ADVIES- EN VORMINGSCENTRUM VAN STEDEN EN GEMEENTEN (VERKORT) A.V.S.G.

Divers


Dénomination : ADVIES- EN VORMINGSCENTRUM VAN STEDEN EN GEMEENTEN (VERKORT) A.V.S.G.
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 458.508.013

Publication

17/07/2014
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van deaktelferarrie

elegd/ontvangen op

11

*14139227*

" 0 8 JULI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige Fenht40>xliet Imeffiendel Brussel

Ondernemingsnr 0458.508.013

Benaming

(voluit) : Advies- en Vormingscentrum van Steden en Gemeenten

(verkort): A.V.S.G.

Rechtsvorrn Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: 1000 Brussel, Ravensteingalerij 3 bus 7

Onderwerp akte Aanvaarding van de inbreng om niet van een algemeenheid door de vzw S.O.K.-GEPOS in de vzw A.V.S.G. - proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de verkrijgende vereniging

Er blijkt uit notulen opgemaakt door notaris Bénédicte Célis te Wezembeek-Oppem, op 10 juni 2014, v66r: registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de vereniging zonder winstoogmerk Advies- en Vormingscentrum van Steden en Gemeenten, afgekort A.V.S.G., met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Ravensteingalerij 3 bus 7, heeft besloten:

VOORAFGAANDELIJKE UITEENZETTING

De Voorzitter zet uiteen:

1.0e vereniging zonder winstoogmerk "Sport- en Openluchtklassen GEPOS", afgekort "S.O.K.-GEPOS" , met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Ravenstijngalerij 3 bus 7, ingeschreven in het' rechtspersonenregister onder nummer 0433.848.930 en niet BTW-pfichtig (hierna "S.O.K.-GEPOS" genoemd) wenst, overeenkomstig artikel 58 van de Wet, de algemeenheid van haar vermogen om niet in te brengen in de. vereniging zonder winstoogmerk "Advies- en Vormingscentrum van Steden en Gemeenten", afgekort "A.V.S.G.", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Ravensteingaledj 3 bus 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0458.508.013 en niet BTW-plichtig (hierna "A.V.S.G." genoemd).

2.S.O.K.-GEPOS en A.V.S.G. hebben geopteerd om de inbreng om niet te onderwerpen aan artikel 770 van het Wetboek van Vennootschappen.

3.0vereenkomstig artikel 760 §1 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben de raden van bestuur van' S.O.K.-GEPOS en A.V.S.G. een gezamenlijk voorstel uitgewerkt betreffende de inbreng om niet van de, algemeenheid van het vermogen van S.O.K.-GEPOS (overdragende vereniging) in A.V.S.G, (ovememende, vereniging). Voormeld inbrengvoorstel werd in authentieke vorm vastgelegd bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 18 februari 2014, neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel: (I) op 20 februari 2014, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 03 maart nadien, onder: nummer 0054607 (voor wat betreft S.O.K.-GEPOS) en (ii) op 20 februari 2014, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van 03 maart nadien onder nummer 0054606 (voor wat betreft A.V.S.G), zijnde meer' < dan zes (6) weken voor onderhavige vergadering,

4.Bijgevolg werden aile voorafgaandelijke wettelijke formaliteiten vervuld met het oog op de verwezenlijking van huidige inbreng om niet van een algemeenheid.

5.Voormeld inbrengvoorstel vermeldt onder meer letterlijk hetgeen volgt:

'De raden van bestuur besluiten dat de statutaire specialiteiten van beide verenigingen connpatibel zijn. Daardoor dringt een wijziging van de statutaire specialiteit zich in het kader van deze fusie niet op.

" De bedoeling van de fusie is om de zaken eenvoudiger en transparanter te maken en op die manier een besparing te verwezenlijken. Een vzw in stand houden zorgt voor heel wat administratieve verplichtingen: (ledenregister, begroting, jaarrekening, jaarverslag...). De fusie zorgt voor een administratieve vereenvoudiging. SOK-GEPOS treedt op als tussenpersoon bij de sportverblijven van de gemeente- en provinciale scholen. Deze activiteiten kunnen evengoed worden uitgevoerd door AVSG, gelet op de gelijkaardige doelstellingen. Aile commerciële activiteiten worden op die manier gebundeld in AVSG.,"

Vervolgens vat de vergadering de agenda aan en neemt deze na beraadslaging de volgende beslissingen: Eerste beslissing: Keuze voor de procedure voorzien door de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen

Overeenkomstig artikel 770, tweede alinea van het Wetboek van Vennootschappen, beslist de vergadering de inbreng om niet van de algemeenheid van het vermogen van S.O.K.-GEPOS in A.V.S.G. te onderwerpen aan de bepalingen van de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen, zodat, voormelde inbreng de gevolgen bedoeld in artikel 763 van het Wetboek van Vennootschappen heeft.

......

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd vereniging, stichting ot organisme ten a.anzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge MOD 2.2

Er wordt voor de duidelijkheid gesteld dat artikel 770 van het Wetboek van Vennootschappen en de artikelen waarnaar dat artikel verwijst dienen gelezen te worden in het licht van de wijzigingen aangebracht door artikel 58 van de Wet.

Tweede beslissing: Onderzoek en goedkeuring van het omstandig schriftelijk verslag van de raad van bestuur van de S.O.K.-GEPOS van 12 mei 2014

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de raad van bestuur van S.O.K.-GEPOS, houdende uiteenzetting over de stand van het vermogen van de betrokken rechtspersonen en toelichting en verantwoording vanuit een juridisch en economisch oogpunt alsook in het licht van het doel of de doelstellingen van de betrokken rechtspersonen, omtrent de wenselijkheid van de inbreng, de voorwaarden waaronder en de wijze waarop ze geschiedt, alsook de gevolgen ervan, overeenkomstig artikel 58 VZW-Wet juncto artikel 770 van het Wetboek van vennootschappen juncto artikel 761 § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van voormeld verslag om er een maand voor heden een afschrift van te hebben ontvangen. Voormeld verslag wordt goedgekeurd. Aan pv van de overdragende vereniging werd aangehecht een exemplaar van voormeld verslag.

Derde beslissing: Aanvaarding van de inbreng om niet van de algemeenheid van het vermogen (actief en passief) van S.O.K.-GEPOS, overeenkomstig het gezamenlijk inbrengvoorstel van de bestuursorganen van S.O.K.-GEPOS en A.V.S.G. en opgesteld in authentieke vorm op 18 februari 2014, alsook van het actief of passief dat na ontbinding van de VZW S.O.K.-GEPOS zou opduiken

De vergadering aanvaardt, overeenkomstig voormeld inbrengvoorstel, de algemeenheid van het vermogen van S.O.K.-GEPOS, niets uitgezonderd.

Overeenkomstig artikel 763 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de inbreng van de algemeenheid van rechtswege tot gevolg dat het geheel van de activa en de passiva van de vereniging die de inbreng heeft gedaan, wordt overgedragen aan de verkrijgende vereniging.

Bijgevoig zal leder op heden niet gekend actief of passief van S.O.K.-GEPOS van rechtswege overgaan op A.V.S.G.

De vergadering neemt er kennis van dat het vermogen van S.O.K.-GEPOS geen onroerend goed bevat. S.O.K.-GEPOS heeft geen personeelsleden in dienst.

De continuïteit van de subsidies wordt niet in vraag gesteld door voormelde inbreng

A.V.S.G, neemt alle rechten en verplichtingen van S.O.K.-GEPOS betreffende de lopende contracten over. De vergadering beslist dat de verrichtingen van S.O.K.-GEPOS boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van A.V.S.G. vanaf 01 januari 2014.

De vergadering stelt vast dat voormelde inbreng geen statutenwijziging vereist in A.V.S.G.

Is hier tussengekomen: de raad van bestuur van A.V.S.G. waarvan de aanwezige en/of vertegenwoordigde leden zijn opgenomen op de aanwezigheidslijst dewelke aangehecht blijft aan onderhavige akte om er één geheel mee uit te maken, die uitdrukkelijk voormelde inbreng van een algemeenheid aanvaardt, waarvan verslag in bijlage aangehecht.

Vierde beslissing: Aanvaarding van de kandidaturen van nieuwe leden

De vergadering beslist unaniem dat er geen nieuwe leden dienen aanvaard te worden.

Vijfde beslissing: Benoeming bestuurders

De vergadering beslist dat alle bestuurders van S.O.K.-GEPOS ook bestuurder van A.V.S.G. worden, onder voorbehoud van het uitdrukkelijk verzoek van een bestuurder om ontslagen te worden.

Bijgevolg is de raad van bestuur van A.V.S.G. voortaan samengesteld als volgt:

-mevrouw Elke De Cruynaere, wonende te 9000 GENT, Botermarkt 1;

-de heer Jo De Ro, wonende te 1800 Vilvoorde, Grote Markt;

-mevrouw Sandra De Roeck, wonende te 9620 Zottegem, Markt 1;

-mevrouw Lut Kint, wonende te 3080 Tervuren, Sint-Jansstraat 5;

-mevrouw Katrien Schryvers, wonende te 2980 Zoersel, Abdijlaan 4;

-de heer Bart Seldeslachts, wonende te 2550 Kontich, Scheihagenstraat 91;

-de heer Jef Van Den Bergh, wonende te 2920 Kalmthout, Frans Greefsfaan 1;

-de heer Jef Vanderoost, wonende te 1703 Dilbeek (Schepdaal), Jan de Trochstraat 126;

-de heer Patriek Delbaere, wonende te 1000 Brussel, Ravensteingalerij 3 bus 7;

allen voor een duur van zes (6) jaar.

Zesde beslissing: vaststelling van de verwezenlijking van de inbreng:

De overdragende vereniging S.O,K.-GEPOS, hier vertegenwoordigd, ingevolge volmacht haar toegekend in

het proces-verbaal houdende inbreng van een algemeenheid verleden voor ondergetekende notaris op heden

voorafgaandelijk dezer, door de heer Patrick Delbaere, (N.N. 59.03.10-357.21), geboren te Anderlecht op 10

maart 1959, wonende te 9800 Deinze, Breeschoot 50, stelt vast dat:

-de buitengewone algemene vergaderingen van de overdragende en verkrijgende verenigingen

overeenkomstige beslissingen hebben genomen;

-aangezien de opschortende voorwaarde waaronder de beslissing van de algemene vergadering van de

overdragende vereniging onderworpen was, vervuld zijn, deze beslissingen definitief zijn geworden in hoofde

van de overdragende vereniging, ingevolge waarvan deze laatste ontbonden is zonder vereffening;

-de inbreng van de algemeenheid verwezenlijkt is overeenkomstig het gezamenlijk fusievoorstel en het

vermogen (actief en passief) van de overdragende vereniging aldus is overgedragen aan de verkrijgende

vereniging met boekhoudkundige retroactieve werking op 01 januari 2014.

Zevende beslissing: Volmacht voor de uitvoering van de voorgaande beslissingen

MOD 2.2

Luik B -Vervolg

_ .. .. -- . - --

De vergadering verleent volmacht aan de heer DELBAERE Patrick, voornoemd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde voorgaande beslissingen uit te voeren, alsook de nodige formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket met het oog op de wijziging/doorhaling van de gegevens bij de Kruispuntbank van Ondernemingen.

EENPARIGHEID VAN STEMMEN

Voormelde beslissingen werden alle met eenparigheid van stemmen genomen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

--,

Voor-

behouden

,* aan het

Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, Bénédicte Ces, notaris. GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING: -de uitgifte van de notulen;

-de volmachten;

-verslag van de raad van bestuur.

Op de laatste niz. van Luik B vermeiden Recto t Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, betzil van de perso(o)n(en bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

09/04/2014
ÿþ M00 2.2

ituiki13 In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Op de laatste blz, van uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11001111

mue

ItffeeMit

Ondernemingsnr 0458.508.013

Benaming

(voluit) : ADVIES- EN VORMINGSCENTRUM VAN STEDEN EN GEMEENTEN

(verkort) : A.V.S.G.

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Revensteingaierij 3 bus 7, 1000 Brussel

Onderwerp akte : Benoeming commissaris en wijziging vaste vertegenwoordiger commissaris.

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering, d.d. 0310512013, blijkt dat de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, vertegenwoordigd door de heer Bart Ghekiere, revisor, werd herbenoemd als commissaris van de vennootschap voor een hernieuwbare termijn van 3 jaar. Het controlemandaat zal zich uitstrekken over de boekjaren eindigend per 31/12/2013, 31/12/2014 en 31/1212015. Haar mandaat eindigt op de gewone algemene vergadering van 2016.

De VZW ADVIES- EN VORMINGSCENTRUM VAN STEDEN EN GEMEENTEN neemt kennis van de beslissing, d.d. 11/02/2014, van de raad van bestuur van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, dat de heer Nikolas Vandelanotte, revisor, zal optreden als nieuwe vaste vertegenwoordiger van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN, voornoemd, voor de uitoefening van haar mandaat als commissaris voor de boekjaren die eindigen op 31/12/2013, 31/12/2014, 31/12/2015. Haar mandaat eindigt op de gewone algemene vergadering van 2016.

Gedaan te Brussel, op 11/02/2014.

Getekend:

De heer Patriek Delbaere

Gedelegeerd-bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/03/2014
ÿþ MOD 22

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

2 O FEV, 2014

,CriUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0458.508.013 Benaming

(voluit) : Advies- en Vormingscentrum van Steden en Gemeenten

(verkort) : A.V.S.G.

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : 1000 Brussel, Ravenstijngalerij 3 bus 7

Onderwerp akte : Voorstel van inbreng om niet van een algemeenheid

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bénédicte Célis te Wezembeek-Oppem op 18 februari 2014, váár registratie, dat:

De raad van bestuur van de vereniging zonder winstoogmerk "Advies- en Vormingscentrum van Steden en Gemeenten", afgekort "A.V.S.G.", met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Ravenstijngalerij 3 bus 7, hierna' genoemd "de overnemende vereniging", het initiatief heeft genomen tot overdracht, op de wijze hierna bepaald, om niet, van de algemeenheid van de goederen van de overdragende vereniging, zowel activa als passiva, in= de zin van de bepalingen van artikel 678 van het Wetboek van Vennootschappen in het voordeel van de', overnemende vereniging, en heeft besloten deze overdracht te onderwerpen aan de bepalingen van de? artikelen 760 tot en met 762 en 764 tot en met 767 van het Wetboek van Vennootschappen juncto artikel 58 van; de Wet betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, zoals voorzien in artikel 770, tweede alinea van het: Wetboek van Vennootschappen, zodat de overdracht de gevolgen ressorteert voorzien in artikel 763 van het, Wetboek van Vennootschappen.

II.Het authentiek opstellen en vaststellen van het voorstel van overdracht

Het doel van onderhavige akte is het opstellen en vaststellen in authentieke vorm van het voorstel van overdracht, conform artikel 770 juncto artikel 760 van het Wetboek van Vennootschappen en artikel 58 van de Wet betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, met het oog op de overdracht om niet van de algemeenheid der goederen, zowel activa als passiva, van de overdragende vereniging aan de overnemende vereniging.

De vergadering van de raad van bestuur van de overnemende vereniging bevestigt de reeds voorheen in de' vergadering van de raad van bestuur van heden voorafgaandelijk dezer gegeven goedkeuring van het hierna' integraal weergegeven gezamenlijk voorstel van inbreng om niet van de algemeenheid van de vereniging, zonder winstoogmerk "Sport- en Openluchtklassen GEPOS", afgekort "S.O.K.-GEPOS", in de vereniging zonder winstoogmerk "Advies- en Vormingscentrum van Steden en Gemeenten", afgekort

Het door de raad van bestuur goedgekeurde gezamenlijk voorstel van inbreng wordt hierna letterlijk weergegeven; de bijlagen waarnaar verwezen wordt in voormeld inbrengvoorstel maken hiervan een integraal; onderdeel uit en worden als bijlage gehecht aan onderhavige akte.

« GEZAMENLIJK VOORSTEL VAN INBRENG OM NIET VAN DE ALGEMEENHEID VAN S.O.K: GEPOS vzw in A.V.S.G. vzw

De raden van bestuur van de overdragende en overnemende verenigingen verklaren een beroep te doen op, de procedure van inbreng om niet van de algemeenheid van de goederen van de overdragende vereniging zowel activa als passiva in de zin van artikel 678 van het Wetboek van Vennootschappen, tengevolge waarvan de algemeenheid zal worden overgedragen aan de ovememende vereniging. Een balanssituatie wordt aan onderhavige akte gehecht.

Overeenkomstig artikel 770, eerste en tweede alinea van het Wetboek van Vennootschappen, wensen de overdragende en ovememende vereniging huidige inbreng van een algemeenheid te onderwerpen aan de artikelen 760 tot en met 762 en 764 tot en met 767 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals voorzien in artikel 770 van het Wetboek van Vennootschappen juncto artikel 58 van de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, zodat de overdracht de gevolgen ressorteert voorzien in artikel 763 van het,Wetboek van Vennootschappen.

1. De verenigingen die bij de overdracht betrokken zijn

1)De vereniging zonder winstoogmerk "Sport- en Openluchtklassen GEPOS", afgekort "S.O.K: GEPOS" met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Ravenstijngalerij 3 bus 7.

De overdragende vereniging is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder ondememingsnummer 0433.848.930.

De overdragende vereniging heeft als doel of doelstellingen:

Op de laatste blz van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting ot organisme ton aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekennng,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

r MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge De vereniging heeft tot doel in het officieel gesubsidieerd onderwijs

a)diverse pedagogische activiteiten te ondersteunen in het raam van de sportieve en culturele opvoeding (o.m. geïntegreerde werkperiodes)

b)de bewegingsopvoeding in al haar facetten te bevorderen ;

c)de mogelijkheden te scheppen tot het experimenteren met, en het in toepassing brengen van opvoedende activiteiten. »

2)De vereniging zonder winstoogmerk "Advies- en Vormingscentrum van Steden en Gemeenten", afgekort "A.V.S.G.", waarvan de zetel gevestigd is te 1000 Brussel, Ravenstijngalerij 3 bus 7.

De overnemende vereniging is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder ondememingsnummer 0458.508.013.

De overnemende vereniging heeft ais doel of doelstellingen:

« §1 De vereniging heeft tot doel onderwijsverstrekkers te ondersteunen met advies, vorming en studie, en meer specifiek door

4e)ten behoeve van de leerkrachten en directies, het personeel van de internaten, de Centra voor leerlingenbegeleiding en de pedagogische begeleidingsdienst, nascholing en vorming te concipiëren en te organiseren zowel op eigen initiatief als in opdracht van of in samenwerking met bestaande organisaties en overheden.

2e)aan de vertegenwoordigers van de inrichtende machten van onderwijs advies, vorming en diensten te verlenen op alle terreinen die de inrichtende macht aasbelangen, zonder activiteiten die behoren tot het exclusieve domein van de representatieve verenigingen van inrichtende machten te ontplooien. De vereniging

" Kan evenmin de opdrachten uitvoeren die zijn toegewezen aan de pedagogische begeleidingsdiensten opgericht in uitvoering van het Decreet betreffende inspectie en Pedagogische begeleidingsdienstèn van 17 juli 1991.

De vereniging kan alle handelingen treffen die rechtstreeks of onrechtstreeks te maken hebben met haar doel.

De vereniging zal onroerende of roerende goederen mogen gebruiken, huren, in eigendom of vruchtgebruik hebben, welke tot het verwezenlijken van haar doel nodig of nuttig zijn.»

De raden van bestuur besluiten dat de statutaire specialiteiten van beide verenigingen compatibel zijn. Daardoor dringt een wijziging van de statutaire specialiteit zich in het kader van deze fusie niet op.

De bedoeling van de fusie is om de zaken eenvoudiger en transparanter te maken en op die' manier een besparing te verwezenlijken. Een vzw in stand houden zorgt voor heel wat administratieve verplichtingen (ledenregister, begroting, jaarrekening, jaarverslag...). De fusie zorgt voor een administratieve vereenvoudiging. SOK-GEPOS treedt op als tussenpersoon bij de sportverblijven van de gemeente- en provinciale scholen. Deze activiteiten kunnen evengoed worden uitgevoerd door AVSG, gelet op de gelijkaardige doelstellingen. Aile commerciële activiteiten worden op die manier gebundeld in AVSG.

Il. Datum vanaf welke de verrichtingen van de vereniging die de inbreng doet, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vereniging

De fuserende rechtspersonen wensen de fusie te laten doorgaan door middel van een fusie door overneming in continuïteit. Deze overname dient te gebeuren door een inbreng om niet van een algemeenheid van de vermogensbestanddelen van de overdragende vereniging in de overnemende vereniging.

Als kristalisatiedatum, te weten de datum vanaf welke de verrichtingen van de vereniging die de inbreng doet, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vereniging wordt 4 januari 2014 vooropgesteld.

III. Beschrijving van de activa en passiva van de algemeenheid

Aangezien het een inbreng betreft van de algemeenheid van goederen zowel activa als passiva van de overdragende vereniging, dienen deze niet beschreven te worden. De raad van bestuur zal daarvoor verwijzen naar de balanssituatie die aangehecht blijft aan onderhavige akte. De raad van bestuur van de overdragende vereniging verklaart dat de overdragende vereniging geen titularis is van zakelijke rechten noch eigenaar van onroerende goederen.

De leden van SOK-GEPOS maken ook deel uit van AVSG, net ais de bestuurders, op één uitzondering na. Momenteel maakt het POV ook deel uit van SOK GEPOS, maar niet van AVSG. Het is lid van de algemene vergadering en heeft een zitje in de raad van bestuur. Het POV ziet evenwel af van het lidmaatschap en bestuursmandaat in AVSG.

De overdragende vereniging heeft geen personeelsleden in dienst.

Er zijn enkel roerende goederen.

IV. Verbintenis

De bestuurders van de overdragende en ovememende vereniging verbinden er zich toe het nodige te doen

om de vooropgestelde overdracht te realiseren.

V. Volmachten

De raad van bestuur van de overdragende vereniging beslist om een volmacht te geven om de vereniging te verbinden en te vertegenwoordigen bij het verlijden van de authentieke akte, met name aan de volgende natuurlijke persoon: Lut Kint.

De raad van bestuur van de overnemende vereniging beslist om een volmacht te geven om de vereniging te verbinden en te vertegenwoordigen bij het verlijden van de authentieke akte, met name aan de volgende natuurlijke persoon: Bart Seldeslachts, voorzitter. »

FISCALE BEPALING

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

Luik B - Vervolg

De overdracht zal plaatsvinden met toepassing van artikel 140,3° van het Wetboek van Registratierechten zoals van toepassing in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, Bénédicte Célis, notaris. GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING: -de uitgifte van de notulen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vortegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
ADVIES- EN VORMINGSCENTRUM VAN STEDEN EN GEM…

Adresse
Zetel: 1000 Brussel, Ravensteingalerij 3 bus 7

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale