ADVOCATENKANTOOR ANNELEEN STRAETEMANS, AFGEKORT : ANNELEEN STRAETEMANS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR ANNELEEN STRAETEMANS, AFGEKORT : ANNELEEN STRAETEMANS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.659.831

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 05.07.2014 14277-0270-009
07/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 23.04.2013, NGL 04.06.2013 13152-0511-008
14/05/2013
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0837.659.831

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Anneleen Straetemans

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgeljike Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bastion Tower

Marsveldplein 5

1050 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing adres van de maatschappelijke zetel

Bij de algemene vergadering van 23 april 2013 werd met éénparigheid van stemmen beslist dat vanaf 1 juli 2013 de maatschappelijke zetel van de vennootschap zal verplaatst worden van Bastion Tower, Marsveldplein 5 te 1050 Brussel naar leperlaan 31 te 1000 Brussel.

Anneteen Straetemans

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod wind 11,1

trigie In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vo

beho

aan

Belg

Staat

(0 2 MAI 2013

Griffie

19/07/2011
ÿþMptl 2,1

~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

0 7 JUL 2011

,.~~,

~od ~cL'

e

11

" 1111281"

Ondernemingsnr : grpA j 9 - ~3 ~

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR ANNELEEN STRAETEMANS afgekort ANNELEEN STRAETEMANS

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1050 Brussel, Elsene, Marsveldplein 5

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een oprichtingsakte verleden voor Dirk MICHIELS geassocieerd notaris te Aarschot op 4 juli 2011, met registratierelaas " Geregistreerd acht bladen geen verzendingen te Aarschot op 5 juli 2011, boek 576 blad 25 vak 6, ontvangen 25 euro (getekend) de ea inspecteur a.i. G. De Wel" dat is verschenen

Mevrouw STRAETEMANS Anneleen Marie Jeanne, advocate, geboren te Roeselare op 20 februari 1986, Rijksregister nummer: 86.02.20-196.54, wonende te 1000 Brussel, Hoogstraat 18, ongehuwd.

De voornoemde comparante, aanwezig of vertegenwoordigd zoals gezegd, heeft de ondergetekende notaris verzocht de vennootschapsovereenkomst en de statuten van de hierna vermelde burgerlijke vennootschap, authentiek te acteren.

De comparante richt een burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op onder de naam "ADVOCATENKANTOOR ANNELEEN STRAETEMANS", afgekort "ANNELEEN STRAETEMANS", waarvan de zetel gevestigd zal zijn te Elsene (1050 Brussel), Marsveldplein 5, en met een kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd aandelen (100) zonder vermelding van nominale waarde, waarop zij volledig intekent.

De comparante verklaart eveneens:

dat het maatschappelijk kapitaal volledig volstort is, te weten achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00).

De fondsen werden, vóór het oprichten van de vennootschap, gedeponeerd bij ING België door storting of overschrijving op het speciale rekeningnummer 630-0248603-51 op naam van de vennootschap in oprichting. Een attest dat dit deposito aantoont, zal in het dossier van de notaris bewaard blijven.

dat de vennootschap opgericht is voor een onbeperkte duur en haar activiteit aanvangt vanaf de datum van haar oprichting.

De comparante beslist de volgende statuten van de vennootschap vast te leggen:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennoot-,schap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "ADVOCATENKANTOOR ANNELEEN STRAETEMANS", afgekort "ANNELEEN STRAETEMANS".

Zolang de vennootschap een éénpersoonsvennootschap is, zal de maatschappelijke benaming slechts de naam van de vennoot vermelden zonder enige andere toevoeging dan `advocaat' of `advocatenkantoor'.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1050 Brussel, Marsveldplein, 5.

De maatschappelijke zetel kan ten allen tijde bij beslissing van de zaakvoerder worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

De uitoefening van het beroep van advocaat, al dan niet in associatieverband, middels haar vennoten, die zijn ingeschreven op het tableau van de Orde van Advocaten van de balie van Brussel, op de lijst van de stagiairs, op de EU-lijst of op de B-lijst, alsook alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, waaronder doch niet beperkt, het optreden als scheidsrechter in arbitrageschillen, gerechtelijk mandataris, deskundige, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten in de meest ruime zin van het woord, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken die verband houden met het recht, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap mag, hetzij alleen, hetzij in samenwerking met anderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat en met al wat de ontwikkeling van de activiteiten van de vennootschap kan bevorderen of vergemakkelijken, waaronder Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

doch niet beperkt tot de aankoop, bouw, verbouwing, afbraak of verhuring van onroerende goederen alsook het aangaan van andere overeenkomsten niet derden in verband met hun gebruik en genot.

De vennootschap mag studiedagen, seminaries, conferenties, werklunches, lunchcauserieën, recepties, diners en soortgelijke activiteiten organiseren ten behoeve van cliënten, potentiële cliënten en andere relaties van de vennootschap.

De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen als investering verwerven en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen, doch zonder dat dit een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals vastgesteld door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap zal in het bijzonder alle verplichtingen opgelegd krachtens de reglementen van de Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel dienen na te leven.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. Zij bezit de rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderha-vige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550,00) euro.

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boven het bedrag waartoe de vennoot zich door onderschrijving van aandelen verbonden heeft, is deze vennoot niet aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, noch gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste woensdag van de maand juni te veertien uur, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19 bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kart schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die advocaat moeten zijn.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en het Wetboek van vennootschappen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

De advocatuur wordt uitsluitend door de advocatenvennoten uitgeoefend en in geen geval door de vennootschap.

Elke advocaat-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke, zelfs voorlopige, tuchtrechtelijke maatregel of veroordeling, en over elke opgelopen correctionele of administratieve veroordeling met, zelfs geringe, weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitvoering.

De burgerrechtelijke beroepsaansprakelijkheid zowel van de vennootschap als van de enige vennoot respectievelijk vennoten zal verzekerd worden.

Aile betwistingen, die mochten ontstaan tussen de vennoten onderling, tussen de vennoten en gewezen vennoten of hun rechthebbenden, tussen de vennootschap en vennoten of gewezen vennoten en hun rechthebbenden of tussen zaakvoerders, vennoten en de vennootschap, zullen exclusief en uitsluitend worden beslecht door de Stafhouder van de Nederlandse Orde van Advocaten te Brussel of een advocaat door hem aangesteld.

Deze statuten zijn ondergeschikt aan het Reglement van de Orde van Vlaamse Balies betreffende samenwerkingsverbanden tussen advocaten en betreffende eenpersoonsvennootschappen van advocaten en aan de deontologische regels van het beroep van advocaat, daarin begrepen de beroepsregels en plichtenleer opgelegd door de Europese Gedragscode, en moeten daarmee overeenstemmend worden geïnterpreteerd. Ingeval van samenloop zullen de meest restrictieve regels toepasselijk zijn.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aanspra-kelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maat-'schappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaar dient een advocaat te zijn.

4

e

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene ' vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

De zaakvoerder dient noodzakelijkerwijze de enige vennoot te zijn.

Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen.

Aangezien de vennootschapsovereenkomst gesloten is en dat de sociale statuten vastgelegd zijn, heeft de ; comparante, op termijn, de volgende beslissingen genomen, die effectief zullen worden wanneer de vennootschap haar juridische persoonlijkheid verkregen heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen :

Zaakvoerder

De comparante beslist als zaakvoerder te benoemen, voor een onbepaalde

termijn, meester

STRAETEMANS Anneleen Marie Jeanne voornoemd. Het mandaat is bezoldigd.

De comparante beslist dat het eerste boekjaar begonnen op heden wordt afgesloten op 31 december 2012. ' De comparante beslist dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt vastgesteld op eerste woensdag van de maand juni 2013 om 14 uur.

De comparante verklaart aan te stellen als bijzonder lasthebber van de vennootschap met mogelijkheid van indeplaatsstelling, de heer Tim Hanssens, met beroepsadres te 1050 Brussel, Marsveldplein 5, ten einde over te gaan tot de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij ieder administratiekantoor en/of vennootschap.

Voor ontledend uittreksel

Getekend Dirk MICHIELS geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.06.2015, NGL 21.07.2015 15328-0464-009
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 27.06.2016 16218-0328-009

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR ANNELEEN STRAETEMANS, AFGEK…

Adresse
IEPERLAAN 31 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale