ADVOCATENKANTOOR DE PEUTER, AFGEKORT : STANISLAS DE PEUTER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR DE PEUTER, AFGEKORT : STANISLAS DE PEUTER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.730.995

Publication

18/03/2013
ÿþI. .ff çr3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

e-

Vo, bello aan Belg Staat

BRUSSEL

Griffie 07.MAR.

Benaming : Advocatenkantoor De Peuter

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakleijkheid in vereffening

Zetel : Louizalaan 221-1050 Elsene

Ondernemingsnr : 0891730995

Voorwerp akte : Sluiting Vereffening

Op 25 september 2012 heeft de rechtbank van Koophandel te Brussel zich akkoord verklaart met het plan ' van verdeling onder de verschillende schuldeisers voorgesteld in het verslag van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op 31 juli 2012 en wordt de vereffening van de vennootschap definief gesloten. De boekhouding zal bewaard worden op het adres van de vereffenaar : Edelweisslaan 13 te, 3080 Tervuren. Er wordt kwijting verleend aan de vereffenaar De Peuter Stanislas voor zijn uitgeoefende ' mandaat.

Opgemaakt te Elsene op 11 december 2012

De Peuter Stanislas

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 27.07.2012 12353-0210-010
20/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.06.2011, NGL 18.07.2011 11304-0248-010
26/04/2011
ÿþMoa 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1ll fl1f Hhf 11111 1Hfl III 11H 1111 Il 1II

*iiosa~oa"

'Mut

1MR.2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0891730995

Benaming

(voluit) : ADVOCATENKANTOOR DE PEUTER

Rechtsvorm : Burgerlijke venootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1050 Brussel, Louizalaan 221

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - Statutenwijziging - Vervroegde ontbinding en in vereffeningstelling - Aanstelling vereffenaars

Uit het proces verbaal gesloten door not. Eugène Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 28 maart 2011 om 17,30 uur (Geregistreerd 4 bladen, 1 renvooi, te Leuven, 2e kantoor der registratie op 4/04/2011, boek 1360, blad 48, vak 2, Ontvangen : 25 EUR, getekend, de Ontvanger: De Clercq G.) blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen:

" Eerste besluit: Verslagen

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, opgesteld overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen, met eraan toegevoegd de staat van actief en passief afgesloten op eenendertig januari tweeduizend en elf.

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag van de bedrijfsrevisor over gemelde staat van actief en passief, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in de volgende bewoordingen:

"BESLUIT:

Ondergetekende, Frédéric Clukkers, bedrijfsrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de Bvba "F. Clukkers Bedrijfsrevisor- met kantoor in de Brusselsestraat 292 A18 te 3000 Leuven, verklaart, in uitvoering van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen, een beperkt nazicht te hebben uitgevoerd van de staat van activa en passiva, per 31 januari 2011, opgesteld onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan, van de Bvba Advocatenkantoor De Peuter in overeenstemming met de algemeen aanvaarde controlenormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren.

Rekening houdende met het voorgaande is mijn besluitverklaring als volgt:

1. In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de vennootschap Advocatenkantoor De Peuter Bvba een boekhoudkundige staat opgesteld per 31 januari 2011, die rekening houdende met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal opgeeft van ¬ 83.495,99 en een netto actief van ¬ 70.387,91.

2. Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

3. Voorbehoud wordt gemaakt voor eventuele aanpassingen achteraf naar aanleiding van fiscale of andere

controles. Gedaan ter goeder trouw

Leuven 6 februari 2011

Voor de Bvba

F.Clukkers bedrijfsrevisor

(getekend) Frédéric Clukkers

Bedrijfsrevisor

Vertegenwoordigend Vennoot"

De enige vennoot erkent kennis genomen te hebben van dit verslag.

Een exemplaar van de voormelde verslagen zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden

op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

Tweede besluit: Vervroegde ontbinding

Na kennisname van deze verslagen, besluit de vergadering de vennootschap te ontbinden.

Derde besluit: Benoeming der vereffenaar

De vergadering stelt aan als onbezoldigd vereffenaar op voorstel van de stafhouder van de bevoegde balie

van de Nederlandstalige Orde van Advocaten:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De heer De Peuter Stanislas, voornoemde zaakvoerder, hier aanwezig en aanvaardend. Hij bevestigt niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Vierde besluit: Bevoegdheden en emolumenten der vereffenaars

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Hij kan alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

Hij wordt uitdrukkelijk gemachtigd om het verzoekschrift te ondertekenen tot homologatie van zijn benoeming.

Hij kan de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen; hij kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven met of zonder betaling van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijving, beslaglegging, verzet of andere beletselen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

Onder zijn verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde handelingen kan hij aan één of meerdere mandatarissen een welbepaald deel van zijn bevoegdheden overdragen tijdens een vooropgestelde termijn.

Het mandaat van vereffenaar is kosteloos.

Vijfde besluit: Ontslag zaakvoerder

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering ten slotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder.

De vergadering verleent kwijting aan de statutaire zaakvoerder voor het door hem tot op heden waargenomen bestuur.

Zesde besluit: Aanpassing statuten

Ingevolge de invereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen en te coördineren, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Alle artikelen, behoudens het artikel waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

Artikel 1  De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) en is in vereffening. Haar benaming luidt "Advocatenkantoor De Peuter", verkort "Stanislas De Peuter"

Artikel 2  De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3  De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Artikel 4  De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1050 Brussel, Louizalaan 221 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig artikel 183 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel 5  Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00 ¬ ) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen.

Artikel 6  De vennootschap wordt bestuurd door een of meer vereffenaars aan wie de volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaars beschikken over de bevoegdheden opgesomd in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat zij voorafgaandelijk de goedkeuring behoeven van de algemene vergadering.

Artikel 7  Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Artikel 8  De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand juni om tien uur. Valt de voormelde datum op een wettelijke feestdag of verlofdag, dan heeft de jaarvergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op zelfde plaats en uur.

Artikel 9- Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder voorzitterschap van de vereffenaars.

Artikel 10- De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd, door de zorgen van de vereffenaars, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11- In de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12- Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter staving.

Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris. Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

STEMMING

Alle besluiten werden genomen met eenparigheid van stemmen.

VOLMACHT ADMINISTRATIE

Ais bijzondere gemachtigde, word aangesteld mevrouw Geertrui Van Laer, accountant optredende namens de BVBA Wiz Consult te 3020 Veltem-Beisem, Kerkstraat 4A, met macht afzonderlijk te handelen en met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en van haar registratie als BTW-belastingplichtige of bij andere administraties.

BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering beslist een bijzondere volmacht te geven aan de heer De Peuter Stanislas, voornoemd, ten einde het nodige te doen voor het indienen van het verzoekschrift waarvan hiervoor sprake bij de bevoegde rechtbank..

Voor analytisch uittreksel: notaris Stefan Vangoetsenhoven.

In bijlage uitgifte van het proces-verbaal, homologatiebslissing van de rechtbank van koophandel te Brussel van de benoeming van de heer Stanislas De Peuter als vereffenaar de dato 7 april 2011.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

pelg4ch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 07.10.2010 10574-0569-010
02/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.06.2009, NGL 24.06.2009 09301-0184-009

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR DE PEUTER, AFGEKORT : STANI…

Adresse
LOUIZALAAN 221 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale