ADVOCATENKANTOOR TOM VAN HOOF, AFGEKORT : TOM VAN HOOF

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENKANTOOR TOM VAN HOOF, AFGEKORT : TOM VAN HOOF
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.409.863

Publication

07/11/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort);

Rechtsvorm

Zetel (volledig adres) :

Voor-

behoudc aan hel Belgiscl

Staatsbh

0831.409.863

Advocatenkantoor Tom Van Hoof Tom Van Hoof

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Marsveldplein 5 -1050 Elsene

Onderwerpen) akte: Vrijwillige ontbinding

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Tuerlinckx, te Haacht, op 26 september 2012, dragende de melding "Geregistreerd twee bladen geen verzendingen, te Haacht, op 02 OKT 2012 Boek N76 Blad 39 Vak 1 Ontvangen: vijfentwintig euro (E 25,00) De Ontvanger (getekend) Hubert Van Linter" dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Advocatenkantoor Tom Van Hoof", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Elsene, Marsveldplein 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0831.409.863 bijeengekomen is en de volgende beslissingen genomen heeft:

«(..)

Tweede beslissing : Vervroegde ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 184 á5 van het wetboek van vennootschappen.

De vergadering beslist de vennootschap vanaf heden vervroegd te ontbinden. Zij beslist tevens dat deze ontbinding plaatsvindt zonder vereffening, overeenkomstig artikel 184 §5 van het wetboek van vennootschappen.

De ontbinding stelt van rechtswege een einde aan de opdracht van de zaakvoerders van de vennootschap. (...)

Derde beslissing: Machten en bewaring der stukken

De vergadering stelt vast dat de vennootschap "Advocatenkantoor Tom Van Hoof', afgekort "Tom Van Hoof', definitief opgehouden heeft te bestaan onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijfjaar.

De vergadering besluit de gewone commanditaire vennootschap "Tim Hanssens GCV", met zetel te Marsveldplein 5, 1050 Brussel, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0830.104.931, vertegenwoordigd door de heer Tim Hanssens, wonende te Erpe-Mere, Schoolstraat 82, aan te stellen om alle handelingen, verrichtingen en formaliteiten te stellen en uit te voeren die nog moeten worden gedaan ingevolge de ontbinding zonder vereffening.

De vergadering beslist nog met éénparigheid van stemmen dat de boeken en bescheiden der vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar bewaard te Keerbergen, Hazendreef 1. (...)"

Voor gelijkvormig uittreksel, getekend door notaris Bernard Tuerlinckx, te Haacht. Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte.

til,1ii niuuuu~

W onee iijk ,..,,.

eeleuSe

Griffie

CLtiliCK

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ADVOCATENKANTOOR TOM VAN HOOF, AFGEKORT : TO…

Adresse
MARSVELDPLEIN 5 1050 BRUSSEL

Code postal : 1050
Localité : IXELLES
Commune : IXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale