ADVOCATENKANTOOR JURACO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR JURACO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 899.363.016

Publication

03/01/2013
ÿþVoor-behoudei aan het Belgisch Staatsbia

V

Moa word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ii





l

VAN KOOPHA

20 BEC, 2012

DENDElâ~ ~Qr.DE

Ondernerningsnr : 0899363016

Benaming

(voluit) : "JURIFIN"

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9200 Dendermonde, Haagstraat 79

(volledig adres)

WIJZIGING BENAMING - ZETELVERPLAATSING - DOELSWIJZIGING AANNEMING NIEUWE STATUTEN - MACHTEN

Er blijkt uit het proces-verbaal opgesteld door Meester Stijn JOYE, geassocieerde Notaris te Brussel op elf

december tweeduizend en twaalf.

geregistreerd acht bladen twee renvooien

op het 1 ste Registratiekantoor van Schaarbeek

Op veertien december 2012

5 Boek 99 blad 14 vak 17

Ontvangen Vijfentwintig euro (25)

De ontvanger ai (getekend) LAMBILLON O.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid genaamd "JURIFIN", met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Haagstraat 79; de

volgende beslissingen hebben genomen

L WIJZIGING VAN DE BENAMING

De enige vennoot beslist de benaming van de vennoot-schap te wijzigen in "Advocatenkantoor Juraco".

Bijgevolg beslist hij de statuten te wijzigen zoals hieronder vermeld in de nieuwe statuten.

il. ZETELVERPLAATSING

De enige vennoot beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 1000 Brussel, Bergstraat 52 C 

RC 7.

Bijgevolg beslist hij de statuten te wijzigen zoals hieronder vernield in de nieuwe statuten.

III. DOELWIJZIGING

a) Verslagen (..,)

b) DOELWIJZIGING

De enige vennoot beslist de doelsomschrijving in de statuten te wijzigen door de tekst ervan integraal te vervangen zoals hierna aangegeven in de nieuwe tekst van de statuten en meebepaald door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat, te weten aan het clienteel diensten te verschaffen die verbonden zijn met het beroep van advocaat, binnen de grenzen van en met respect voor de deontologische regels van dit beroep, alsook alle andere verbonden activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, door een advocaat die ingeschreven is op het Tableau van een Belgische Balie, op de. lijst van stagiaires, op de lijst van gemeenschapsadvocaten of op de lijst van de geassocieerde leden, alsook door de advocaten of advocatenvennootschappen met wie hij zich kan associëren overeenkomstig het. reglement van inwendige orde van zijn Orde. Zij kan op basis daarvan optreden als arbiter, gerechtelijke mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator.

Zij kan eveneens gerechtelijke opdrachten uitvoeren, lesgeven, seminaries en toespraken geven, juridische artikels en werken publiceren, met uitsluiting van loutere handelsdoelein-den.

Zij mag, hetzij alleen, hetzij met anderen, op directe of indirecte wijze, voor haar rekening of voor rekening van derden, aile financiële, onroerende en roerende handelingen verrichten, alsook diensten die op, rechtstreekse of onrechtstreekse wijze met haar doel in verband staan dan wel van die aard zijn dat zij de ontwikkeling ervan zouden kunnen bevorderen, met uitsluiting van loutere handelsdoeleinden.

De vennootschap zal eveneens alle financiële handelingen kunnen verrichten zoals het verwerven door= middel van aankoop, inbreng of andere wijze, van alle roerende waarden, aandelen en deelbewijzen van iedere burgerlijke vennootschap met als doel de uitoefening van het beroep van advocaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte :

ti Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap zal in haar hoedanigheid van zaakvoerder, vereffenaar of andere van verbonden vennootschappen of filialen, het bestuur en de controle kunnen waarnemen en adviezen kunnen geven, binnen de grenzen van de deontologische regels van de Orde waarbij zij is ingeschreven.

Zij zal eveneens voor eigen rekening een onroerend en/of roerend patrimonium kunnen beheren, aankopen, verkopen of verhuren, zowel in België als in het buitenland, met uitsluiting van loutere handelsdoeleinden.

De vennootschap mag door middel van inbreng in geld of in natura, door fusie, door inschrijving of deelneming, door financiële tussenkomst of op eender welke wijze belangen nemen in of deelnemen aan het bestuur van bestaande of op te richten verrichtingen, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf te bevorderen, met uitsluiting van loutere handelsdoeleinden.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die noch bij wet verboden zijn, noch door deontologie van de advocaten, en met uitsluiting van loutere handelsdoeleinden.

Bij de uitoefening van haar activiteiten, zal de vennootschap gehouden zijn de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals vastgelegd door de bevoegde autoriteiten, te respecteren".

IV, WIJZIGING VAN DE AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

De enige vennoot beslist om overeenkomstig de voormelde doelwijziging, zijnde uitoefening van het beroep

van advocaat, meteen ook de aard van de vennootschap te wijzigen in een burgerlijke vennootschap,

Bijgevolg beslist hij zulks ook aan te passen in de hieronder vermelde nieuwe statuten.

V, AANNEMING VAN NIEUWE STATUTEN

De enige vennoot beslist volledig nieuwe statuten aan te nemen, met behoud van de essentiële kenmerken van de vennootschap, doch overeenkomstig voormelde beslissingen en aangepast aan de vigerende wetgeving:

Artikel 1 : Vorm - Naam.

De vennootschap neemt de vorm aan van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennoot-schap met beperkte aansprakelijkheid, onder de benaming ADVOCATENKANTOOR JURACO. Artikel 2 : Zetel.

De werkelijke zetel is gevestigd te 1000 Brussel, Bergstraat 52 C  RC 7,

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke andere plaats in België, bij eenvoudig besluit van de zaakvoer-der(s), gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s), zowel in België als in het buitenland, bijkomende kantoren oprichten.

Artikel 3 : Doel.

De vennootschap heeft tot doei de uitoefening van het beroep van advocaat, te weten aan het clienteel diensten te ver-schaffen die verbonden zijn met het beroep van advocaat, binnen de grenzen van en met respect voor de deontologische regels van dit beroep, alsook alle andere verbonden activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, door een advocaat die ingeschreven is op het Tableau van een Belgische Balie, op de lijst van stagiaires, op de lijst van gemeenschapsadvocaten of op de lijst van de geassocieerde leden, alsook door de advocaten of advocatenvennootschappen met wie hij zich kan associëren overeenkomstig het reglement van inwendige orde van zijn Orde. Zij kan op basis daarvan optreden als arbiter, gerechtelijke mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator.

Zij kan eveneens gerechtelijke opdrachten uitvoeren, lesgeven, seminaries en toespraken geven, juridische artikels en werken publiceren, met uitsluiting van loutere handelsdoelein-den.

Zij mag, hetzij alleen, hetzij met anderen, op directe of in-directe wijze, voor haar rekening of voor rekening van derden, alle financiële, onroerende en roerende handelingen verrichten, alsook diensten die op rechtstreekse of onrechtstreekse wijze met haar doel in verband staan dan wel van die aard zijn dat zij de ontwikkeling ervan zouden kunnen bevorderen, met uit-sluiting van loutere handelsdoeleinden.

De vennootschap zal eveneens alle financiële handelingen kunnen verrichten zoals het verwerven door middel van aankoop, inbreng of andere wijze, van alle roerende waarden, aandelen en deelbewijzen van iedere burgerlijke vennootschap met als doel de uitoefening van het beroep van advocaat.

De vennootschap zal in haar hoedanigheid van zaakvoer-der, vereffenaar of andere van verbonden vennootschappen of filialen, het bestuur en de controle kunnen waarnemen en adviezen kunnen geven, binnen de grenzen van de deontologische regels van de Orde waarbij zij is ingeschreven.

Zij zal eveneens voor eigen rekening een onroerend en/of roerend patrimonium kunnen beheren, aankopen, verkopen of verhuren, zowel in België als in het buitenland, met uitsluiting van loutere handelsdoeleinden.

De vennootschap mag door middel van inbreng in geld of in natura, door fusie, door inschrijving of deelneming, door financiële tussenkomst of op eender welke wijze belangen nemen in of deelnemen aan het bestuur van bestaande of op te richten verrichtingen, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig of verwant doel hebben, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar bedrijf te bevorderen, met uitsluiting van loutere handelsdoeleinden.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die noch bij wet verboden zijn, noch door deontologie van de advocaten, en met uitsluiting van loutere handelsdoeleinden,

Bij de uitoefening van haar activiteiten, zal de vennootschap gehouden zijn de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals vastgelegd door de bevoegde autoriteiten, te respecteren.

Artikel 4 : Duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK TWEE : KAPITAAL EN AANDELEN.

Artikel 5 : Kapitaal.

Het kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Het is verdeeld in tweehonderd (200)

aandelen zonder nominale waarde die elk één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

(" " )

Artikel 11 - Zaakvoerder.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, is hij de zaakvoerder,

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, natuurlijke personen, die de

hoedanigheid moeten hebben van advocaat-vennoot.

De algemene vergadering legt de vergoeding vast van de zaakvoerder. Zij kan daarenboven, bij de

goedkeuring van de balans en de resultatenrekening, een bijkomende jaarlijkse vergoeding toekennen.

Werd tot statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: de heer Tom COOREMAN, voornoemd.

Artikel 12  Bestuur,

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van

het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen welke bij wet zijn voorbehouden (of door

onderhavige statuten) aan de algemene vergadering.

Ais er meerdere zaakvoerders zijn, mogen zij onder elkaar de bestuurstaken verdelen.

Dergelijke verdeling van de taken zal niet aan derden kunnen worden tegengeworpen.

Artikel 13: Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden en in rechte, zowel als eiseres als

verweerster.

Ingeval er meerdere zaakvoerders zijn, handelen zij elk afzonderlijk dan wel gezamenlijk of als college,

conform de beslissing daaromtrent van de algemene vergadering.

Artikel 14: Delegatie  bijzonder mandaat

De zaakvoerders mogen bijzondere mandatarissen aanstellen voor de vennootschap, al dan niet vennoten.

Enkel de bijzondere en beperkte delegaties voor welomschreven handeling of een reeks van handelingen

zullen toegelaten zijn, onder voorwaarde dat deze handelingen niet het beroep van advocaat als dusdanig

betreffen. De mandatarissen verbinden de vennootschap slechts binnen de perken van het hun toegekende

mandaat, niettegenstaande de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders, in geval zij de perken van hun

mandaat overschrijden.

Artikel 15 : Verantwoordelijkheid.

De zaakvoerder gaat geen enkele persoonlijke verplichting aan betreffende de verbintenissen van de

vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor uitvoering van zijn mandaat en voor de bestuursfouten,

overeenkomstig het gemeen recht van het Wetboek van Vennootschappen. (...)

Artikel 18 - Bijeenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand juni van elk jaar, om negen uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 19 : Oproeping.

De algemene vergaderingen worden opgeroepen zoals door de wet voorzien.

Er is geen reden om de oproepingen te verrechtvaardigen wanneer alle vennoten aanwezig zijn op de

vergadering.

Artikel 20 : Buitengewone algemene vergadering

De buitengewone algemene vergadering wordt telkens het belang van de vennootschap zulks vereist of op

vraag van de vennoten die tenminste éénvijfde (1/5de) van het kapitaal ver-tegenwoordigen, bijeengeroepen.

Artikel 21: Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op andere plaats ln België, aangeduid in de

oproepingen. (...)

Artikel 24 : Beraadslaging  Beslissingen.

Behalve in de gevallen voorzien door de wet en de statuten, worden de beslissingen genomen, welk ook het

aantal aanwezige aandelen zij, met de meerderheid van de stemmen waarmee gestemd wordt. (...)

Artikel 26 : Stemming - Vertegenwoordiging.

In geval er meerdere vennoten zijn, stemt iedere vennoot in eigen persoon, hetzij via een lasthebber, al dan

niet vennoot en drager van een schriftelijke volmacht.

De volmacht moeten bij de algemene vergadering over-handigd worden om aan het proces-verbaal gehecht

te blijven.

Een geschreven stem is toegelaten. Desgevallend moet de brief waarin de stem wordt uitgebracht naast elk

punt van de agenda in handschrift de woorden "goedgekeurd" of "afgekeurd" vermelden, gevolgd door een

handtekening. Deze brief wordt per aangetekend schrijven aan de vennootschap verstuurd en moet uiterlijk

voor de vergadering op de zetel van de vennootschap aankomen.

Artikel 27 : Schorsing van het stemrecht  Inpandgeving van aandelen - Vruchtgebruik.

a)wanneer er niet wordt voldaan aan de oproep tot vol-storting, op regelmatige wijze gedaan en opeisbaar,

wordt de uitoefening van de aan de aandelen verbonden stemrechten geschorst;

b)het stemrecht verbonden aan een aandeel waarop een vruchtgebruik rust, wordt uitgeoefend door de

vruchtgebruiker;

1

/ r

"

chef stemrecht verbonden aan. de-aandelen die in pand- gegeven werden, words uitgeoefend door de

eigenaar die het pand heeft gevestigd. (...)

Artikel 29 : Processen-verbaal,

... Copies of uittreksels die voorgelegd moeten worden in rechte of ten overstaan van andere instanties,

moeten getekend worden door één zaakvoerder.

Artikel 30 : Boekjaar  Jaarrekening.

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. (...)

Artikel 31 : Bestemming van de winst.

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf procent (5%) vooraf-genomen tot vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt,

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de

zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake,

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s).

(.a

Artikel 35 ; Verdeling.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten, en liquidatiekosten, zal het netto-actief onder de vennoten verdeeld worden in verhouding tot het aandeel in het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigen.

indien de aandelen niet volledig volstort zijn in een gelijke verhouding, zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op voet van absolute gelijkheid te plaatsen, hetzij door een oproep tot volstorting te doen ten aanzien van de onvoldoende volstorte aandelen, hetzij door eerst die aandelen die in een hogere ver-houding volstort werden, terug te betalen in geld dan wel in aandelen. (...)

V. MACHTEN

De enige vennoot verleent alle machten:

- aan de zaakvoerder voor het uitvoeren van de over voorgaande onderwerpen genomen beslissingen.

De zaakvoerder geeft bij deze bijzondere volmacht aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid ADB fisc met zetel te 9255 Buggenhout, Diepmeerstraat 28, vertegenwoordigd door de zaakvoerders de heer Kris Albrecht en de heer Tom De Budt en hun medewerkers, die ieder afzonderlijk mogen optreden, om de verklaring van inschrijving, wijziging, afstand of opheffing te tekenen en neer te leggen bij het ondernemingsloket en bij alle Federale Overheidsdiensten waar nodig en alles te doen voor het aanvragen en bekomen van alle nodige vergun-ningen en erkenningen, (...)

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Stijn JOYE - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : 1 uitgifte, balans na winstverdeling, verslag van de zaakvoerder,

gecodrdineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste W. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 27.07.2012 12352-0447-011
27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 11.06.2011, NGL 22.06.2011 11195-0118-011
18/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 12.06.2010, NGL 14.06.2010 10174-0499-012
29/06/2015
ÿþ091111" 11

AMI\ c3

imrÂ

mi

Mod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iu 1uh1II 1I IIII 1111 IIfl1 1H luhIj

*15091581<

~ ocei 12e-31i1 op

1 d

.,.~_.

ter ciailrt; n ,dwftre-al?rtinI CcIt3a

;': i r5>; .b Irt .4

Ondernemingsnr : BE 0899.363.016

Benaming

(voluit) : Advocatenkantoor Juraco

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Bergstraat 52 C-RC7 -1000 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder de heer Tom Cooreman, wordt de maatschappelijke zetel verplaatst op datum van 01/01/2015 naar Pegasuslaan 5 te 1831 DIEGEM.

Te Brussel, 01/01/2015

Tom Cooreman

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR JURACO

Adresse
BERGSTRAAT 52C, RC 7 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale