ADJUGO HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADJUGO HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.868.911

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 01.06.2014, NGL 21.08.2014 14444-0039-012
26/09/2013
ÿþt L'l F in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 ?SEP. ne

BRUego

mg

*131A6280*

Oridernemingsnr Benaming

(voluit)

Rechtsvorm

Zetel :

Onderwerp akte

0844868911

ADJUGO HOLDING

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

I_AMBERMONTLAAN 336 -1030 SCHAARBEEK

Het verslag van de revisor en het bijzonder verslag van het bestuursorgaan wordt op de griffie van de rechtbank van koophandel van Brussel neergelegd op de wijze voorgeschreven bij (de artikelen 75)

Voor eensluidend afschrift,

De Heer VERLINDEN Christiaan

Zaakvoerder

Op de laatste biz, van Lia B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 22.08.2013 13441-0521-012
16/04/2012
ÿþVoorbehoud

aan he

Belgisc Staatsbl

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

III I IIUIIII II III

*12074188*

Griffg imAFI. 2%21

A

Ondernemingsnr : © FL/. g 6 e . 9-14

Benaming (voluit) :ADJUGO HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Onderwerp akte :Oprichtingsakte -benoeming

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Paul Maselis, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 27 maart 2012, v66r registratie, dat :

De Heer VERLINDEN Christiaan Lucien Charles, geboren te Merksem op elf december negentienhonderdvierenv'sjftig, echtgenoot van Mevrouw ANDRIES Maria Josephine Jeanne, geboren te Sint-Amands op drieëntwintig december negentienhonderdvijfenvijftig, wonend te 3060 Bertem, Bertemse Heideweg 8.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen :

Naam : ADJUGO HOLDING

Zetel : 1030 Schaarbeek, Lambermontlaan 336

;; Duur : onbepaalde duur.

Kapitaal : Het geplaatst kapitaal bedraagt zesenvijftigduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 56.250,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder nominale waarde.

De aandelen werden genummerd van één (1) tot duizend (1.000),

;l De enige comparant, hier aanwezig, verzoekt Ons, Notaris, in een authentieke akte vast te stellen dat hij een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht, onder de naam "ADJUGO HOLDING", waarvan de eerste maatschappelijke zetel zal gevestigd zijn te 1030 Schaarbeek, Lambermontlaan 336 en waarvan het geplaatste maatschappelijk kapitaal zesenvijftigduizend tweehonderdvijftig euro (¬ 56.250,00) euro bedraagt, vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen zonder nominale waarde.

Op deze duizend aandelen wordt door de Heer VERLINDEN Christiaan, voornoemd, ingeschreven in geld. elk aandeel volledig werd volgestort.

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Het eerste boekjaar neemt zijn aanvang op heden en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

Reserves; verdeling van de winst; verdeling van het na vereffening overblijvend saldo : Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste één/twintigste vooraf genomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking ing gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder(s).

;; De netto activa worden verdeeld op de volgende wijze :

l! a) bij voorrang zullen de aandelen tot het beloop van het gedeelte van het kapitaal dat zij vertegenwoordigen ;; terugbetaald worden, na aftrek van de stortingen die gebeurlijk nog moeten verricht worden; b) het eventuele saldo zal gelijkelijk over al de aandelen verdeeld worden.

Bestuur : Zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder(s) wordt/worden benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is/zijn steeds door haar afzetbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Zetel : Lambermontlaan 336

1030 Schaarbeek

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

u 'nad 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

Externe vertegenwoordiging

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigt/ vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij elk afzonderlijk optreden..

Bijzondere volmachten

De zaakvoerder(s) kan/kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Benoeming zaakvoerder(s) : De enige oprichter benoemt, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen als zaakvoerder: de Heer VERLINDEN Christiaan Lucien Charles, geboren te Merksem op 11 december 1954, wonend te 3060 Bertem, Bertemse Heideweg 8, hier aanwezig, die verklaart de opdracht als zaakvoerder te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door een wettelijke of reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet.

Zijn opdracht wordt vergoed.

De benoeming van bovenvermelde zaakvoerder zal slechts uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkregen zal hebben.

Doel : De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening ais voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

- management- en andere consultancydiensten aan bedrijven actief In de sector van business en/of ICT-consultancy aan bedrijven;

- consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemd(e) gebied(en);

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren die, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : Elk jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op één juni om zestien uur.

De eerste gewone algemene vergadering zal worden gehouden in 2013.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Volmacht : Een bijzondere volmacht wordt verleend - onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel - aan de Heer VERLINDEN Christiaan, voornoemd, met mogelijkheid tot in de plaatstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen tot inschrijving van de vennootschap bij de ondernemingsloketten en bij de diensten van de belasting op de toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Paul Maselis, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

de uitgifte van de oprichtingsakte;





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 30.07.2015 15362-0313-012

Coordonnées
ADJUGO HOLDING

Adresse
LAMBERMONTLAAN 336 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale