ADVOLEM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ADVOLEM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.037.546

Publication

01/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.03.2014, NGL 27.03.2014 14076-0194-011
01/09/2014
ÿþOndernemingsnr : 0837,037.546

Benaming (voluit) : ADVOLEM

(verkort): *

i Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Verenigingstraat 36

1000 Brussel

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

} Het blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris André! Depuydt te Rupelmonde op 8 augustus 2014, nog niet geregistreerd, dat de burgerlijke vennootschap onder ::vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ADVOLEM, met zetel te 1000 Brussel, e: Verenigingstraat 36, volgende beslissingen heeft genomen met éénparigheid van stemmen:

1Beraadslaging  Beslissingen

'lDe vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende! ;,beslissingen:

!EERSTE BESLISSING  KAPITAALVERHOGING =;De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen meti ;ELF DUIZEND VIERHONDERD EURO (e 11.400,00) zodat het kapitaal verhoogd; ;zal worden van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) tot ;;DERTIGDUIZEND EURO (e 30.000,00).

:De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt; : worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte :van vijfhonderd veertig (540) nieuwe kapitaalaandelen van dezelfde aardi e; en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande; ,;kapitaalaandelen. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschrevene

worden op de nieuwe kapitaalaandelen en ieder kapitaalaandeel zal:

onmiddellijk volgestort worden.

;;TWEEDE BESLISSING  INSCHRIJVING OP DE KAPITAALVERHOGING EN VOLSTORTING!

fi

VAN DE NIEUWE KAPITAALAANDELEN

fi

eet. Vervolgens aandeelhouder, de heer Lemahieu Olivier, verklaren,

volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand: ,;van de vennootschap B.V. o.v.v. BVBA «ADVOLEM», en in te schrijven op de :ivijfhonderd veertig (540) nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap,; ;jen onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten:

de heer Lemahieu Olivier, voornoemd, te 1000 Brussel,; :!Verenigingstraat 36, ten belope van vijfhonderd veertig (540) 3i kapitaalaandelen;

q2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen! ;;dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is. De ;kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort.

:3. De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van !:Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE57 1030! ;32585 6935 op naam van de vennootschap bij Crelan zoals blijkt uit een! ;attest afgeleverd door deze financiële instelling op acht augustus?

tweeduizend veertien.

.:DERDE BESLISSING  VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

DeraB

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie Meeteltei/ontvangen op

mod'14.4

-4

i~Wiin~~~mnw~mu~

1 162568*

2 1 AUG. 20t4

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van elfduizend vierhonderd euro (¬ 11.400,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op dertig duizend euro (E 30.000,00), vertegenwoordigd door zeshonderd (600) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

VIERDE BESLISSING  WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel vijf (5) van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op DERTIGDUIZEND EURO (£ 30.000,00), vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, en die elk een/zeshonderdste deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst."

VIJFDE BESLISSING  COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering verleent aan notaris André Depuydt alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Afgeleverd voor de formaliteit van registratie van de akte overeenkomstig artikel 173-1° van het wetboek van

registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel

Notaris André Depuydt

Gelijktijdig neergelegd:

Afschrift van de akte

Gecoordineerde statuten

mcd 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 16.03.2013, NGL 10.04.2013 13086-0363-011
28/06/2011
ÿþVoor- 11II/I/1/IIIllh!1III!IIIII/IlI!IIff!IIII!Iiiii!iii

behouden *iiovs~ao*

aan het

Belgisch

Staatsblad

A

Orldernemingsnr : a1:217 T 01> 1. 5("(

Benaming : ADVOLEM

(voluit)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Verenigingstraat 36

1 000 Brussel

Onderwerp akte :OPRICHTING  STATUTEN  BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Isabelle RAES, geassocieerd notaris, lid van de vennootschap onder de vorm;' van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT & RAES, geassocieerde notarissen", met zetel te'` Sint-Jans-Molenbeek, op tien juni tweeduizend en elf en neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel van;' Brussel vóôr de vervulling van de formaliteiten van registratie dat de heer LEMAHIEU Olivier Wilfried Nelly, advocaat, geboren te Izegem op 20 februari 1986, wonende te 8800 Roeselare, Westlaan 351, een burgerlijke vennootschap onder de:::: rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, met de naam : "ADVOLEM". MAATSCHAPPELIJKE ZETEL. De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 1000 Brussel,:: Verenigingstraat 36.

DOEL. De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid heeft aangenomen. Zij heeft de uitoefening van louter burgerrechtelijke activiteiten tot doel en verkrijgt': zodoende niet de hoedanigheid van koopman of handelaar.

Zij heeft tot doel het uitoefenen door de vennoot of vennoten van het beroep van advocaat, hetzij alleen, hetzij met anderen, en alle aanverwante activiteiten die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het optreden als scheidsrechter,:] , gerechtelijk mandataris, bestuurder, vereffenaar en curator, het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten, het geven van,: cursùssen en voordrachten en het publiceren van bijdragen en boeken, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan haar geldmiddelen beleggen of investeren in roerende of onroerende goederen zonder dat dat evenwel,'. i; een handelsactiviteit mag uitmaken. Het beleggen of investeren van haar middelen mag gefinancierd worden door leningen.:; De vennootschap kan alle roerende of onroerende goederen, zowel lichamelijke als onlichamelijke, verwerven, huren of. verhuren, vervaardigen, oprichten, overdragen of ruilen, met uitsluiting van iedere handelsactiviteit.

De vennootschap kan alleen alle handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of:" ' die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, zonder dat dergelijke handelingen echter een:: handelsactiviteit mogen uitmaken.

De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat;, eerbiedigen.

Huidige statuten zijn ondergeschikt aan de bepalingen van de Codex 2009 van de Nederlandse Orde van Advocaten bij de Balie te Brussel.

DUUR De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. ,

KAPITAAL. Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door zestig;: (60) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/zestigste (1/60) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle zestig (60) aandelen werden tegen pari in speciën onderschreven door de oprichter, de Heer Olivier Lemahieu," voornoemd. leder aandeel werd volledig volgestort.

Bankattest. Het geld bestemd voor de storting van bovenvermelde inbreng in geld voor de oprichting van de vennootschap;; werd geplaatst op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij het'' LANDBOUWKREDIET, waarvan een attest de dato 7 juni 2011 aan de notaris werd overhandigd.

BESTUUR. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, die kunnen worden benoemd door de_ algemene vergadering van vennoten en door haar te allen tijde kunnen worden ontslagen.

Zolang de vennootschap eenhoofdig is, zal de enige vennoot zaakvoerder zijn.

" Alle zaakvoerders moeten de hoedanigheid van vennoot en advocaat hebben.

Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering, is het mandaat van de zaakvoerder(s) van onbepaalde:.'

duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders.:;

bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en.:;

voor rekening van de rechtspersoon.

!: De heer LEMAHIEU Olivier Wilfried Nelly, wonende te 8800 Roeselare, Westlaan 351, werd als statutaire zaakvoerder

" Yan.de:vennootschap aangesteld._ _ _.....

Op de laatste biz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

elesee

1 6 GUffN 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod2.1

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen de zaakvoerders, samen handelend, de bevoegdheid hebben om alle

akten die

nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen samen handelend de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde .bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING. De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap op de derde zaterdag van de maand maart om 19 uur of, indien deze dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag. Mits unanieme instemming van alle vennoten en zaakvoerders kan de gewone algemene vergadering op een andere plaats en/of datum gehouden worden.

Een vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber die al dan niet vennoot is. Zolang de vennootschap éénhoofdig is, oefent de enige vennoot de bevoegdheden uit die door het Wetboek van vennootschappen aan de algemene vergadering worden toegekend.

BOEKJAAR. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober van ieder jaar en eindigt op 30 september van het daaropvolgende jaar.

WINSTVERDELING. Van de nettowinst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat zij een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo wordt jaarlijks beslist door de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

" W1JZE VAN VEREFFENING. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering hier

anders over beslist. "

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door

bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te verrichten.

OVERGANGSBEPALINGEN.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt

het op dertig september van het jaar tweeduizend en twaalf;

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en dertien, overeenkomstig de statuten.

: De vennootschap neemt, in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen over die

' voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan met ingang van I januari 2011. Deze

overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

SLOTBEPALINGEN.

De enige verschijner, in vergadering, heeft besloten :

de Heer Olivier LEMAHIEU, advocaat, geboren te Izegem op 20 februari 1986, wonende te 8800 Roeselare, Westlaan

35 l voor onbepaalde duur tot enige statutaire zaakvoerder te benoemen;

geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT. Accountantskantoor Arnold Demeulenaere, Slabbaardstraat  Zuid 31/1, 8870 Izegem, werd aangesteld als

bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling en de bevoegdheid alleen te handelen, om de nodige

formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij het rechtspersonenregister en de kruispuntbank van

ondernemingen, via een ondernemingsloket, en bij de B.T.W.-administratie.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING: uitgifte.

LRAES, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ADVOLEM

Adresse
VERENIGINGSTRAAT 36 1000 BRUSSEL

Code postal : 1000
Localité : BRUXELLES
Commune : BRUXELLES
Région : Région de Bruxelles-Capitale