moet zin.

De vergadering duidt onder de aanwezige vennoten twee stemopnemers aan.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de

aanwezigheidslist, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke

benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen,

te ondertekenen.

Elke vennoot die een vergadering bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen, wordt als regelmatig

opgeroepen beschouwd. Een vennoot kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de

onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

STEMRECHT

leder aandeel heeft recht op één stem, binnen de Categorie waartoe het behoort. De `Oprichteraandelen'

beschikken samen over 4/5 van de totaliteit der stemmen en de `Partneraandelen' beschikken samen over 1/5

van de totaliteit der stemmen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

De eventuele verliezen zullen gedragen worden door de vennoten in verhouding met hun inschrijving.

VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming

" door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden toegekend door de artikels 186 en

volgende van het Wetboek van vennootschappen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, vier volmachten, de

gecoördineerde tekst van statuten).

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

P

"

"

V

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

riep? In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

a 1 JUIL. 2013

Griffie

tt!RIR I~III

0880.318.847

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tour & Taxis, Havenlaan 86C, 1000 Brussel (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoemingen - oprichting directiecomité

I. Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van Acticom CVBA gehouden op 19 juni 2013

1. De vennoten beslissen unaniem om, met ingang van 26 juni 2013, het ontslag te aanvaarden van ITIJAH. BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer François De Jaegere, als bestuurder van de Vennootschap van de, categorie 'Principal'.

De vergadering beslist ten slotte unaniem om geen nieuwe bestuurder ter vervanging aan te duiden.

2. Gelet op het voorgaande besluit beslist de vergadering unaniem om volmacht te verlenen aan elk van de bestuurders van de Vennootschap, evenals aan Erwin Destuyver en Erik Voets (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de publicatie hiervan in het Billagen bij het Belgisch Staatsblad en de bijwerking van de Kruispuntbank voor Ondernemingen daaromtrent.

II. Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van Acticom CVBA gehouden op 27 juni 2013

1. De bestuurders beslissen unaniem om, in overeenstemming met artikel 22 van de statuten van de Vennootschap, een directiecomité van de Vennootschap op te richten en het de volgende bevoegdheden toe te kennen:

Acticom

1) Strategy execution & follow-up

2) Sales & pipeline management

3) Recruitment of personnel

4) Resource planning

5) Development & enhancement of methods & tools (intellectual Property)

6) Marketing

7) Performance management

8) Coaching

9) Training

10) Evaluation

In overeenstemming met artikel 23 van de statuten van de Vennootschap zullen twee leden van het, directiecomité samen handelend de vennootschap geldig kunnen vertegenwoordigen binnen het kader van deze bevoegdheden.

2. Daarnaast beslissen de bestuurders unaniem om, in overeenstemming met artikel 22 van de statuten van de Vennootschap, Growth Partner BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Bruno Machiels, Always Ahead BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Didier Brackenier, en Engaged BVBA, vast vertegenwoordigd door',

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

mevrouw Katja Werbrouck, met onmiddellijke ingang te benoemen tot leden van het directiecomité van de Vennootschap van de categorie "Director".

"

De mandaten van Director zijn van onbepaalde duur, maar kunnen te allen tijde door de raad van bestuur worden beëindigd, en zullen voor wat Growth Partner BVBA en Always Ahead BVBA betreft onbezoldigd worden uitgeoefend.

Het mandaat van Director van Engaged BVBA zef bezoldigd zijn.

3. Verder beslissen de bestuurders unaniem om, in overeenstemming met artikel 22 van de statuten van de Vennootschap, ITIJAH BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer François De Jaegere, met onmiddellijke ingang te benoemen tot lid van het directiecomité van de Vennootschap van de categorie "Associate Director".

Het mandaat van Associate Director is van onbepaalde duur, maar kan te allen tijde door de raad van bestuur worden beëindigd.

Het mandaat van Associate Director zal bezoldigd zijn.

4. Verder beslissen de bestuurders unaniem om de leden van het directiecomité van de Vennootschap de volgende individuele taken toe te bedelen, met dien verstande dat taken (iii) en (iv) nooit door de Associate Director alleen kunnen worden uitgeoefend, doch slechts samen met één van de leden van het directiecomité van de Vennootschap van de categorie "Director":

(i) het verzorgen en afleveren van adviezen en operationele rapporten, en dit van bij de aanvang tot de ondertekening en aflevering aan klanten;

(ii) de planning van zijn/haar opdrachten opstellen en opvolgen:

o het beslissen welk personeelslid welk onderdeel van de adviesopdracht uitoefent, op basis van de in het directiecomité goedgekeurde resource planning;

o het geven van leiding over het team van personeelsleden dat de opdracht uitvoert;

(iii) het opmaken en ondertekenen van proposais voor klanten;

(iv) de raming van de kosten van de adviesopdrachten; en

(y) het instaan voor de externe bekendheid Van de Vennootschap.

ln overeenstemming met artikel 23 van de statuten van de Vennootschap zullen de verschillende leden van het directiecomité eveneens bevoegd zijn om de vennootschap geldig te vertegenwoordigen voor wat de uitvoering van deze taken betreft, met uitzondering van bovenstaande beperkingen voor de Associate Director, die ook zullen gelden voor wat de vertegenwoordiging op dat vlak betreft.

5. Gelet op de eerste vier besluiten beslissen de bestuurders unaniem om volmacht te verlenen aan elk van de bestuurders van de Vennootschap, evenals aan Erwin Destuyver en Erik Voets (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Loulzalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de publicatie hiervan in het Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en voor de bijwerking van de Kruispuntbank voor Ondernemingen waar nodig.

Erik Voets

Bijzondere volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden H aan het Belgisch Staatsblad

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.05.2012, NGL 31.07.2012 12356-0490-015
09/07/2012
ÿþMod Wort 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II iuuuiuiuiiiuuu 11

*12119998*

Ondernemingsnr 0880.318.847 Benaming

Acticom

Men«

2 6 jon ei:Utt

í v¬ rk'. r"

Rechtsvcrn Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zete Tour & Taxis, Havenlaan 86C, bus 105, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag en benoemingen

L Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van Acticom CVBA gehouden op 13 juni 2012

De vergadering neemt kennis van de ontslagbrief d.d. 11 juni 2012, waarbij Teamtrac BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Jo Dumortier, te kennen geeft met onmiddellijke ingang ontslag te willen nemen als bestuurder en gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens unaniem om het ontslag van Teamtrac BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Jo Dumortier, als bestuurder van de Vennootschap met onmiddellijke ingang te aanvaarden.

In overeenstemming met de beslissing van de vergadering genomen op 14 december 2009, zoals bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 januari 2010, neemt het mandaat van gedelegeerd bestuurder van Teamtrac BVBA automatisch een einde bij beëindiging van haar mandaat als bestuurder van de Vennootschap.

2. Gelet op het voorgaande besluit en op artikel 18 van de statuten van de Vennootschap beslist de vergadering unaniem om Growth Partner BVBA, met maatschappelijke zetel te Elisabethlaan 22, 3080 Tervuren, en met ondernemingsnummer 0466.205,061 (RPR Brussel), vast vertegenwoordigd door de heer Bruno Machiels, te benoemen tot bestuurder van de Vennootschap, met onmiddellijke ingang en voor onbepaalde duur.

Het mandaat van bestuurder zal kosteloos worden uitgeoefend.

3. Gelet op de voorgaande besluiten beslist de vergadering unaniem om volmacht te verlenen aan elk van de bestuurders van de Vennootschap, evenals aan Erwin Destuyver en Erik Voets (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de publicatie van de inhoud van de voorgaande besluiten in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en voor de bijwerking van de Kruispuntbank voor Ondernemingen naar aanleiding ervan.

il. Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur van Acticom CVBA gehouden op 13 juni 2012

1. De bestuurders hebben kennis genomen van de beëindiging van het mandaat van bestuurder en gedelegeerd-bestuurder van Teamtrac BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Jo Dumortier, en van de daaropvolgende benoeming door de algemene vergadering van de Vennootschap van Growth Partner BVBA, met maatschappelijke zetel te Elisabethlaan 22, 3080 Tervuren, en met ondernemingsnummer 0466.205.061 (RPR Brussel), vast vertegenwoordigd door de heer Bruno Machiels, tot bestuurder van de Vennootschap.

Gelet daarop beslissen de bestuurders unaniem om, met onmiddellijke ingang, Growth Partner BVBA, met maatschappelijke zetel te Elisabethlaan 22, 3080 Tervuren, en met ondernemingsnummer 0466.205.061 (RPR

" I,- " r''r, t' b,z van Luik B vermei :tr Reclo naam en rtwelr:: .! In trumer'tr-rer,, 'ioi irl_, helz,j van de peZ7':10,rl4.r

bevoegd I., i -un aanzien ,r¬ z'tegenr,onrd'een

verso Naam er" .. ; ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad --09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bruesel), vast vertegenwoordigd door de heer Bruno Machiels, tot gedelegeerd bestuurder van de Vennootschap te benoemen.

Het mandaat van de gedelegeerd bestuurder is van onbepaalde duur, maar loopt in elk geval ten einde wanneer het bestuursmandaat van de gedelegeerd bestuurder wordt beëindigd.

Het mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend.

2. Gelet op het voorgaande besluit, beslissen de bestuurders unaniem om volmacht te verlenen aan elk van de bestuurders van de Vennootschap, evenals aan Erwin Destuyver en Erik Voets (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de publicatie hiervan in het Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Erik Voets

Bijzondere volmachthouder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Oc ce aatMp blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedai, ;:" . r! " ,.11-1 iristrumerrerence hetzij >>an de pergo(ojn(eil

bevoegd dr- var cj crids,n'c? veriegcanwoordagen

Verso Naam en la-dh" s,i

27/01/2012
ÿþMOA Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0880.318.847

Benaming

(voluitl: Acticom

(verkort) :

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tour & Taxis, Havenlaan 86C, bus 105, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van Acticom CVBA gehouden op 27 juli 2011

1. De vergadering neemt kennis van het voorstel om over te gaan tot de benoeming van ITIJAH BVBA, een besloten vennootschap niet maatschappelijke zetel te Beatrijslaan 39, 3110 Rotselaar, en met als ondernemingsnummer 0866.372.623 (RPR Leuven), als bestuurder van de Vennootschap van de categorie ' Principal".

Daarnaast neemt de vergadering kennis van het feit dat ITIJAH BVBA zich voor de uitvoering van voormeld mandaat wenst te laten vertegenwoordigen door de heer François De Jaegere, wonende te Beatrijslaan 39, 3110 Rotselaar.

2. Gelet op het voorgaande besluit, beslist de vergadering unaniem om ITIJAH BVBA, een besloten vennootschap met maatschappelijke zetel te Beatrijslaan 39, 3110 Rotselaar, en met als ondernemingsnummer 0866.372.623 (RPR Leuven), vast vertegenwoordigd door de heer François De Jaegere, wonende te Beatrijslaan 39, 3110 Rotselaar, te benoemen tot bestuurder van de Vennootschap van de categorie 'Principal", met ingang van 1 augustus 2011 en voor onbepaalde duur.

3. De vergadering beslist unaniem dat het mandaat van ITfJAH BVBA als bestuurder van de Vennootschap van de categorie "Principal" bezoldigd zal zijn.

4. Gelet op de voorgaande besluiten, beslist de vergadering unaniem om volmacht te verlenen aan elk van de bestuurders van de Vennootschap, evenals aan Erwin Destuyver en Erik Voets (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99), elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de publicatie van de inhoud van de voorgaande besluiten in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad en voor de bijwerking van de Kruispuntbank voor Ondernemingen naar aanleiding ervan.

Erik Voets

Bijzondere volmachthouder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

*izoaasss"

bel ar

Be Sta

111

Griffie ~,i%.~~ ~ f-k"

; y, L ~Ji

18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.05.2011, NGL 12.07.2011 11291-0110-015
09/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.05.2010, NGL 07.06.2010 10150-0114-015
16/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.05.2009, NGL 15.06.2009 09222-0193-014
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 25.04.2008, NGL 09.06.2008 08195-0060-014
13/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 09.05.2007, NGL 11.06.2007 07202-0145-016

Coordonnées
ACTICOM

Adresse
HAVENLAAN 86C, BUS 105, TOUR & TAXI 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale