ADHD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADHD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.013.457

Publication

30/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 27.08.2013 13471-0588-016
15/02/2012
ÿþVoor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

MM Wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iao3a~~z*

Ondernemingsnr : 0841013457 Benaming

(voluit) : ADHD

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Jorispoort I te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Op de Bijzonder Algemene Vergadering d.d. 30 januari 2012, wordt met algemeenheid der stemmen'.

mevrouw Hupin Reine, wonende te Molenstraat 83 te 2018 Antwerpen benoemd tot zaakvoerder.

Deze benoeming gaat onmiddellijk in.

Maldonado Gatica Carlos,

Zaakvoerder

1

E. -

3--i ~' ~te~p,?

~M ~~b.a>:'~_ii..,..oSVY L~W r~ ~Y6. ~Wt~.VL_,7 c~4J

Griffie 0 2 FEB. 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/11/2011
ÿþMoe 2.0

[Ler In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

'c.zg~ ter rriliie varr de Rechtbank

van Koopha{1de1 Je Antworpen,

o

P

1 4 NOV. 2011

Griffie

1111 11111

*11176950*

u

II

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Jorispoort 1, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Karl Van Looy, notaris te Antwerpen, op 10 november 2011, te registreren, blijkt dat:

1° De heer MALDONADO GATICA Carlos José, geboren te Lampa (Chili) op zeventien januari negentienhonderd zesenzestig, wonende te 2000 Antwerpen, Vleminckstraat 5, intekenend op honderd veertig (140) aandelen, mits een intekenprijs veertien duizend euro (14.000,- ¬ ), volstort voor vierduizend zeshonderd zesenzestig euro zevenenzestig (4.666,67,- ¬ ), en nog te volstorten voor negenduizend driehonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (9.333,33,- ¬ ).

2° Mevrouw HUPIN Reine Appoline Diane, geboren te Beveren op negentien september negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 2018 Antwerpen, Molenstraat 83, intekenend op zesenveertig (46) aandelen, mits een intekenprijs vierduizend zeshonderd euro (4.600,- ¬ ), volstort voor duizend vijfhonderd drieëndertig euro drieëndertig cent (1.533,33,- ¬ ), en nog te volstorten voor drieduizend zesenzestig euro zevenenzestig cent (3.066,67,- ¬ ).

Tussen hen hebben opgericht een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming ADHD. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Sint-Jorispoort 1. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder(s)

De vennootschap heeft tot doel:

1. Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer:

- het uitbaten en inrichten, van één of meerdere snelbufetten, snackbars, sandwichbars, hamburgerrestaurants, frietkramen, hotdogstalletjes, croissanteries, crêperies, warmwafelkramen, tearooms, ijssalons, cafetaria's, pizzeria's, pitabars, drive-in restaurants, met inbegrip van verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden, alsook verkoop via telefoon, fax en/of internet van eetwaren en dranken die worden afgehaald of die worden thuisbezorgd;

- het uitbaten en inrichten, van één of meerdere restaurants en drankgelegenheden in het algemeen waaronder onder meer restaurants van het traditionele type, spijshuizen, snackbars en fast foodzaken, verbruikerssalons, tea-rooms, milkbars, cafés, bars, nachtclubs, bodega's en la-verven evenals alle drankgelegenheden allerhande al dan niet met alcoholhoudende dranken en sterke dranken, bierhallen, wijnbars, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals luxeartikelen;

- de groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de im- en export, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen, uitrusting en toebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en toebehoren;

- het organiseren van allerhande feesten, banketten, barbecues en alle andere activiteiten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden;

- het ter beschikking stellen van allerhande ruimten;

- catering, uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties, alle traiteursdiensten en aanverwante activiteiten zoals het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels en alle toebehoren;

- de in- en uitvoer van, de groot- en kleinhandel in alle voedingswaren en dranken, zowel alcoholische als andere

2. handelaar in kleinhandel in design

nR41e013a 457

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ADHD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge

3. kunstgalerij

4. De aan- en verkoop, ruil, huur en verhuur en het uitbaten van alle mogelijke onroerende goederen en het

uitvoeren van alle mogelijke financieringsverrichtingen in verband hiermee.

Handel in onroerende goederen voor eigen rekening.

Het bouwen, verbouwen, opwaarderen en renoveren van onroerende goederen voor eigen rekening. Het

verkavelen, verdelen of splitsen van gronden en het splitsen of verdelen van gebouwen.

Vastgoedpromotie. De promotie van gebouwen en vastgoedprojecten.

5. Alle activiteiten van projectontwikkeling.

Alle verrichtingen, voor eigen rekening of voor rekening van derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren, afbreken, bouwen, verbouwen, renoveren, verkavelen, expertise, beheren en valoriseren van allerhande onroerende goederen.

Het nemen of toestaan van optierechten tot koop of verkoop van onroerend goed.

Het verstrekken van leningen, al dan niet met hypotheek gewaarborgd, het financieren van vastgoedprojecten, het verstrekken van middelen en diensten aan vennootschappen of ondernemingen, met uitzondering van wettelijk gereglementeerde activiteiten waartoe de vennootschap niet over de nodige toelatingen, vergunningen of machtigingen beschikt.

De coordinatie van bouw- en vastgoedprojecten.

Alle mogelijke verrichtingen van onroerende aard, zoals onder meer, huur, verhuur, leasing, erfpacht, opstal, verkoop, inbreng, overdracht, projectontwikkeling, mijn- en bosbouw, grote infrastructuurwerken, zowel in binnen- als buitenland.

Vastgoedpromotie en onroerende investeringen onder alle mogelijke vormen.

6. publiciteitsonderneming: omvat de reclame-agentschappen, de reclameadviseurs, de reclameverdelers, de reclametechnici, de impressario's en de agentschappen voor public-relations. Specifiek zullen volgende activiteiten worden uitgeoefend: a) het ontwerpen van advertenties, affiches, briefpapier, campagnes, folders, verpakking, displays en algemeen reclame en media-beleid; b) het uitdenken van reclameacties voor diverse klanten en c) het leggen van kontakten met fotografen, copywriters, enzovoort.

Daartoe mag de vennootschap alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met het voorwerp van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden.

Onder iedere vorm, zelfs samensmelting of door het verlenen van borgstellingen,in alle bestaande en/of nog op te richten industriële en handelsondernemingen deelnemen

De vennootschap mag deelnemen aan het bestuur van vennootschappen als mandataris, bestuurder, directeur, of zaakvoerder, alsmede het waarnemen van de functie van vereffenaar van vennootschappen.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en het is verdeeld in honderdzesentachtig (186) gelijke aandelen zonder nominale waarde. Het gehele kapitaal is geplaatst en alle aandelen zijn in geld volstort ten belope van ongeveer één derde, hetzij samen voor zesduizend tweehonderd euro, zoals blijkt uit het bankattest dat afgegeven is aan ondergetekende notaris en door hem bewaard wordt. Ondergetekende notaris bevestigt dat de deponering van de gelden geschiedde bij de BNP Paribas Fortis Bank te Antwerpen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dat op heden een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,- ¬ ) ter beschikking staat van de vennootschap blijkens het hem overhandigd bankattest.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot.

Met éénparigheid van stemmen wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd, de heer MALDONADO GATICA Carlos, voornoemd, die aanvaardt. Zij zijn bevoegd de vennootschap alleen optredend de vennootschap te verbinden. Zijn mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders kunnen bijzondere en beperkte volmachten geven. Deze gevolmachtigden verbinden de vennootschap aan derden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste werkdag van juni te zeventien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Er zijn geen bijzondere voorwaarden opgenomen in de statuten om toegelaten te worden op de algemene vergadering

Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen.

Om één enkele persoon als eigenaar van het effect aan te wijzen, dienen de onverdeelde eigenaars een gemeenschappelijk lasthebber aan te stellen die als zodanig zal optreden. Zo dit niet in der minne kan gebeuren worden de rechten geschorst totdat de voorzitter van de rechtbank van koophandel op verzoek van de meest gerede partij, een lasthebber zal hebben aangeduid.

Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een aandeel.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige

sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten.

Zijn aile aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen van

de uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet

voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaandelijke terugbetaling in speciën te doen in voordeel van

die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Het netto actief wordt, na de eventuele gelijktrekking van vennoten zoals in voorgaand lid bepaald, onder de

vennoten verdeeld in verhouding tot de aandelen die zij bezitten. Elk aandeel geeft recht op een gelijk deel.

Er wordt bij deze volmacht, met recht van indeplaatsstelling, gegeven aan mevrouw Van Tulder Hedwig,

wonende te 2240 Zandhoven, Amelbergstraat 12 en mevrouw Rigaux Kim, wonende te 2242 Pulderbos,

Herenteugellaan 53 om alle inschrijvingen, wijzigingen en schrappingen te doen bij het ondernemingsloket, en

alle formaliteiten te vervullen bij de BTW administraties alsmede bij eventuele andere belastingadministraties op

te treden en formaliteiten te vervullen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Karl Van Looy

Notaris

Precies onderwerp van openbaarmaking: afschrift, uittreksel,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011- Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/04/2015
ÿþt Mod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i II *15046555* Ill

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

2 3 MMRT 2015

afdelineetrpen

Ondernemingsnr : 0841013457

Benaming

(voluit) : ADHD

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Jorispoort 1;te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAGEN

Op de bijzondere algemene vergadering van 11 februari 2015 wordt met algemeenheid van stemmen de volgende punten beslist:

1.Mw. Hupin Reine, rijksregister nr.820919-290.52, heeft haar ontslag aangeboden als zaakvoerder met een aangetekende brief op 3 februari 2015. Haar ontslag wordt aanvaard en er wordt haar decharge gegeven voor haar gevoerd mandaat.

2.Er wordt in algemeen overleg beslist dat mevrouw Hupin Reine, rijksregister nr.820919-290.52, volledig wordt vrijgesteld van alle kosten dit zowel openstaande als bestaande.

3.Verder wordt er beslist dat alle kosten zullen worden gedragen door de vennootschap ADHD.

Einde bijzondere algemene vergadering

Zaakvoerder:

Maldonado Gatica Carlos

Tekst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16555-0341-017
02/10/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ADHD

Adresse
ALBERTLAAN 61 1190 VORST

Code postal : 1190
Localité : FOREST
Commune : FOREST
Région : Région de Bruxelles-Capitale