ACTUS CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ACTUS CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.049.415

Publication

09/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 20.09.2013, NGL 30.11.2013 13676-0389-011
08/08/2011
ÿþ U Maa 2.1

UV In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

USCF-; :61f

2 2 JUIL. 2011

Griffie



1.1ijI1,11LqJI71! io

11

bet a: Be Sta

Ondememingsnr : 38-c99 - 945

Benaming

(voluit) : Actus Consult

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aanspraklijkheid

Zetel : 1020 Laken (Brussel),I.an Sobieskilaan 60

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bob BULTEREYS te Avelgem op 19/07/2011, neergelegd ter

registratie te Kortrijk I,

Houdende de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Actus Consult".

Ondermeer wat volgt:

1. Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en heeft ais naam "Actus Consult".

2. Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1020 Laken (Brussel), Jan Sobieskilaan 60.

Deze kan worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij beslissing van het bestuursorgaan, zowel in België als in het buitenland

bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

3. Duur - Aanvang.

De vennootschap werd opgericht voor een onbepaalde duur, vanaf de oprichtingsakte.

4. Vennoten - Oprichters.

De Heer Xavier BEKAERT (rijksregisternummer 68.02.02 059-62, identiteitskaart nummer 590 7096980 01), geboren te Gent op 2 februari 1968, wonende te 1017TM Amsterdam (Nederland), Eerste Weteringdwarsstraat 71G.

5, Kapitaal.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en is verdeeld

in vijfhonderd (500) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van

één/vijfhonderdste (11500ste) van het kapitaal.

Alle vijfhonderd (500) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

Bij de oprichting werd op dit maatschappelijk kapitaal volledig ingeschreven en volledig volstort in speciën.

6. Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één april en eindigt op éénendertig maart van het daaropvolgend jaar.

Het eerste boekjaar loopt tot en met éénendertig maart tweeduizend en dertien en is aangevangen op één juli tweeduizend en elf, aangezien de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert die datum.

7. Reserves - Winstverdeling - Vereffening.

Het batig saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, vormt de netto winst van het boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Het overschot wordt ter beschikking van de vergadering gehouden die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt.

De opbrengst van de vereffening wordt in de eerste plaats aangewend om, na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, inbegrepen de vereffeningkosten, het regelmatig betaalde en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen onder al de aandelen verdeeld. Hierbij moet deze opbrengst bij voorrang aangewend worden voor de terugbetaling van de kapitaalinbreng, in voorkomend geval verhoogd niet de uitgiftepremie, aan de houders van de aandelen zonder stemrecht.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate volgestort werden, wordt voor de verdeling rekening gehouden met deze ongelijkheid en worden alle aandelen op gelijke voet geplaatst, hetzij door bij voorrang de aandelen die voor een groter deel volgestort werden, terug te betalen, hetzij door aanvullende stortingen ten laste van de aandelen die in mindere mate volgestort werden, op te vragen.

8. Bestuur - Vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot van de vennootschap. De zaakvoerders worden door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur benoemd en kunnen door haar ten alle tijde worden ontslagen.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd, hetzij door de enige vennoot, hetzij door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, daartoe aangesteld door de enige vennoot, handelend als algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, duidt deze onder zijn vennoten/aandeelhouders, bestuurders/zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk in zijn opvolging te voorzien. De vennootschap kan zich alleen om gegronde redenen verzetten tegen de aanstelling van de vaste vertegenwoordiger.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet en volgens de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte, voor het gerecht in de akten, met inbegrip van deze, voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of notaris vereist is, rechtsgeldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder, alleen optredend.

De zaakvoerder(s), kan (kunnen) bijzondere machten aan één of meerdere personen van zijn (hun) keuze opdragen.

De algemene vergadering mag één of méér mandatarissen aanduiden waarvan zij de bevoegdheden en de vergoedingen vaststelt en welke steeds door de algemene vergadering kunnen herroepen worden.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Wordt thans als niet-statutair zaakvoerder benoemd en dit zonder beperking van duur: De heer Xavier Bekaert, voornoemd. Overeenkomstig de statuten vertegenwoordigt de zaakvoerder de vennootschap in en buiten rechte.

9. Toezicht.

De oprichters verklaren op basis van een voorzichtige raming dat de criteria, vermeld in het Wetboek van vennootschappen, niet zullen worden overschreden en dat derhalve geen commissaris dient te worden benoemd.

10. Doel.

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET

DERDEN

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden op operationeel, organisatorisch, technisch, commercieel, administratief en financieel vlak, in de meest ruime zin; het verlenen van bijstand en ondersteunende diensten, zonder enige beperking, aan personen, bedrijven en de overheid, rechtstreeks of onrechtstreeks, op vlak van administratie, informatica, verkoop, productie en algemeen bestuur in de ruimste zin; markt- en opinieonderzoeksbureau, marketingbureau, publiciteitsagentschap; adviesbureau bedrijfsvoering; rekruteringsbureau voor personeelsselectie en plaatsing; arbeidsbemiddeling, uitzendbureau; algemene audit-activiteiten en overige dienstverlenende activiteiten op vlak van informatie.

2. Het verlenen van assistentie op gebied van administratie, management, engineering en consulting in het algemeen; het begeleiden en adviseren inzake crisismanagement, verkoops-promotie, public relations en communicatie; het organiseren van alle verkoop- en prestatie-bevorderende activiteiten; het ontwikkelen en participeren in nieuwe businessideeën en  concepten; reclamebureau, ontwerpen en voeren van reclame- en promotie-campagnes, copywriting, ontwerpen van reclameborden, -banners en  panelen, lichtkranten en displays, publicitaire films en publireportages, inclusief de aan- en verkoop van alle benodigdheden en artikelen; het organiseren van direct marketing, direct mail, telemarketing en  verkoop; het ontwerpen van webportalen en

" websites, de bewerking van digitale gegevens en grafische activiteiten, inclusief de hiermee gepaard gaande informatica-diensten; overige zakelijke dienstverlening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge 3. Het beheren van vennootschappen in de ruimste zin van het woord, welk doel deze vennootschappen

ook mochten hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen,

interim-management, alsook het waarnemen van

bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies in vennootschappen en

andere rechtspersonen, inclusief de uitoefening van het mandaat van vereffenaar van andere vennootschappen.

4. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten

rechtspersonen, ondernemingen of associaties; het stimuleren, plannen en coördineren van de

ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en

technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van

octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

6. Het promoten, inrichten, organiseren van events, congressen, huisconcerten, seminaries, tentoonstellingen, beurzen, manifestaties, trainingen, voordrachten, brainstorming- en networking sessies, dit alles in de meest ruime zin, alsmede de uitvoering van alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee verband houden; Het publiceren van artikels en vakliteratuur, evenals het verkopen van boeken en andere inhoud.

7. De uitbating van trainingscentra, muziektheaters, concertruimten, al dan niet in beperkte kring, op eigen locatie of op verplaatsing, met aangepaste infrastructuur, inclusief aanverwante diensten, met of zonder restaurant; Activiteiten van DJ, muziekevenementen, klank- en lichtspelen; Manager van artiesten, concertzalen, huisconcerten en music-halls.

8. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van Hifi-apparatuur, muziekinstrumenten, evenals andere goederen en diensten, in het kort tussenpersoon in de handel; handelsbemiddeling, gespecialiseerd in overige goederen of nutsvoorzieningen, al dan niet via gebruik van webshop;

verhuur en operationele leasing, met of zonder bedieningspersoneel, van boten, pleziervaartuigen, voertuigen, motoren, turbines, compressoren, gereedschapswerktuigen en overige apparatuur voor recreatieve, commerciële en industriële doeleinden, inclusief verkoopautomaten.

9. De handelsbemiddeling en kleinhandel in nieuwe en gebruikte boten, pleziervaartuigen, speciale voertuigen, enz..., evenals onderdelen, accessoires, smeer- en koelmiddelen, motorbrandstoffen, enz....; het onderhoud en herstelling van boten, pleziervaartuigen, speciale voertuigen, enz... , evenals de uitbating van aile aanverwante werkzaamheden; de verhuur van boten, pleziervaartuigen, al dan niet met chauffeur of begeleider; de organisatie en exploitatie van personenvervoer met boten, pleziervaartuigen (met of zonder dienstregeling); personenvervoer over binnenwateren; exploitatie van pleziervaartuigen en rondvaartboten; organisatie van reizen op .maat en excursies; ter beschikking stelling van faciliteiten voor recreatiedoeleinden zoals fietsen, waterfietsen, roeibootjes, elektrische of andere bootjes.

Il. VOOR EIGEN REKENING

1.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (blote eigendom, tréfonds, vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, vastgoedontwikkeling en  promotie, bouwcoërdinatie, projectmanagement, gedelegeerd bouwheerschap, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; hypothekeren of in het algemeen bezwaren van onroerende goederen en/of enig recht of belang in onroerende goederen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook (blote eigendom, vruchtgebruik, ....), zoals het verwerven door inbreng, inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, certificaten van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden in de meest ruime zin, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of

particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitali satieon d erne mi ng e n.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of

Voord jj behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2011- Annexes du Moniteur belge

schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven of in het algemeen door haar onroerende goederen en/of enig recht of belang in roerende en/of onroerende goederen te bezwaren, inclusief de eigen handelszaak.

Deze opsomming van de doeleinden is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin.

11. Jaarvergadering.

De jaarvergadering moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de derde vrijdag van de maand september

om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag

plaats.

De eerste jaarvergadering zal aldus gehouden worden op twintig september tweeduizend en dertien.

OVERNAME VERBINTENISSEN

Bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, zal de vennootschap alle verbintenissen overnemen die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 01/07/2011.

VOLMACHT

wordt verleend aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van naamloze vennootschap "P & Q Fiduciaire" alsmede al zijn aangestelden, die elk afzonderlijk kunnen optreden, kantoor houdende te 8550 Zwevegem, Avelgemstraat 53/B om, met recht van indeplaatsstelling, alle nodige formaliteiten te vervullen uit hoofde van deze oprichting, met inbegrip van deze inzake het Ondernemingsloket en de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bob Bultereys

tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte dd. 19/07/2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 18.09.2015, NGL 27.10.2015 15656-0491-013

Coordonnées
ACTUS CONSULT

Adresse
JAN SOBIESKILAAN 60 1020 BRUSSEL

Code postal : 1020
Localité : Laeken
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale