ADVOCATENVENNOOTSCHAP DRPL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOCATENVENNOOTSCHAP DRPL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.073.176

Publication

28/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 15.1

ti f~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

EIRU

19 FEV. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0848.073.176

Benaming

(voluit) : Advocatenvennootschap DRPL (BV CVBA)

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V. onder de vorm van een Commanditaire Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wolvengracht 3812, 1000 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGINGSTATUTEN

Uit een besluit genomen door de bijzondere algemene vergadering op 13 februari 2014 blijkt het volgende:

De buitengewone algemene vergadering beslist om volgende vertegenwoordigingsclausule in de statuten van de vennootschap (titel "Bestuur", tussen de derde en vierde laatste alinea) op te nemen:

"Voor elke rechtshandeling met betrekking tot het indienen van offertes, ook in het kader van de wetgeving inzake overheidsopdrachten, wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd door één afzonderlijk optredende bestuurder."

De buitengewone algemene vergadering beslist eveneens om de betiteling Burgerlijke Vennootschap (BV) aan de maatschappelijke benaming toe te voegen.

Verder beslist de buitengewone algemene vergadering met unanimiteit der stemmen om met ingang van heden een einde te stellen aan het mandaat van volgende bestuurders:

-De heer Bert KELCHTERMANS, gedomicilieerd te 3360 BIERBEEK, Vergerstraat 63;

-De heer Koen DE PUYDT, gedomicilieerd te 1000 BRUSSEL, Circusstraat 2916;

-De heer Steve PARYS, gedomicilieerd te 2820 RIJMENAM, Rijmenamseweg 183,

Aan voormelde personen wordt door de buitengewone algemene vergadering volledige kwijting verleend voor wat betreft de door hen uitgeoefende bestuurdersmandaten.

De buitengewone algemene vergadering beslist tot slot met unanimiteit des stemmen om als nieuwe bestuurders te benoemen:

-De BV GVC ADVOCATENVENNOOTSCHAP KOEN DE PUYDT, KBO BE 0544.634.412, met maatschappelijke zetel te 1000 BRUSSEL, Wolvengracht 38)2, met als vast vertegenwoordiger Koen De Puydt, advocaat, gedomicilieerd te 1000 BRUSSEL, Circusstraat 2916;

-De BV GCV ADVOCATENVENNOOTSCHAP STEVE PARYS, KBO BE 0545.894.719, met maatschappelijke zetel te 2820 BONHEIDEN, Rijmenamseweg 183, met als vast vertegenwoordiger Steve Parys, gedomicilieerd te 2820 BONHEIDEN, Rijmenamseweg 183.

Hun mandaten gaan in vanaf heden en gelden voor onbepaalde duur,

Brussel, 13 februari 2014,

Voor eensluidend uittreksel, ter bekendmaking,

Mevrouw Julie LAUWERS, De heer Steve PARYS

Voor de BVBA Advocatenkantoor Julie LAUW ERS, Voor de GCV Advocatenvennootschap Stev PARYS

Bestuurder Bestuurder

Voor-



behouden aan het Belgisch Staatsblad 11111111111.11§17111g11111111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/01/2014
ÿþBijlagen bij-het-Belgisch-Staatsblad _ O8/D112O14 _ Annexesdu Moniteur-belge"

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1

Ondernemingsnr : 0848.073.176

Benaming

(voluit) : ADVOCATENVENNOOTSCHAP DRPL

(verkort) :

Rechtsvorm : d3. V. O'i f6R DE VOR H VRIJ eelt) . C- V B- t-

Zetel : Wolvengracht 3812, 1000 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming en ontslag bestuurders

De bijzondere algemene vergadering beslist met ingang van 23 december 2013 een einde te stellen aan het mandaat van bestuurder Julie LAUW ERS.

De bijzondere algemene vergadering beslist ais nieuwe bestuurders te benoemen:

- De heer Bert KELCHTERMANS, gedomicilieerd te 3360 BIERBEEK, Vengerstraat 63;

- De BVBA Advocatenkantoor Julie LAUWERS, KBO 0508.798.949, met maatschappelijke zetel te 3370 BOUTERSEM, Leuvensesteenweg 273, met als vast vertegenwoordiger mevrouw Julie LAUWERS, advocaat, gedomicilieerd te 3370 BOUTERSEM, Leuvensesteenweg 273.

Hun mandaten gaan in op 23 december 2013 en gelden voor onbepaalde duur.

Brussel, 23 december 2013

Voor eensluidend uittreksel, ter bekendmaking,

Koen De Puydt Julie LAUWERS

Bestuurder Bestuurder

Voor-

behouder

aan het

Belgisch.

Staatsblat

2P DEC 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/09/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor 111

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

11,13RIM







6R0SSErf

2 3 ALJ$ de%

Griffie "eze.

Ondernemingsnr : 0848.073.176

Benaming

(voluit) : "ADVOCATENVENNOOTSCHAP DRPL"

(verkort) :

Rechtsvorrn : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wolvengracht 38/2, 1000 Brussel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Tom Bogaert met standplaats Wilrijk-Antwerpen, op 30/07/2013, dragende de melding "geregistreerd zes bladen drie renvooien te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op 14/08/2013, boek 177 blad 06 vak 07, ontvangen vijftig euro (50 EUR), de ontvanger ai (getekend) J. Martens", blijkt dat volgende belissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen

EERSTE BESLISSING

De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikelen 730, 731 en 733 niet toe te passen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien. De afstand van dat recht wordt vastgesteld bij een uitdrukkelijke stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de splitsing moet besluiten.

Na lezing gehoord te hebben van de twee eerste leden van artikel 734 van het Wetboek van. Vennootschappen beslist de vergadering te verzaken aan de toepassing van de artikels 730, 731 en 733 van, het Wetboek van Vennootschappen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst.

TWEEDE BESLISSING

De conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor BB&B BEDRIJFSREVISOREN, met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Half Daghmael 11, vertegenwoordigd door de heer Frank Bloemen, aangesteld door de bestuurders worden hierna letterlijk weergegeven :

"De inbreng in natura in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «ADVOCATENVENNOOTSCHAP DRPL» bestaat uit de overname van activa van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «GYSEN-DE KEYSER-SWERTS ADVOCATEN», met maatschappelijke zetel te BE-2800 Mechelen, Antwerpsesteenweg 18, zoals beschreven in het splitsingsvoorstel neergelegd op 21 mei 2013.

Ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren» met maatschappelijke zetel te BE-3020 Herent, Half Daghmael 11 bus 1, is bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden van oordeel dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2.de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid;

3.de voor de inbreng in natura weerhouden methode van waardering, zijnde aan boekwaarde, bedrijfseconomisch verantwoord is, rekening houdend met de in dit verslag weergegeven context en de boekhoudkundige continuïteit van de splitsingsverrichting en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering lelden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Wij wensen te vermelden dat de immateriële vaste activa persoonsgebonden zijn en dat de weerhouden waardering van deze immateriële vaste activa maar verantwoord is op voorwaarde dat de betreffende personen bij de exploitatie betrokken blijven of de nodige maatregelen nemen om het behoud van de ingebrachte immateriële vaste activa te verzekeren.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit een toekenning van 12.896 nieuwe aandelen categorie B zonder nominale waarde van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van de coöperatieve vennootschap Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

met beperkte aansprakelijkheid «ADVOCATENVENNOOTSCHAP DRPL», toe te kennen aan de bestaande aandeelhouders van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid «GYSEN-DE KEYSER-SWERTS ADVOCATEN» in verhouding tot hun aandelenbezit in de overdragende vennootschap.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting ("no faimess opinion").

Dit verslag is bestemd voor de algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap «ADVOCATENVENNOOTSCHAP DRPL» in het kader van de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura en zal voor geen andere doeleinden kunnen gebruikt worden."

Voormelde verslagen van de bestuurders en de bedrijfsrevisor zullen hieraangehecht blijven met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist de inbreng te aanvaarden in de vennootschap BV CVBA "Advocatenvennootschap DRPL", ingevolge de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap BV BVBA "GD&A", overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende, alsmede artikel 728 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, van de bestanddelen van het vermogen van de partieel te splitsen BV BVBA "Gysen, De Keyser, Swerts Advocaten" die verband houden met de exploitatie van de Brusselse vestiging van de inbrengende vennootschap zoals hierna verder vermeld; deze activiteit maakt op zich een bedrijfstak uit en de activiteit wordt zowel wat de rechten als de verplichtingen betreft overgedragen.

De handelingen van de inbrengende vennootschap zullen sinds 1 januari 2013 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de begunstigde vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing, waarnaar voor zoveel als nodig, wordt verwezen.

Er zal in ruil voor de inbreng van de netto activa in BV CVBA DRPL worden 12.896 nieuwe aandelen categorie B uitgegeven en toegekend aan de aandeelhouders van de BV BVBA Gysen, De Keyser, Swerts Advocaten a rato van hun huidige aandelenbezit.

VIERDE BESLISSING

Kapitaalverhoging

Ingevolge voomoemde inbreng in natura wordt het variabel gedeelte van het kapitaal gecreëerd tot tweehonderdnegenendertigduizend achthonderdvijfenzestig euro twee cent (¬ 239.865,02) om het kapitaal in totaal (variabel en vast kapitaal) te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op tweehonderdachtenvijftigduizend vierhonderdvijfenzestig euro twee cent (E 258.465,02) mits creatie en uitgifte van 12.896 nieuwe aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde. De 12.896 nieuwe aandelen categorie B hebben dezelfde aard en dezelfde voordelen als de bestaande aandelen categorie A, met uitzondering van de statutair voorziene beperkingen zoals de statutaire voordrachtregeling met betrekking tot de benoeming van de bestuurders. De nieuwe aandelen categorie B zullen in de winsten delen vanaf 1 januari 2013.

Vervolgens verzoekt de vergadering mij, notaris, vast te stellen dat de nettowaarde van de hierboven beschreven afgesplitste activa- en passivabestanddelen, gerelateerd aan de exploitatie van de Brusselse vestiging, die de overdragende vennootschap inbrengt in de verkrijgende vennootschap, op grond van de splitsingsbalans per 31/12/2012, gelijk is aan tweehonderdnegenendertigduizend achthonderdvijfenzestig euro twee cent (¬ 239.865,02) en bij toepassing van de artikelen 78 § 4 en 80 van het Koninklijk Besluit van dertig januari tweeduizend en één tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen als volgt onttrokken wordt aan de bestanddelen van het eigen vermogen van de overdragende vennootschap en geboekt wordt in de verkrijgende vennootschap:

Variabel kapitaal:

-Veertigduizend vijfhonderdnegenenzestig euro vierendertig cent (¬ 40.569,34) afkomstig van het kapitaal van de overdragende vennootschap "GYSEN, DE KEYSER, SWERTS ADVOCATEN" wordt toegevoegd aan het variabel kapitaal van de verkrijgende vennootschap "ADVOCATENVENNOOTSCHAP DRPL".

-Vierhonderdnegenentachtig euro drieëntachtig cent (¬ 489,83) afkomstig van de wettelijke reserves van de overdragende vennootschap "GYSEN, DE KEYSER, SWERTS ADVOCATEN" wordt geboekt als variabel kapitaal in de verkrijgende vennootschap "ADVOCATENVENNOOTSCHAP DRPL".

-Tweeëntwintigduizend vierhonderdvijfenzestig euro negenenvijftig cent (¬ 22.465,59) afkomstig van de overgedragen winst van de overdragende vennootschap "GYSEN, DE KEYSER, SWERTS ADVOCATEN" wordt geboekt ais variabel kapitaal in de verkrijgende vennootschap "ADVOCATENVENNOOTSCHAP DRPL",

-Honderdtweeënzeventigduizend vijfhonderdzevenenzeventig euro zesenzeventig cent (E 172.577,76) afkomstig van het resultaat van het huidige boekjaar van de overdragende vennootschap "GYSEN, DE KEYSER, SWERTS ADVOCATEN" wordt geboekt als variabel kapitaal in de verkrijgende vennootschap "ADVOCATENVENNOOTSCHAP DRPL".

-Drieduizend zevenhonderdtweeënzestig euro vijftig cent (E 3.762,50) afkomstig van de kapitaalsubsidies van de overdragende vennootschap "GYSEN, DE KEYSER, SWERTS ADVOCATEN" wordt geboekt als als variabel kapitaal in de verkrijgende vennootschap "ADVOCATENVENNOOTSCHAP DRPL",

Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens hebben de vennoten van de inbrengende vennootschap de BV BVBA "GYSEN, DE KEYSER, SWERTS ADVOCATEN" verklaard in hun buitengewone algemene vergadering van heden, waarvan zij een afschrift ter beschikking van huidige vergadering hebben gesteld, volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap. Zij schrijven overeenkomstig het splitsingsvoorstel in op 12.896 nieuwe kapitaalaandelen categorie B van de vennootschap tegen de prijs van achttien euro zestig cent (¬ 18,60) per aandeel door inbreng van de bestanddelen van het vermogen van de partieel te splitsen BV BVBA

" V "GYSEN, DE KEYSER, SWERTS ADVOCATEN" die verband houden met de exploitatie van de Brusselse vestiging van de inbrengende vennootschap zoals hierna verder vermeld, en dit ten belope van een bedrag van tweehonderd negenendertigduizend achthonderdvijfenzestig euro twee cent (¬ 239.865,02) samen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge Bijgevolg wordt op deze nieuwe aandelen door de vennoten van de BV BVBA "GYSEN, DE KEYSER, SWERTS ADVOCATEN"als volgt ingeschreven ;

- door de heer GYSEN Cies Maria Jozef Carolus, geboren te Geel op 9 september 1967, wonende te 2288 Grobbendonk (Bouwel), Vogelzang 11, ten belope van 1.900 aandelen categorie B;

- door de heer DE KEYSER Bert Jules, geboren te Vilvoorde op 15 augustus 1968, wonende te 2520 Ranst, Embiemseweg 48 C, ten belope van 1.900 aandelen categorie B;

- door de heer SWERTS Tom Armand Jozef, geboren te Sint-Truiden op 6 april 1976, wonende te 3500 Hasselt, Kolonel Dusartplein 1 bus 7, ten belope van 1.900 aandelen categorie B;

- door de heer RYCKALTS Thomas Mark Michel, geboren te Genk op 10 juni 1976, wonende te 1090 Jette, Charles Woestelaan 211 M/H, ten belope van 1.900 aandelen categorie B;

door "ADVOCATENKANTOOR STEVEN MICHIELS" burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Johan De Bruyn te Zemst op 1 maart 2007, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 maart daarna onder nummer 07042882, ten belope van 1.900 aandelen categorie B.

Vennootschap met maatschappelijke zetel te 3191 Boortmeerbeek (Never), Bieststraat 36, rechtspersonenregister Leuven 0887.875.048.

door "GITTE LAENEN ADVOCATENKANTOOR" burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Tom Bogaert te Wilrijk op 3 februari 2010, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 18 februari daarna onder nummer 10026438. Vennootschap met maatschappelijke zetel te 2288 Grobbendonk (Bouwel), Vogelzang 11, rechtspersonenregister Turnhout 0822.975.219, ten belope van 1.900 aandelen categorie B.

- door de heer DEPUYDT Koen Roel, geboren te Etterbeek op 3 september 1973, wonende te 1080 Sint-Jans-Molenbeek, Ninoofsesteenweg 153, ten belope van 1.496 aandelen categorie B.

Deze nieuwe aandelen categorie B zijn van dezelfde aard en bieden dezelfde voordelen als de bestaande aandelen categorie A, met uitzondering van de statutair voorziene beperkingen zoals de statutaire voordrachtregeling met betrekking tot de benoeming van de bestuurders. De nieuwe aandelen categorie B zullen in de winsten delen vanaf 1 januari 2013.

Met het oog op de uitgifte van de nieuwe aandelen categorie B dienen de vennoten van BV BVBA "GD&A" te beantwoorden aan de statutaire toetredingsvoorwaarden binnen BV CVBA "Advocatenvennootschap DRPL".

De voorzitter stelt vast dat de statutaire toetredingsioorwaarden vervuld zijn voor de vennoten die de nieuwe aandelen categorie B verwerven.

c) Vaststelling dat kapitaalverhoging werd gerealiseerd.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van het kapitaal ten belope van tweehonderdnegenendertigduizend achthonderdvijfenzestig euro twee cent (¬ 239.865,02) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderdachtenvijftigduizend vierhonderdvijfenzestig euro twee cent (¬ 258.465,02) bestaande uit achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vast kapitaal vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen categorie A en tweehonderdnegenendertigduizend achthonderdvijfenzestig euro twee cent (¬ 239.865,02) variabel kapitaal vertegenwoordigd door twaalfduizend achthonderd zesennegentig (12.896) aandelen categorie B,

In toepassing van artikel 211, § 1, WIB 92 wordt de verkrijgende vennootschap, overeenkomstig de bepalingen van artikel 213, WIB 92, bij het bepalen van het gestorte kapitaal en van de voorheen gereserveerde winst die ingeval van partiële splitsing bij overnemende of verkrijgende vennootschap in aanmerking wordt genomen, geacht het gestorte kapitaal, de belaste reserves en de vrijgestelde reserves van de gesplitste vennootschap evenredig met de fiscale nettowaarde van de door deze laatste aan eerste gedane inbreng te hebben overgenomen of verkregen.

Het opzet van de partiële splitsing is de exploitatie van de Brusselse vestiging van de inbrengende vennootschap over te dragen aan de verkrijgende vennootschap, die in Brussel gevestigd is. Dit moet beide vennootschappen in staat stellen verder te groeien door zich te concentreren op hun respectieve gerechtelijke arrondissement,

VIJFDE BESLISSING

De vergadering verleent alle volmachten aan de bestuurders voor de uitvoering van wat voorafgaat. De uitreiking van de aandelen van BV CVBA "Advocatenvennootschap DRPL" zal gebeuren op de zetel van de vennootschap op basis van de inschrijvingen in het aandelenregister van BV CVBA "Advocatenvennootschap DRPL". De bestuurders van BV CVBA "Advocatenvennootschap DRPL" zullen verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van deze inschrijving.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist dat de besluiten van onderhavige vergadering slechts worden uitgevoerd onder de opschortende voorwaarde van goedkeuring van het splitsingsvoorstel door de partieel gesplitste,

Uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van BV BVBA "GYSEN, DE KEYSER, SWERTS ADVOCATEN" blijkt dat de partieel gesplitste vennootschap de partiële splitsing aanvaard heeft. Bijgevolg stellen de vennoten vast dat de opschortende voorwaarde verwezenlijkt is en zullen de beslissingen van onderhavige vergadering uitgevoerd worden.

Voor ontledend uittreksel De notaris

t. 7-

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

a.

Tom Bogaert

- afschrift akte +

- verslag van de bestuurders

- verslag bedrijfsrevisor

t

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/05/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wald 19,1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BR SBC

21 -05- 2013

Griffie

i



fl



*13081345*



Ondernemingsnr : 0848.073.176

Benaming

(voluit) : Advocatenvennootschap Drpl (BV CVBA)

(verkort) : J

gV) ..

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wolvengracht 38 bus 2, 1000 BRUSSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Voorstel tot (partîële) splitsing

GYSEN, DE KEYSER, SWERTS ADVOCATEN BV/BVBA

Antwerpsesteenweg 18  2800 Mechelen

RPR MechelenOndememingsnr. 0884.605.752

ADVOCATENVENNOOTSCHAP DRPL BV/CVBA

Wolvengracht 38 bus 2  1000 Brussel

RPR BrusselOndernemingsnr. 0848.073.176

SPLITSINGSVOORSTEL

PARTIELE SPLITSING

Ondergetekenden

1.De Heer Cies Gysen, Vogelzang 11, 2288 Bouwel

2.De Heer Bert De Keyser, Emblemseweg 48 bus c, 2520 Ranst

3.De Heer Tom Swerts, Kol. Dusartplein 1 bus 7, 3500 Hasselt

4.Re-Noord BVIBVBA, Antwerpsesteenweg 18, 2800 Mechelen, vertegenwoordigd door de heer Cies Gysen

voornoemd

5.Advocatenkantoor Steven Michiels BV/BVBA, Bieststraat 36, 3191 Hever, vertegenwoordigd door de heer

Steven Michiels, Bieststraat 36, 3191 Hever

6.Tom Swerts BV/BVBA, Kol. Dusartplein 1, bus 7, 3500 Hasselt, vertegenwoordigd door de heer Tom

Swerts voornoemd

7.Bert De Keyser Advocatenkantoor BVIBVBA, Emblemseweg 48 bus c, 2520 Ranst, vertegenwoordigd

door de beer Bert De Keyser voornoemd

8.Gitte Laenen Advocatenkantoor BV/BVBA, Vogelzang 11, 2288 Bouwel, vertegenwoordigd door mevrouw

Gitte Laenen, Vogelzang 11, 2288 Bouwel

Zaakvoerders van de BV/BVBA "GYSEN, DE KEYSER, SWERTS ADVOCATEN", met zetei to

Antwerpsesteenweg 18, 2800 Mechelen,

en

1.De Heer Koen Depuydt, Ninoofsesteenweg 153, 1080 St-Jans-Molenbeek

2.De Heer Thomas Ryckalts, Ch. Woestelaan 211, 1090 Jette

3.De Heer Steve Parys, Aspergeveld 47, 3140 Keerbergen

4.Mevrouw Julie Lauwers, Leuvensesteenweg 273, 3370 Boutersem

Bestuurders van de BV/CVBA "ADVOCATENVENNOOTSCHAP DRPL", met zetel te Wolvengracht 38, bus 2, 1000 Brussel,

Stellen hierbij het voorstel op tot partiele splitsing door inbreng in een bestaande vennootschap, dit overeenkomstig de artikelen 677, 728 en 729 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

De voormelde artikelen bepalen:

Artikel 677

Worden met fusie of splitsing gelijkgesteld, de verrichtingen omschreven in de artikelen 671 tot 675, zonder dat alle overdragende vennootschappen ophouden te bestaan,

Artikel 728

De bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, stellen bij authentieke of bij onderhandse akte een splitsingsvoorstel op.

In het splitsingsvoorstel worden ten minste vermeld .-

1° de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen;

2° de ruilverhouding van de aandelen en, in voorkomend geval, het bedrag van de opleg;

3° de wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschappen worden uitgereikt;

4° de datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst, alsmede elke bijzondere regeling betreffende dit recht;

5° de datum vanaf welke de handelingen van de te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van een van de verkrijgende vennootschappen; 6° de rechten die de verkrijgende vennootschappen toekennen aan de vennoten van de te splitsen vennootschap, die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

7° de bezoldiging die wordt toegekend aan de commissarissen, de bedrijfsrevisoren of de externe accountants voor het opstellen van het in artikel 731 bedoelde verslag;

8° ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de splitsing deelnemen;

9° de nauwkeurige beschrijving en verdeling van de aan elke verkrijgende vennootschap over te dragen delen van de activa en passiva van het vermogen;

10° de verdeling onder de vennoten van de te splitsen vennootschap van de aandelen van de verkrijgende vennootschappen alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd.

[1 Het splitsingsvoorstel moet door elke vennootschap die aan de splitsing deelneemt uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de splitsing moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel waar Naar respectievelijke maatschappelijke zetel is gevestigd worden neergelegd en bekendgemaakt bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 of in de vorm van een mededeling overeenkomstig artikel 75, die een hyperlink bevat naar een eigen website.j

Artikel 729

Wanneer een gedeelte van de activa van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toegescheiden en interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, wordt dit gedeelte of de waarde ervan verdeeld over alle verkrijgende vennootschappen, evenredig aan het netto-actief dat aan ieder van hen in het splitsingsvoorstel is toegescheiden.

Wanneer een gedeelte van de passiva van het vermogen niet in het splitsingsvoorstel wordt toegescheiden en interpretatie van dit voorstel geen uitsluitsel geeft over de verdeling ervan, zijn alle verkrijgende vennootschappen daarvoor hoofdelijk aansprakelijk.

1. IDENTIFICATIE VAN DE BIJ DE SPLITSING BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN (Artikel 728, 1° van

het Wetboek van Vennootschappen)

De vennootschap die partieel gesplitst zal worden kan ais volgt geidentificeerd worden: De BV/BVBA

"GYSEN, DE KEYSER, SWERTS ADVOCATEN"

De BV/BVBA "GYSEN, DE KEYSER, SWERTS ADVOCATEN", met zetel te Antwerpsesteenweg 18, 2800

Mechelen, met ondememingsnummer BE 0884.605.752, de partieel te splitsen vennootschap.

Kapitaal: Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt 154.050 EUR, vertegenwoordigd door 2.715

aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde,

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft als doel het uitoefenen van het beroep van advocaat in alle aspecten daarvan, met

inbegrip van elk mandaat volgend uit of in relatie met het beroep

zoals daar zijn het mandaat van vereffenaar, curator, scheidsrechter, bemiddelaar of

verzoener, bestuurder van vennootschappen en met inbegrip van gerechtelijke mandaten welke ook, dit

alles met uitzondering van vennootschappen onder firma (V.O.F.), het

deelnemen ais actief lid van vennootschap bij wijze van eenvoudige geldschieting of commanditaire

vennootschappen (V.E.G), en het waarnemen van volgende mandaten zaakvoerder, afgevaardigd bestuurder,

bestuurder-directeur, bestuurder-zaakvoerder.

De vennootschap heeft daarenboven als doel alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het

beroep van advocaat, zoals (niet limitatief) het occasioneel

verstrekken van onderwijs en vorming, het geven van lezingen en uiteenzettingen over juridische en/of

fiscale onderwerpen, en het schrijven en laten publiceren van Juridische of educatieve artikels en boeken.

De vennootschap mag voor de uitoefening van haar doel alle roerende en onroerende goederen verwerven,

hoe ook, zo ingevolge aankoop, huur, leasing, schenking of op de

grond van elke andere overeenkomst waardoor goederen kunnen verworven worden in eigendom, genot,

gebruik of enig ander recht dat de vennootschap de mogelijkheid verleent het goed te gebruiken.

{.4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe mag zij tevens alle hoegenaamde verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel. Zij mag deelnemen in en samenwerken met

alle ondernemingen die haar doelstelling kunnen bevorderen, met uitzondering van een deelname in vennootschappen onder firma (V.0 F), het deelnemen als actief lid van een vennootschap bij wijze van eenvoudige geldschieting of commanditaire vennootschappen (V.E.G).

De vennoten enlof de vennootschap mogen geen belangen behartigen die elkaar tegenstrijdig zijn.

De vennootschap onthoudt zich tevens van daden van koophandel.

De activiteiten zullen uitgeoefend worden door de organen van de Vennootschap en onder toepassing van de geldende reglementering van de bevoegde Balie, en van de wettelijk vastgelegde Ordes van Advocaten. De deontologie van het beroep van advocaat maakt deel uit van de statuten,

Alle bepalingen van deze statuten welke strijdig zouden zijn met de voormelde reglementeringen en deontologie moeten als niet geschreven beschouwd worden en zijn nietig.

Het doel kan worden gewijzigd bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris gehouden volgens de regels die in artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen zijn gesteld

De vennootschap kan enkel bestaan uit advocaten, desgevallend van verschillende Orden.

De vennootschap waarin de afgesplitste activiteit zal worden ingebracht kan als volgt geidentificeerd worden:

De BV/CVBA "ADVOCATENVENNOOTSCHAP DRPL"

De BV/CVBA "ADVOCATENVENNOOTSCHAP DRPL", met zetel te Wolvengracht 38 bus 2, 1000 Brussel, met ondememingsnummer BE 0848.073.176, de verkrijgende vennootschap.

Kapitaal: Het geplaatste vaste kapitaal van de vennootschap bedraagt 18.600 EUR, vertegenwoordigd door 1.000 aandelen categorie A op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en boeken en het optreden als bestuurder, curator en vereffenaar.

De vennootschap mag, autonoom en in samenwerking met anderen, rechtstreeks en onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden, alle roerende, onroerende en financiele verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat of tot de ontwikkeling ervan kunnen bijdragen. De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van advocaat, met uitsluiting van enige handelsactiviteit.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, ten allen tijde eerbiedigen.

2_ RUILVERHOUDING (Artikel 728, 2' van het Wetboek van Vennootschappen)

De huidige aandeelhoudersstructuur van "Gysen, De Keyser, Swerts Advocaten" BV/BVBA is ais volgt:

- Cies Gysen - 400 aandelen

- Bert De Keyser- 400 aandelen

- Tom Swerts - 400 aandelen

-Thomas Ryckalts- 400 aandelen

- Steven Michiels Advocatenkantoor 400 aandelen

- Gitte Laenen Advocatenkantoor -400 aandelen

- Koen Depuydt - 315 aandelen

Of in totaliteit 2.715 aandelen.

De pariwaarde van een aandeel "Advocatenvennootschap DRPL" BVICVBA bij de oprichting in augustus 2012 bedroeg 18,60 EURlaandeel. De totale inbrengwaarde vertegenwoordigt een netto actief van 239,865,02 EUR. In ruil voor de inbreng van de netto activa in DRPL, zouden er dus in totaliteit 239.865,02118,60 = afgerond 12.896 nieuwe aandelen categorie B "Advocatenvennootschap DRPL" BV/CVBA moeten worden uitgegeven,

Ter gelegenheid van de partiale splitsing zullen aldus volgende aandelen gecreeerd worden bij DRPL:

- Cies Gysen -1.900 aandelen categorie B

- Bert De Keyser - 1.900 aandelen categorie B

- Tom Swerts -1.900 aandelen categorie B

- Thomas Ryckalts - 1.900 aandelen categorie B

- Steven Michiels Advocatenkantoor- 1.900 aandelen categorie B

- Gitte Laenen Advocatenkantoor 1.900 aandelen categorie B

- Koen Depuydt 1.496 aandelen categorie B

De nieuwe aandeelhoudersstructuur volgt zijn:

-Cies Gysen -1.900 aandelen categorie B

Ç. M

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Bert De Keyser - 1.900 aandelen categorie B

- Tom Swerts - 1.900 aandelen categorie B

- Thomas Ryckalts - 2.150 aandelen, waarvan 250 aandelen categorie A en 1.900 aandelen categorie B

- Steven Michiels Advocatenkantoor -1.900 aandelen categorie B

Gitte Laenen Advocatenkantoor - 1.900 aandelen categorie B

- Koen Depuydt -1.746 aandelen, waarvan 250 aandelen categorie A en 1.496 aandelen categorie B

- Steve Parys: 250 aandelen categorie A

-Julie Lauwers: 250 aandelen categorie A

Of in totaliteit 13.896 aandelen, waarvan 1.000 aandelen categorie A en 12.896 aandelen categorie B.

Met het oog op de uitgifte van de nieuwe aandelen categorie B, dienen de vennoten van "Gysen, De Keyser, Swerts Advocaten" BV/BVBA te beantwoorden aan de statutaire toetredingsvoorwaarden binnen "Advocatenvennootschap DRPL" BV/CVBA (cfr artikel 9.3 en 10 van de statuten van "Advocatenvennootschap DRPL" BVICVBA).

3.W1JZE WAAROP DE NIEUWE AANDELEN 1N DE BV/CVBA "ADVOCATENVENNOOTSCHAP DRPL" WORDEN UITGEREIKT (Artikel 728, 3° van het Wetboek van Vennootschappen)

De uitreiking van de aandelen BV/CVBA "Advocatenvennootschap DRPL" za! gebeuren op de zetel van de vennootschap op basis van de inschrijvingen in het aandelenregister van de BV/CVBA "Advocatenvennootschap DRPL". De bestuurders van de BV/CVBA "Advocatenvennootschap DRPL" zullen verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van deze inschrijving.

4.DATUM VANAF WANNEER DE AANDELEN BVICVBA "ADVOCATENVENNOOTSCHAP DRPL" RECHT GEVEN OM TE DELEN IN DE WINST, ALSMEDE ELKE BIJZONDERE REGELING BETREFFENDE DIT RECHT (Artikel 728, 4° van het Wetboek van Vennootschappen)

De nieuwe aandelen, uit te geven door de BV/CVBA "Advocatenvennootschap DRPL", geven vanaf 1 januari 2013 recht om te delen in de winst. Er worden geen bijzondere regelingen getroffen met betrekking tot dit recht.

5.DATUM VANAF WANNEER DE AFGESPLITSTE HANDELINGEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN BV/BVBA "GYSEN, DE KEYSER, SWERTS ADVOCATEN" BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP BVICVBA "ADVOCATENVENNOOTSCHAP DRPL" (Artikel 728, 5° van het Wetboek van Vennootschappen)

Vanaf 1 januari 2013 worden de verrichtingen van de partieel te splitsen BV/BVBA "Gysen, De Keyser, Swerts Advocaten", voor wat betreft het gedeelte dat wordt afgesplitst zijnde de bedrijfstak "advocatuur Brussel", vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de BV/CVBA "Advocatenvennootschap DRPL". De winst die daaruit voortvloeit zal aan de BV/CVBA "Advocatenvennootschap DRPL" toekomen.

6.DE RECHTEN DIE DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP BVICVBA "ADVOCATENVENNOOTSCHAP DRPL" TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE TE SPLITSEN BV/BVBA "GYSEN, DE KEYSER, SWERTS ADVOCATEN", DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN EN AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN (Artikel 728, 6° van het Wetboek van Vennootschappen)

De verkrijgende vennootschap BV/CVBA "Advocatenvennootschap DRPL" geeft geen aandelen noch effecten uit waaraan bijzondere rechten verbonden zijn andere dan deze voorzien in de statuten.

In de statuten van "Advocatenvennootschap DRPL" BVICVBA zijn 2 categorieen van aandelen voorzien, met name aandelen categorie A die het vast gedeelte van het kapitaal vertegenwoordigen en aandelen categorie B die het variabel gedeelte van het kapitaal vertegenwoordigen. Naar aanleiding van de splitsing zullen aandelen categorie B uitgegeven worden,

7.BIJZONDERE BEZOLDIGING DIE WORDT TOEGEKEND AAN DE COMM1ISSARISSEN, DE BEDRIJFSREVISOREN OF DE EXTERNE ACCOUNTANTS VOOR HET OPSTELLEN VAN DE VERSLAGEN ZOALS BEDOELD IN ARTIKEL 731 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN (Artikel 728, 7° van het Wetboek van Vennootschappen)

Uit navraag bij de vennoten van de te splitsen vennootschap, BV/BVBA "Gysen, De Keyser, Swerts Advocaten", en bij de vennoten van de verkrijgende vennootschap BV/CVBA "Advocatenvennootschap DRPL", blijkt dat het de unanieme intentie is om te verzaken aan de verslagen van het bestuursorgaan en .van de bedrijfsrevisor over het splitsingsvoorstel zoals omschreven in artikel 731, eerste paragraaf, van het Wetboek van Vennootschappen. Er wordt dan ook beslist om of te zien van deze verslagen.

Wei zal er wat BVICVBA "Advocatenvennootschap DRPL" betreft de normale verslaggeving van inbreng in natura nodig zijn conform artikel 423 van het Wetboek van Vennootschappen. Hiervoor zal er een bezoldiging van 1600 EUR (excl. BTW) warden aangerekend daar de aangestelde bedrijfsrevisor de heer Frank Bloemen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

8.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE DEELNEMEN AAN DE SPLITSING (Artikel 728, 8° van het Wetboek van Vennootschappen)

Noch aan het bestuursorgaan van de partieel te splitsen BV/BVBA "Gysen, De Keyser, Swerts Advocaten", noch aan het bestuursorgaan van de verkrijgende BV/CVBA "Advocatenvennootschap DRPL" worden bijzondere voordelen toegekend.

9.NAUWKEURIGE BESCHRIJVING EN VERDELING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP BV/CVBA "ADVOCATENVENNOOTSCHAP DRPL"OVER TE DRAGEN DELEN VAN ACTIVA EN PASSIVA VAN HET VERMOGEN (Artikel 728, 9° van het Wetboek van Vennootschappen)

Aan de verkrijgende vennootschap BV/CVBA "Advocatenvennootschap DRPL" worden de bestanddelen van het vermogen van de partieel te splitsen BVIBVBA "Gysen, De Keyser, Swerts Advocaten" toegekend die verband houden met de exploitatie de Brusselse vestiging van de vennootschap. Deze bestanddelen worden toebedeeld conform de splitsingsbalans opgesteld op 31 december 2012. Zij omvatten ook de vergunningen, het geheel van contracten, directe verbintenissen en verplichtingen, noodzakelijk voor de uitoefening van deze activiteiten.

De schulden en lasten, rechten en verplichtingen, evenals alle hangende geschillen, zowel ten voordele als ten nadele, verbonden aan de of te splitsen activiteiten in de Brusselse vestiging die heden nog niet bekend zijn, zullen gedragen en betaald worden door de verkrijgende vennootschap BV/CVBA "Advocatenvennootschap DRPL",

Het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd is de substantiele waardering of waardering aan nettoboekwaarde in de partieel te splitsen vennootschap.

Teneinde discussie te vermijden aangaande de toescheiding van bepaalde vermogensbestanddelen van de BV/BVBA "Gysen, De Keyser, Swerts Advocaten", ingeval de hierbij beschreven toescheiding geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de gedane toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, hetzij omdat het vermogensbestanddelen betreft die bij onachtzaamheid of bij onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan GD&A, dan wel de BV/CVBA "Advocatenvennootschap DRPL" toe te wijzen zijn, verdeeld zullen worden tussen BVIBVBA "Gysen, De Keyser, Swerts Advocaten" en BVICVBA "Advocatenvennootschap DRPL" pro rata het afgescheiden deel.

De activa en passiva voor en na de splitsing worden weergegeven in bijgevoegde splitsingsbalans per 31 december 2012 in bijlage.

10.VERDELING ONDER DE VENNOTEN VAN DE PARTIEEL TE SPLITSEN BV/BVBA "GYSEN, DE KEYSER, SWERTS ADVOCATEN" VAN DE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE BV/CVBA "ADVOCATENVENNOOTSCHAP DRPL", ALSMEDE HET CRITERIUM WAAROP DEZE VERDELING IS GEBASEERD (Artikel 728, 10° van het Wetboek van Vennootschappen)

De nieuwe aandelen in de BV/CVBA "Advocatenvennootschap DRPL" zullen verdeeld worden onder de huidige vennoten van de BV/BVBA "Gysen, De Keyser, Swerts Advocaten" a rato van hun huidige aandelenbezit, zodat alle vennoten volledig gelijkaardig zullen behandeld worden en er geen verschuivingen in economische eigendom zullen plaatsvinden. Concreet betekent dit dat de bestaande aandelenparticipaties in BV/BVBA "Gysen, De Keyser, Swerts Advocaten" van resp. 400 en 315 aandelen recht zullen geven op resp. 1.9001 en 1.496 nieuwe aandelen BV/CVBA "Advocatenvennootschap DRPL", zoals uiteengezet in puntje 2 van dit splitsingsvoorstel - ruilverhouding.

11, NEERLEGG1NG VAN HET SPLITS1NGSVOORSTEL

Overeenkomstig artikel 728 van het Wetboek van Vennootschappen, moet het splitsingsvoorstel door elke vennootschap die aan de splitsing deelneemt uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de splitsing moet besluiten, ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, worden neergelegd en bekendgemaakt. Volmacht wordt aldus verleend aan de heer Steven Michiels om dit voorstel in naam van de BV/BVBA "Gysen, De Keyser, Swerts Advocaten" neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Mechelen. en aan de heer Koen Depuydt om dit voorstel in naam van de BVICVBA "Advocatenvennootschap DRPL" neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel.

Advocatenkaneven Michiels B BVBA, vertegenwoordigd door de heer Steven Michiels

Tom Swerts BV/ BA, vertegenwoordigd door de heer Tom Swerts

Bijlage 1: splitsingsbalans 31/12/2012

Rekening Omschrijving Saldo 31112 Mechelen Brussel

100000Geplaatst kapitaal -154.050,00 -113.480,66 -40.569,34

101000Niet opgevraagd kapitaal 0,00 0,00 0,00

130000Wettelijke reserve -1.850,00 -1.370,17 -489,83

140000Overgedragen winst -85.306,42 -62.840,83 -22.465,59

140001 Resultaat huidige boekjaar -655.312,72 -482.734,97 -172.577,75

I50000Kapitaalsubsidies -3.762,50 0,00 -3.762,50

162000Voorz. herstellingen-onderhoud -60.000,00 -60.000,00 0,00

174000Lening Fortis 867-43 (695000) -92.413,44 -92.413,44 0,00

174100Lening Fortis 889-01 (95000) -51.712,46 -51.712,46 0,00

174200Lening Fortis 870-02 (55000) 0,00 0,00 0,00

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

212000Goodwill 358.450,00 223.000,00 135.450,00 -20.317,50

212009Afschr. Goodwill -123.142,50 -102.825,00 -22.688,05

222000Inrichting 100.037,18 50.763,94 49.273,24 -14.024,56 0,00

222009Afschr. Inrichting -46.794,70 -24.106,65

232000Computer 189.932,14 169.815,59 20.116,55

232009Afschr. Computer -147.504,66 -133.480,10

233000Uitrusting bureel 15.905,42 15,905,42

233009Afschr, Uitrusting bureel -12.539,78 -12.539,78 0,00

240000Meubilair 38,385,77 19.734,18 18.651,59

240009Afschr. Meubilair -19.154,56 -9.828,77 -9.325,79

280000Deelnerning in verbonden ondernemingen 772.000,00 772.000,00 0,00

282900Waardevermindering op deelnemingen -135.000,00 -135.000,00 0,00

288000Borgtochten betaald in contanten3.400,003.400,000,00

400000 Klanten 787.343,16 787.343,16 0,00

400500Tussenrekening klanten -326.789,80 -326.789,80 0,00

4041000p to maken facturen 527,92 527,92 0,00

404200Te ontvangen creditnota's 1.086,341.086,340,00

407000Dubieuze debiteuren 363.233,92 363.233,92 0,00

409000Geboektewaardeverminderingen dub. deb -361.481,87 -361.481,87 0,00

416700RC Gitte Laenen BVBA 27.034,57 27.034,57 0,00

41671ORC Re-Noord BVBA 3.384,003.384,000,00

416720RC Cies Gysen BVBA 275,22 275,22 0,00

424000Lening Fortis 867-43 (695000) -96.707,23 -96.707,23 0,00

424100Lening Fortis 869-01 (95000) -13.243,59 -13.243,59 0,00

424200Lening Forfis 870-02 (55000) -11.103,52 -11.103,52 0,00

42430Lening Fortis voorafbetalingen 0,00 0,00 0,00

428000Borgtochten ontvangen in contanten i -1.325,00 -1.325,00 0,00

440000Leveranciers -114.005,59 -114.005,59 0,00

440100Derdenrekening ING -38.871,88 -38.871,88 0,00

444000Te ontvangen facturen -5.600,00 -5.600,00 0,00

450000Gereamde belastingen -222.929,85 -222.929,85 0,00

455200Te betalen wedden 0,00 0,00 0,00

455300Te betalen lonen 298,94 298,94 0,00

456000Voorziening betaald verlof bedienden -17.579,68 -17.579,68 0,00

459000Andere sociale schutden 0,00 0,00 0,00

472000Tantiemes over het boekjaar -188.969,53 -188.969,53 0,00

484100LIR Bert De Keyser -0,02 -0,02 0,00

484200LIR Cies Gysen -0,02 -0,02 0,00

484330LIRJerimo BVBA -821,40 -821,40 0,00

LIR Mechelen / Brussel 0,00 -82.729,54 82.729,54

4900000ver te dragen kosten 7.705,537.705,530,00

492000Toe te rekenen kosten -3.400,00 -3.400,00 0,00

4930000ver te dragen opbrengsten 0,00 0,00 0,00

550000Fortis zichtrekening 275.751,83 275.751,83 0,00

5500101 NG 0131872-89 258,91 258,91 0,00

5500201N 1 06-45 38.871,87 38.871,87 0,00

550030Fo is huu -arborg 7.500,007,500,000,00

Thordas R`(CKALTS

~ Bes urder

\I 1

~.erL~,is~~L!11\

-~.+ ~ t

Julie LAUWERS,

Bestuurder

Vo4r-behouden áan,het Belgisch Staatsblad

Voor de De Raa

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/08/2012
ÿþmcd 11.1

"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ortdemerningsrlr : S o j/y.6

Benaming (voluit) : Advocatenvennootschap DRPL

~iziasseo"

malt

AUG .ark

Griffie ' '

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

(verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap ovv coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wolvengracht 38 bus 2

1000 Brussel Onderwerp akte :OPRICHTING  STATUTEN  BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op tien augustus tweeduizend en twaalf en neergelegd ter griffie van rechtbank van Koophandel van Brussel v66r de vervulling van de formaliteit van registratie, dat

1. de heer Koen Roel DEPUYDT, advocaat, geboren te Etterbeek op 3 september 1973, wonende te 1080 Sint-Jans-' Molenbeek, Ninoofsesteenweg 153;

2. de heer Thomas Mark Michel RYCKALTS, advocaat, geboren te Genk op 10 juni 1976, wonende te 1090 Jette, Charles Woestelaan 211;

3. de heer Steve PARYS, advocaat, geboren te Bonheiden op 20 juni 1978, wonende te 3140 Keerbergen, Aspergeveld 47; en

4. mevrouw Julie Karel Estelle LAUWERS, advocaat, geboren te Dendermonde op 19 juni 1986, wonende te 3370 Boutersem, Leuvensesteenweg 273,

een burgerlijke vennootschap met vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de naam : Advocatenvennootschap DRPL.

ZETIrL. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel, Wolvengracht 38 bus 2. .

DOEL.. De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat en alle aanvenvante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het geven van onderwijs, het publiceren van artikels en boeken en het optreden als bestuurder, curator en vereffenaar.

De vennootschap mag, autonoom en in samenwerking met anderen, rechtstreeks en onrechtstreeks, voor eigen rekening en voor rekening van derden, alle roerende, onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van advocaat of tot de ontwikkeling ervan kunnen bijdragen. De vennootschap mag tevens` roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks, noch onrechtstreeks: verband houden met de uitoefening van het beroep van advocaat, met uitsluiting van enige handelsactiviteit.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat, zoals bepaald door de bevoegde instanties, te allen tijde eerbiedigen,

DUUR. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

KAPITAAL Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is onbeperkt en is deels vast en deels veranderlijk. Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en kan enkel verhoogd of verminderd worden bij beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt en beslist op de wijze vereist voor een statutenwijziging.

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen van categorie A, zonder nominale waarde. De pariwaarde

bedraagt achttien euro zestig cent (E 18,60) per aandeel. ,

Alle duizend (1.000) aandelen Van. categorie A werden tegen pari in'speciën onderschreven door de oprichters, hetzij voor, achttienduizend zeshonderd euro (E 18:600,00), vertegenwoordigend het volledig vast gedeelte van het maatschappelijk= kapitaal, in de volgende verhoudingen:

1. de heer Depuydt onderschrijft tweehonderd vijftig aandelen van categorie A (250 A), vertegenwoordigend een inbreng in speciën van vierduizend zeshonderd vijftig euro (E 4.650,00);

2. de heer Ryckalts onderschrijft tweehonderd vijftig aandelen van categorie A (250 A), vertegenwoordigend" een inbreng in' speciën van vierduizend zeshonderd vijftig euro (E 4.650,00);

3. de heer Parys onderschrijft tweehonderd vijftig aandelen van categorie A (250 A), vertegenwoordigend een inbreng in, speciën van vierduizend zeshonderd vijflog euro (E 4.650.00); en"

4. mevrouw Lauwere onderschrijft tweehonderd vijftig aandelen van categOrie A (250 A), vertegenwoordigend.een inbreng in speciën van vierduizend zeshonderd vijftig euro (E 4.650;00).

Elk aandeel is volgestort ten belope van een derde. "

Opde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening .

mec' 11.1

Vgor "

-

behouden aan het Belgisch Staatsbiad

Banktattest. Het geheel van de inbrengen in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de bank ING. Een attest, opgemaakt door de bank op 10, augustus 2012, werd overhandigd aan notaris.

BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste twee vennoten of Vertegenwoordigers van vennoten-rechtspersonen.

De vennootschap kan niet meer bestuurders dan vennoten tellen. In de raad van bestuur kan te allen tijde hoogstens één bestuurder zetelen die werd benoemd op voordracht van de aandeelhouders van categorie B; de andere bestuurder(s) wordt (worden) benoemd op voordracht van de aandeelhouders van categorie A.

De raad van bestuur kan alle handelingen stellen die nodig of dienstig zijn voor het verwezenlijken van het doel van de vennootschap, behoudens deze die door huidige statuten of door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. De raad van bestuur mag onder meer, zonder enige kwantitatieve beperking en zonder dat de hiernavolgende opsomming als kwalitatief limitatief beschouwd dient te worden:

- alle verbintenissen aangaan met derden die kaderen binnen het doel en de activiteiten van de vennootschap en alle daarmee gepaard gaande diensten leveren;

- alle, zowel roerende als onroerende, goederen in huur nemen en/of geven, verwerven en/of vervreemden;

- alle leningen en/of kredieten aangaan en daartoe alle goederen van de vennootschap in pand geven, met hypotheek en/of andere zakelijke of persoonlijke voorrechten bezwaren;

- opheffing verlenen met verzaking van alle hypotheken, voorrechten, en rechtsvorderingen tot ontbinding, zelfs zonder bewijs van betaling, van alle hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen en andere belemmeringen; - dadingen en schikkingen treffen in elke stand van geding over alle maatschappelijke belangen;

- in rechte optreden in naam en voor rekening van de vennootschap;

- de beslissingen van de algemene vergadering uitvoeren.

" Indien er meerdere bestuurders zijn, kunnen zij onder mekaar de uitoefening van deze bevoegdheden regelen.

Het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsook de externe vertegenwoordiging betreffende dat bestuur, kan door de raad van bestuur opgedragen worden aan een of meer bestuurders of aan een of meer derden. Ingeval van deze mogelijkheid gebruik wordt gemaakt, zal dienen bepaald te worden of deze personen gezamenlijk dan weI elk individueel kunnen handelen, en dit zowel wat de interne bestuursbevoegdheid als wat de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid betreft.

De raad van bestuur kan eveneens de uitoefening van een deel van haar bevoegdheid bij wijze van in de tijd en in omvang beperkte bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Zijn er drie of meer bestuurders

" dan dient deze volmacht door de meerderheid van de bestuurders gegeven te worden.

De raad van bestuur bepaalt de vergoedingen, toerekenbaar op de algemene onkosten van de vennootschap, van de personen aan wie bovenvermelde bevoegdheidsdelegaties worden verleend.

De vennootschap wordt in rechte, als eiser of als verweerder, en jegens derden in alle akten, met inbegrip van degene waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of notaris vereist is, als volgt geldig vertegenwoordigd: onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van zijn leden, door twee bestuurders gezamenlijk optredend. Voor rechtshandelingen beneden een bedrag van vijfduizend euro (E 5.000,00) wordt de vennootschap evenwel tevens rechtsgeldig vertegenwoordigd door één afzonderlijk optredende bestuurder.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door de gevolmachtigde(n) tot dit bestuur.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. ALGEMENE VERGADER1NG. De algemene vergadering der vennoten moet minstens één maal per jaar worden bijeengeroepen, op de laatste vrijdag van de maand mei om 10.00 uur, om de jaarrekening van het afgelopen boekjaar goed te keuren, en om de bestuurders en de commissaris(sen) al dan niet kwijting te verlenen. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde tijdstip gehouden.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven is aangeduid.

Iedere yennoot mag zich op çle algemege vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager. De volmachtdrager dient zelf, een vennoot of een Vertegenwoordiger van een vennoot-rechtspersoon te zijn.

De volmachten mogen schriftelijk, per e-mail of faxbericht gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de , vergadering, met uitzondering van volmachten gegeven voor een buitengewone algemene vergadering, zijnde een ° vergadering die in het bijzijn van een notaris gehouden wordt, die enkel schriftelijk gegeven mogen worden. Vennoten-rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun Vertegenwoordiger of, ingevolge volmacht door andere vennoten of Vertegenwoordigers van andere vennoten.

De raad van bestuur, mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de,door haar aangeduide plaats worden neergelegd vijf volle dagen vóór de algemene vergadering.

Onbekwamen worden geldig vertegenwoordigd door hun statutaire of wettelijke vertegenwoordiger.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden. De vennoten of hun volmachtdragers of hun Vertegenwoordiger zijn verplicht, alvorens aan de vergadering deel te nemen, de aanwezigheidslijst te ondertekenen. BOEKJAAR. Het boekjaar begint op 1 jdnuari en eindigt op 31 december van elk kalénderjaar.

WINST VERDELING." Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste vijf procent (5%) voorafgenomen voor 'de vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet langer verplicht van zodra deze wettelijke reserve tien procent (10%) van het maatschappelijk kdpitaal bedraagt.

Na voorafneming van het bedrag nodig om de wettelijke reserve te vormen of te behouden, beslist de algemene vergadering, op voorstel van de raad van bestuur, eer de bestemming van het saldo van de nettowinst. Beslist de algemene vergadering in toepassing Iran het vorige lid tot winstuitkering over.te gaan, dan zal deze onder dé vennoten verdeeld worden conform de,beslissing genomen door de algemene vergadering. In geen. enkel geval mag tot winstuitkering worden overgegaan indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar . het nettp ctief, zdals dat blijkt uit de jaarrekening= is gedaald of ten gevolge van de, ùitkeritig zou dalen beneden het bedrag "

vàn het gestorte, kapitadl, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet eiogen worden uitgekeerd, dit alles zoals wettelijk voorgeschreven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en] bevoegd d! rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en hardtekening

Vgor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

t .

De uitkering van dividenden toegekend door de gewone algemene vergadering geschiedt op de tijdstippen en op de plaatsen bepaald door haar of door de raad van bestuur.

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet of huidige statuten dient door de vennoot die haar heeft ontvangen te worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat de vennoot wist dat de uitkering te zijnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

VEREFFENING. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Het nettoprovenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaar(s) onder de vennoten verdeeld naar evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld, ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen die in mindere mate zijn volstort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen die in meerdere mate zijn volstort, tot beloop van het verschil. In het intern reglement kunnen echter afwijkende regelingen bepaald worden,

OVERGANGSBEPALINGEN. Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2013.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden in 2014, overeenkomstig de statuten.

SLOTBEPALINGEN.

De oprichters hebben bovendien besloten:

a. het aantal bestuurders vast te stellen op vier;

b. te benoemen tot deze functie:

1, de heer Koen Roel DEPUYDT, advocaat, geboren te Etterbeek op 3 september 1973, wonende te 1080 Sint-Jans-

Molenbeek, Ninoofsesteenweg 153;

2. de heer Thomas Mark Michel RYCKALTS, advocaat, geboren te Genk op 10 juni 1976, wonende te 1090 Jette, Charles Woestelaan 211;

3. de heer Steve PARYS, advocaat, geboren te Bonheiden op 20 juni 1978, wonende te 3140 Keerbergen, Aspergeveld 47; en

4. mevrouw Julie Karel Estelle LAUWERS, advocaat, geboren te Dendermonde op 19 juni 1986, wonende te 3370

Boutersem, Leuvensesteenweg 273,

c, het mandaat van de bestuurders vast te stellen voor onbepaalde duur;

d. het mandaat van de bestuurders te vergoeden;

e. geen commissaris te benoemen.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL,

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING: uitgifte, volmacht.

I.RAES, geassocieerd notaris.

, j "

Op de leatste blz. van Luik B vermelden : Recto ° Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 30.09.2015 15629-0223-019

Coordonnées
ADVOCATENVENNOOTSCHAP DRPL

Adresse
WOLVENGRACHT 38, BUS 2 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale