ADVOCATENKANTOOR EDWIN HEITKAMP

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR EDWIN HEITKAMP
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.862.289

Publication

18/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 15.06.2012 12171-0594-011
27/01/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

17 JAh

"

*iioiaias

111

Ondernemingsnr,,.r , Î32 X62 ~`

Benamffig

(voluit) : Advocatenkantoor Edwin Heitkamp

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dr. Schweitzerplein 18, 1082 SINT-AGATHA-BERCHEM Onderwerp akte : Oprichting

45~

besloten vennootschap met

Vo

beha

aan

Bela

Staat

Uit een akte voor notaris Lode Leemans verleden te Sint-Pieters-Leeuw op 13 januari 2011 met de volgende melding : "Nog te registreren.", blijkt dat :

1. een burgerlijke vennootschap onder de vorm van en besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam "Advocatenkantoor Edwin Heitkamp"

2. zetel te 1082 Sint-Agatha-Berchem, Dr. Schweitzerplein 18.

3. met onbepaalde duur;

4. door oprichter : De heer HEITKAMP Edwin Frans, ongehuwd, geboren te Sint-Agatha-Berchem op 15 mei 1963, nationaal nummer 63.05.15-361.62, E-kaartnummer B 0051819 21, wonende te 1731 Asse, Schapenbaan 11.

5. Met een maatschappelijk kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (18.600 EUR) volstort ten belope, van 12.400,00 euro, het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen bedraagt 6.200,00 euro door de oprichter. Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd op 6300248242-78, bij de ING BANK, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

6. Het kapitaal is vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder nominale waarde, waarop volledig in geld is ingeschreven.

7. Boekjaar : van één januari tot eenendertig december van elk jaar.

8 . De te bestemmen winst van het boekjaar wordt besteed als volgt: jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, tenminste 5% voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds 10% van het maatschappelijk kapitaal bereikt. Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, rekeninghoudend met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, dient de zaakvoerder noodzakelijkerwijze de enige vennoot te zijn. Wanneer de zaakvoerder de hoedanigheid van advocaat verliest, kan de vennootschap niet langer het beroep van advocaat uitoefenen. De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar. De vergoeding van de zaakvoerder zal bepaald worden door de algemene vergadering. De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De zaakvoerder

1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvóérd-érin geval van overdreven volmacht. Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de

% <c>, 'verbintenissen'%an de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet. Indien er

. " zich in hoofde van de zaakvoerder een tegenstrijdig belang voordoet zoals dit omschreven is in het Wetboek

Ë .Vennootschappen, zal hij zich moeten schikken naar het Wetboek Vennootschappen.

9.Er:worden geen commissarissen benoemd;

Doel; De vennootschap heeft tot doel het uitoefenen van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter, gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit. De vennootschap kan deelnemen in associaties of vennootschappen die hetzelfde doel nastreven. De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen in roerende of onroerende goederen zonder dat dit evenwel een handelsactiviteit mag uitmaken. De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen. De vennootschap kan alle handelingen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een handelsactiviteit mogen uitmaken.

10.lederjaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om 18.00 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De oproepingen van de algemene vergaderingen worden gedaan, overeenkomstig de wet. De wijze van bijeenroeping moet niet worden verantwoord, indien alle vennoten aanwezig zijn op de algemene vergadering. Een buitengewone algemene vergadering mag worden gehouden telkens het belang van de vennootschap zulks vereist, of op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in België, zoals aangeduid in de oproepingen. De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de zaakvoerder. De voorzitter van de vergadering kan een secretaris en eventueel één of meerdere stemopnemers aanduiden, die geen van allen vennoten hoeven te zijn. De algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aanwezig of vertegenwoordigd deel van 'het maatschappelijk kapitaal, behoudens in de gevallen waarvoor de wet een aanwezigheidsquorum vereist. In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, tenzij de wet een bijzondere meerderheid voorziet.De onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden in de algemene vergadering bij de berekening van de meerderheid niet meegerekend. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

11. Bijzondere volmacht wordt verleend voor onbepaalde tijd aan PDB Consult BV/BVBA, Fabriekstraat 166, 1601 Ruisbroek, vertegenwoordigd door de heer Peter De Bosscher, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de rechtspersonenregister, het ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten, te verzekeren. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Slot- en Overgangsbepalingen : Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: 1/ de heer HEITKAMP Edwin Frans, voornoemd. Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2011. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

Voor eensluidend uittreksel

TeeIijkertijdt'mee neergelegd : uitgifte van de akte.

"

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

`

Voor-

'behoumon

aan het

Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR EDWIN HEITKAMP

Adresse
DR. SCHWEITZERPLEIN 18 1082 BRUSSEL

Code postal : 1082
Localité : BERCHEM-SAINTE-AGATHE
Commune : BERCHEM-SAINTE-AGATHE
Région : Région de Bruxelles-Capitale