ADVOCAAT TIM VAN CANNEYT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT TIM VAN CANNEYT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.905.148

Publication

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.07.2013, NGL 30.07.2013 13368-0148-010
05/07/2013
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

f

IWeWV~IflVV~~VIVII1NMNI

*isio esa*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0832.905.148

Benaming

(voluit) : ADVOCAAT TIM VAN CANNEYT

(verkort)

Rechtsvorm : Burgelijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : DE BROQUEVILLELAAN 107 bus 3,1200 SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE (volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING VAN DE ZETEL

(Uittreksels uit de notulen van de resoluties van de zaakvoerder van 25 juni 2013)

De zaakvoerder van de vennootschap beslist om, met ingang van 1 juli 2013, de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar:

Generaal Eisenhowerlaan 52

1030 Schaarbeek

De zaakvoerder van de Vennootschap beslist om een bijzondere volmacht te verlenen aan David Richelle, c/o Corpoconsult Bvba, Fernand Bemierstraat 15, 1060 Brussel, alleen handelend en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om, in naam van de Vennootschap, aile handelingen te verrichten en alle documenten te tekenen met het oog op de aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en om aile handelingen te verrichten met het oog op de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad (hierin begrepen het handtekenen van alle publicatieformulieren).

Getekend

David Richelle

do Corpoconsult BVBA

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz_ van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

19/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.05.2012, NGL 15.06.2012 12175-0051-010
20/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11300508*

Neergelegd

18-01-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): ADVOCAAT TIM VAN CANNEYT

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, de Broquevillelaan, 107, bus 3.

Onderwerp akte: OPRICHTING - BENOEMING(EN) - MACHTEN

Uit een akte verleden voor notaris Paul DAUWE te Oudergem op dertien januari tweeduizend elf, te registreren, blijkt dat De Heer VAN CANNEYT Tim André Julius, geboren te Oostende, op één juni negentienhonderd éénentachtig, nationaal nummer 81.06.01-229.29, gedomicilieerd te (1200) Sint-Lambrechts-Woluwe, de Broquevillelaan, 107 bus 3, een burgelijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht heeft, genaamd "Advocaat Tim Van Canneyt".

Alle aandelen die gecreeërd zijn, zijn ingeschreven door De Heer VAN CANNEYT Tim, voornoemd, ten belope van achttienduizend zeshonderd euro, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen.

De verschijner verklaart en erkent dat de honderd zesentachtig aldus ingeschreven aandelen elk gestort zijn door storting in geld door de Heer VAN CANNEYT Tim, voornoemd, ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ) zodat hij nog een som van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 ¬ ) te storten heeft.

Ingevolge deze storting, beschikt de vennootschap vanaf heden over een som van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ).

Er blijkt uit de statuten hetgeen volgt :

Artikel 1.De vennootschap is een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA).

Artikel 2. Deze vennootschap wordt genaamd : "Advocaat Tim Van Canneyt" (...)

Artikel 3. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, de Broquevillelaan, 107, bus 3.

Artikel 4. De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming, zowel in België als in het buitenland :

Het uitoefenen van het beroep van advocaat alsook alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van advocaat zoals het uitoefenen van mandaten als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het aanvaarden van aanstellingen als curator, het aanvaarden van onderwijsopdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, het verzorgen van publicaties, het publiceren van juridische artikels, tijdschriften en boeken, de activiteiten van vertegenwoordiger in rechte en het optreden als scheidsrechter of gerechtelijke mandataris, met uitsluiting van iedere handels-activiteit.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de professionele en deontologische regels en richtlijnen eigen aan de uitoefening van het beroep van een advocaat eerbiedigen, zoals die opgelegd worden door de raad van de Nederlandse Orde van Advocaten bij de balie van Brussel, en onder meer deze vervat in de Beroepscodex van de gezegde orde.

De hierboven omschreven lijst van activiteiten geldt als voorbeeld, zij is niet beperkend.

In algemene zin kan de vennootschap - zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken zoals bedoeld in artikelen 2 en 3 van het Wetboek van Koophandel en voor zover deze verrichtingen niet verboden zijn uit hoofde van het beroep van advocaat en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van de advocaat - alle financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maat-schappelijk doel, of die van aard zijn om er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

0832905148

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan onder gelijk welke vorm belangen nemen in vennootschappen of verenigingen die een doel hebben dat gelijkaardig of verwant is aan het hare of dat van aard is om er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

De vennootschap mag tevens, voor zover de wet het toelaat, als bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of verenigingen optreden.

Artikel 6 Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). (...)

Het kan verhoogd (of verminderd) worden overeenkomstig de wettelijke en statutaire beschikkingen.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig aandelen (186) zonder vermelding van waarde, elk aandeel vertegenwoordigende één/honderd zesentachtigste van het kapitaal en genummerd van één tot honderd zesentachtig (186). Het kapitaal is volledig geplaatst en is op datum van dertien januari tweeduizend elf gestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ) hetzij ten belope van twee/derde per aandeel. (...)

Artikel 15 De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde of onbepaalde duur. Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te zijn.

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen. Iedere zaakvoerder kan, afzonderlijke handelend, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, afzonderlijk handelend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vergadering stelt hun aantal vast, de duur van hun mandaat en, in geval er meerdere zijn, hun machten. Als er maar één zaakvoerder is, zullen hem al de bestuursmachten toebedeeld worden.

Artikel 16. Onafgezien de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend aan de zaakvoerder(s), kan het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsmede de vertegenwoordiging betreffende dit bestuur, toegekend worden aan één of meerdere personen.

De zaakvoerder kan, als er maar één is, of de zaakvoerders samen handelende, als er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen hun machten, krachtens authentieke of onderhandse akte, voor één specifieke handeling of een geheel van specifieke handelingen delegeren aan een lasthebber, al dan niet vennoot. Deze mandataris vertegenwoordigt en verbindt de vennootschap binnen de perken van zijn mandaat. Zowel de zaakvoerder als de persoon belast met het dagelijks bestuur en de mandataris, mogen binnen de perken van hun machten, subdelegeren of bijzondere machten verlenen aan andere mandatarissen.

De zaakvoerder heeft de macht om ten alle tijde alle lastgevingen te herroepen overeenkomstig dit artikel. Artikel 19 Elk jaar wordt de gewone algemene vergadering van rechtswege gehouden op de tweede vrijdag van de maand mei om twaalf uur, ter maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen. Artikel 20. (...) Er dient geen bijzondere formaliteit vervuld te worden om toegelaten te worden op de algemene vergadering.

Elk aandeel geeft behoudens schorsing recht op één stem. Een stem kan geldig uitgebracht worden door elk telecommunicatiemiddel. De vennoot die zijn stem aldus heeft uitgedrukt wordt geacht deel te nemen aan de vergadering. Elk vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een andere vennoot, drager van een bijzondere volmacht. In dit geval wordt de lastgever geacht tegenwoordig te zijn. Elke mandataris aldus aangesteld kan meerdere vennoten vertegenwoordigen. Nochtans de rechtspersonen kunnen vertegenwoordigd zijn door een mandataris - niet vennoot.

Artikel 22. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 23. Op de eventuele nettowinst, zoals deze uit de jaarrekening opgemaakt door het bestuursorgaan blijkt, wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafneming houdt op verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt. Het saldo wordt onderworpen aan de beslissing van de algemene vergadering, beraadslagende op voorstel van het bestuursorgaan, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Geen verdeling mag gebeuren wanneer, op datum van het afsluiten van het laatste boekjaar, het netto-actief zoals het uit de jaarrekening blijkt, ingevolge zulke verdeling, kleiner is of zou worden dan het gestort bedrag van het kapitaal, of indien dit bedrag hoger is van het opgevraagde kapitaal verhoogd met al de reserves waarvan de verdeling niet door de wet of de statuten toegelaten is.

Artikel 26. Na vereffening van het passief jegens derden en betaling van al de vereffeningkosten of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen. Echter, indien de aandelen niet gestort zijn in dezelfde verhouding, dan zullen de vereffenaars eerst het evenwicht herstellen, hetzij door opvraging, hetzij door teruggave van fondsen.

ALGEMEENHEDEN

De bankrekening van de vennootschap zal het nummer 068-8919065-39 dragen.

VOORLOPIGE BEPALINGEN

De verschijner neemt bij éénparigheid der stemmen de volgende beslissingen die pas effectief zullen worden na het neerleggen van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetzij op het ogenblik dat de vennootschap over de rechtspersoonlijkheid zal beschikken:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

1° Eerste algemene vergadering

De eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf.

2° Eerst boekjaar

Uitzonderlijk vangt het eerste boekjaar aan de dag van de neerlegging van deze akte op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend elf.

3° Zaakvoerder(s)

Wordt benoemd tot niet-statutaire Zaakvoerder voor een onbepaalde tijd:

De Heer VAN CANNEYT Tim André Julius, geboren te Ostende, op één juni duizend

negenhonderdeenentachtig, wonende te (1200) Sint-Lambrechts-Woluwe, de Broquevillelaan, 107, bus 3,

nationaal nummer 810601-229-29, van Belgische nationaliteit, alhier aanwezig en die aanvaardt.

Hij wordt benoemd tot deze beslissing herroepen wordt en hij kan de vennootschap verbinden zonder

beperking van bedragen.

In voorkomend geval zal de zaakvoerder binnen de wettelijke termijn de verbintenissen aangegaan in naam van

de vennootschap in oprichting overnemen.

4° Commissaris(sen)

Geen commissaris wordt benoemd.

5° Machten

Alle machten worden verleend aan de vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DBM Tax & Accounting

BVBA" te (1000) Brussel, Paul Lautersstraat, 1 bus 1, om alle formaliteiten te vervullen voor de inschrijving

van de vennootschap bij de Kruispuntbank der ondernemingen en bij de Administratie van de belasting over de

toegevoegde waarde.

V. - VERBINTENISSEN AANGEGAAN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De zaakvoerder neemt alle verbintenissen over, alsmede alle verplichtingen die eruit voortvloeien, alsmede alle

werkzaamheden gedaan sedert één december tweeduizend en tien door de Heer VAN CANNEYT Tim,

voornoemd, in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting.

Deze overname zal nochtans maar uitwerking hebben op het ogenblik waarop de vennootschap

rechtspersoonlijkheid zal hebben.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(Get.) Paul Dauwe, Notaris

Gelijktijdige neerlegging van een uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVOCAAT TIM VAN CANNEYT

Adresse
GENERAAL EISENHOWERLAAN 52 1030 SCHAARBEEK

Code postal : 1030
Localité : SCHAERBEEK
Commune : SCHAERBEEK
Région : Région de Bruxelles-Capitale