ADVOCAAT TOM GEUDENS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCAAT TOM GEUDENS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.759.465

Publication

08/01/2015
ÿþrû~

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

rieergucc eldlonY.vmn~l+ `l'1 op

2 6 DEC, 201/1

ter giii"ib v.:nC7.jriff`lEle1áEz:bnriblagá

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

~f. ~ i ..ra~,~r`{L:J:{'ti.i

~~~%!-~r~he -iC11~i- " "  "

Ondernemingsnr : O5c ? 9 . 1f5

Benaming (voluit) : Advocaat Tom Geudens (verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tour & Taxis Havenlaan 86c/b113

1000 Brussel

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor GUIDO VAN AENRODE, geassocieerd Notaris, vennoot van de vennootschap "VAN AENRODE & VAN AENRODE, geassocieerde notarissen", burgerlijke professionele vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Genk op 23 december 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat door de heer GEUDENS Tom, geboren te Deurne op 6 februari 1976, echtgenoot van mevrouw DULLERS Elke Eveline Jan, wonende te 3600 Genk, Winterslagstraat 247, een vennootschap werd opgericht als volgt

1. Rechtsvorm en naam:

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een burgerlijke vennootschap die de handelsvorm aanneemt van een éénpersoons besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, hierna BVBA met de naam "ADVOCAAT TOM GEUDENS".

2. Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Tour & Taxis Havenlaan, 86c/b113 te Brussel (B-1000 Brussel)

3. Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) maatschappelijke aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen,

De comparant verklaart en erkent dat het gehele kapitaal geplaatst is in geld en dat het ten belope van twaalfduizend vierhonderd Euro (¬ 12.400,00) volgestort is ais volgt

Inbreng in geld.

De heer GEUDENS Tom, voornoemd, onderschrijft honderd zesentachtig (186) aandelen tegen de prijs van honderd Euro (100,00) per aandeel, hetzij totaal onderschreven een bedrag van achttienduizend zeshonderd Euro (¬ 18.600,00) en volstort ieder aandeel voor tweelderde, hetzij in totaal gestort twaalfduizend vierhonderd Euro (¬ 12.400,00).

4. Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

5. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, hetzij alleen hetzij samen met anderen, de uitoefening van het beroep van advocaat, de activiteit van arbitrage, van juridisch raadgever en van afgevaardigde van het gerecht, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, bemiddelaar, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap mag alle verrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks haar bedrijvigheid kunnen uitbreiden of bevorderen in zovérre deze verrichtingen geen handelsdoel voor ogen hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap wetende dat deze verwevingen geen handelsactiviteit mogen vormen noch een handelsdoel voor ogen mogen hebben.

Zij kan zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook, belangen nemen in alle verenigingen, zaken, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of verwant doel nastreven, dat geen handelsdoel mag zijn, of die haar onderneming kunnen bevorderen en ze kan ermee samenwerken en fusioneren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

r f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

6. Bestuur en vertegenwoordiging:

Het bestuur van de vennootschap kan slechts waargenomen worden door een advocaat ingeschreven op het tableau van de Nederlandse of Franse Orde van Advocaten van een Belgische Balie.

Meester Tom Geudens, geboren te Deurne op 6 februari 1976, nationaal nummer 76.02.06-395.65, wonende te 3600 Genk, Winterslagstraat 247, wordt aangeduid als statutaire zaakvoerder. De duur van zijn mandaat is niet beperkt. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en om de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder te vertegenwoordigen.

In zijn relaties met derden mag de zaakvoerder, onder zijn verantwoordelijkheid, bijzondere lasthebbers aanstellen die alleen bevoegd zijn voor welbepaalde handelingen.

De vennootschap wordt In al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder.

7. Controlerecht:

De controle over de vennootschap wordt uitgeoefend overeenkomstig de wettelijke bepaiingen van toepassing op de vennootschap.

Zolang de vennootschap voldoet aan de criteria van artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen - (kleine ondernemingen), is zij niet verplicht een commissaris te benoemen, en heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid.

De ontstentenis van een commissaris dient gemeld te worden in de uittreksels van de akten en stukken die de commissarissen betreffen en die krachtens de wet moeten worden bekendgemaakt,

Zelfs op verzoek van één vennoot is het bestuur ertoe verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de vrijwillige benoeming van een commissaris.

Onverminderd de wettelijke bepalingen en voor zover de deontologische regels het verplicht, wordt de jaarrekening van de vennootschap gecontroleerd door een bedrijfsrevisor of een externe expertboekhouder, ingeschreven op het tableau van het Instituut der Expert-Boekhouders.

8. Algemene vergadering:

De jaarlijkse algemene komt verplichtend bijeen ter maatschappelijke zetel of op elke andere plaats vermeld in de

oproepingen, op de derde dinsdag van de maand mei om zestien uur.

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen op hetzelfde uur.

De jaarlijkse algemene komt verplichtend bijeen ter maatschappelijke zetel of op elke andere plaats vermeld in de

oproepingen, op de derde dinsdag van de maand mei om zestien uur.

Indien deze dag een feestdag is, komt de vergadering de eerstvolgende werkdag bijeen op hetzelfde uur.

De algemene vergadering kan daarenboven opgeroepen worden op de wijze bepaald in de wet, telkens het belang van de

vennootschap dit vereist, per aangetekende brief gericht aan de enige vennoot, de zaakvoerder(s), en de eventuele

commissaris(sen), vijftien dagen voor de vergadering.

De algemene vergadering heeft de bevoegdheden bepaald door het Wetboek van Vennootschappen.

Zij heeft onder andere de bevoegdheid om de statuten te wijzigen, de vennootschap te ontbinden, een eventuele

commissaris en de eventuele bijzondere mandatarissen aan te stellen en hun mandaat te beëindigen, en de vergoeding

van de vennoten vast te stellen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De enige vennoot moet in persoon aanwezig zijn op de algemene vergaderingen.

9. Boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

10. Bestemming van de winst:

Van het resultaat zoals bepaald in de jaarrekening die door de zaakvoerder vastgesteld wordt, worden jaarlijks tenminste vijf procent (5%) voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, deze afhouding is niet meer verplicht van zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bedraagt, maar zal terug verplicht worden indien, om welke reden ook, de wettelijke reserve zou aangetast zijn. Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die over de bestemming ervan beslist.

11. Vereffeningssaldo:

In geval van ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden, zal de vereffening van de vennootschap geschieden door de zaakvoerder of zaakvoerders in functie, of bij diens ontstentenis door één of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, hun bevoegdheden en hun vergoedingen zal bepalen onder opschortende voorwaarde van de bevestiging van zijn/hun benoeming door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. De vereffenaar dient de hoedanigheid van advocaat te hebben,

Na verwezenlijking van het actief en aanzuivering van het passief of consignatie met het oog erop, zal het saldo aan de enige vennoot overgedragen worden.

In geval van ontbinding, kunnen de aandelen die huidige vennootschap zou bezitten in een advocatenvennootschap slechts overgedragen of afgestaan worden aan een advocaat of aan een andere BVBA, die aandeelhouder is van een advocatenvennootschap, met eerbiediging van:

(i) de wettelijke en deontologische regels van toepassing op de overdracht van aandelen van een BVBA, aandeelhouder van een advocatenvennootschap;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening

mod 11.1

 1`, a 1'e!Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

(ii) de statutaire regels zowel van de vennootschap als van de advocatenvennootschap waarvan huidige vennootschap aandeelhouder zou zijn.

Zolang de aandelen gehouden in een advocatenvennootschap niet overgedragen zijn, het maatschappelijk doel gewijzigd en de statuten aangepast, zal de vereffenaar een advocaat zijn, eventueel aangeduid door de stafhouder.

12. Volmacht

De oprichter verklaart te benoemen tot bijzondere gevolmachtigde om de vennootschap geldig te vertegenwoordigen voor het vervullen van alle formaliteiten die ten gevolge van de akte zouden nuttig of nodig zijn bij alle private of publiekrechtelijke instelling en ondermeer met betrekking tot de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, BTW administratie, kamer van ambachten en Neringen: Certafin, in hoofde van Edwin Franssen en/of Sabine Crees,

13. Overgangsbepalingen:

- Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verrichtingen en verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één juli tweeduizend veertien. Deze overneming zal maar effect sorteren zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Hij verklaart en erkent van deze verbintenissen en overeenkomsten op de hoogte te zijn en verleent aan de zaakvoerder aile machten om alle formaliteiten te vervullen en alle akten te tekenen die noodzakelijk zouden blijken voor het op zich nemen door de vennootschap van deze verbintenissen en overeenkomsten.

- De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zestien,

- Er wordt geen commissaris benoemd,

VOOR EENSLUIDEND VERKLAARD UITTREKSEL

Guido Van Aenrode

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto _ Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 30.08.2016 16530-0091-010

Coordonnées
ADVOCAAT TOM GEUDENS

Adresse
TOUR & TAXIS HAVENLAAN 86C, BUS 113 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale